קלאסיק שרשאו! (ספוילר "סופים טובים" 1.12)
|
|
קלאסיק שרשאו! (ספוילר "סופים טובים" 1.12)
פורסם לפני
3567 ימים
מאת yaddo
אין תגובות
 הלו וויסקונסין! עוד פרק כיפי ומצחיק בטירוף. מה שאתה מתאר, הסיפור הלעוס שהופך לענק, הוא מהות הסדרה הזו. קומדיית מצבים כאילו-שגרתית שנעשית באופן מושחז, שנון וקורע מצחוק. לא רק שזה כיף ענקי בפני עצמו, אלא שמרשים לראות כיצד בכל זאת ניתן לחדש ולרענן ולהצחיק בטירוף גם בעלילות הכי קלישאתיות. הפרק היה נפלא ושימש יופי של פינאלה לעונה הקצרה הזו, עם סגירת ביניים חמודה לסיפור של דייב ואלכס (אלישה קת'ברט נראתה הפעם יפה במיוחד), ובאופן כללי השלמות ופיוס. השטויות של בראד ושל ג'יין היו מפילות, החל מפרצוף "נפלאות התבונה" שלה ועד אדיבותו כלפי החדר במלון שבפניו הוא מתריע שהוא הולך לעשות בו סקס (פלוס הורדת המכנסיים בהקשת אצבע - גדול). מעולים גם היו הניסיונות של החברים לטפול את תכונות שרשאו על מקס, ומנגד ניסיונו המוצלח למדי להמחיש שדווקא פני היא השרשאו שלהם, ולבסוף ניצחונו בהתערבות מול חבריו כשגרם להם לבכות בזמן שחיתן את הזוג. את שרשאו גילם טי ג'יי מילר המצוין, שהיה דמות משנה גונבת-הצגה בסדרה אחרת של האחים אנתוני וג'ו רוסו - Carpoolers המצוינת והמבוטלת מ-2008. שם הוא גילם את מרמדוק, בחור אקסצנטרי ומוזר בצורה קיצונית, שמזכיר קצת את שרשאו בצורתו הקלאסית הלא מתורבתת. שמחתי אפוא לראות אותו כאן, אבל הרגשתי פספוס מכך שלא ניתנה לנו אפשרות להתוודע יותר אל דמותו הישנה, ומן הסתם כבר לא תינתן. אולי באיזה פרק פלאשבק בעונות הבאות.
|
|
|
|
הפרקים ששודרו בתור פרקים 10 ו-11 לגמרי היו אמורים להיות משודרים בתור פרקים 2 ו-3, נכון? אחרת אין שום הגיון בעלילה. וזה היה מאוד מבלבל עד שקלטתי את זה. יש מצב שעוד פרקים שודרו לא לפי הסדר? כי אני בוודאות זוכרת את דייב נותן למישהו סנדוויץ' מהוואן שלו, עוד לפני ששודר בכלל את הפרק שבו הוא קונה אותו! עכשיו, זה נכון שבילבול סדר של פרקים הוא נקודה רגישה אצלי (אהמפיירפלייאהמ), אבל אני חייבת להודות שאני מבינה את ההחלטה במקרה הזה. הפרקים האלה בהחלט הכי פחות מצחיקים מכל הפרקים ששודרו עד כה.
|
|
בתגובה ל: Happy endings - סתם כדי לוודא משהו מאת: יערה רציתי לכתוב על זה - הם אכן שידרו את הפרקים הללו באיחור ניכר ובלי קשר עלילתי, אבל מטופש ככל שזה יהיה, זה גם מוצדק עד מאוד כפי שאמרת. אני חושב שאם הם היו משדרים אותם במקומם הרייטינג היה מתדרדר באופן שהיא לא הייתה מתאוששת ממנו. ביתר הפרקים לא יודע אם היו שינויים, אבל זה פחות משנה כי לא היה יותר מדי קשר בין פרק למשנהו. אני מניח שבמארז הדוד זה יסודר נכון.
|
|
בתגובה ל: לגמרי מאת: yaddo זה ששתי הבלונדות אחיות! עכשיו יש לי צורך מוזר לראות את כל הפרקים מחדש כדי לראות אם התובנה הזאת משנה משהו... (:
|
|
בתגובה ל: משהו שלא ידעתי עד לפרקים ה'מאוחרים' האלה מאת: יערה ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: זה דווקא הוזכר בפרקים הראשונים (ששודרו) מאת: yaddo בפרק הראשון לא נאמר שאלכס ומקס הם אח ואחות? האמת ששמתי לב כשג'יין אמרה שהן אחיות, אבל חשבתי שזה רק קטע כזה של BFFS או משהו כזה.
|
|
בתגובה ל: מה? מאת: איתמר הפעם היחידה שהמילה Sister נאמרה בפרק הראשון הייתה כאשר בראד אמר לרעייתו שהוא יודע שהיא אחותה וכל זה, אבל זה היה בדם קר.
(הידד לקובץ הכתוביות!)
|
|
בתגובה ל: לא מאת: yaddo ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: Happy endings - סתם כדי לוודא משהו מאת: יערה פשוט גאוני! הגאוניות היא בעובדה שלקחו סיפור לעוס, מצוץ ולא מצחיק מלכתחילה, והפכו אותו לאחד הדברים הטובים ביותר שצפיתי בהם לאחרונה.
|
|
בתגובה ל: והפרק החדש שלהם מאת: Jaguar![http://images.buddytv.com/happy-endings---1-07/btv/1/600029921/1/434/593/0.jpg]() הלו וויסקונסין! עוד פרק כיפי ומצחיק בטירוף. מה שאתה מתאר, הסיפור הלעוס שהופך לענק, הוא מהות הסדרה הזו. קומדיית מצבים כאילו-שגרתית שנעשית באופן מושחז, שנון וקורע מצחוק. לא רק שזה כיף ענקי בפני עצמו, אלא שמרשים לראות כיצד בכל זאת ניתן לחדש ולרענן ולהצחיק בטירוף גם בעלילות הכי קלישאתיות. הפרק היה נפלא ושימש יופי של פינאלה לעונה הקצרה הזו, עם סגירת ביניים חמודה לסיפור של דייב ואלכס (אלישה קת'ברט נראתה הפעם יפה במיוחד), ובאופן כללי השלמות ופיוס. השטויות של בראד ושל ג'יין היו מפילות, החל מפרצוף "נפלאות התבונה" שלה ועד אדיבותו כלפי החדר במלון שבפניו הוא מתריע שהוא הולך לעשות בו סקס (פלוס הורדת המכנסיים בהקשת אצבע - גדול). מעולים גם היו הניסיונות של החברים לטפול את תכונות שרשאו על מקס, ומנגד ניסיונו המוצלח למדי להמחיש שדווקא פני היא השרשאו שלהם, ולבסוף ניצחונו בהתערבות מול חבריו כשגרם להם לבכות בזמן שחיתן את הזוג. את שרשאו גילם טי ג'יי מילר המצוין, שהיה דמות משנה גונבת-הצגה בסדרה אחרת של האחים אנתוני וג'ו רוסו - Carpoolers המצוינת והמבוטלת מ-2008. שם הוא גילם את מרמדוק, בחור אקסצנטרי ומוזר בצורה קיצונית, שמזכיר קצת את שרשאו בצורתו הקלאסית הלא מתורבתת. שמחתי אפוא לראות אותו כאן, אבל הרגשתי פספוס מכך שלא ניתנה לנו אפשרות להתוודע יותר אל דמותו הישנה, ומן הסתם כבר לא תינתן. אולי באיזה פרק פלאשבק בעונות הבאות.
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|