מצעד הגאים פורסם לפני
3552 ימים
מאת yaddo
סה"כ תגובות: 15
תגובה אחרונה לפני: 3551 ימים
בוואלה עשו סקירה בעלת רזולוציות מפוקפקות של עשר הדמויות הטלוויזיוניות הגאות הטובות ביותר אי פעם, ומדובר בכמה בחירות מוצדקות במיוחד, בעיקר המקום הראשון. עם זאת, בדרך נזנחה דמותו פורצת הדרך של בילי קריסטל ב"בועות", וגם מארק מ"בטי" ראוי להיות בפנים. מי עוד?
בוואלה עשו סקירה בעלת רזולוציות מפוקפקות של עשר הדמויות הטלוויזיוניות הגאות הטובות ביותר אי פעם, ומדובר בכמה בחירות מוצדקות במיוחד, בעיקר המקום הראשון. עם זאת, בדרך נזנחה דמותו פורצת הדרך של בילי קריסטל ב"בועות", וגם מארק מ"בטי" ראוי להיות בפנים. מי עוד?
בתגובה ל: מצעד הגאים מאת: yaddo מ"בטי" שכחו להכיל חוץ מאת, גם את אלכסיס הנהדרת, אבל בעיקר את ג'סטין. עוד סדרה ששכחו היא "עקרות בית נואשות", שכוללת את קת'רין מייפיר, בוב ולי, וכמובן, אנדרן.
בתגובה ל: שכחו להכליל דמויות מ2 יצירות מופת.. מאת: רועיאבן אבל לא יוצאות דופן או פורצות דרך או ראויות לציון במיוחד, כך נראה לי. אולי אנדרו קצת, בזכות הקונפליקט שהוא עורר במשפחה השמרנית ה"מושלמת" לכאורה.
בתגובה ל: מצעד הגאים מאת: yaddo להכתיר את קורט כדמות ההומואית הטובה ביותר בטלוויזיה זה כמו להכתיר את בלה כדמות נשית חזקה.
הייתי מוסיף את בייליס מרצח מאדום לשחור. ראוי לאזכור גם המורה לכינור של קלאודיה משולחן לחמישה. נכון שמעולם לא הראו אותו עם בן זוג, אבל להראות גבר הומו שמאמץ תינוקת לבדו היה די פורץ דרך ב-1994.
בתגובה ל: Que? מאת: -תתש- קורט פותח את המצעד, אבל מספר 10 הוא בעצם המקום הראשון.
בתגובה ל: קרא את המלל מאת: yaddo "מצעד הגאווה הטלוויזיוני של וואלה! תרבות נפתח עם הדמות ההומואית החשובה והטובה כרגע בטלוויזיה: קורט של "glee",".
בתגובה ל: קראתי מאת: -תתש- כי שאר הדמויות ההומוסקסואליות במצעד הן מסדרות שכבר אינן בין החיים. על מספר עשר הם כותבים ש"הוא ההומו הטוב ביותר בתולדות הטלוויזיה", כך שמן הסתם הוא לוקח את קורט. לא במובן הזה, קורט צעיר מדי.
הומו נוסף שאפשר להכניס מבחינתי למצעד - מקס מ"סופים טובים". אמנם חדש מאוד וההשפעה שלו עוד לא ברורה, אם בכלל, אבל הוא ללא ספק מהווה משב רוח רענן.
בתגובה ל: כן, כרגע מאת: yaddo כי לא רציתי לספיילר לעצמי עוד יותר את הסמויה
בתגובה ל: קראתי מאת: -תתש- אני לא מחובבי גלי בכלל, אבל הדמות שלו (לפחות בעונה הראשונה) היתה באמת מעולה, ויכול להיות שאני טועה אבל נדמה לי גם שלא היתה לפני כן בסדרת נוער מצליחה שהתעסקה ברמה כזאת בדמות הומוסקסואלית בקדמת הבמה ובבעיות של נוער גאה, ואם כך אז היא גם פורצת דרך וגם חשובה באמת, יותר מרוב הדמויות ברשימה.
בתגובה ל: מצעד הגאים מאת: yaddo אז צריך להזכיר גם את אלן דג'נרס, וקצת להצר על חסרונן של נשים מהמצעד באופן מוחלט.
אבל בגדול הרשימה שלהם לא רעה בכלל, ובהחלט המקום הראשון מוצדק.
הגאים האהובים עלי אישית (חוץ מהמובן מאליו מהניק שלי) :
- קפטן ג'ק הרקנס
- וויל מוויל וגרייס. למרות הערצתי למשחק הבאמת מעולה של שון הייז, העדפתי את הדמות של וויל. המאפיינים הסטראוטיפים דווקא הרבה יותר מצחיקים אותי כשהם מופגנים במינון קל יותר מתוך דמות "סולידית", ופחות בדמות מוקצנת וקריקטורית כמו ג'ק.
בתגובה ל: אם כבר בילי קריסטל כפורץ דרך מאת: lambert fan אולי פורצת דרך, אבל בלתי נסבלת והדמויות הן קריקטורות מעצבנות.
איזה כיף לראות את עומאר המופלא ברשימה, כמו גם את בריאן קיני (וקורט, שהרבה פעמים סוחב לבדו את "גלי" על כתפיו). עד אותו רגע לא קלטתי ש"קרקטי" שיחק את המקבילה הבריטית!
בתגובה ל: מצעד הגאים מאת: yaddo ואם יורשה לי: איזה מלך.
כמו תמיד, לסביות זוכות להתעלמות בוטה. החל מווילו וטארה, ואלן דג'נרס שהוזכרה פה, דרך "ישנן בנות"* וכלה בסנטנה מ"גלי" ואמילי מ"שקרניות קטנות".
ייתכן שבהמשך יהיה לי עוד מה לומר או סתם ניימדרופינג טלויזיוני.
__________________________________________________________ *וואו, לחלוטין לא הצלחתי להזכר בשם העברי של הסדרה הזו בכוחות עצמי.
בתגובה ל: מצעד הגאים מאת: yaddo אולי הגיי המתבגר הכי מכמיר לב שאני יכולה לחשוב עליו.
My so called life הייתה פה לפני רוב הסדרות שהוזכרו, בטח לפני כל אלו שעוסקות בחיי מתבגרים. ועם כל הכבוד לשני התיכוניסטים ברשימה ג'ק מקפי ב"דוסון" אולי רשם רגעים היסטוריים אבל עשה זאת מעטה גברי-סטרייטי וקל לעיכול. בעוד ריקי היה נשי, צבעוני, מאופר, מאובזר ועדיין מופנם וזהיר. ונכון, אני לא יודעת מה קורה ב"גלי" אבל עדיין בטוחה שלריקי היה יותר קשה בתיכון מקורט.