אל תחששו לכתוב, לא נחשוש לקטול! ובשביל אנשים שלא יכולים בלי חוקים- חוקי הפורום
הספד לזכרו של פורום נענע.
|
|
הספד לזכרו של פורום נענע.
פורסם לפני
4547 ימים
מאת Xcalibur
סה"כ תגובות: 3
תגובה אחרונה לפני: 4547 ימים
מסיבה כזו או אחרת, הפורטל "נענע" במתכונתו הנוכחית נורא מזכיר לי שיר של אחד מגדולי פריקוני הארץ.
"אתר מחורבן"
מאת: Xcalibur לחן ומילים מקורים: אביב "הפריק" גפן.
במקום אנטיפט שנקרא לו "משוב נענע" גר אדם מתוסכל שנקרא לו אני כי למרות שיש שמש יש הרבה יותר מדי אפור.
במקום די מגעיל שנקרא לו "פורטל נענע" גר אדם עם בחילה שנקרא לו אני כי למרות שיש כסף העיצוב באמת עלה רק שקל 90.
אפור מעונן
במקום די אוטיסט שנקרא לו "פורטל נענע" כבר 10 שנים מנסים לתמוך ב-FIREFOX מזל שב-AGENDA הם קצת יותר חכמים מזה
במקום די עצוב שנקרא לו "פורטל נענע" סטט מצבות ממורמר עשה את העיצוב טוב לדעת שאף אחד ב-AGENDA לא עובד באבו-כביר
עד מתי אפור מעונן
חתיכת אתר מחורבן אפור מעונן רוצים ללכת משם אפור מעונן
|
|
|
|
מסיבה כזו או אחרת, הפורטל "נענע" במתכונתו הנוכחית נורא מזכיר לי שיר של אחד מגדולי פריקוני הארץ.
"אתר מחורבן"
מאת: Xcalibur לחן ומילים מקורים: אביב "הפריק" גפן.
במקום אנטיפט שנקרא לו "משוב נענע" גר אדם מתוסכל שנקרא לו אני כי למרות שיש שמש יש הרבה יותר מדי אפור.
במקום די מגעיל שנקרא לו "פורטל נענע" גר אדם עם בחילה שנקרא לו אני כי למרות שיש כסף העיצוב באמת עלה רק שקל 90.
אפור מעונן
במקום די אוטיסט שנקרא לו "פורטל נענע" כבר 10 שנים מנסים לתמוך ב-FIREFOX מזל שב-AGENDA הם קצת יותר חכמים מזה
במקום די עצוב שנקרא לו "פורטל נענע" סטט מצבות ממורמר עשה את העיצוב טוב לדעת שאף אחד ב-AGENDA לא עובד באבו-כביר
עד מתי אפור מעונן
חתיכת אתר מחורבן אפור מעונן רוצים ללכת משם אפור מעונן
|
|
בתגובה ל: הספד לזכרו של פורום נענע. מאת: Xcalibur ללא תוכן
"טוב לתת כשמישהו מבקש, אבל טוב מכך הוא להיות מסוגל למסור הכל בידי מי שלא ביקש דבר"
|
|
בתגובה ל: חבל שאין פה נקודות להעלות מאת: היידי בת ההריםהתכוונתי לומר, שחבל שאין פה מערכת של ניקוד אבל, בכל זאת, קבל ב + ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/smil411e27adac2ee.gif סמיילי_פטיש]() שיר פשוט מצחיק!
"טוב לתת כשמישהו מבקש, אבל טוב מכך הוא להיות מסוגל למסור הכל בידי מי שלא ביקש דבר"
|
|
|
 |
|
|