|
עכשיו שבת בצהריים, אני פותח טלוויזיה לראות את המשחק קליבלנד-אורלנדו, ובזמן השידור רצה הכיתובית המבשרת שאורלנוד ניצחה ובאיזו תוצאה. אנא הצטרפו למאבקי הצודק ופנו לכל מי שאתם יכולים כדי לעצור את השערורייה. הנה העתק של דואל ששלחתי להם בסוף השבוע:
לכבוד מחלקת פניות הציבור ערוץ הספורט אני צופה בשידוריכם בקביעות ונהנה מהמקצועיות ומאהבכם לספורט אבל... לאחר שהתחלתם סוף סוף לשדר מהפלייאוף של האן-בי-איי, הכנסתם גם נוהג חדש שהורס את הצפייה. גם ביום שישי האחרון וגם עכשיו (שני אחר הצהריים), בשידור חוזר של המשחק בין בוסטון לאורלנדו, רצה למטה כתובית שמודיעה מי ניצחה ובאיזו תוצאה. זה דבר שלא ייעשה. הרי ברור לכם שהרוב המכריע של צופיכם לא מסוגלים לראות את המשחקים בשידור חי בארבע או חמש בבוקר ונאלצים לדחות את הצפייה לשידורים החוזרים. וברור באותה מידה גם שכמעט כל מי שמתכנן לראות שידור חוזר דואג לא להתעדכן בתוצאה. הרי גם כשאני קורא ספר בלשי אני יכול לגשת מייד לסוף ולדעת מי הרוצח אבל אני נמנע מלעשות זאת. אז למה באלימות? באמצע המשחק? ניגשתי לאתר שלכם כדי להגיב אבל לא השארתם שם שום אפשרות ליצור איתכם קשר. למה? טלפנתי והגעתי (ענו לי מהר ובנימוס) למחלקת השידורים, שם הוסבר לי פחות או יותר שזו מערכת אוטומטית ואין מה לעשות. באדיבותם הם מסרו לי את כתובת הדואל שלכם. מאחר שלא ידוע לי מכל מקור אחר על השתלטות רובוטית כלשהי על ערוצכם אני מניח שעדיין שולטים בו בני אדם ויש מה לעשות. ואם תחליטו להיענות, אולי לא תראו זאת כהגזמה אם אבקש להרחיק לכת ואפילו לא להודיע מפי הקריין במשחק אחד מי ניצח במשחק השני שהתכוונתי לראות. מחכה לתשובתכם. בכבוד רב אורי בלסם
|
|
בתגובה ל: שוב ערוץ הסורט הורסים את שידורי ה-NBA מאת: oribal קרה לי בדיוק אותו הדבר.
בא לך לפרסם את הכתובת אי-מייל שלהם כדי שגם אנחנו נוכל לשלוח להם מכתב מחאה?
|
|
בתגובה ל: צודק במאה אחוז מאת: חובצי ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: 'sport4u@sport5.co.il' מחלקת פניות הציבור מאת: oribal האם ישודר המשחק של בני יהודה בליגה הארופאית בשוודיה ביום ה הקרוב ????
|
|
בתגובה ל: שוב ערוץ הסורט הורסים את שידורי ה-NBA מאת: oribal ללא תוכן
כותב פחות מבעבר, אבל עדיין חי...
|
|
בתגובה ל: שוב ערוץ הסורט הורסים את שידורי ה-NBA מאת: oribal ומה אחר כך? מכתב לערוץ הספורט? לאתרי הספורט באינטרנט? לשידורי הספורט באינטרנט וברדיו?
נו באמת... אין הרבה מה להתלונן על זה. זה כמו שנתלונן על ההודעות הקופצות בזמן גול במשחק שמשודר במקביל בערוץ אחר, בטענה שלא ראינו את המשחק בשלמותו ואנחנו מעוניינים לדעת על התוצאה אך ורק בסוף השידור החוזר...
מצטער.. אבל לי זה לא נשמע משהו שכל כך הגיוני להתלונן עליו. שומעים ורואים את תוצאות המשחקים מהלילה שעבר בכל מקום אפשרי.. לפעמים אפילו במבזקי החדשות שמשודרים ממש מוקדם בבוקר שאותם אנחנו רואים לפני היציאה לעבודה.
וסלח לי שאני ממש לא מאמין שאתה נמנע באופן קבוע מלהקשיב לכל אמצעי תקשורתי עד הרגע שישדרו את המשחקים בשידור חוזר.
ללמוד לפסיכומטרי זה כמו לערבב חרא בדלי בנזין ולנסות לדלות ממנו את גרגירי התירס..
|
|
בתגובה ל: שטויות... מאת: fuck politics אתה לא חושב שזה אבסורדי שבזמן שהם משדרים את השידור החוזר של קליבלנד-אורלנדו אז למה יש כתובית שמתארת את תוצאת הסיום של המשחק?
יודע מה, מילא להתחמק. אני מוכן להגביל את עצמי מכל אמצעי תקשורת עד שאני אראה את השידור החוזר. אבל כשאני רואה את השידור החוזר אני מצפה שבמהלכו לא יהרסו לי אותו עם התוצאה.
וכן, צריך להתלונן על דברים כאלו, וכמה שיותר. אחרת ההם שם בערוץ יחשבו שזה בסדר לעשות זאת.
|
|
בתגובה ל: ממש לא שטויות מאת: חובצי התוצאה כשהמשחק החי הוא בארבע בלילה והשידור החוזר בשבת בצהריים, כשבין כה וכה קמים מאוחר. ורבים כמוני נמנעים בלי בעליה מלדעת תוצאות וראינו כבר באינסוף סיטקומים איך אחד המשתתפים מתבאס כשמישהו פולט תוצאה של משחק שאותו הוא התכוון לראות בשידור חוזר. וגם כשאני קונה ספר בלשי אני יכול לדעת מי הרוצח אם אסתכל בסוף אבל אני נמנע מלעשות את זה. ובוודאי שאתמרמר אם ההוצאה תערים עלי ותכתוב לי בתחתית העמוד מי הרוצח כל 15 עמודים.
|
|
בתגובה ל: שטויות... מאת: fuck politics
ראשית, מדובר כולה בשידור חוזר ראשון למשחק שמועבר בלילה, ככה שהבחור דיבר על זמן סביר ולא על "ספויילר" לאירוע מלפני שבועיים...
ושנית, אולי שכחת, אבל ערוץ הספורט דווקא דאג לשמור על העניין הזה עד לא מזמן : בערוץ ששידר את המשחק החוזר, לא הופיעה תוצאת המשחק ! פתאום, כנראה מכל מיני שיקולים של "מירוץ מידע", הם התחילו לשים זין...
|
|
בתגובה ל: לא מסכים איתך, ברקוס... מאת: הלל הזקן תשדרגו כבר ליס מקס, קיבינימט!!! :)
אבל לא, באמת... זה בלתי אפשרי מבחינתנו להתחמק מאמצעי תקשורתי למשך כל היום גם אם ממש ננסה. ואם הייתי כותב פה על הבוקר על המשחק ועל סל הניצחון(המדהים, אגב) של קינג ג'יימס, זו גם הייתה טעות מבחינתי?
וחוץ מזה, זה בכל מקרה לא עד כדי כך מלהיב לראות שידור חוזר. גם אם לא ראית את הישיר. אולי פרט לשידורים החוזרים שבהם לקח חלק אלוהים.
ללמוד לפסיכומטרי זה כמו לערבב חרא בדלי בנזין ולנסות לדלות ממנו את גרגירי התירס..
|
|
בתגובה ל: ברוך הבא לשנת 2009 הלל.. מאת: fuck politics כי אתה (או כל כותב אחר, לצורך העניין) הוא דבר שאנחנו יכולים לבחור להמנע ממנו. אני יכולתי (וזה מה שעשיתי, אגב) לבחור לא להכנס לאתרי אינטרנט כל הבוקר וחיכיתי עד לשידור החוזר של ערוץ הספורט כדי לדעת מה אירע במשחק. וכשמהלך שידור המשחק הופיע הפס למטה שבו הייתה כתובה תוצאת המשחק.. זה הרס.
ואגב, כן. עדיין הייתי בהתלהבות כשלברון קלע את הסל המטורף הזה. רק חבל שכבר בפסק זמן שמייק בראון לקח ידעתי שהכדור ימסר ללברון והוא יקלע שלשה..
|
|
בתגובה ל: לך מותר לכתוב על זה מאת: חובצי מייק בראון ידע, לברון ידע, כל שאר שחקני קליבלנד ידעו... רבאק, אפילו טורקוגלו ששמר עליו, כל שאר שחקני ותושבי העיר אורלנדו ידעו! וזה בכל זאת הכדור נכנס לסל תוך כדי כשהוא עובר את המוח של טורקוגלו!
שמע.. הלל כבר התחיל לכתוב את זה לא מזמן ואני ארשה לעצמי להמשיך אותו. כבר המון שנים שאני לא חושב אפילו על לקום ב3 בבוקר כדי לראות משחק NBA(בערך מאז פרישתו של אלוהים), אבל בזמן האחרון אני מוצא את עצמי יותר ויותר מכוון את השעון המעורר שיעיר אותי כאני יודע שיש משחק של קליבלנד.
מה שהאיש הזה עושה זה פשוט מדהים. ואני בטוח שיהיה הרבה יותר מדהים אם נברר בכמה דקות על המגרש הוא עושה את הדברים האלה, כי הוא לא ממש נימצא כל הזמן על המגרש..
|
|
בתגובה ל: וזה מה שיפה בשלשה! מאת: fuck politicsוגם אני חוזר לקום...
|
|
בתגובה ל: ברוך הבא לשנת 2009 הלל.. מאת: fuck politics יש המצאות שאתה לא מבין איך חיית בלעדיהם לפני זה (עם ערימות קלטות בגודל מקרר). מה אתם חושבים על HD? גם זה כדאי?
הכי טוב אם היו עושים ערוץ מיוחד למידע בלבד (כמו euorosport news) שמראה גם תקצירים, וששאר הערוצים יישארו נקיים מכתוביות האלה (לא רק בגלל הספוילרים אלא כי קשקוש מיותר על המסך שלא קשור למה שמתרחש במקום המשחק).
|
|
בתגובה ל: באמת יס-מקס פותר את העניין מאת: סורנה אבל רגע לפני שהוא עלה לאוויר, האנשים הנחמדים בספורט 5 החליטו שזה יהיה ערוץ לייב במקום ערוץ ניוז.
|
|
|
בתגובה ל: באמת יס-מקס פותר את העניין מאת: סורנה כאילו, זה מגניב שמרוב שהאיכות טובה אפשר לראות את השיערות ברגליים של השחקנים ואת הליחה שיצאה מהפה של איזה שחקן לפני חצי שעה, אבל זה לא משהו שאתה כל כך תתלהב לראות.. לעומת זאת, צפייה בכדורסל(ועדיף משחק NBA) בHD, זה אחד הדברים הכי מרתקים שעשיתי בחיים שלי.
בקרוב ב42 אינצ' אצלי בסלון. כולם חוץ מאוהדי הפועל ת"א, מוזמנים. :)
|
|
בתגובה ל: HD לצפייה בכדורסל- מדהים! כדורגל- קצת פחות. מאת: fuck politics כמו שג'ק ניקולסון וכוכבי הוליווד בוחרים לראות אותם קרובים מטרים מהם, כך גם אני הייתי רוצה לראות, כולל שיערות וליחה ושאר ירקות - כמה שיותר פגמים מבחינתי עדיף (פחות קנאה).
הגיוני ש nba ייראה טוב יותר בזכות המצלמות הקרובות מאוד לשחקנים, ושטח צילום קטן בהרבה.
|
|