אמרו שנימני הורס, אז הוא פוטר ואיתו גם הלך יוסי מזרחי.
אמרו שאיווניר יצעיד את מכבי קדימה ובנתיים הוא רק מחזיק את הראש אחרי כל משחק.
מכבי ת"א מודל 2011- קבוצה בשווי 100 מיליון שקלים ששוקעת למצולות.
מאיר טפירו הקפטן -פורש מהנבחרת
|
|
מאיר טפירו הקפטן -פורש מהנבחרת
פורסם לפני
4292 ימים
מאת prinssa25
סה"כ תגובות: 8
תגובה אחרונה לפני: 4290 ימים
מאיר טפירו פורש מנבחרת ישראל
הקפטן יכנס הערב מסיבת עיתונאים ובה יודיע על סיום דרכו הלאומית בגיל 34. הרכז, שהופיע בחמש אליפויות אירופה, ויתר על השתתפותו ביורובאסקט 2009 הועתק מאתר הספורט של ynet אותי הידיע הזו הפתיעה וגרמה לי לעצבות מכיוון דבתור קפטן הנבחרת הוא לדעתי בלבד,עשה עבודה טובה! מה דעתכם?
|
|
|
|
מאיר טפירו פורש מנבחרת ישראל
הקפטן יכנס הערב מסיבת עיתונאים ובה יודיע על סיום דרכו הלאומית בגיל 34. הרכז, שהופיע בחמש אליפויות אירופה, ויתר על השתתפותו ביורובאסקט 2009 הועתק מאתר הספורט של ynet אותי הידיע הזו הפתיעה וגרמה לי לעצבות מכיוון דבתור קפטן הנבחרת הוא לדעתי בלבד,עשה עבודה טובה! מה דעתכם?
|
|
בתגובה ל: מאיר טפירו הקפטן -פורש מהנבחרת מאת: prinssa25 אין מה לעושת הגיל עושה את שלו ,כבר קשה לו להתחיל בליגה אחרי משחקי הנבחרת . שחקן מדהים ואני כאוהד מכבי ת"א יכול לומר לאיש הזה מגיעה אליפות .
|
|
בתגובה ל: אחד השחקנים הגדולים שיש לנו עצוב מאוד מאת: וויר VIR אין לו בכיס אליפות??????זה ממש עצוב
שאלה איפה מה קורה עם אהובי :דורון שפר? לא שמעתי ממנו...המון זמן ,מי יודע?
|
|
בתגובה ל: | צודק בהחלט מאת: prinssa25הוא כבר מזמן לא רלוונטי. ותרשו לי לא להזיל דמעה על פרישתו של טפירו. נכון שהוא שחקן קלאץ' מהגדולים שהיו לנו. מצד שני הוא גם שחקן די שכונתי, לוקח הרבה יותר מדי זריקות עם שחקן על הפנים (ובימים מסויימים הן גם נכנסות) והוא מאוד לא יציב. זוכרים לו את המשחקים הגדולים, אבל על כל אחד גדול יש עשרה שהם חושך מוחלט.
|
|
בתגובה ל: אם אני לא טועה, משחק בליגה השלישית או משהו כזה מאת: amittzor ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: | צודק בהחלט מאת: prinssa25שפר אמור היה לשחק העונה בהפועל צפת מליגה א' ולשמש בה כמאמן-שחקן. אלא שממש לפני פתיחת העונה, הוא החליט לעשות מעשה 'דורונשפרי' טיפוסי, ברח ברגע האחרון וסגר את הבסטה' (סופית ?) על הקריירה שלו ככדורסלן...
כותב פחות מבעבר, אבל עדיין חי...
|
|
בתגובה ל: עדיף שלא לדעת... מאת: הלל הזקן בלי קשר למחלת הסרטן שעבר שנותנת מבט אחר לגמרי על החיים . הית תחושה שבאיזשהו שלב העובדה שלא התקבל לNBA הוציאה לו את הרוח מהמפרשים . ששיחק בהפועל ירושלים , רצו אותו באיטליה באמצע העונה והטעות שלו היתה שלא קפץ על זה יכל לסיים שם כמו גדול ולגמור קריירה בסטייל .
|
|
בתגובה ל: כישרון מבוזבז דורון שפר .. מאת: וויר VIR אם לא בעונה של הדראפט אז בעונה שאחריה. זה לא קשה להגיע ל-NBA. גם ג'מצ'י היה יכול להיות ב-NBA אם הוא היה רוצה והיו לו הצעות.
החכמה היא לא לקבל חוזה סטנדרטי אלא להיות שחקן רלוונטי. בעיני, השחקן הישראלי היחיד שהיה יכול להיות שחקן רלוונטי, והוא באמת היה פספוס הוא עודד קטש.
|
|
|
 |
|
|