|

אמרו שנימני הורס, אז הוא פוטר ואיתו גם הלך יוסי מזרחי.
אמרו שאיווניר יצעיד את מכבי קדימה ובנתיים הוא רק מחזיק את הראש אחרי כל משחק.
מכבי ת"א מודל 2011- קבוצה בשווי 100 מיליון שקלים ששוקעת למצולות.
חברים, תם עידן !...
|
|
חברים, תם עידן !...
פורסם לפני
4277 ימים
מאת הלל הזקן
סה"כ תגובות: 12
תגובה אחרונה לפני: 4274 ימים
אני מתאר לעצמי שכמה מכם כבר יודעים -עכברי אינטרנט שכמותכם !- שאחרי שלושה ומשהו עשורים של ימי חמישי סוערים, בעיקר בחורף, כנראה שלא נוכל יותר להתעצבן עד השמיים מביצועיה העלובים של הקבוצה הצהובה באירופה, לפחות לא בשידור חי... אכן חברים, ערוץ 10 הגיש לפני מספר ימים את "הצעתו" להמשך ההתקשרות עם המכבים גם לעונה הבאה ולמרות שהסכום המדוייק לא פורסם בתקשורת, הרי שכמה מהנוכחים בפגישה המדוברת הדליפו לכמה מחבריהם, שזה היה כאילו עד היום שילמו בכסף נחמד וממחר מבקשים לשלם בירקות - ולא ממש טריים כנראה... הסיבה לכך מובנת, דרך אגב : ערוץ 10 פועל כרגע על אדי הדלק האחרונים, שני נדבניו הגדולים -לאודר ומילצ'ן- הודיעו על הפסקה מיידית של העברת מזומנים ונראה שבעוד שלושה שבועות בדיוק, עם כל הצער שבדבר (במיוחד של עמיתצור), נאלץ להגיד "ביי-ביי" לשיבוטון הלא מוצלח של ערוץ 2. ערוץ 2 עצמו מחוץ למשחק, שכן מה-1 בינואר 2010 מתחלפים (שוב !) ימי השידור של הזכייניות ועפ"י חוק הרשות השנייה, אסור להן להגיש הצעה משותפת. ערוץ 1 גם הוא לא בתמונה - אמש התפטר מנכל"ו הנוכחי עקב "חוסר יכולת ליזום בסיטואציה של חוסר ודאות" וכולנו עדיין מחכים למימוש רבע מהבטחתו של אורי לוי : "טורנירים עולמיים במקום יורוליג"... פחחח. גם צ'ארלטון לא בעסק -תודה לאל !- שכן מה-1 ביולי הקרוב, לא יותר להם יותר להעביר ב-PPV אירועים בהם יהיו מעורבות קבוצות או נבחרות ישראליות. ככה שכל העיניים נשואות כרגע לכיוונו של ערוץ הספורט, מתוך תקווה שבעליו העיקריים, שי רקנאטי, יקח על עצמו את העניין, כחלק או כתחליף לסכום הנכבד שהוא מעביר למכבי מדיי שנה : אכן, רקנאטי מחזיק גם בשליש מהבעלות על מכבי תל אביב... אלא שהאיש ממתין בינתיים להתפתחויות בנוגע להיתר לשדר פרסומות בערוצי הנישה - עניין סבוך מאין כמוהו, בפרט על רקע בעלות צולבת של כמה בעלי הון על ערוצים מחד ועל פלטפורמות שידור מאידך... קטעים. לי אין ספק שאם דבר כזה יקרה ומכבי אכן לא תמצא היכן לשדר את עצמה, נוכל לומר כולנו שהקיץ הקץ על אחת התופעות הישראליות הייחודיות, שגם ככה עומעם זוהרה ונשחק מעמדה במשך השנים. אני לא יודע מה איתכם - אני אתגעגע... תוקן על ידי הלל הזקן 11/6/2009 21:2
|
|
|
|
אני מתאר לעצמי שכמה מכם כבר יודעים -עכברי אינטרנט שכמותכם !- שאחרי שלושה ומשהו עשורים של ימי חמישי סוערים, בעיקר בחורף, כנראה שלא נוכל יותר להתעצבן עד השמיים מביצועיה העלובים של הקבוצה הצהובה באירופה, לפחות לא בשידור חי... אכן חברים, ערוץ 10 הגיש לפני מספר ימים את "הצעתו" להמשך ההתקשרות עם המכבים גם לעונה הבאה ולמרות שהסכום המדוייק לא פורסם בתקשורת, הרי שכמה מהנוכחים בפגישה המדוברת הדליפו לכמה מחבריהם, שזה היה כאילו עד היום שילמו בכסף נחמד וממחר מבקשים לשלם בירקות - ולא ממש טריים כנראה... הסיבה לכך מובנת, דרך אגב : ערוץ 10 פועל כרגע על אדי הדלק האחרונים, שני נדבניו הגדולים -לאודר ומילצ'ן- הודיעו על הפסקה מיידית של העברת מזומנים ונראה שבעוד שלושה שבועות בדיוק, עם כל הצער שבדבר (במיוחד של עמיתצור), נאלץ להגיד "ביי-ביי" לשיבוטון הלא מוצלח של ערוץ 2. ערוץ 2 עצמו מחוץ למשחק, שכן מה-1 בינואר 2010 מתחלפים (שוב !) ימי השידור של הזכייניות ועפ"י חוק הרשות השנייה, אסור להן להגיש הצעה משותפת. ערוץ 1 גם הוא לא בתמונה - אמש התפטר מנכל"ו הנוכחי עקב "חוסר יכולת ליזום בסיטואציה של חוסר ודאות" וכולנו עדיין מחכים למימוש רבע מהבטחתו של אורי לוי : "טורנירים עולמיים במקום יורוליג"... פחחח. גם צ'ארלטון לא בעסק -תודה לאל !- שכן מה-1 ביולי הקרוב, לא יותר להם יותר להעביר ב-PPV אירועים בהם יהיו מעורבות קבוצות או נבחרות ישראליות. ככה שכל העיניים נשואות כרגע לכיוונו של ערוץ הספורט, מתוך תקווה שבעליו העיקריים, שי רקנאטי, יקח על עצמו את העניין, כחלק או כתחליף לסכום הנכבד שהוא מעביר למכבי מדיי שנה : אכן, רקנאטי מחזיק גם בשליש מהבעלות על מכבי תל אביב... אלא שהאיש ממתין בינתיים להתפתחויות בנוגע להיתר לשדר פרסומות בערוצי הנישה - עניין סבוך מאין כמוהו, בפרט על רקע בעלות צולבת של כמה בעלי הון על ערוצים מחד ועל פלטפורמות שידור מאידך... קטעים. לי אין ספק שאם דבר כזה יקרה ומכבי אכן לא תמצא היכן לשדר את עצמה, נוכל לומר כולנו שהקיץ הקץ על אחת התופעות הישראליות הייחודיות, שגם ככה עומעם זוהרה ונשחק מעמדה במשך השנים. אני לא יודע מה איתכם - אני אתגעגע... תוקן על ידי הלל הזקן 11/6/2009 21:2
כותב פחות מבעבר, אבל עדיין חי...
|
|
בתגובה ל: חברים, תם עידן !... מאת: הלל הזקןאין בערוץ 2 שום רצון ללכת באמת ולשרד ארועי ספורט יותר .הם החליטו ממזן שבחצי הכסף הם יתנו סדרת דרמה מהתחת שיהיה בה סלט של אהבה בין דתי חרדי למופקרת מה עיר הגדולה שיש לה גם חברים הומואים ואולי איזה לסבית לרפואה וזה יהיה אחלה בחלה עם אותו רייטינג .אם זה לא יעזור אז יעשו ריאלטי ברבע מחיר ויכניסו לחדר כול טמבל שיודע לעשות משהו מעצבן מול מצלמה רק שידע גם לשיר לרקוד להקיא ושיהיה כוסון או כוסית . ספורט זה תרבות וזה עסק יקר למדינה של רמאים שקרנים שאין להם תרבות מלבד בהייה בערוץ 2 .
|
|
בתגובה ל: מכבי בצרות ערוץ 1ו01 קרסו וערוץ 2 ערוץ לנקבות מאת: וויר VIR ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: חברים, תם עידן !... מאת: הלל הזקןיאללה חבר'ה, הימורים! היכן ישודרו משחקיה של מכבי תל אביב כדורסל. א. ערןץ 10 ב. ערןץ 2 ג. ערוץ 1. ד. ערוץ הספורט ה. לא ישודרו. אני מהמר שמכבי תחזור לערוץ 1.
|
|
בתגובה ל: חברים, תם עידן !... מאת: הלל הזקןערוץ מסחרי פרטי למטרות רווח לא ממשיך ללכת יד ביד עם השימון בסכומים שהוא דרש מהערוץ הציבורי. שהערוץ הציבורי הוציא את הסכומים האלה לא הרימו גבה מבפנים כי מי שהפסיד את הכסף הזה היה הציבור, ביניהם גם אנשים שלא אוהדים את מכבי שהכסף שלהם הלך לכל ה"ניקולות" למיניהם. בערוץ 1 התעוררו, בערוץ 10 התעוררו. ממשיכים לשחוט את הפרות הקדושות. פיינל-פור, חוק רוסי, שופטים שמסוגלים לשפוט באובייקטיביות, אלופה שהתחלפה לפני שנה. חבר'ה, יש כדורסל בארץ ! :)
|
|
בתגובה ל: יפה יפה מאת: KaiserSoza
נשען על שלושה דברים : 1. 5-6 פזרנים ללא תקנה, שויתרו על חייהם הפרטיים לטובת מפעל צהוב; 2. תמהוני מאמריקה, שהחליט לבזבז קצת את הונו (שהצטבר ממכירת צעצועים, אגב) גם על צעצוע לא מאוד רנטבילי מעיר הכרמל; 3. חנות הפרחים של משפחת קליין.
אני שמח מאוד שאתה נהנה, אבל לפחות תהיה הוגן : במה בדיוק השתפרה איכות שידוריו של הערוץ הראשון מרגע שנחתך ההסכם עם מכבי ?...
|
|
בתגובה ל: חברים, תם עידן !... מאת: הלל הזקןסליחה מראש שאין לי כוח, אז אני אכתוב בסעיפים: 1. כל ה"איומים" של מכבי ללכת לצ'רלטון או לערוץ הספורט זה בסך הכל חלק מהמו"מ עם ערוץ 10. ראשי מכבי מבינים את המשמעות של שידור בערוץ מרכזי לעומת ערוצי נישה, גם אם זה אומר שהם יקבלו כמה מאות דולרים פחות, בסופו של דבר הם יזכו לחשיפה גדולה יותר וזה ישתלם להם כלכלית מכל הבחינות. הם גם מבינים את הירידה בערכו של המותג בשלוש השנים האחרונות, וביחד עם המשבר הכלכלי מבינים שיקבלו הרבה פחות כסף. 2. גם אם בסופו של דבר זה לא ילך לערוץ , זה בטוח לא יהיה בצ'רלטון (אגב, איפה שמעת שאסור לצ'רלטון להעביר משחקים של קבוצות ישראליות? מה לגבי ליגת העל? הדבר היחידי שאני יודע זה שרצו לאסור על ערוץ הספורט להעביר שידורים חיים בערוץ LIVE, אבל בעזרת הרבה לובינג ולחץ שראשי ערוץ הספורט הפעילו, הם הצליחו בינתיים לדחות את רוע הגזירה), אלא רק בערוץ הספורט, וערוץ הספורט לא יעזו לשדר משחקים של מכבי לא בערוץ הבסיס. מי שאין לו כבלים או לוויין, ומי שהולך להתנתק בעקבות ה DTT (עוד סיבה לשמעון והחברה להשאר בערוץ 10) יוכל מקסימום לראות באתר של ספורט 5 באינטרנט. 3. תעשה לי טובה. "סוגרים" את ערוץ 10 בערך מהיום שהקימו אותו. אתה לא באמת מאמין לזה, נכון?
|
|
בתגובה ל: ממך לא ציפיתי להיות כזה תמים מאת: amittzor
1. הייתה כתבה מכובדת על הנושא ב"ישראל היום" ביום חמישי. נכון למוצ"ש, ערוץ 10 לא ממשיך עם מכבי - פשוט כי אין לו כסף ועתידו לוט בערפל. ברור שמכבי הייתה רוצה להמשיך איתו מהטעמים שהזכרת. אין על זה ויכוח. 2. התכוונתי שלצ'ארלטון אסור להעביר קבוצות/נבחרות ישראליות במשחקיהן באירופה. יש המון חומר על הנושא. 3. נראה לי שאתה מה-זה לוקח קשה את סוגיית ערוץ 10... אז בוא שים הכל על השולחן, שיהיה ברור : אתה שותף סמוי בדירקטוריון ?!...:)))
|
|
בתגובה ל: לא נחת בשבת, אחי הצעיר ?! מאת: הלל הזקן אוקיי, קראתי עכשיו את הכתבה מישראל היום (די מגניב העניין הזה של המהדורה המודפסת, גם אם לא הכי נוח). קודם כל, כידוע לך זה שזה כתוב ע"ג עיתון לא הופך את זה לנכון. הרבה פעמים מתפרסמות ידיעות שאינן נכונות, או נכונות חלקית.
דבר שני - אם אחרי עונה כזו יש לראשי מכבי את החוצפה עוד לדרוש יותר כסף מערוץ 10, במיוחד לאור המשבר הכלכלי בכלל ומצבו של הערוץ בפרט, הם חיים בסרט.
העניין עם ערוץ 9 הזוי וטוב שלא ייצא לפועל. לא רוצה לצפות בשידור שמופק ע"י הקבוצה. מעניין מי יהיו השדרן והפרשן שיסכימו לעבוד תחת שמעון והפמליה ויעיזו למתוח ביקורת כלשהי.
לגבי צ'רלטון - יש להם את האפשרות הטכנית לפתוח את הערוצים למשחקים בודדים. הם כבר עשו זאת בעבר ואם אני לא טועה עושים זאת עם איזה תוכנית ספורט בערבית שהם משדרים. השאלה היא איזה אינטרס, מלבד יוקרה, יהיה להם לעשות את זה. אני לא מאמין שמהחסויות בלבד ניתן יהיה להחזיר את העלות.
ממה שאני קראתי כבר בכמה מקומות, ערוץ 10 דווקא כן רוצים, פשוט מוכנים לשלם הרבה פחות ממה שמכבי דורשים. ולגבי ערוץ 2 - נכון שאסור לזכייניות להציע הצעה משותפת, אבל הן יכולות לרכוש כל אחת את החלק שלה מהעונה בנפרד.
אני מוכן לשים לעצמי תזכורת לחודש אוקטובר ואתה תיווכח שבסופו של דבר המשחקים ישודרו באחד משלושת הערוצים. במקרה הכי גרוע זה יהיה בערוץ פתוח שמשודר בכבלים ובלווין.
ולגבי ערוץ 10 - אני מוכן לשים לעצמי תזכורת לעוד 5 שנים ותראה שהערוץ עדיין חי וקיים (ועדיין הוא או-טו-טו נסגר).
|
|
בתגובה ל: אני לא מאמין במנוחה. מנוחה זה לחלשים מאת: amittzorאני מקווה שיש לך יותר מזוג מכנסיים אחד...
|
|
בתגובה ל: תשים-תשים... מאת: הלל הזקן אני לא מאמין במכנסיים. מכנסיים זה לחלשים.
|
|
בתגובה ל: חברים, תם עידן !... מאת: הלל הזקןואוו אני מופתעת אני חשבתי שאין חדשות בעניין כדורסל למעט a/b/n ובאמת עד שלא קראתיפעמיים את דבריך, הלל החכם לא האמנתי,איך מגיעים למצב כזה???????? אין מצב שאין מי שישדר את המכבים?????? מה יהיה ימי חמישי? איזו מדינה מוזרה אנחנו. אני בהלם אני כבר כעת דואגת.אני מאוד אתגעגע לימי חמישי בסלון בצפיה בכדורסל,למרות שכנראה אני אהיה חייבת לעשות מינוי על מנת לצפות בצהובים. איפה הימים ההם,דהרחובות היו ריקים ימי חמישי כולם צפו במכבי בימי ערוץ אחד העליזים!!!!!!!
|
|
|
 |
|
|  |