אמרו שנימני הורס, אז הוא פוטר ואיתו גם הלך יוסי מזרחי.
אמרו שאיווניר יצעיד את מכבי קדימה ובנתיים הוא רק מחזיק את הראש אחרי כל משחק.
מכבי ת"א מודל 2011- קבוצה בשווי 100 מיליון שקלים ששוקעת למצולות.
הימורים על הערב
|
|
הימורים על הערב
פורסם לפני
4134 ימים
מאת prinssa25
סה"כ תגובות: 4
תגובה אחרונה לפני: 4132 ימים
מה קורה בא לכם לנחש מי ינצח הערב? המשחקים של היום ממש עוד מעט[מקווה שלא פספסתי משחק..] מכבי נגד נהריה-מכבי אחרי הפסד בויטורה, מכבי בבית. לדעתי הכל תלוי במכבי נהריה צריכה להתאמץ. אני מהמרת על מכבי
ירושולים נגד גלבוע/גליל - משחק מתוח שני מאמנים גדולים- קטש מול גודס[מכבים לשעבר שחקנים גדולים ולדעי מאמנים נפלאים] אני בעד גלבוע גליל קבוצה טובה חברה עם אנרגיות טובות.
עפולה נגד בני השרון - לא מכירה יותר מדי את הקבוצות הולכת עם הבטן בני השרון! נו מה דעתבם כתבו [הלל אם זכרוני לא בוגד בי,מי שהמר נכון שמו התנוסס בכותרת! אם אפשר ...]
|
|
|
|
מה קורה בא לכם לנחש מי ינצח הערב? המשחקים של היום ממש עוד מעט[מקווה שלא פספסתי משחק..] מכבי נגד נהריה-מכבי אחרי הפסד בויטורה, מכבי בבית. לדעתי הכל תלוי במכבי נהריה צריכה להתאמץ. אני מהמרת על מכבי
ירושולים נגד גלבוע/גליל - משחק מתוח שני מאמנים גדולים- קטש מול גודס[מכבים לשעבר שחקנים גדולים ולדעי מאמנים נפלאים] אני בעד גלבוע גליל קבוצה טובה חברה עם אנרגיות טובות.
עפולה נגד בני השרון - לא מכירה יותר מדי את הקבוצות הולכת עם הבטן בני השרון! נו מה דעתבם כתבו [הלל אם זכרוני לא בוגד בי,מי שהמר נכון שמו התנוסס בכותרת! אם אפשר ...]
|
|
בתגובה ל: הימורים על הערב מאת: prinssa25
יש פה תחושה גוברת של דיכדוך (גם שלי), על הספורט הישראלי בכלל ועל הכדורסל הישראלי בפרט... ינצחו אלה, ינצחו האחרים - למי כבר איכפת ?!... צפיתי הערב במכבי נגד נהריה ומה לומר לך ? משחק כזה מבאס לא ראיתי מאז... המשחק נגד ויטוריה ! מכבי לא מצליחה לייצר שתי התקפות ראויות, הכל מקרי ברמה של קטסל (הבן שלי בליגה, אז אני יודע), נהריה הנואשת החזירה מהאוב את ברק פלג שכבר פרש לפני שנתיים... זה רציני כל זה ???
כותב פחות מבעבר, אבל עדיין חי...
|
|
בתגובה ל: קבלי ברכות על האופטימיות... מאת: הלל הזקןדי מסכימה איתך,אבל אהבה למכבי ולספורט גברה עלי. המשחק שריתק אותי זה גלבוע גליל הפתעה נהדרת חוץ מזה אני מנסה להפיח פה חיים!
|
|
בתגובה ל: ברכות לך,כייף לראותך. מאת: prinssa25
אם זה מצליח - קולה וצ'יפס עליי !...
כותב פחות מבעבר, אבל עדיין חי...
|
|
|
 |
|
|