אמרו שנימני הורס, אז הוא פוטר ואיתו גם הלך יוסי מזרחי.
אמרו שאיווניר יצעיד את מכבי קדימה ובנתיים הוא רק מחזיק את הראש אחרי כל משחק.
מכבי ת"א מודל 2011- קבוצה בשווי 100 מיליון שקלים ששוקעת למצולות.
רק לי בא להקיא?
|
|
רק לי בא להקיא?
פורסם לפני
4121 ימים
מאת חובצי
סה"כ תגובות: 4
תגובה אחרונה לפני: 4116 ימים
איברהים ברוכיאן, שחקן נבחרת ישראל וקפטן בית"ר ירושלים, השתתף בכנס נגד אלימות. יפה מאוד, כך מצופה משחקן נבחרת ואדם שמשמש כסוג של אייקון. באותו הכנס הוא אמר ש"הוא ישמח לשחק עם שחקן ערבי בבית"ר ירושלים". כל-הכבוד. להוכיח שאין מקום לגזענות בספורט (או בכלל, לצורך העניין). רק שאז הוא התחיל לקבל "מסרים" מקבוצת הפושעים שנקראת "לה-פאמיליה" ויצא בהצהרה הפחדנית הבאה: "הדבר הכי כואב לי הוא שלצערי פגעתי באוהדי בית"ר והבנתי שפגעתי בהם מאוד. חשוב לי שהאוהדים יידעו וכולם יידעו שאני איתם באש ובמים. ..לא משנה לי מה אחרים חושבים או רושמים. יחד עם זאת, חשוב לי להדגיש שלא אני זה שקובע דברים כאלה. אבל אם כרגע האוהדים לא רוצים, אז לא יהיה שחקן ערבי בבית"ר". (פרסום מקורי ב YNET) תגידו, זה לא מגעיל אתכם?
|
|
|
|
איברהים ברוכיאן, שחקן נבחרת ישראל וקפטן בית"ר ירושלים, השתתף בכנס נגד אלימות. יפה מאוד, כך מצופה משחקן נבחרת ואדם שמשמש כסוג של אייקון. באותו הכנס הוא אמר ש"הוא ישמח לשחק עם שחקן ערבי בבית"ר ירושלים". כל-הכבוד. להוכיח שאין מקום לגזענות בספורט (או בכלל, לצורך העניין). רק שאז הוא התחיל לקבל "מסרים" מקבוצת הפושעים שנקראת "לה-פאמיליה" ויצא בהצהרה הפחדנית הבאה: "הדבר הכי כואב לי הוא שלצערי פגעתי באוהדי בית"ר והבנתי שפגעתי בהם מאוד. חשוב לי שהאוהדים יידעו וכולם יידעו שאני איתם באש ובמים. ..לא משנה לי מה אחרים חושבים או רושמים. יחד עם זאת, חשוב לי להדגיש שלא אני זה שקובע דברים כאלה. אבל אם כרגע האוהדים לא רוצים, אז לא יהיה שחקן ערבי בבית"ר". (פרסום מקורי ב YNET) תגידו, זה לא מגעיל אתכם?
|
|
בתגובה ל: רק לי בא להקיא? מאת: חובצי
שכדאי להיפגע -אם כבר- מדברים הנאמרים מפיהם של הקרובים לנו... ובפראפרזה : מבור ועם הארץ כמו אבירם ברוכיאן, אחד שלבטח ניתן לומר לגביו ששכלו מתרכז ברגליו (וגם זה לא משהו), אין מה לצפות או לקוות... הוא בובה נבובה שמסתובבת בהתאם לכיוון הרוח...
כותב פחות מבעבר, אבל עדיין חי...
|
|
בתגובה ל: רק לי בא להקיא? מאת: חובצי הוא שחקן בקבוצה שהוא אוהב ולא רוצה(וגם לא יכול)ללכת נגד האוהדים.
בעלים יכולים לשים זין על קריאות של אוהדים או על העובדה שהאוהדים לא מתים עליהם, אבל לא שחקנים. בקבוצות כמו בית"ר, מכבי ת"א, מכבי חיפה והפועל שום שחקן לא יכול ללכת ראש בראש נגד האוהדים.
אני לא מבסוט מהתגובה שלו, כי אני חושב שהוא היה יכול לנסח את החירטוט הזה הרבה יותר טוב, אבל אני בהחלט יכול להבין את הכיוון של התגובה.
ללמוד לפסיכומטרי זה כמו לערבב חרא בדלי בנזין ולנסות לדלות ממנו את גרגירי התירס..
|
|
בתגובה ל: מה כבר רציתם שהוא יעשה? מאת: fuck politics אם הוא לא באמת נגד אלימות (מילולית, פיזית או מטאפורית) שלא ילך לנאום בכנס נגד אלימות. זה דוחה.
הסיבה האמיתית שהאלימות עדיין קיימת במגרשים שלנו היא בגלל שהשחקנים לא עומדים מול האוהדים שלהם. הבעלים באמת לא פקטור פה, אבל אם יום אחד איזה שחקן ירד מהמגרש ברגע שהאוהדים שלו יתחילו לקלל מישהו בגלל המוצא שלו או צבע העור שלו, אז באמת תהיה השפעה.
|
|
|
 |
|
|