אמרו שנימני הורס, אז הוא פוטר ואיתו גם הלך יוסי מזרחי.
אמרו שאיווניר יצעיד את מכבי קדימה ובנתיים הוא רק מחזיק את הראש אחרי כל משחק.
מכבי ת"א מודל 2011- קבוצה בשווי 100 מיליון שקלים ששוקעת למצולות.
הימורים
|
|
הימורים
פורסם לפני
3857 ימים
מאת prinssa25
סה"כ תגובות: 3
תגובה אחרונה לפני: 3856 ימים
בימי ליגת הכדורסל העליזים,הלל היה עורך כאן הימורים לגבי איזו קבוצה תנצח, המהמר או המהמרת ה"חכמים" שצדקו שמם התנוסף בכותרת. אני אנסה לעשות משהו דומה[בלי מתנה למנצח/מנצחת] בואו להמר מי ינצח ביום ראשון ישראל או לטביה? אפשר גם להמר על היתרון...
אני אתחיל בהימור על נצחון של נבחרת ישראל [לגבי הפרשים אין לי שמץ..] נו מי מצטרף? אני יודעת שזה לא מרגש כמו המונדיאל שהיה..אבל לפחות בכדורסל הנבחרת משתתפת.
|
|
|
|
בימי ליגת הכדורסל העליזים,הלל היה עורך כאן הימורים לגבי איזו קבוצה תנצח, המהמר או המהמרת ה"חכמים" שצדקו שמם התנוסף בכותרת. אני אנסה לעשות משהו דומה[בלי מתנה למנצח/מנצחת] בואו להמר מי ינצח ביום ראשון ישראל או לטביה? אפשר גם להמר על היתרון...
אני אתחיל בהימור על נצחון של נבחרת ישראל [לגבי הפרשים אין לי שמץ..] נו מי מצטרף? אני יודעת שזה לא מרגש כמו המונדיאל שהיה..אבל לפחות בכדורסל הנבחרת משתתפת.
|
|
בתגובה ל: הימורים מאת: prinssa25 בכלל, יש לי הרגשה טובה בקשר לנבחרת הזו. יש לנו נבחרת טובה וכשכספי הצטרך הוא נתן עוד פוש של התלהבות במשחק.
ואם כבר כספי.. אומנם עברה רק שנה מאז שהוא נחת בNBA, אבל זה פשוט מדהים לראות כמה הוא השתפר במשך השנה הזו. דבר ראשון, הוא שיפר את משחק ההתקפה שלו והוא כל כך מגוון בו, שהוא יכול לקלוע באחוזים מצויינים מכל עמדה ומכל מצב. ודבר שני, האיש נהיה בהמה! הוא עלה 7 קילו של שרירים נטו במהלך הקיץ הזה ונידהמתי כשראיתי תמונה עדכנית שלו מול תמונה מלפני שנה-שנתיים.
נראה לי שהנבחרת שלנו תיתן בראש ללטביה. לא יודע למה, אבל יש לי הרגשה כזאת.
ללמוד לפסיכומטרי זה כמו לערבב חרא בדלי בנזין ולנסות לדלות ממנו את גרגירי התירס..
|
|
בתגובה ל: הימורים מאת: prinssa25 אני אהמר על לטביה רק לעשות עניין ולהיות קונטרה שלכם.
ומה איכפת לך לתת פרס למנחש נכונה?!
תני מה שאת רוצה, הכל על חשבונו של הילל, מה 'כיפת לך?!
|
|
|
 |
|
|