אמרו שנימני הורס, אז הוא פוטר ואיתו גם הלך יוסי מזרחי.
אמרו שאיווניר יצעיד את מכבי קדימה ובנתיים הוא רק מחזיק את הראש אחרי כל משחק.
מכבי ת"א מודל 2011- קבוצה בשווי 100 מיליון שקלים ששוקעת למצולות.
אל אל ישראל
|
|
אל אל ישראל
פורסם לפני
3624 ימים
מאת prinssa25
סה"כ תגובות: 5
תגובה אחרונה לפני: 3620 ימים
הערב ממש בדקות הללו ישראל מול לביה בעודי צופה אני כותבת לכם נכון לרגע זה ישראל 1 לטביה 0 .gif) אני מאמינה ומקווה שהמשחק יסתיים ב2-0 נשתמע אחרי המשחק... בנתיים ישראל משחקת טוב מאוד מקווה שגם אתם צופים בישראל ולא באח הגדול
|
|
|
|
הערב ממש בדקות הללו ישראל מול לביה בעודי צופה אני כותבת לכם נכון לרגע זה ישראל 1 לטביה 0 ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/j9ox__israelicon(1).gif ישראל]() אני מאמינה ומקווה שהמשחק יסתיים ב2-0 נשתמע אחרי המשחק... בנתיים ישראל משחקת טוב מאוד מקווה שגם אתם צופים בישראל ולא באח הגדול
|
|
בתגובה ל: אל אל ישראל מאת: prinssa25 טוב אז ההימור שלי לא צלח אבל עדיין ניצחון של הניבחרת במחצית 1 ישראל הייתה נהדרת וחזקה מחצית 2 ישראל הייתה חלשה יותר ועשתה שטויות אבל העיקר הניצחון. הגול השני היה פשוט יפה ומוצלח, אז ניבחרת ישראל עם 7 נקודות יום ג' ישראל מול גאורגיה. אחרי ניצחון אז מה אתם חושבים:?
|
|
בתגובה ל: 2-1לישראל מאת: prinssa25תגידי את חושבת שמעמדה הכה נחותה שבה ישראל נמצאת היא תעלה ליורו... כל עוד העסקנים כמו לוזון ושות" נמצאים שם בסביבה , הנבחרת תאכל מלח על הפצעים .. לטביה זה כמו נבחרת נוער מלבנון .. וזה מה שיש לנו נבחרת שבלונית חסרת ברק .. גאורגיה בשלישי תאכל את הנבחרת בלי מלח. ופרננדז הוא בסה"כ הבובה של לוזון. גם אם יבוא מאמן כמו פרגסון לנבחרת זה לא יעזור צריך להתחיל מבראשית .. מחשבה , טקטיקה , חוסן מנטלי , וכו'.. מאז 1970.. הנבחרת הזו פשוט המת/חי שלנו וזה מה שיש. הניצחון על לטביה עניין של מזל ותו לא.. נראה את הנבחרת הזו מול מצרים למשל שהיא פי 10 טובה מאיתנו ..
|
|
בתגובה ל: אל על איזראל .. מאת: JAZZMUSIC אני לא מבינה גדולה בכדורגל,אבל מאמינה שאפשר ואני יודעת שכל משחק מקדם את הניבחרת שלב גבוה יותר
|
|
בתגובה ל: קצת אמונה מאת: prinssa25 זה ניצחון מתוק למרות שהייתי בספק שישראל תנצח את גיאורגיה .. לקחנו נקודות חשובות .. אבל המבחן האמיתי של הנבחרת זה נגד קבוצות גדולות יותר, אפשר לפנטז למשל ניצחון על אנגליה .. אבל מדיבורים לעשיה יש טרליון עבודה...
|
|
|
 |
|
|