התייעצות: האם כדאי להתקין WORD עדכני?
|
|
התייעצות: האם כדאי להתקין WORD עדכני?
פורסם לפני
3439 ימים
מאת דרבוקה
סה"כ תגובות: 7
תגובה אחרונה לפני: 3438 ימים
המחשב העתיק שלי קרס סופית, החדש הגיע ואני מתלבטת אם להתקין עליו וורד ישן (מה שהיה לי הוא כנראה מ-2002) או את החדש של השנים האחרונות. הצצתי בממשק החדש ונרתעתי בסלידה. נראה לי מאוד לא נוח לצורת העבודה שלי. אבל אני תוהה - האם יש לו גם יתרונות כלשהם?
|
|
|
|
המחשב העתיק שלי קרס סופית, החדש הגיע ואני מתלבטת אם להתקין עליו וורד ישן (מה שהיה לי הוא כנראה מ-2002) או את החדש של השנים האחרונות. הצצתי בממשק החדש ונרתעתי בסלידה. נראה לי מאוד לא נוח לצורת העבודה שלי. אבל אני תוהה - האם יש לו גם יתרונות כלשהם?
|
|
בתגובה ל: התייעצות: האם כדאי להתקין WORD עדכני? מאת: דרבוקה ותתחדשי.
|
|
בתגובה ל: התייעצות: האם כדאי להתקין WORD עדכני? מאת: דרבוקה וההתרגלות היתה קלה מהצפוי אפילו אצל לודיטית כמוני. עברתי רק בגלל העיקרון שצריך להתקדם, כי כשזה יתקדם הלאה, ההבדל בין הגרסאות יהיה עוד יותר גדול. יתרונות? מי זוכר מה היה קודם?
|
|
בתגובה ל: לדעתי זה סתם עניין של הרגל מאת: מילים מילים לא תהיה לי ברירה אלא להתקדם עם הזמן, או לפחות עם הזמן של מייקרוסופט, אבל בינתיים נשארתי עם הוורד הישן כדי לא להצטרך להסתגל ליותר מדי דברים חדשים בבת אחת (חלונות חדש, שועל אש חדש, מחשב חדש שעדיין דורש לא מעט תשומת לב והסתגלות הדדית). אולי בעוד שבוע שבועיים אתפוס אומץ ואקפוץ למים העכורים של ממשק וורד החדש, אקטר, אקטר, אקטר, ובסוף אתרגל.
|
|
בתגובה ל: התייעצות: האם כדאי להתקין WORD עדכני? מאת: דרבוקה אלא אם כן אני מפספס משהו "בצורת העבודה", הוורד החדש יותר די ידידותי (גם אני הייתי על 2003 וכל הזמן נזקקתי לסעד חברים שימירו לי). אבל שימי לב שמה שנקרא וורד סטרטר לא מספיק, אין בו הערות שוליים או בכלל; אני כרגע תקוע איתו ושוקל את צעדיי.
|
|
בתגובה ל: וורד מאת: יונתן פיין ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: התייעצות: האם כדאי להתקין WORD עדכני? מאת: דרבוקה אבל לטעמי שווה להתרגל. יש ל-2010 יתרונות בכל מה שנוגע לעיצוב ושליטה (חוץ מנושא הסעיפים ובולטים, שאני צריך למצוא זמן איך להכריח אותו לעשות מה שאני רוצה ביתר קלות). הקבצים שלו "קלים" יותר ומתממשקים טוב יותר עם פורמטים אחרים (אופן אופיס, המרה ל-PDF ול-HTML).
My name is Bambi. You killed my mother. prepare to die.
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|