|
מישהו יכול לתת לי את המייל שלה? תודה.
|
|
בתגובה ל: האם ההצעה של מיכל אבני לרב מילים עוד רלבנטית? מאת: מילים מילים ללא תוכן
|
|
Stones: if you can't join them, Beatles
|
|
בתגובה ל: תרגום שירה מאת: קרעכצן אינפו' טרייה מבבילון: בבילון 8 לא תומך (במילים שלי: אי אפשר להשתמש בבבילון על דפי אינטרנט) באקספולרר 9 והלאה - שדרוג עולה 200 ש"ח. האם נתקלתם בבעיה? והאם פתרונה הוא 200 ש"ח כל שנה?
|
|
בתגובה ל: הידעתם? מאת: מילים מיליםאיתי.) ראי כאן.
|
|
בתגובה ל: נתקלנו והתעצבנו. (אני לפחות. לא כולם הסכימו מאת: טל אלף אני עובד עם פיירפוקס 7 ובבילון 8 עובד אתו בלי שום בעיות. אותו כנ"ל אקספלורר 8.
My name is Bambi. You killed my mother. prepare to die.
|
|
בתגובה ל: הה? מאת: מארק אנתוני ללא תוכן
"In youth we learn; in age we understand"
|
|
בתגובה ל: אני לא מצליחה לעבוד אתו בוורד 2010 מאת: Anat oראי ההודעה שלי כאן.
|
|
בתגובה ל: לזה יש פתרון מאת: מארק אנתוני ללא תוכן
"In youth we learn; in age we understand"
|
|
בתגובה ל: לזה יש פתרון מאת: מארק אנתוני ללא תוכן
Stones: if you can't join them, Beatles
|
|
בתגובה ל: הה? מאת: מארק אנתוני הלך הבבילון. הבנתי את זה כאמור רק אחרי שיחה עם תומך. וכמובן, הוצע לי שדרוג במאתיים ש"ח. כמובן, אחרי הנחות ותוספות שאני לא צריכה. רציתי להחליף לוורד 2010, אבל אם גם שם זה לא עובד, אולי אני אשקול. כי אם ככה, זה יעבוד לי כמעט רק במסמך PDF שאני עובדת איתו. וגם בזה זה לא עבד על אדובי 10, אני לא יודעת איך עכשיו, כי לא החלפתי אדובי. בקיצור, בקרוב צריך בבילון חדש. ולמעשה ה"קנייה" החד פעמית מתגלה כאגדה. לי למשל, ממש לא שווה להשקיע בזה. חוץ מאב"ש - לא מוצאת את יתרונותיו.
|
|
בתגובה ל: מתברר שב-8 גם אני עבדתי, אבל כשהחלפתי ל-9, מאת: מילים מילים טוב, לאופיס יש פתרון (ראי ההודעה שלי לעיל). אני עם אדובי רידר הכי מעודכן ואכן לא עובד אתו. גם לא עם foxit reader שהוא הרידר המועדף עלי. בנושא אקספלורר, ההמלצה שלי היא פשוט לעבור לפירפוקס שהוא בררת המחדל שלי, אבל אני מבין את ההסתייגויות.
|
|
בתגובה ל: הממ... מאת: מארק אנתוני ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: הוא לא עובד גם עם כרום ואצלי גם לא עם פיירפוקס. מאת: Hadassa ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: הוא לא עובד גם עם כרום ואצלי גם לא עם פיירפוקס. מאת: Hadassa אני עובד עם אקספלורר 8 כי אני ב-XP, אבל הוא לא עושה לי שום בעיות בדפדפנים האחרים (כולל דפדפן לא סטנדרטי בשם Rockmelt שמבוסס על המנוע של כרום).
|
|
בתגובה ל: זה ממש מוזר מאת: מארק אנתוני ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: תרגום שירה מאת: קרעכצן ללא תוכן
|
|