אולי הגיע הזמן להרוג את החולה האנוש הזה
|
|
אולי הגיע הזמן להרוג את החולה האנוש הזה
פורסם לפני
3205 ימים
מאת הדוד מאמריקה
סה"כ תגובות: 21
תגובה אחרונה לפני: 3164 ימים
מתוך רחמים? הפורום מתחיל כבר להיראות כמו צער בעלי חיים.
אני לא אוהב את האופציה הפייסבוקית וממעט להשתתף בה, אבל אני מוכרח להודות שהיא עובדת ומועילה למשתתפיה. יש הרבה יותר תורמים שם, וחלקם בעלי ידע לא מועט. זו לא היתה הכוונה, אבל זה מה שיצא. אני חושב שצריך לקבל את המציאות.
|
|
|
|
מתוך רחמים? הפורום מתחיל כבר להיראות כמו צער בעלי חיים.
אני לא אוהב את האופציה הפייסבוקית וממעט להשתתף בה, אבל אני מוכרח להודות שהיא עובדת ומועילה למשתתפיה. יש הרבה יותר תורמים שם, וחלקם בעלי ידע לא מועט. זו לא היתה הכוונה, אבל זה מה שיצא. אני חושב שצריך לקבל את המציאות.
זו עבודה מלוכלכת אבל בשביל זה יש דודים בגולה הדוויה
|
|
בתגובה ל: אולי הגיע הזמן להרוג את החולה האנוש הזה מאת: הדוד מאמריקה אכן הפורום בפייסבוק פעיל ביותר ואני ממליצה לכל מי שאין לו חשבון פייסבוק לפתוח כזה לצורך השתתפות (אפשר גם בניק).
הפורום פה יישאר פתוח, בעיקר בגלל הארכיון שלו ומי שרוצה מוזמן להמשיך לדבר גם פה.
|
|
בתגובה ל: היי עמי, אני לא מרגישה צורך לצאת בהודעה רשמית מאת: מ-ר-ב אולי ההחצנה הכפייתית תתמתן? דבר אחד בטוח: אולי הוא יעיל, אבל הוא בטח לא אלגנטי.
|
|
בתגובה ל: ואולי, אולי פייסבוק יירד מגדולתו. מאת: rocken אה, לא. אני לא אלגנטי אבל גם לא יעיל.
Stones: if you can't join them, Beatles
|
|
בתגובה ל: את מדברת עלי? מאת: קרעכצן לארכיון.
|
|
בתגובה ל: רוקן, זו עוד סיבה להשאיר את הפלטפורמה הזו, בנוסף מאת: מ-ר-ב ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: לי הרבה יורת נעים פה מאת: oribal ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אולי הגיע הזמן להרוג את החולה האנוש הזה מאת: הדוד מאמריקה בחלקה זו בעיית זמן. אין לי גישה לפייסבוק בעבודה, ולכן אני מתעדכן רק כאשר אני מגיע הביתה ואז יש לי עדכונים של יום שלם לעבור עליהם.
אבל החלק האחר נעוץ בעובדה שאני מתעב את הפלטפורמה ההיא ואת הממשק שלה. הוא לא נוח ולא ידידותי לדעתי.
מצוקת הזמן שלי מגבילה גם הכניסה שלי הנה, אבל לפורום בפייסבוק אני פשוט לא נכנס. הודעות של חברי פייסבוק שלי מופיעות בפיד, אבל את הדברים האחרים אני פשוט לא רואה.
My name is Bambi. You killed my mother. prepare to die.
|
|
בתגובה ל: אני לא כותב שם, וכנראה לא אכתוב מאת: מארק אנתוני אני כן כותבת בגרסת הפייסבוק, אבל מאוד אוהבת גם את הפורום הזה. וכשסוף סוף אשלים את טיוטת התרגום של הספר שאני עובדת עליו ואתחיל לרכז שאלות, נראה לי שיהיה לי יותר נוח לכתוב אותן כאן, כי גם אני לא מאוד אוהבת את הממשק שם. אבל בהנחה שיהיו שאלות שלא יקבלו תשובות אן, אני מניחה שאפרסם אותן גם שם, כי זה כלי שחבל (מבחינתי האישית, בהתחשב בעובדה שאני כבר שם) לא להשתמש בו.
|
|
בתגובה ל: ולכן טוב שיש גם וגם. מאת: פשוט יעל ששמה פייסבוק תלך לעולמה. אולי ילדים וילדות ימשיכו להתרברב שם, אבל האנשים הרציניים יתפכחו.
|
|
בתגובה ל: זה לא יקרה מחר, אבל יום אחד הבועה המוחצנת הזאת מאת: rocken אבל אני אסתפק בהישרדות הפורום. אם בועת הפייספוק תתפוצץ, מה טוב, אבל אני זוכרת ומזכירה תמיד שגם ההופעות של שלמה הארצי מלאות עד אפס מקום, ואפילו באנשים רציניים וטובים. מבשרי חזיתי. בלונים, אין סופם בהכרח להתפוצץ.
|
|
בתגובה ל: אמן, מאת: primate אני חושבת שאין בה טוב או רע כשלעצמה, אלא את מגדירה מה היא ואיך היא באמצעות מה שאת עושה בה ומה שאת מכניסה לתוכה. אישית, לא הרגשתי אף פעם צורך להצטרף עד שהבנתי שזו תהיה הדרך הכי נוחה לשמור על קשר עם חברים שבד"כ אני לא שומרת איתם על קשר שוטף. ובין החברים שיש לי שם יש גם כאלה שמפרסמים קישורים מעניינים וכד', ואני נהנית מזה. אז זה מה שפייסבוק בשבילי, אישית. בשביל אנשים אחרים הוא יכול להיות דברים אחרים.
ומעבר מזה - זו בסה"כ פלטפורמה, וכדרכן של פלטפורמות, היא תהיה בסביבה עד שתקום אחרת שתחליף אותה. היא לא 'תתפוצץ', רק תאבד אוויר לאט לאט. ומשהו אחר יקום, ואולי תשנאו גם אותו, ואולי לא. ואולי תצטרפו אליו, ואולי לא. סה לה ווי.
|
|
בתגובה ל: נו נו, זו בסה"כ פלטפורמה מאת: פשוט יעל ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: יקירתי פ. ההופעות של מר ארצי אינן אבן בוחן לכלום. מאת: rocken ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: זה לא יקרה מחר, אבל יום אחד הבועה המוחצנת הזאת מאת: rocken מספר המשתמשים של פייסבוק כיום הוא כ-901 מיליון איש. גם אם נאמר ששליש מהם הם חשבונות פיקטיביים וחשבונות לא פעילים, אנחנו מתקרבים לעשרה אחוזים מאוכלוסיית העולם כיום (וזה כאשר הנגישות של חלקים גדולים באוכלוסייה עדיין מוגבלת). זמן השהות הממוצע באתר הוא כחצי שעה ביום, אם אני זוכר נכון את הנתונים. לדעתי פייסבוק עומדת לפני שלב ההתייצבות ב"הייפ סייקל" שלה, אבל היא לא עומדת למות.
כיום עומדים לפני פייסבוק שני אתגרים, עד כמה שאני מבין. האחד הוא שיפור חוויית החיבור בטלפונים ניידים, שזוכה להמון ביקורת. האחר, באופן אירוני משהו, נובע מכך שהיא הונפקה בבורסה. פייסבוק עדיין לא פיצחה את הדרך לעשות כסף מפרסומות וכאשר בעלי מניות חיצוניים לוחצים (מחיר הפתיחה של המניה שלה היה מעל 40 דולר, המחיר כיום הוא 27 חמשהו), הם יצטרכו להסתגל איכשהו ולמצוא דרך לעשות כסף. אתגר נוסף, קטן יותר, הוא נושא הפרטיות. אבל מספר האנשים שנוטשים אותה בגלל סוגיה זו קטן.
My name is Bambi. You killed my mother. prepare to die.
|
|
בתגובה ל: לא סביר מאת: מארק אנתוני מדי. גם סוס ועגלה היו הדבר הנכון עד שהגיעו המכוניות. למכוניות יש המון חסרונות לעומת סוסים (שהבעיה העיקרית שלהם היתה אז שהם מילאו את רחובות הערים בגללים 'ריחניים'), אבל הן מהירות ויעילות יותר והן החליפו, למרבית הצער או שלא, את הסוסים.
אין שום מניעה, כפי שאמרתי גם לדוד, להשאיר את הפלטפורמה הזו במקביל לזו בפייסבוק אבל גם אי אפשר להתכחש לעובדה שרוב האנשים מעדיפים לעבוד בפלטפורמה הפייסבוקית מהרבה סיבות (וזה לא משנה כל כך, לדעתי, מה הן הסיבות אלא אם כן אתה סוציולוג של תרבות האינטרנט) ולכן זה אמצעי מוצלח יותר כרגע.
|
|
בתגובה ל: אני עם יעל, זו פלטפורמה ולא צריך להתרגש ממנה יותר מאת: מ-ר-ב להשוות את פייסבוק לאמצאת המכונית הוא שדרוג יתר של עיתון "לאישה" בכסות טכנולוגיה מדהימה. מילא אם היית משווה את המייל לאוטומבילים, אמצאה בהחלט יעילה, דיסקרטית וחסכונית. הפילוסופיה האישית שלי בה כנראה אמשיך לדבוק גורסת שמוחצנות והחצנה (מכל סוג) הם נחותים, עלובים וממש לא מעניינים. הפייסבוק הוא שודד זמן גלוי. ושודדים אף פעם לא היו מקסימים חוץ אולי במקרה של עלי באבא. וגם במקרה הזה, מן המפורסמות הוא, שמדובר במעשיה. כידוע לך, כמות מעולם לא עשתה עלי שום רושם. לעתים אפילו להיפך.
|
|
בתגובה ל: מרב יקירתי, מאת: rocken פייסבוק הוא פלטפורמה, ולכן ראוי להשוות אותו לכביש. מי שרוצה לנסוע עליו - שייסע. לי הוא נוח. אכן, גם שודד זמן - אבל גם רדיו וספר ובתי קולנוע הם שודדי זמן, ואגב, גם הם פלטפורמות. אין מה לשנוא אותם. בניגוד לשלטי חוצות ולאתרי סקס ולשדות קרב שהם פלטפורמות שיש בהן רוע מובנה.
Stones: if you can't join them, Beatles
|
|
בתגובה ל: הצעת פשרה: מאת: קרעכצן ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: הצעת פשרה: מאת: קרעכצן פייסבוק הוא לא בהכרח 'מוחצנות והחצנה' - ואני אומרת את זה בתור אדם מופנם למדי. הוא מאפשר אותם, אבל זה ש*אפשר* לא אומר ש*צריך* (כמו שגם בחופים באירופה שבהם מקובל שגם נשים ילכו בחזה חשוף, אף אחד לא ירים גבה אם תבחרי ללבוש בגד ים שלם). אני לא מנסה 'למכור' לך את פייסבוק; לא מתאים, לך, סבבה. גם לי לא התאים הרבה שנים, עד שבסוף כן התאים (כי כמה וכמה חברים שלי נסעו לחו"ל וכך נוח יותר לשמור על קשר). אבל את האנטי אני לא כ"כ מבינה.
|
|
בתגובה ל: כ"כ כ"כ בדיוק מאת: פשוט יעלללא תוכן קבצים מצורפים:
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|