snow face, trouster-seat and such
|
|
snow face, trouster-seat and such
פורסם לפני
4464 ימים
מאת misskity
סה"כ תגובות: 5
תגובה אחרונה לפני: 4463 ימים
"Then he begins a story...about losing his skis at the top of a snow-face and being obliged to come down without them, and how the strain on the seat of his tweed knickerbockers... and this is really one of his best stories, though perhaps in the present circumsstances he will amend the conclusion about being happiest for the rest of the day when standing with his trouster-seat to a wall..."dd
הבאתי קטע קצת ארוך למען הרקע. שוב אנגליה. שוב סוף המאה ה-19. הבחור נמצא באיזה אירוע חברתי ופוגש בחורה שמוצאת חן בעיניו. הוא מספר לה מעלילותיו בחופשת הסקי שלו בדאבוס, שווייץ.
1. snow-face : חזית מושלגת? ואם כן, איך מגיעים לפסגתה של חזית מושלגת?
2. and how the strain on the seat of his tweed knickerbockers - אני לא מבינה מה זה בדיוק, ואני חושבת שהמשפט הבא: when standing with his trouster-seat to a wall אמור להסביר אותו.
אני אובדת עצות לחלוטין. כשגיגלתי trouster בגוגל תמונות הופיעו תמונות של אביזר צהבהב שלא ירדתי לפשרו. אולי אני צריכה לגלוש קצת יותר בשווייץ...
|
|
|
|
"Then he begins a story...about losing his skis at the top of a snow-face and being obliged to come down without them, and how the strain on the seat of his tweed knickerbockers... and this is really one of his best stories, though perhaps in the present circumsstances he will amend the conclusion about being happiest for the rest of the day when standing with his trouster-seat to a wall..."dd
הבאתי קטע קצת ארוך למען הרקע. שוב אנגליה. שוב סוף המאה ה-19. הבחור נמצא באיזה אירוע חברתי ופוגש בחורה שמוצאת חן בעיניו. הוא מספר לה מעלילותיו בחופשת הסקי שלו בדאבוס, שווייץ.
1. snow-face : חזית מושלגת? ואם כן, איך מגיעים לפסגתה של חזית מושלגת?
2. and how the strain on the seat of his tweed knickerbockers - אני לא מבינה מה זה בדיוק, ואני חושבת שהמשפט הבא: when standing with his trouster-seat to a wall אמור להסביר אותו.
אני אובדת עצות לחלוטין. כשגיגלתי trouster בגוגל תמונות הופיעו תמונות של אביזר צהבהב שלא ירדתי לפשרו. אולי אני צריכה לגלוש קצת יותר בשווייץ...
כל התעשיות הכבדות נסגרות
|
|
בתגובה ל: snow face, trouster-seat and such מאת: misskity ו-2 זה trousers ולא כמו שכתוב (טעות כתיב), כי ניקרבוקרס זה מכנסיים עד הברכיים.
|
|
בתגובה ל: snow face, trouster-seat and such מאת: misskity נראה לי שה-snow face זה משטח שלג . כדאי להיכנס לאתרי סקי ולבדוק אם יש להם מונח כזה. אולי אפילו מסלול הגלישה עצמו? הסיט של הניקרבוקרס זה הטוסיק של המכנסיים האלה: loose-fitting short trousers gathered in at the knees.
וכיוון שהוא ירד בלי סקי אלא החליק על הישבן, האחורייםשל המכנסיים סבלו מהמתח - וכנראה נקרעו? ועכשיו השמטת חלק, שאולי דווקא היה עוזר.
אבל הטרואסטרס האלה נשמע לי איזה מין שיבוש או אישי או מקובל או משהו כזה - של מכנסיים, ובגלל שהמכנסיים נקרעו הוא עומד עם הטוסיק צמוד לקיר.
וכל להסיפור הזה אולי באמת הצחיק נורא במאה ה-19, כשרק רומזים על טוסיק ועל מכנסיים קרועים בטוסיק.
עושה שכל?
|
|
בתגובה ל: ניסיון - מאת: מילים מילים תודה!
גם אני חשבתי שאולי trouster הוא שיבוש של trousers. אבל אני עדיין לא בטוחה בקשר לזה.
כל התעשיות הכבדות נסגרות
|
|
בתגובה ל: snow face, trouster-seat and such מאת: misskity ללא תוכן
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|