איך יודעים שהגיע הקיץ? שהמקום הראשון בטבלת שוברי הקופות גורף 86 מיליון דולר בסופ"ש הבכורה שלו.מהיר ועצבני 5 (בתמונה) רושם את הפתיחה החזקה ביותר לסרט מהסדרה,ומה תגידו,גם הביקורות טובות. ריו במקום השני עם כ-15 מיליון דולר נוספים שמצטברים ל-365 מיליון דולר שהסרט הזה גרף עד כה,הצלחה גדולה! סרטו החדש של טיילר פרי Madea's Big Happy Family שלישי עם 9 מיליון דולר,מעט מאחוריו נמצא העיבוד לספר המצליח מים לפילים,שדווקא פחות מצליח גם בקופות וגם אצל המבקרים. קומדיית הנעורים Prom פותחת עם 4.7 מיליון דולר טיפה יותר מסרט ההמשך ל-Hoodwinked.
מעכשיו ועד סוף אוגוסט אפשר לצפות כמעט מדי שבוע ללהיט ענק אחד,והשבוע זה אמור להיות ת'ור (שכבר יצא בארץ ובאירופה) שזכה לביקורות מצויינות עד כה וצפוי להצליח יפה בקופות. כמו כן גם הקומדיות Something Borrowed ו-Jumping The Broom יגיעו גם הן.
אבל Marly & Me זה אחד הסרטים היותר טובים שראיתי לאחרונה !
כמובן בקטגוריה קומדיה-רומנטית-לכל המשפחה אבל בכל זאת. אני לא זוכרת סרט שכלכך נגע לליבי בשנה האחרונה [וכן, ראיתי את "ההחלפה" ואת בנג'מין באטן ההוא] ואני חושבת שמגיע כל הכבוד לשחקנים הראשיים, ג'ניפר אניסטון ואוון וילסון, איזה זוג מעולה [שבמקרה הכי מושלמים לתפקיד! מי היה עושה את זה כמו שהם? אני תוהה..] ולבימוי הקולע וכמובן לתסריט [סיפור אמיתי של מחבר הספר!] שהצליח לקחת עלילה שגובלת בקיט'ש רציני [אני חושבת שכולם יודעים מה קורה כשלוקחים גור, נקשרים אליו, תקופות חולפות ו...] ולהפוך אותו לשיגרת חיים מקסימה ומשעשעת וכמובן, מרגשת עד דמעות .
והכלב הזה.... יואווו.... איזה כלב... ודווקא עם כל האהבה שפיתחתי למארלי במהלך הסרט, לא בטוח שהייתי רוצה אחד כזה...מהסיבה הצפויה, של מי שראה את הסרט
אבל Marly & Me זה אחד הסרטים היותר טובים שראיתי לאחרונה !
כמובן בקטגוריה קומדיה-רומנטית-לכל המשפחה אבל בכל זאת. אני לא זוכרת סרט שכלכך נגע לליבי בשנה האחרונה [וכן, ראיתי את "ההחלפה" ואת בנג'מין באטן ההוא] ואני חושבת שמגיע כל הכבוד לשחקנים הראשיים, ג'ניפר אניסטון ואוון וילסון, איזה זוג מעולה [שבמקרה הכי מושלמים לתפקיד! מי היה עושה את זה כמו שהם? אני תוהה..] ולבימוי הקולע וכמובן לתסריט [סיפור אמיתי של מחבר הספר!] שהצליח לקחת עלילה שגובלת בקיט'ש רציני [אני חושבת שכולם יודעים מה קורה כשלוקחים גור, נקשרים אליו, תקופות חולפות ו...] ולהפוך אותו לשיגרת חיים מקסימה ומשעשעת וכמובן, מרגשת עד דמעות .
והכלב הזה.... יואווו.... איזה כלב... ודווקא עם כל האהבה שפיתחתי למארלי במהלך הסרט, לא בטוח שהייתי רוצה אחד כזה...מהסיבה הצפויה, של מי שראה את הסרט
המלצה.
"טוב לתת כשמישהו מבקש, אבל טוב מכך הוא להיות מסוגל למסור הכל בידי מי שלא ביקש דבר"
בתגובה ל: אמנם זה לא סרט מוטרף של רון ג'רמי מאת: היידי בת ההרים ראיתי גם את "מלחמת הכלות" של אן הת'וואי וקייט האדסון וחוץ מזה שהן שתיהן חמודות רצח זה אחלה סרט. באמת. נשבעת! ...נראה לי אתם כבר לא סומכים עליי הא? אז רק שתדעו, שמי שמכיר אותי יודע שאני לא סתם אומרת P: ...!
בכל אופן, סרט קליל ומשעשע, לא משהו רציני, אל תצפו. הסרט הוא על שתי חברות, הכי טובות מאז שהיו ילדות קטנות, שחולמות להתחתן, ולא סתם להתחתן, אלא להתחתן ב"פלאזה". המקום המפואר הזה בניו-יורק. שיהיה. בכל אופן, העניינים משתבשים כששתי החתונות בטעות נקבעות לאותו היום ! בקיצור, קייט ואן בצחוקיידה :)
הנה הטריילר
"טוב לתת כשמישהו מבקש, אבל טוב מכך הוא להיות מסוגל למסור הכל בידי מי שלא ביקש דבר"
בתגובה ל: אם כבר בהמלצות מתוקות עסקינן, נו, שיהיה מאת: היידי בת ההרים ללא תוכן
בתגובה ל: אם כבר בהמלצות מתוקות עסקינן, נו, שיהיה מאת: היידי בת ההרים מדי פעם יש איזה קומדיה רומנטית מטופשת שאני מצליח להתחבר אליה. את אן האת'וואי אני אוהב,היא מקסימה ממש בעיני. לגבי קייט האדסון עוד לא החלטתי...היא חמודה,אבל לא יודע,יש אצלה משהו שגורם לי לסלוד ממנה קצת. בכל אופן...אצפה כאשר יגיע ל-DVD.
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון." - אלברט איינשטיין
בתגובה ל: או בקיצור מאת: Xcalibur הוא גם כן אהב. אז נההה! P: ואתההה, אתההה, תפסיק עם היציאות השובניסטיות שלך! זה סרט על כלב, לא על טמפונים! זה סרט גם לבנות וגם לבנים, ללא ספק.
בתגובה ל: אמנם זה לא סרט מוטרף של רון ג'רמי מאת: היידי בת ההרים בהחלט סרט מקסים, מרגש וחמוד.
ולגמרי לא סרט בנות. להיפך [ספויילרים כלליים מאוד, שלא אמורים לפגוע בהנאה מהסרט]. מארלי ואני מסופר מנקודת מבט גברית, ועוסק בדילמות הקלאסיות של גברים בני 30-40 בעולם המערבי השבע - האושר שבזוגיות ובאהבה מול החופש והגיוון שבחיי הרווקות; קריירה מול חיי משפחה; ההכרה בכך שלעולם לא תוכל להגשים את כל החלומות שלך, ושיש דברים שאתה פשוט לא טוב בהם, גם אם במקרה הם הדברים שאתה הכי חולם לעשות; ילדים כגורם הרסני בקשר הזוגי וכרוצחי הרומנטיקה; הזדקנות [אם כי אואן ווילסון נשאר חתיך, בדרכו, לאורך השנים, ואצל ג'ניפר אניסטון נראה שהזמן פשוט עמד מלכת], ועוד. לזכותו של הסרט ייאמר שהוא לא מתחסד, לא מעדן, לא מצטדק ולא מנסה לייפות את הדברים האלה. ילדים זה סיוט, למרות כל האושר שהם מביאים; גם הנשוי המאושר ביותר בעולם ירגיש צביטת קינאה למראה החבר הרווק ההולל ומצעד החברות הלא-נגמר שלו; ובדרך-כלל צריך להתפשר בסופו-של-דבר, ולשמוח, או לא, במה שיש. המסר הוא אופטימי, כיאה לסוגה ולרוח הסרט, אבל הוא לגמרי לא צמר-גפן-מתוק-על-מקל-משוקולד. זה סרט מצויין, לא רק לגברים רגישים.
בתגובה ל: כל מילה בסלע. מאת: חתול-רובוט אבל בסרט הזה ספציפית, בפעם הראשונה, שמתי לב שהיא התבגרה, והבחורונת ששיחקה ב"חברים" נמצאת הרחק מאחור. אין מה לעשות, למרות שהיא נראתה טוב לגיל 40 רואים שהיא כבר לא כמו פעם ..