|
טוב, מכיוון שצריך לעורר קצת את הפורום - הגיע הזמן לפתוח שוב בפרוייקט ה"מירוץ לסרטים". החוקים מאוד פשוטים (רעות הסבירה אותם יותר באריכות. לי אין סבלנות לזה): נרשמים למירוץ. מוגרלים מאחורי הקלעים, ואז מקבלים הודעה אישית למי הורגלת. שולחים למנהל הפרוייקט (אני) בהודעה אישית את הסרט שמי שהוגרלת לו חייב לראות. קוראים את ההודעה בפורום שבה כתוב איזה סרט הוגרלתם לצפות בו. תוך שבועיים חייבים להשיג ולראות את הסרט ולכתוב עליו ביקורת בפורום. סה-טו. עכשיו, כדי למנוע את המצב (האומלל, לפי דעתי) שבו לקח לאנשים יותר מחודש לכתוב ביקורת על סרט, שלא לדבר על העובדה שיש כאלו שעדיין לא כתבו ביקורת (אתם יודעים מי אתם!) למרות שהם התחייבו לכך, הזמן הוגבל לשבועיים. למה? כדי שמי שנותן התחייבות למישהו אחר יעמוד בה ולא יגרר למצב של "אני אראה מחר", "אני אשיג מחר", "זה בסדר, לאף-אחד לא אכפת גם ככה". הפעם גם הוחלט שלא להביא סרטים שקשה להשיג כי לא לכולם יש גישה לעמדת "סרטי אנימציה דוקו-אוונדרגיים מיפן של שנות ה-50" באוזן השלישית. נ.ב - כל מי שנרשם, נא לציין מראש באיזה סוג סרטים הוא לא מוכן לצפות. למשל, סרטים זרים או סרטי בורקס.. חבל שהפרוייקט הזה יגרום לכם מועקה ובסוף תשבו שעתיים מול סרט שתשנאו כל דקה ממנו. אז... מי בפנים? הערה חשובה - מועד ההרשמה יסתיים ב-18 לחודש. אין הגבלה לכמות המשתתפים.תוקן על ידי חובצי 12/10/2009 2:26
|
|
בתגובה ל: 2 המירוץ 2 לסרטים מאת: חובציאשמח לסרט מאתגר, אבל בלי אימה בבקשה או קומדיות בסגנון בוראט / ברונו. תוקן על ידי רעות 12/10/2009 14:27
|
|
בתגובה ל: 2 המירוץ 2 לסרטים מאת: חובצי שאם חובצ קורא אני מתייצבת. הוטו שלי להזכירכם שום דבר בצרפתית ושום כלום של אלמודובר.
|
|
בתגובה ל: 2 המירוץ 2 לסרטים מאת: חובצי ולטובתנו, תן לפחות קישור להסבר היותר ארוך של רעות.
|
|
בתגובה ל: גם חדשים יכולים? מאת: אלמהוהנה הקישור לדברי החוכמה של רעות בסיבוב הראשון של המשחק.
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון." - אלברט איינשטיין מנהל פורום קולנוע - http://cinema.agenda.co.il//
|
|
בתגובה ל: ברוכה הבאה! מאת: Clint Eastwood אני בפנים.
רק בלי שום דבר דוקומנטרי או סרטי סלאשרים למיניהם בבקשה.
|
|
בתגובה ל: אם ככה מאת: אלמה ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: 2 המירוץ 2 לסרטים מאת: חובצי ללא תוכן
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון." - אלברט איינשטיין מנהל פורום קולנוע - http://cinema.agenda.co.il//
|
|
בתגובה ל: 2 המירוץ 2 לסרטים מאת: חובצי אבל בלי סרטי מרטשים למיניהם.
|
|
אני לא חלק מהטקסט. אני סתם חתימה
|
|
בתגובה ל: 2 המירוץ 2 לסרטים מאת: חובצי כושילימשלכם.
כותב פחות מבעבר, אבל עדיין חי...
|
|
בתגובה ל: אני בפנים. מאת: הלל הזקן ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: 2 המירוץ 2 לסרטים מאת: חובצי מה קורה אם אני מקבלת סרט שכבר ראיתי? להמשיך כרגיל או לחכות שהיקום יקרוס אל תוך עצמו?
אני אוותר על סרטי שואה/מלה"ע השנייה למיניהם. איכשהו יצא שבזמן האחרון ראיתי הרבה יותר מדי מאלה.
|
|
בתגובה ל: בסדר חובצי, אני בפנים! מאת: יערה של שלושה סרטים המסודרים לפי סדר עדיפויות. במשחק הקודם הרבה מהמשתתפים ראו כבר את הבחירה הראשונה והשנייה שלהם , אבל אף אחד מהם לא ראה את הבחירה השלישית. אם הפעם יהיה מי שראה את כל שלושת הסרטים, הסנטה הסודי שלו ייאלץ לחזור לשולחן השרטוט ולהכין עבורו רשימה חדשה.
|
|
בתגובה ל: בעיקרון את מקבלת רשימה מאת: רעות סבבה, היקום ניצל.
|
|
בתגובה ל: בסדר חובצי, אני בפנים! מאת: יערהדבר שני - מה שרעות אמרה. תוקן על ידי חובצי 12/10/2009 2:23
|
|
בתגובה ל: 2 המירוץ 2 לסרטים מאת: חובצי ומענינת מאוד הטעות בהקלדה: "למי הורגלת" :-)
הסרטים שאני מעדיפה לא לראות הם סרטי אימה ודכאון. אימה אני אוהבת לראות אם זה מצחיק.
ולא איכפת לי לצפות בנדירים אם תכוונו אותי איפה להשיג אותם - אגב האוזן השלישית ברעננה - נסגר. כל כך חבל.
|
|
בתגובה ל: אני בפנים! מאת: מוניקה אולי כדאי לצ'פר אותו גם. למרות שאין לי מושג איך. אחשוב על משהו ולא קלישאות כמו אייקונים וכו'.
|
|
בתגובה ל: רגע: מי שכותב ביקורת מוקדם מאת: מוניקה אבל את מציגה את זה כאילו מדובר בתחרות. המטרה היא לגרום לאנשים לצפות בסרטים שהם לא היו צופים בהם. למשל, בפעם הקודמת אני צפיתי ב"פרסיליה מלכת המדבר" ומאוד נהניתי ממנו. וזה סרט שלא הייתי מתקרב אליו אם רק הייתי קורא את השם שלו או את התקציר שלו.
ולגבי הטעות של ה"הורגלת" - אופס..
|
|
בתגובה ל: רעיון נחמד מאת: חובצי רק משהו שיעודד או יתן תמריץ.
יאלה - מוכנה להגרלה :)
|
|
בתגובה ל: 2 המירוץ 2 לסרטים מאת: חובצי בשביל מישהו אחר. וזאת בעיה אצלי כי אין לי ידע רחב בקולנוע.
|
|
בתגובה ל: מן הסתם מי שנרשם צריך גם להמליץ על סרט מאת: מאור גם לי אין (אפילו לא ראיתי את הסרט ההוא עם הרובוט ארנולד שוורצנגר שרוצה להשמיד את העולם. ואני אפילו לא זוכרת עכשיו איך קוראים לו). תירשם בכל זאת? אני בטוחה שתצליח לחשוב על סרט שאהבת ועשה לך משהו וזו כל המטרה.
|
|
בתגובה ל: מן הסתם מי שנרשם צריך גם להמליץ על סרט מאת: מאור ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: 2 המירוץ 2 לסרטים מאת: חובצי נשמע רעיון ממש טוב, אני אשמח להשתתף. אני מוכן לכל סרט, הדרישה היחידה שיהיה אפשר להשיג אותו.
|
|
בתגובה ל: 2 המירוץ 2 לסרטים מאת: חובצי אין לי בעיה עם אף סרט או ז'אנר, אבל בגלל שסביר להניח ש"ספרית הוידאו" שלי תהיה המודם השלישי אעדיף סרטים דוברי אנגלית (לא תמיד התרגום עובד אצלי והקוריאנית שלי לא משהו אבל כאמור - פתוח לכל ז'אנר, טעם ושפה).
______________________________________ אני עדיין גדול, זה האינטרנט שנהיה קטן.
|
|
|
|