|
|
בתגובה ל: Aaaaaaand Action! מאת: חובצי 1. לענק שלך יש טעם טוב (וגם לשל רעות, מוניקה ושרידובדבנית). אם אתה רוצה אני יכול להשאיל לך את הדיוידי שלי. 2. טוב שדיפ בלו משהו נעלמו, גם הוואן היט וונדר הזה היה יותר מזמן. 2. "אדון ומפקד"? זה באמת סרט שכנראה לא הייתי רואה אחרת. לא בגלל אנטי אלא סתם כי זה נדמה לי על פניו כמו משהו שראינו מספיק פעמים בעבר. יאללה.
|
|
בתגובה ל: כמה דברים מאת: yaddo אני זקוק לסוף שבוע.
|
|
בתגובה ל: Aaaaaaand Action! מאת: חובצי אפילו יש לי אותו בבית...נראה לי. סוף סוף הזדמנות טובה לראות. חייב לציין לחיוב את הבחירות הפעם,בלי יותר מדי פלצנות,ונבחרו כאן כמה סרטים נהדרים אני חייב להודות.
מקווה לראות עוד בסופ"ש.
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון." - אלברט איינשטיין מנהל פורום קולנוע - http://cinema.agenda.co.il//
|
|
בתגובה ל: Aaaaaaand Action! מאת: חובצי כל הכבוד חובצי על ההשקעה בלינקים. הולכת לחפש את הסרט שלי דוגמא טובה למשהו שלא הייתי צופה בו מיוזמתי.
|
|
בתגובה ל: Aaaaaaand Action! מאת: חובצי ראיתי את הסרט שנבחר לי, אפילו פעמיים, סרט מצויין.
|
|
|
בתגובה ל: ומה לגבי זה? מאת: חובצי ראיתי ולא אהבתי.
ושכחתי להגיע בהודעה הקודמת, באמת כל הכבוד על ההשקעה ותודה.
|
|
|
בתגובה ל: גררר... מאת: חובצי הוא גם היה ניראה לי מעניין פעם, אבל בגלל שהוא מיוזיקל לא ממש רציתי לראות אותו.
|
|
בתגובה ל: אחלה מאת: Spaghetti9 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: כיף לך! סרט מעולה מאת: רעות ללא תוכן
"טוב לתת כשמישהו מבקש, אבל טוב מכך הוא להיות מסוגל למסור הכל בידי מי שלא ביקש דבר"
|
|
בתגובה ל: Aaaaaaand Action! מאת: חובציראית את 12 הקופים ואהבתי מאוד. למעשה זה אחד הסרטים היחידים שבהם בראד פיט נסבל בעיניי. מה הסרט הבא ? תוקן על ידי רעות 22/10/2009 18:46
|
|
בתגובה ל: next מאת: רעות מה בא אחרי 12? 13 הקופים
|
|
בתגובה ל: next מאת: רעות4 חודשים, 3 שבועות ויומיים http://www.imdb.com/title/tt1032846/ סרט שהענק שלך מגדיר כ"סרט טוב ברומנית!" והוא מודע לעניין שמדובר ב"בחירה פלצנית נוראית שאני מקווה שרעות תסלח לי עליה ושתשרוד את הסרט כמובן, אבל זה סרט ממש טוב ומדכא, שלא יצא לי מהראש כמה ימים אחרי הצפיה בו." :) תוקן על ידי חובצי 23/10/2009 2:21
|
|
בתגובה ל: ובכן מאת: חובצי אני בחורה מאוד סלחנית, אז ענק/ית יקר/ה, הסר/י דאגה מליבך. הצלחתי להוריד את הסרט עם כתוביות בעברית (כל הכבוד לי), אז אני לא צריכה ללמוד רומנית בשבועיים, והעלילה שלו דווקא נראית מעניינת ולא פלצנית בכלל. חוץ מזה, מעולם לא ראיתי סרט רומני וזה נראה כמו זמן טוב להתחיל. חוץ מזה 2, אני מכורה לסרטים מדכאים (ומשום מה הפסקול של הפצוע האנגלי מתנגן לי עכשיו בראש).
יערה, אין לי מושג למה, אבל את החשודה העיקרית שלי.
|
|
בתגובה ל: מגניב מאת: רעות שהוא נחשב לסרט עם תכנים קשים מאוד (לא ראיתי אותו בעצמי כך שאני לא יכול לאשר בעצמי).
|
|
בתגובה ל: מגניב מאת: רעות ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: Aaaaaaand Action! מאת: חובצי ראיתי כבר את שם הורד, בעיקר כדי לסמן עליו וי. הסרט היה טוב, אבל יש לי בעיה עם שון קונרי. הוא תמיד כל כך... שון קונרי. למרות שאין ספק שזה התפקיד הכי טוב שהוא עשה. מה הבא בתור?
|
|
|
בתגובה ל: בחיי, אתם לא מבינים מה זה "בפרטי", נכון? :) מאת: חובצי כנראה שלא... אם מישהו לא עומד לראות את הסרט שהיה הבחירה הראשונה שלנו, כולנו צריכים לדעת - צריך להתכונן לזה נפשית, אתה יודע. בכל אופן, יופי! לא יצא לי לראות את הסרט הזה, נראה טוב.
|
|
בתגובה ל: Aaaaaaand Action! מאת: חובצי ללא תוכן
אני לא חלק מהטקסט. אני סתם חתימה
|
|
בתגובה ל: ואיפה מדווחים על חוויות הצפיה? מאת: fred איש קריות ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: ממש פה. מאת: חובצי שלדעתי יש מקום לפתוח שרשור חדש לביקורות. שיהיה יותר מסודר... אבל זו דעתי.
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון." - אלברט איינשטיין מנהל פורום קולנוע - http://cinema.agenda.co.il//
|
|
|