איך יודעים שהגיע הקיץ? שהמקום הראשון בטבלת שוברי הקופות גורף 86 מיליון דולר בסופ"ש הבכורה שלו.מהיר ועצבני 5 (בתמונה) רושם את הפתיחה החזקה ביותר לסרט מהסדרה,ומה תגידו,גם הביקורות טובות. ריו במקום השני עם כ-15 מיליון דולר נוספים שמצטברים ל-365 מיליון דולר שהסרט הזה גרף עד כה,הצלחה גדולה! סרטו החדש של טיילר פרי Madea's Big Happy Family שלישי עם 9 מיליון דולר,מעט מאחוריו נמצא העיבוד לספר המצליח מים לפילים,שדווקא פחות מצליח גם בקופות וגם אצל המבקרים. קומדיית הנעורים Prom פותחת עם 4.7 מיליון דולר טיפה יותר מסרט ההמשך ל-Hoodwinked.
מעכשיו ועד סוף אוגוסט אפשר לצפות כמעט מדי שבוע ללהיט ענק אחד,והשבוע זה אמור להיות ת'ור (שכבר יצא בארץ ובאירופה) שזכה לביקורות מצויינות עד כה וצפוי להצליח יפה בקופות. כמו כן גם הקומדיות Something Borrowed ו-Jumping The Broom יגיעו גם הן.
אז מה הסרט הכי נצפה שלכם? פורסם לפני
4050 ימים
מאת רעות
סה"כ תגובות: 28
תגובה אחרונה לפני: 4025 ימים
הלל כתב בשרשור למטה שהוא צפה בפרופסור המטורף המקורי 50 פעמים. אני מניחה שהוא לא הסרט הכי נצפה של הלל, אבל הוא גרם לי לתהות מה הוא הסרט הכי נצפה שלי. יש לא מעט מתמודדים: חומות של תקווה, פורסט גאמפ, טוטסי, הנמלט, סרטי אבא גנוב (כן! חרשתי עליהם כשהייתי ילדה. למה באמת לא היה לנו כאן אף פעם שרשור אבא גנוב?). אפילו הפצוע האנגלי מככב, כי צפיתי בו מספר לא ברור של פעמים. יש עוד הרבה סרטים שיכולים להתחרות על הכתר, אבל רק אחד שבאמת ראוי לתואר.
(בלי ספוילרים)
ירח של נייר.
אני לא בטוחה מתי בדיוק ההורים שלי הקליטו אותו בווידיאו (הייתי אולי בת 8?), אבל 'ירח של נייר' היה סרט נפלא שליווה אותי במשך שנים רבות. צפיתי בו המון והכרחתי גם אחרים לצפות. אני והאחיות ידענו לדקלם בעל פה גם את הסצינה הכי זניחה שבו (לא שבאמת היתה אחת, לכולן היה חשיבות), הכרנו כל מבט וחיוך, צחקנו מאותן בדיחות הרבה לפני שהפאנץ' הגיע ושתקנו בכל הרגעים העצובים. שוב אני לא בטוחה מתי זה קרה, אבל יום אחד הקלטת נזנחה. לא ראיתי את הסרט הרבה שנים, ואני מאוד רוצה לראות אותו עכשיו. אני מקווה שהקלטת ההיא עדיין קיימת ומקווה שאף אחד בבית לא הקליט עליה פרקים של ווקר, כפי שנעשה באכזריות לקלטת 'חצות בגן הטוב והרע' שלי, על ידי מי שזהותו לא נחשפה עד היום. מחר אבלה את הבוקר בלאתר אותה בתוך ארגז גדול שחוץ מאבק יש בו גם הרבה קלטות וידיאו עם תוויות מקולפות. אני יודעת שיש דרכים הרבה יותר פשוטות לצפות בסרט, אבל אני רוצה לראות אותו כמו פעם. עם ההקלטה שקופצת לכמה שניות בדיוק כשמתחילה הסצינה הכי יפה של הסרט.
(הסצינה הזו מתחילה ב-05:04 . היא גם הסצנה האחרונה של הסרט, אז אל תצפו בוידיאו אם עדיין לא ראיתם אותו).
הלל כתב בשרשור למטה שהוא צפה בפרופסור המטורף המקורי 50 פעמים. אני מניחה שהוא לא הסרט הכי נצפה של הלל, אבל הוא גרם לי לתהות מה הוא הסרט הכי נצפה שלי. יש לא מעט מתמודדים: חומות של תקווה, פורסט גאמפ, טוטסי, הנמלט, סרטי אבא גנוב (כן! חרשתי עליהם כשהייתי ילדה. למה באמת לא היה לנו כאן אף פעם שרשור אבא גנוב?). אפילו הפצוע האנגלי מככב, כי צפיתי בו מספר לא ברור של פעמים. יש עוד הרבה סרטים שיכולים להתחרות על הכתר, אבל רק אחד שבאמת ראוי לתואר.
(בלי ספוילרים)
ירח של נייר.
אני לא בטוחה מתי בדיוק ההורים שלי הקליטו אותו בווידיאו (הייתי אולי בת 8?), אבל 'ירח של נייר' היה סרט נפלא שליווה אותי במשך שנים רבות. צפיתי בו המון והכרחתי גם אחרים לצפות. אני והאחיות ידענו לדקלם בעל פה גם את הסצינה הכי זניחה שבו (לא שבאמת היתה אחת, לכולן היה חשיבות), הכרנו כל מבט וחיוך, צחקנו מאותן בדיחות הרבה לפני שהפאנץ' הגיע ושתקנו בכל הרגעים העצובים. שוב אני לא בטוחה מתי זה קרה, אבל יום אחד הקלטת נזנחה. לא ראיתי את הסרט הרבה שנים, ואני מאוד רוצה לראות אותו עכשיו. אני מקווה שהקלטת ההיא עדיין קיימת ומקווה שאף אחד בבית לא הקליט עליה פרקים של ווקר, כפי שנעשה באכזריות לקלטת 'חצות בגן הטוב והרע' שלי, על ידי מי שזהותו לא נחשפה עד היום. מחר אבלה את הבוקר בלאתר אותה בתוך ארגז גדול שחוץ מאבק יש בו גם הרבה קלטות וידיאו עם תוויות מקולפות. אני יודעת שיש דרכים הרבה יותר פשוטות לצפות בסרט, אבל אני רוצה לראות אותו כמו פעם. עם ההקלטה שקופצת לכמה שניות בדיוק כשמתחילה הסצינה הכי יפה של הסרט.
(הסצינה הזו מתחילה ב-05:04 . היא גם הסצנה האחרונה של הסרט, אז אל תצפו בוידיאו אם עדיין לא ראיתם אותו).
בתגובה ל: אז מה הסרט הכי נצפה שלכם? מאת: רעות בשבילי יש שני סרטים כאלה, שהם, לא במקרה, גם הסרטים האהובים עלי: מלך האריות וגלדיאטור. כל אחד מהם ראיתי שוב ושוב, בקולנוע ובבית [ובמקרה של מלך האריות, לפחות בשלוש שפות שונות]. ידעתי [ובמידה מסויימת אני עדיין זוכר] לצטט שורות שלמות. רכשתי את הפסקול. אני עדיין נשטף עונג כשאני רואה קטעים אהובים מהסרטים האלה. שודדי הקאריביים הראשון גם הוא לא רחוק מאוד מהצמרת, וכך גם שודדי התיבה האבודה, רוב סרטי ג'יימס בונד [בעיקר הישנים מביניהם], ויש עוד כמה שזכאים למקום של כבוד. אבל אף אחד מהם אינו מסוגל להתחרות בצמד מוליכי הטבלה. את ירח של נייר לא ראיתי, לצערי, וכך גם את הפרופסור המטורף המקורי.
ובאותו נושא - שאלה נוספת שנראית לי מעניינת היא איזה סרטים ראינו יותר מפעם אחת בקולנוע - לא בגלל נסיבות מסויימות [החברים החליטו שהולכים לסרט הזה, ולא איכפת להם שאתם כבר ראיתם אותו; קיבלתם כרטיס חינם שלא רציתם לבזבז וכו'], אלא פשוט כי היינו חייבים לחזות בהם שוב על-גבי המסך הגדול, גם אם משמעות הדבר הייתה פרידה מכמה עשרות שקלים יקרים, ונסיעה לקולנוע גיל הארור שבקניון מלחה. לי זה קרה עם גלדיאטור [לפחות ארבע פעמים בקולנוע], מלך האריות [הייתי ילד - פעם עם אימא ופעם עם אבא], קללת הפנינה השחורה, מחר לנצח [ג'יימס בונד], סטארגייט [נדמה לי שאלה היו הפעם הראשונה - והשנייה - שראיתי סרט קולנוע לבדי], שיבת המלך [גם את שני הצריחים ראיתי פעמיים, אבל רק כי נרדמתי בפעם הראשונה], ואני בטח שוכח עוד כמה.
בתגובה ל: צמרת דו-ראשית מאת: חתול-רובוט אני לא נוהגת ללכת הרבה לקולנוע, ולא זוכרת אם היה סרט שגרם לי לרצות להגיע עד למלחה בכדי לצפות כדי בו שוב. את מלך האריות לא ראיתי במלואו, ואת גלדיאטור לא ראיתי בכלל, אבל אני מתכוונת לצפות בו בקרוב. ירח של נייר הוא סרט מתוק, מאוד מומלץ לצפות בו.
בתגובה ל: מה השעה אצלך ? :) מאת: רעות השאלה האמיתית היא מה השעה *אצלך*, אבל זה כבר ידוע, שאת לא מחובבי השינה בלילות.
בתגובה ל: צמרת דו-ראשית מאת: חתול-רובוט האביר האפל. הפעם הראשונה היתה עם שני חברים ב-VIP לאחר תכנון וקביעה חודשים מראש. הצפייה השנייה היתה עם חבר אחר באולם ה-Imax הנפלא בקריון.
אני עדיין מקווה לראות את אוואר פעם שנייה,אבל בעיקרון יחידי סגולה הם הסרטים שאני חש צורך לצפות בהם פעמיים בקולנוע. ואני עושה זאת הרבה בגלל המחשבה המסריחה שכנראה שלעולם לא תהיה לי הזדמנות לצפות בהם שוב כמו שהם צריכים להיראות,לפחות לא בישראל שחסרה אולמות שמקרינים סרטים ישנים.
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון." - אלברט איינשטיין
בתגובה ל: בקולנוע צפיתי פעמיים בסרט אחד בלבד מאת: Clint Eastwood מה הסרט שהלכתם לצפות בו בקולנוע יותר מפעם אחת ?
בכל זאת, לצפות בסרט כמה פעמים כשהוא משודר בטלוויזיה או סתם אם יש לך אותו בDVD בבית לאו דווקא הופך אותו לבעל משמעות עבורך, לא בהכרח, לפעמים זה סתם השיעמום שדוחף אותך לנקודה הזו.
אבל אשכרה לקחת את הרגליים [ואת הכסף!] וללכת לצפות בסרט בקולנוע שוב... זה אומר הרבה.
אני צפיתי פעמיים בסרט אחד בלבד- "ממזרים חסרי כבוד". אחרי הצפייה הראשונה בערה בי התחושה שיש כ"כ הרבה דברים שיכול להיות שפיספסתי [למרות שהייתה סופר-מרוכזת!] אז הלכתי עם ידיד אחר שלא ראה (בהפרש של שבוע, נסחפתי ;])
ואני לגמרי כמוך קלינט, אפילו לאוואטר עדיין לא הלכתי שוב, אבל כשאני חושבת על זה, למה לקלקל רושם ראשוני כל כך קסום ? אין צורך . פשוט אין .
"טוב לתת כשמישהו מבקש, אבל טוב מכך הוא להיות מסוגל למסור הכל בידי מי שלא ביקש דבר"
בתגובה ל: אז מה הסרט הכי נצפה שלכם? מאת: רעות הסרט שראיתי מעל 60 פעמים הוא "הנמלט", אבל זה כי עבדתי בקולנוע אז ולא ממש הייתה לי ברירה. זה הגיע למצב שלא רק ידעתי לדקלם אותו מההתחלה עד הסוף, אלא גם הייתי חולמת עליו בלילות.
אבל גם שאר הסרטים היו בגלל אילוצים - אלה הסרטים שההורים אהבו והיו לנו בבית וראינו מיליוני פעמים. אצלי זה היה "האחים בלוז" הענקי, מערבון עם ג'יין פונדה הצעירה מאוד שנדמה לי נקרא "קייט בלו", וכל הסרטים של ג'ון ויין וברוס לי.
בתגובה ל: מכורח הנסיבות מאת: אלמה ראיתי אולי מאה פעם את "שתי פנים למראה" עם ברברה סטרייסנד וג'ף בריג'ס וזה הסרט האהוב עלי ביותר בכל הזמנים. ראיתי מלא פעמים גם את "מלך האריות", "הנסיכה הקסומה" (עם החתיך הזה, קרי אלווס, שהיום הוא פחות חתיך), "ספייס ג'אם", "כיף של חופשה" שהוא מסרטי "טייני טונס", "צלילי המוזיקה", "גריז", "אנני", "תראו מי גם מדברת" ו"אף פעם לא התנשקה" (וגם שם יש גבר חתיך, מייקל ורטן). יש עוד סרטים רבים, שלא עולים לי כרגע בראש, אבל מה לעשות, רוב הסרטים שראיתי מלא פעמים הם סרטי ילדים, מחזות זמר וקומדיות, שהראו לי מהילדות. דווקא אהבתי "הפרופסור המטורף", זה מצחיק (אותי, לפחות) ועם מסר: אדם צריך לקבל את עצמו כפי שהוא ולהישאר הוא עצמו. לגבי סרטים מז'אנר אחר, שצפיתי בהם פעמים רבות, יש את "עימות חזיתי" עם ג'ון טרבולטה וניקולאס קייג', "רובין הוד" ו"שומר הראש" עם קווין קוסטנר ולא עולים לי עוד סרטים בראש מז'אנר אחר.
בתגובה ל: הכי נצפים שלי מאת: nogit123 איך שכחתי. וזה לא מכורח הנסיבות אלא מבחירה אישית.
בתגובה ל: מכורח הנסיבות מאת: אלמה גם אחד הנצפים ביותר אצלי, מכורח אותן נסיבות. היום הייתי שמחה לראות אותו שוב, לוודא שאני אכן זוכרת אותו בעל פה כמו שנדמה לי.
בתור אחת שחוזרת ליצירות אהובות (יש גם כמה ספרים שקראתי כמה וכמה פעמים), הרשימה שלי ארוכה, לא יודעת איזה סרטים ראיתי יותר מאחרים, אבל ספרות זולה, ביג ליבובסקי, בריאן כוכב עלון, פישר קינג, שתיקת הכבשים ומשפחת סופר על נמצאים בראש הרשימה איכשהו, ולאו דווקא בסדר הזה.
בתגובה ל: אז מה הסרט הכי נצפה שלכם? מאת: רעות לצערי בתור ילד/נער לא צפיתי בהרבה סרטים,הייתי פה ושם הולך בחופשים לקולנוע ומפעם לפעם משהו בוידאו. וכפי שאני זוכר את עצמי בשנים האחרונות ועד היום,לא יוצא לי כמעט לצפות בסרט פעם שנייה או שלישית,בעיקר משום שכשאני כבר צופה בסרט,אני מעדיף שהוא יהיה משהו חדש ולא מוכר.
זאת התחושה שלי גם היום,יש כל כך הרבה דברים טובים,חדשים וישנים,ואני מרגיש שזה קצת בזבוז של זמן לצפות במשהו שכבר ראיתי,אפילו אם הוא ממש טוב. מדי פעם כמובן שיוצא לי לתפוס איזה משהו שאהבתי בטלוויזיה,אבל כמעט אף פעם לא אמצא את עצמי ב-4 בבוקר (רעות...) מתלבש על סרט שכבר ראיתי,ובטח ובטח לא אצפה לבד ב-DVD באחד כזה. למרות זאת,אני די משוכנע בזכרוני הטוב,ואני יכול להיזכר בלא מעט סרטים שצפיתי בהם ע"י סצינה אחת.
אם אני בכל זאת מפשפש בזכרוני,הסרט שתמיד אזכור הוא שקרים אמיתיים,אותו דווקא כן ראיתי כמה וכמה פעמים,והוא לדעתי הפך אפילו לסוג של סרט קאלט אצלנו בבית.
ואגב רעות,לא,לא צפיתי בירח של נייר,וכן,אני יודע שאני צריך.
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון." - אלברט איינשטיין
בתגובה ל: אז מה הסרט הכי נצפה שלכם? מאת: רעות כשהייתי בת 12, הייתי מהצעירות המפגרות האלה שמעריצות שחקנים. האליל שלי אז היה ג'ון טרבולטה. האומלל היה אבא שלי, אז בשנת 1977/8 לא עניין אותי דבר חוץ מטרבולטה. פסיכית, אוי ואבוי למי שהעז לומר מילה בגנותו. שנה לפני זה ברוב כבוד הוכנסה אלינו הביתה טלויזיה צבעונית ומכשיר וידאו ומכיוון שאז למרבית השכנים היה בקושי מקלט שחור לבן חדר המשפחה אצלנו הפך למועדון נוער. הכרחתי את אבי להשיג את הקלטת של שגעון המוזיקה (הקלטות הישנות "בטא")ואח"כ גם של גריז וצפיתי בהם לפחות פעמיים ביום. באיזשהו שלב ידעתי את כל הדיאלוגים והשירים בע"פ.
כבוגרת, למרבה ההפתעה הסרט שראיתי הכי הרבה (אם לא מתחשבים במשפחת סופר על, 5 פעמים בקולנוע בגלל הג'וניור) הוא החשוד המיידי וזאת למרות שאחרי הפעם הראשונה נלקח העוקץ מהסוף. בעיני זהו אחד הסרטים הגאוניים שנעשו.
בתגובה ל: אז מה הסרט הכי נצפה שלכם? מאת: רעות לישון עם האויב.. אהבה מיוחדת יש לי לג'וליה רוברטס הגדולה.
בתגובה ל: אז מה הסרט הכי נצפה שלכם? מאת: רעות זה הסרט האהוב ביותר עלי ועל אבא שלי. הוא ראה את זה כל-כך הרבה פעמים בחייו, שהוא יודע לדקלם משם טקסטים שלמים בע"פ. בגלל שהסרט הזה היה רץ בבית כל-כך הרבה פעמים, יצא שזה גם הסרט שאני ראיתי הכי הרבה פעמים בחיי.
אולי זה הסרט האהוב עלי פשוט כי למדתי לאהוב אותו, כי זה רץ כל-כך הרבה פעמים בבית, אני לא יודעת, לתחושתי הסרט הזה פשוט מושלם.
סרטים נוספים שראיתי מיליון פעם ואני לא שובעת מהם הם סרטים של טים ברטון (ביטלג'וס, המספרים של אדוארד וכו').
BONUM BONO NASCITUR
לא חותמים על כרטיס אדי! חותמים על חלופה מוסרית ומשפטית! ע"פ חוזר מנכ"ל משרד הבריאות, המרכז הלאומי להשתלות, י"ד אלול תשע"א, 13 ספט' 2011, מס' 24/11, ניתן לשלוח למרכז ההשתלות את הטופס הנלווה מטה שהוא הנוסח המאושר החוקי לתרומת איברים. מבחינת החוק הוא מחייב כצוואה חוקית ונותן את אותו כיסוי "ביטוחי" של כרטיס אדי. עותק של הטופס ניתן ורצוי לשאת בארנק בכל עת. נוסח הטופס שיש לשלוח: לכבוד: מרכז ההשתלות רח' נח מוזס 15, תל אביב 67442 שם משפחה: _______________ שם פרטי: _______________ ת.ז. _______________ כתובת: _______________ עיר: _______________ מיקוד: _______________ שנת לידה: _______________ טל: _______________ טל נוסף: _______________ בתקווה כי אוכל להציל חיים, אני מסכים בזה ותורם את איברי לאחר מותי, לצורך השתלה בלבד. תאריך: _______________ חתימה: _______________
לא חותמים על כרטיס אדי! חותמים על חלופה מוסרית ומשפטית! ע"פ חוזר מנכ"ל משרד הבריאות, המרכז הלאומי להשתלות, י"ד אלול תשע"א, 13 ספט' 2011, מס' 24/11, ניתן לשלוח למרכז ההשתלות את הטופס הנלווה מטה שהוא הנוסח המאושר החוקי לתרומת איברים. מבחינת החוק הוא מחייב כצוואה חוקית ונותן את אותו כיסוי "ביטוחי" של כרטיס אדי. עותק של הטופס ניתן ורצוי לשאת בארנק בכל עת. נוסח הטופס שיש לשלוח: לכבוד: מרכז ההשתלות רח' נח מוזס 15, תל אביב 67442 שם משפחה: _______________ שם פרטי: _______________ ת.ז. _______________ כתובת: _______________ עיר: _______________ מיקוד: _______________ שנת לידה: _______________ טל: _______________ טל נוסף: _______________ בתקווה כי אוכל להציל חיים, אני מסכים בזה ותורם את איברי לאחר מותי, לצורך השתלה בלבד. תאריך: _______________ חתימה: _______________
כשיש קשרים, לא צריך פרוטקציה. העיקר שהאוכל טוב והאנשים חמים.
בתגובה ל: אז מה הסרט הכי נצפה שלכם? מאת: רעות שזה די מגניב לשמוע על הסרטים השונים שהפכו לקאלט פרטי לאנשים מסויימים ואצל כל השאר הם מתפרשים לרוב כ"עוד סרט". אף אחד מהסרטים שהוזכרו פה הוא לא סרט קאלט קלאסי. לא שמעתי שאף אחד ציין את קיל ביל,ספרות זולה,ממנטו או מועדון קרב בתור הסרט שהוא צפה בו הכי הרבה פעמים. במקום אלו קיבלנו את ירח של נייר,הנמלט ושתי פנים למראה.
בתגובה ל: אני חייב לציין מאת: Clint Eastwood סרטים שכל אחד מהם ראיתי פעם אחת והספיק לי - יותר אני לא מוכנה לצפות בזבל של טרנטינו.
אני מצטערת אם אני מעליבה מישהו שאוהב מאוד את הסרטים שלו, פשוט לי הייתה תחושה שאני צופה בזבל.
סרטים משעממים שהם פשוט עלבון לאינטלנציה.
הייתי נהנית הרבה יותר אם הייתי רק שומעת את הפסקול בלי לבזבז את הזמן שלי בצפייה בסרט חסר עלילה שבו אומה תורמן לא משחקת שום דבר ועושה את אותה פעולה שוב ושוב ושוב ושוב ושוב או בצפייה בסרט שכל כולו מבוסס על גניבות ספרותיות בלי שום טקסט מקורי משל עצמו כשכל תפקיד העלילה זה לשרת את את ה"מחוות" האלה.
ראיתי כמה סצינות מ"ממזרים חסרי כבוד" ביו טיוב, וראיתי שזה שוב אותו סרט-לא-סרט חוזר על עצמו. אני מצטערת מעומק ליבי על כל שניה שבזבזתי על טרנטינו.
מועדון קרב לעומת זאת - הוא אחד מהסרטים שצפיתי בהם הרבה פעמים, וזה סרט ענק, אבל דעתי משוחדת כי אצלי נראה לי שכמעט כל סרט שמופיע בו אדוארד נורטון יהיה ענק :-)
BONUM BONO NASCITUR
בתגובה ל: אז מה הסרט הכי נצפה שלכם? מאת: רעות אני חושבת שאם באמת יש סרט שראיתי המון פעמים, זה לא היה לגמרי מבחירה (וגם לא משהו שאני מתגאה בו יותר מדי היום)... אחי, בימי סוף התיכון ארוכי-השיער שלו החליט מתישהו שעד שיקבל את צו הגיוס הוא יראה את הסרט Hair כל יום. אני לא זוכרת אם זה באמת היה כל יום, אבל הסרט אכן נצפה פעמים רבות, ואני זוכרת שבתקופה ההיא ידעתי את כל השירים (וגם הרבה מהדיאלוגים) בעל פה.
מן הסתם יש גם סרטים אחרים שראיתי יותר מפעם אחת, וכן מבחירה, אבל בד"כ בגלל הנסיבות ולא בגלל הסרט עצמו. (למשל את 'מדריך הטרמפיסט לגלקסיה' ראיתי בפעם הראשונה בדייט גרוע למדי, אז אחר כך הרגשתי צורך לפצות על זה וראיתי אותו בסינמטק, נדמה לי שעם אחי או אבא שלי; ואני עדיין רוצה למצוא הזדמנות לצפות בו עם חבר שלי). אני לא חושבת שהיו סרטים שראיתי פעמיים בקולנוע, אלא אם כן הפעם השנייה היתה בסינמטק נגיד (כשהיה לי מנוי, ואז זו בעצם צפייה בחינם). אפילו סרטים שאהבתי והרשימו אותי. אף פעם לא הרגשתי את הצורך הזה.
בתגובה ל: אז מה הסרט הכי נצפה שלכם? מאת: רעות אם אני נופל עליו באמצע השידור, אני לא יכול שלא לצפות בו עד הסוף.
אני לא חלק מהטקסט. אני סתם חתימה
בתגובה ל: פורסט גאמפ מאת: fred איש קריות ללא תוכן
"טוב לתת כשמישהו מבקש, אבל טוב מכך הוא להיות מסוגל למסור הכל בידי מי שלא ביקש דבר"
בתגובה ל: אז מה הסרט הכי נצפה שלכם? מאת: רעות אבי ז"ל הדביק אותי באהבתו לג'ין קלי, והסרט הזה "רץ" אצלנו בבית, כל כך הרבה פעמים בוידאו.
אני מצדי הדבקתי את הקטנה בת ה 4.5, והיא מבקשת לראות את האיש המצחיק עם הבובה.
אז הנה הקטע, דווקא לא ג'ין קלי
make them laugh
בתגובה ל: שיר אשיר בגשם מאת: לבי-לבי ללא תוכן
כותב פחות מבעבר, אבל עדיין חי...
בתגובה ל: אז מה הסרט הכי נצפה שלכם? מאת: רעות בין השמירות ("סנוקר", "צ'ארלי וחצי", כאלה...), אז שני הסרטים בהם צפיתי קרוב למאה פעמים כל אחד הם : 1. "חמים וטעים" של בילי ווילדר. הקומדיה הגדולה ביותר בכל הזמנים, לטעמי. 2. "אייבנהו" של ריצ'ארד טורפ, עם רוברט טיילור האליל ואליזבט טיילור האלוהית... והמוסיקה המדהימה של מיקלוס רוז'ה... איזה סרט !
כותב פחות מבעבר, אבל עדיין חי...
בתגובה ל: אז מה הסרט הכי נצפה שלכם? מאת: רעות אחרי הרבה,אבל ממש הרבה התלבטויות,אז המנצח-נכון לרגע זה הוא דוני דארקו. אני עדיין זוכר את הפעם הראשונה עם השיר של אקו והבנימן בהתחלה וזה פשוט לא נמאס. זה לא אומר שאחרי כל כך הרבה צפיות הבנתי את הסרט,אבל בניגוד לסרטים אחרים כאן זה לא הפריע לי.