איך יודעים שהגיע הקיץ? שהמקום הראשון בטבלת שוברי הקופות גורף 86 מיליון דולר בסופ"ש הבכורה שלו.מהיר ועצבני 5 (בתמונה) רושם את הפתיחה החזקה ביותר לסרט מהסדרה,ומה תגידו,גם הביקורות טובות. ריו במקום השני עם כ-15 מיליון דולר נוספים שמצטברים ל-365 מיליון דולר שהסרט הזה גרף עד כה,הצלחה גדולה! סרטו החדש של טיילר פרי Madea's Big Happy Family שלישי עם 9 מיליון דולר,מעט מאחוריו נמצא העיבוד לספר המצליח מים לפילים,שדווקא פחות מצליח גם בקופות וגם אצל המבקרים. קומדיית הנעורים Prom פותחת עם 4.7 מיליון דולר טיפה יותר מסרט ההמשך ל-Hoodwinked.
מעכשיו ועד סוף אוגוסט אפשר לצפות כמעט מדי שבוע ללהיט ענק אחד,והשבוע זה אמור להיות ת'ור (שכבר יצא בארץ ובאירופה) שזכה לביקורות מצויינות עד כה וצפוי להצליח יפה בקופות. כמו כן גם הקומדיות Something Borrowed ו-Jumping The Broom יגיעו גם הן.
טריילרים חדשים - אפריל פורסם לפני
3985 ימים
מאת Clint Eastwood
סה"כ תגובות: 10
תגובה אחרונה לפני: 3980 ימים
חיכיתי עד לאוסף מעניין במיוחד של טריילרים,והנה זה הגיע עם יציאתם של כמה טריילרים מעניינים במיוחד.
סטיבר קארל,פול ראד וזאק גאליפנקיס (The Hangover) בסרט אחד זה כבר מצחיק,לסרט קוראים Dinner for Schmucks ,שזה אפילו יותר מצחיק. תראו את הטריילר וממש תצחקו...
מייקל דאגלאס כמצליחן גדול רואה איך הכל מתמוטט לו באמצע החיים. סוזן סרנדון,דני דה-ויטו ומארי לואיז פרקר משלימים קאסט מרשים בסרט קטן שנראה מפתיע.
Solitary Man
זה היה אמור להיות סיפור על סוכן ריגול שנחשד בהיותו סוכן כפול,ובורח מהממונים עליו תוך כדי מרדפים ואקשן סוער,טום קרוז היה אמור לקבל את התפקיד,אבל ויתר,במקום זה זכינו בסרט חדש של אנג'ליה ג'ולי...מי התגעגע?
Salt
סילבסטר סטאלון מביים ומככב,לצידו נמצאים ג'ייסון סטייטהם,ג'ט לי,דולף לנדרוגן,ברוס וויליס,מיקי רורק,סטיב אוסטין,ועכשיו אחרי הטריילר באופן רשמי גם מושל קליפורניה ארנולד שוורצנגר בתפקיד אורח,אנחנו צפויים לקבל בקרוב את The Expendables. טריילר רשמי ראשון.
Splice הוא סרט מתח חדש הבוחן את גבולות האתיקה של שיבוט בני אדם ע"י שני מדענים שמגלים שעשו טעות...אדיראן ברודי ושרה פולי מככבים במה שנראה כמו מותחן אימה לתפארת.
חיכיתי עד לאוסף מעניין במיוחד של טריילרים,והנה זה הגיע עם יציאתם של כמה טריילרים מעניינים במיוחד.
סטיבר קארל,פול ראד וזאק גאליפנקיס (The Hangover) בסרט אחד זה כבר מצחיק,לסרט קוראים Dinner for Schmucks ,שזה אפילו יותר מצחיק. תראו את הטריילר וממש תצחקו...
מייקל דאגלאס כמצליחן גדול רואה איך הכל מתמוטט לו באמצע החיים. סוזן סרנדון,דני דה-ויטו ומארי לואיז פרקר משלימים קאסט מרשים בסרט קטן שנראה מפתיע.
Solitary Man
זה היה אמור להיות סיפור על סוכן ריגול שנחשד בהיותו סוכן כפול,ובורח מהממונים עליו תוך כדי מרדפים ואקשן סוער,טום קרוז היה אמור לקבל את התפקיד,אבל ויתר,במקום זה זכינו בסרט חדש של אנג'ליה ג'ולי...מי התגעגע?
Salt
סילבסטר סטאלון מביים ומככב,לצידו נמצאים ג'ייסון סטייטהם,ג'ט לי,דולף לנדרוגן,ברוס וויליס,מיקי רורק,סטיב אוסטין,ועכשיו אחרי הטריילר באופן רשמי גם מושל קליפורניה ארנולד שוורצנגר בתפקיד אורח,אנחנו צפויים לקבל בקרוב את The Expendables. טריילר רשמי ראשון.
Splice הוא סרט מתח חדש הבוחן את גבולות האתיקה של שיבוט בני אדם ע"י שני מדענים שמגלים שעשו טעות...אדיראן ברודי ושרה פולי מככבים במה שנראה כמו מותחן אימה לתפארת.
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון." - אלברט איינשטיין
בתגובה ל: טריילרים חדשים - אפריל מאת: Clint Eastwood הוא עיבוד אמריקאי של סרט צרפתי (כן, שוב) - 'ארוחת האידיוטים': http://www.imdb.com/title/tt0119038
לא הצלחתי למצוא טריילר נורמלי, רק את זה, שכולל בעיקר קריינות אנגלית:
או לחלופין זה, בצרפתית בלבד:
אבל בכל אופן, הגרסא האמריקאית נראית - כצפוי - יותר מלוקקת מצד אחד (אפילו סטיב קארל, שמשחק את האידיוט, נראה יחסית טוב) ויותר וולגרית וסלפסטיקית מצד שני. כמובן שזה רק הטריילר, ויכול להיות שהסרט עצמו אחר. אבל האמת היא שלא ממש אכפת לי מהסרט פשוט כי אין לי כוח יותר לרימייקים השתלטניים האלה.
בתגובה ל: שכחת לציין שהסרט הראשון מאת: פשוט יעל טוב לדעת... אותי זה שיעשע למדי...ואני לא מסכים לגבי הגישה על הרימייקים. נכון,זה יש המון מיותרים,יש המון לא מוצלחים,אבל בעיני חלקם גורמים ליצירות ישנות להיות רלבנטיות,כמו גם לגרום לחבר'ה צעירים יותר,או סתם בורים כמוני ללמוד ולהכיר סרטים ישנים ומוצלחים.
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון." - אלברט איינשטיין
בתגובה ל: מודה - לא ידעתי מאת: Clint Eastwood הוא בעיקר השתלטנות של הרימייקים האלה - בדיוק העובדה שאני, במקרה, זכרתי שזה מזכיר לי איזה משהו על איזה סרט צרפתי שקראתי עליו פעם, אבל אתה למשל בכלל לא ידעת שהיה סרט מקורי, וכך מן הסתם גם רוב הקהל. הייתי רוצה שיהיה איזשהו אזכור, או בשם הסרט (נכון שבמקור קראו לסרט באנגלית 'The Dinner Game', כך שבעצם השם החדש יותר קרוב לשם הצרפתי המקורי, אבל למה דווקא schmucks היידישאי-אמריקאי כל כך? ) או, עדיף, בטריילר עצמו. נראה לי מאוד הגיוני לתת איזשהו כבוד למקור, במקום להשתלט עליו ובעצם להעמיד פנים שזו יצירה מקורית. כמו שכשמבססים סרט על ספר, למשל, ראוי לציין את זה - כך גם כשמבססים סרט על סרט.
בעצם זה לא כל מה שמפריע לי. אני לא יוצאת נגד כל הרימייקים באשר הם, כי בוודאי שיכולים להיות רימייקים טובים, ובוודאי שיש מקרים שבהם זה יכול להיות מוצדק, או לכל הפחות מעניין. אבל בכל זאת יש בתופעת הרימייקים משהו שמרגיז אותי. אם נחזור לרגע ל'ארוחת האידיוטים', זה סרט מ-1998. לפני קצת יותר מ-10 שנים, זה הכל. לא משהו ישן במיוחד, לא משהו שכבר איבד רלוונטיות, לא משהו ש'הצעירים של היום' כבר לא יכולים להתחבר אליו (אני מנחשת שהרימייק במקרה הזה קשור בעיקר לעובדה שזה סרט צרפתי, כלומר לא מדברים בו אנגלית, כלומר הצופים האמריקאיים היו צריכים לראות אותו, חס וחלילה, עם כתוביות, כלומר הרבה פחות אנשים הלכו לראות אותו בזמנו כי למה לראות איזה סרט עם כתוביות כשאפשר לראות את החדש של בן סטילר?). אבל אפילו כשמדובר בסרטים ישנים יותר זה מתסכל אותי. למה לעזאזל אנשים 'לא יכולים להתחבר' לסרט שמתרחש לפני, נניח, חמישים שנה? לעלילה של סרט מד"ב שמתרחש חמישים שנה בעתיד, או של סרט פנטסיה שמתרחש בעולם שונה לחלוטין, אפשר להתחבר, אבל לעלילה שמתרחשת בשנות השלושים או החמישים או השישים אי אפשר? וגם זה בעצם לא הגיוני, כי לכל האנשים האלה שטוענים שסרטים ישנים פשוט לא מדברים אליהם אין שום בעיה לראות סרטים מודרניים שמתרחשים בתקופות האלה (למשל 'יהודי טוב' או 'ההחלפה'). אז מה לעזאזל הבעיה שלכם? למה 'מאד מן' כן אבל 'הבריחה הגדולה' לא? תסבירו לי!!
[סליחה, דומתני שנסחפתי קצת לקראת הסוף. אבל זו באמת טענה שנשמעת לי מוזרה מאוד, ושראיתי כבר כמה פעמים כאן בפורום - במשחקי 'המרוץ לסרטים' למשל - אז הייתי שמחה להסבר.]
בתגובה ל: מה שמפריע לי מאת: פשוט יעל מאוד מאוד מצחיק. והאידיוט שם באמת נראה אידיוטי יותר מסטיב קארל ;) אבל נראה אחלה סרט וגם ההוא עם השיבוט נראה מגניב. לצפייה בדיוידי P:
אה, ותלכו לראות קיקקקקקקק אססססססססס!
"טוב לתת כשמישהו מבקש, אבל טוב מכך הוא להיות מסוגל למסור הכל בידי מי שלא ביקש דבר"
בתגובה ל: טריילרים חדשים - אפריל מאת: Clint Eastwood שמוקס נראה משעמם, צפוי ומביך, בדיוק כמו הסרטים הקודמים של אותו במאי, פגוש את ההורים.
סולט נראה מגניב רצח, אבל ההרגשה בטריילר היא הפמפום המוחלט של סולט דוברת אמת. היה פחות ברור אילו היו כותבים שיהיה טוויסט בסוף הסרט לגבי זהותה.
exp נראה אקשן מעולה, אבל משום מה הייתי בטוח שזה עומד להיות קומדיה. כרגע החששות עלו מהסרט כי נראה שהוא לוקח עצמו ברצינות.
ספלייס. בוא נגיד קלינט שלי ולך יש טעם אחר בטריילרים. איפה שאתה ראית אימה ומתח אני ראיתי גיחוך.
בתגובה ל: דעתי בקצרה: מאת: Jaguar הרי בטריילר יראו לך את כל הפאנצ'ים הכי מצחיקים של הסרט (ולפעמים גם היחידים),את קטעי האקשן הכי גדולים,ולפעמים הוא יהיה ערוך בצורה שלא קשורה למהלך הסרט.
ובכל זאת,כמו כל פרסום טוב,על חלק מאיתנו זה עובד,ועל חלק לא.
לומר את האמת,אף אחד מהסרטים הנ"ל לא הולך להיכנס כנראה לרשימת הטופ 10 שלי,כנראה גם לא הטופ 100. סולט והסרט של סטאלון נראים אקשנים טובים ומגניבים,לא הרבה יותר.סתם הזדמנות לראות את אנג'לינה בעוד סרט,והזדמנות לראות ולחייך למראה מושל קליפורניה מגחך על עצמו בסרט עם המון כוכבי אקשן.
שמוקס נראה לי חביב למדי,והעובדה שסטיב קארל ופול ראד שאת שניהם אני מאוד אוהב,מככבים בסרט רק מוסיפה לציפיות שלי.
לגבי ספלייס,אני מבין מאיפה אתה בא,ובכל זאת...אדריאן ברודי ושרה פולי בסרט כזה נראה לי כמו משהו שעשוי להיות מוצלח במיוחד. נחיה ונראה...
בתגובה ל: טריילרים הולכים אצלי בערבון מוגבל מאת: Clint Eastwood במיוחד לאדריאןברודי.
בתגובה ל: לאנשים יש בחירות מוזרות לאחר זכייה באוסקר, מאת: Jaguar הוא די מעצבן אותי...ובכל זאת,הבחירות סרטים שלו מרתקות בעיני,אף פעם לא היה לו סרט "רגיל",תמיד זה היה משהו מעניין,לטוב ולרע. וגם שרה פולי כזו,לכן אני די אופטימי לגבי הסרט.