ברוכים הבאים אוהבי כלבים!!
רשימת מועדונים/חוגים החברים בהי"ל (קובץ תמונה) / לוח מודעות כלבים גזעיים
אתר ההתאחדות הישראלית לכלבנות / לוח תערוכות - הי"ל / המועדון הכלבני - הי"ל
בכל שאלה, בקשה, מענה, הערה, הארה ניתן לפנות למנהלי הקהילה - דן, מיטל וניל"י למייל purebreedil@gmail.com (כללי התנהלות הפורום)
אילוף גור דני ענק
|
|
אילוף גור דני ענק
פורסם לפני
3507 ימים
מאת uziland
סה"כ תגובות: 5
תגובה אחרונה לפני: 3502 ימים
שלום, יש לי גור דני ענק בן כחודשיים וחצי אשר נמצא אצלי שבועיים. אני מנסה לאלף אותו בעצמי דרך מאמרים וסרטונים המופיעים ברשת. יש לי כמה שאלות לגבי אילוף של גור, בייחוד גור מסוג דני ענק: 1. כאשר אני זז משדה הראייה שלו או יוצא מהבית הגור מתחיל ליילל (יללות חזקות מאוד) ולבכות. אני יודע שצריך לתת לו להתרגל להיות לבד בהדרגתיות, אך האם יש שיטות או צעדים ספציפיים שאני צריך לנקוט בהם מבלי להסב נזק לכלב מבחינה רגשית? חשוב לציין שהוא מתחיל לבכות ברגע שאני נעלם משדה הראייה שלו. הבכי שלו חזק ביותר ומפריע לשכנים... מבחינת זמן, אני נמצא בבית בשבועיים הקרובים אך לאחר מכן אצטרך לחזור לעבוד והוא בעתיד ייאלץ להישאר כמה שעות לבדו (5 שעות). 2. הכלב נוטה לאכול ולשאוב כל מה שנמצא על הריצפה...איך אפשר למנוע את זה? זה בעייתי במיוחד כשיוצאים החוצה והוא אוכל כל מה שברחוב. 3. האם עדיף להשתמש ברצועת בטן במקום רצועת צוואר? האם זה פחות מזיק? ועד כמה ניתן ל"תקן" עם הרצועה כאשר מדובר בגור צעיר? 4. אשמח לקבל קישורים לאתרים או מאמרים מומלצים לאילוף גורי דני ענק. תודה!
|
|
|
|
שלום, יש לי גור דני ענק בן כחודשיים וחצי אשר נמצא אצלי שבועיים. אני מנסה לאלף אותו בעצמי דרך מאמרים וסרטונים המופיעים ברשת. יש לי כמה שאלות לגבי אילוף של גור, בייחוד גור מסוג דני ענק: 1. כאשר אני זז משדה הראייה שלו או יוצא מהבית הגור מתחיל ליילל (יללות חזקות מאוד) ולבכות. אני יודע שצריך לתת לו להתרגל להיות לבד בהדרגתיות, אך האם יש שיטות או צעדים ספציפיים שאני צריך לנקוט בהם מבלי להסב נזק לכלב מבחינה רגשית? חשוב לציין שהוא מתחיל לבכות ברגע שאני נעלם משדה הראייה שלו. הבכי שלו חזק ביותר ומפריע לשכנים... מבחינת זמן, אני נמצא בבית בשבועיים הקרובים אך לאחר מכן אצטרך לחזור לעבוד והוא בעתיד ייאלץ להישאר כמה שעות לבדו (5 שעות). 2. הכלב נוטה לאכול ולשאוב כל מה שנמצא על הריצפה...איך אפשר למנוע את זה? זה בעייתי במיוחד כשיוצאים החוצה והוא אוכל כל מה שברחוב. 3. האם עדיף להשתמש ברצועת בטן במקום רצועת צוואר? האם זה פחות מזיק? ועד כמה ניתן ל"תקן" עם הרצועה כאשר מדובר בגור צעיר? 4. אשמח לקבל קישורים לאתרים או מאמרים מומלצים לאילוף גורי דני ענק. תודה!
|
|
בתגובה ל: אילוף גור דני ענק מאת: uziland הוא מהמלטה של הגורים האפורים? יש בעיקרון המון שיטות..כל אחד מעדיף משהוא חושב לנכון.. אז..דעתי בלבד- 1. מיזמן לא היו לי גורים לבד בבית..אבל פעם הייתי עושה שלוש דברים.. לא לעשות סיור גדול מזה שהולכים ..ומזה שבאים.. בלי חיבוקי פרידה וקפיצות שימחה.. כמה שפחות התרגשות-כך לגור יותר קל.. להגביל את האזור שבו הוא נשאר..לחדר אחד..ולא חופשי בכל הבית.. זה נותן להם ביטחון..החלל הקטן.. ו.. לשמור את הצעצועים הכי מענינים לרגע שעוזבים.. ולקחת אותם כשבאים.. 2.כל הגורים אוספים מהריצפה..זו סקרנות+שיניים.. לעבוד על פקודה לא\אסור וכו.. 3.אני נגד ריטמות.. בטיול רק רצועה וקולר.. אחרת הוא לא ילמד -רגלי..ויהרוס את הגב.. לתקן עם רצועה אפשר..אבל לא לפני שהגור רגיל בכלל ללכת על רצועה..אחרת יקשר בינה למשהו-רע.. בעיקרון אני משתמשת עם חנק מגיל 4-5 חודשים.. אפשר גם חצי-חנק..אבל בעיה להשיג אותם.. *** הרבה סבלנות והתמדה=השגים טובים יותר.. העיקר לזכור-גורי דני-הם רק נראים גדולים..אבל הם גורים..כמו שאר כלבים.. בהצלחה..
|
|
בתגובה ל: אילוף גור דני ענק מאת: uziland בטח שלא עם רצועה וקולר.ה גור כזה מתחילים לגדל,לתת לו חשיפה ולשק איתו עזוב את השטויות שכותבים באתרים תמצא לך מאלף נומלי ותתחיל לגדל את הגור.לגבוהיללות.....זה יעבור לו
|
|
בתגובה ל: גור בן חודשיים לאאאא מאלפים מאת: rudy12 פשוט יד ימין שלי לא מתפקדת כרגע
|
|
בתגובה ל: סליחה על שגיאות הכתיב מאת: rudy12 :)
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|
|