לקראת הצפיה בסרט "גיימר" פורסם לפני
4128 ימים
מאת מוניקה
סה"כ תגובות: 5
תגובה אחרונה לפני: 4119 ימים
קראתי על מה הסרט, ראיתי עכשיו את הטריילר ויש לי תובנה אחת: גלדיאטור בעתיד - זה מה שזה. אפילו השחקנים הראשיים טיפה מזכירים אחד את השני, ראסל קרואו וג'רלד בטלר. מה אתם אומרים? מישהו ראה כבר? נראה לי כמו סוס מנצח שלא מחליפים, רק שמים לו אוכף אחר ואולי משנים לו את השם.
חסר לי רק הקיסר שעושה סימן עם האגודל "כן" או "לא" - או שמא הילד הזה על תקן הקיסר?
טוב, הציונים שהוא קיבל בארץ לא משהו. אז הסוס כנראה התעייף, או שנשברו לו כמה שיניים בדרך.
ואולי אין דמיון כלל בין הסרטים, ולא כדאי להסתמך על טריילרים.
קראתי על מה הסרט, ראיתי עכשיו את הטריילר ויש לי תובנה אחת: גלדיאטור בעתיד - זה מה שזה. אפילו השחקנים הראשיים טיפה מזכירים אחד את השני, ראסל קרואו וג'רלד בטלר. מה אתם אומרים? מישהו ראה כבר? נראה לי כמו סוס מנצח שלא מחליפים, רק שמים לו אוכף אחר ואולי משנים לו את השם.
חסר לי רק הקיסר שעושה סימן עם האגודל "כן" או "לא" - או שמא הילד הזה על תקן הקיסר?
טוב, הציונים שהוא קיבל בארץ לא משהו. אז הסוס כנראה התעייף, או שנשברו לו כמה שיניים בדרך.
ואולי אין דמיון כלל בין הסרטים, ולא כדאי להסתמך על טריילרים.
תוקן על ידי מוניקה 7/11/2009 0:47
בתגובה ל: לקראת הצפיה בסרט "גיימר" מאת: מוניקה ללא תוכן
תכניסו טוב טוב לראש, אין דבר כזה ארוחת חינם. המלחמה היא מפלטם של חסרי היכולת. שלום ותודה על הספרים.
בתגובה ל: אלעד אמר לי, לא להתקרב לסרט הזה ואני סומך על דעתו מאת: טרישנמרנדו - קפטה אני אשקול שוב אם ללכת לראות אותו, אולי עדיף להשקיע זמן וכסף בסרט אחר. אבל אני עדיין סקרנית אם הוא נחשב גלדיאטור עתידני.
בתגובה ל: כן, עד היום הוא צדק מבחינתי מאת: מוניקה ללא תוכן
בתגובה ל: צפית בו בסוף? איך היה? מאת: גולי233 הברזתי לחברים שלי כי אני חייבת ללמוד. אתם תראו את הסרטים לפני, אשמח לחוות דעת נוספת, ובלי ספוילרים בבקשה :)