האם פורסמו בידיעות אחרונות תגובותינו לגפי אמיר?
|
|
האם פורסמו בידיעות אחרונות תגובותינו לגפי אמיר?
פורסם לפני
4566 ימים
מאת שונרא החתול
סה"כ תגובות: 6
תגובה אחרונה לפני: 4565 ימים
שלחנו למוסף "24 שעות" תגובות נזעמות בעקבות מאמר השיטנה של המרשעת גפי אמיר שפורסם ב-1/9/2008. האם התגובות פורסמו במדור מכתבים למערכת? מישהו קיהל פידבק כלשהוא?
זה מה שאני כתבתי, למי שמתעניין: גפי אמיר הרגישה את נשיכת הרעב* בימי נעוריה. היא הביאה על עצמה אנורקסיה, מחלה רצונית שהאדם ממיט על עצמו. ודווקא היא, שחוותה את סבל הרעב, כתבה מאמר שיטנה רצוף בשקרים נגד חתולים שהם הרעבים האמיתיים במדינה זו, והיא גם נלחמת באנשים שעושים כל שביכולתם כדי להפיג את הרעב. צר לי מאוד שזהו המסר החינוכי ש"ידיעות אחרונות" בחר לשלוח למאות אלפי התלמידים ששבים לספסלי הלימודים היום. קהילת מאכילי חתולים בארץ מונה עשרות אלפי אנשים שמטפלים בחתולים באהבה אין קץ ובמסירות טוטאלית. החתולים הם חברינו ולא נרשה כל פגיעה בהם.
*הזכויות על נשיכת הרעב שמורות לג'ינג'ית אחת הגדולה.
ג'ינג'ית, השמיעי קול...
|
|
|
|
שלחנו למוסף "24 שעות" תגובות נזעמות בעקבות מאמר השיטנה של המרשעת גפי אמיר שפורסם ב-1/9/2008. האם התגובות פורסמו במדור מכתבים למערכת? מישהו קיהל פידבק כלשהוא?
זה מה שאני כתבתי, למי שמתעניין: גפי אמיר הרגישה את נשיכת הרעב* בימי נעוריה. היא הביאה על עצמה אנורקסיה, מחלה רצונית שהאדם ממיט על עצמו. ודווקא היא, שחוותה את סבל הרעב, כתבה מאמר שיטנה רצוף בשקרים נגד חתולים שהם הרעבים האמיתיים במדינה זו, והיא גם נלחמת באנשים שעושים כל שביכולתם כדי להפיג את הרעב. צר לי מאוד שזהו המסר החינוכי ש"ידיעות אחרונות" בחר לשלוח למאות אלפי התלמידים ששבים לספסלי הלימודים היום. קהילת מאכילי חתולים בארץ מונה עשרות אלפי אנשים שמטפלים בחתולים באהבה אין קץ ובמסירות טוטאלית. החתולים הם חברינו ולא נרשה כל פגיעה בהם.
*הזכויות על נשיכת הרעב שמורות לג'ינג'ית אחת הגדולה.
ג'ינג'ית, השמיעי קול...
|
|
בתגובה ל: האם פורסמו בידיעות אחרונות תגובותינו לגפי אמיר? מאת: שונרא החתולכאילו שהחיים ברחוב לא אכזריים דיים לחתולה המסכנה הזו, קמה הפוסטמה גפי אמיר ומפיצה עליה שקרים גסים ומקימה עליה אויבים. אני מקווה שיבוא יום והיא תצטרך לראות את יקיריה ומחמדיה במצב הזה. אולי אז היא תבין חמלה מהי. קבצים מצורפים:
|
|
בתגובה ל: האם פורסמו בידיעות אחרונות תגובותינו לגפי אמיר? מאת: שונרא החתול "הזדעזעתי לקרוא את כתבתה של גפי אמיר היום בעיתונכם. זה ידוע שהכי קל להשתלח בחסרי ישע כמו בעלי חיים, קשישים וילדים. הרי אלה מוגבלים ביכולתם להגיב ולהתגונן. אני אתיחס פה בעיקר לעניין החתולים, אליהם אני קשורה באופן מיוחד. חתולים רבים מאוכלים ומטופלים על ידי אזרחים במדינה (יש אומרים כי עשרה אחוז מהאוכלוסיה לפחות דואגים להם). עבור אנשים אלה, כולל אני, החתולים הינם כמו ילדים ובני משפחה (ממש כך). אני כל יום נהנית לראות את החתולים שאני מאכילה, הם מעלים בי חיוך ושמחה. רק אדם רחום לב יכול להבין את הקשר שבין אדם לחתול, במיוחד שהוא חתול רחוב עזוב ורעב שאתה כל יום דואג לו למזון ומים ומשנה את חייו לטובה והוא בתמורה מחכה לך כל יום ומעניק לך אהבה רבה בדרכיו וגינוניו המיוחדים אותם הוא שומר ומעניק רק לך, מצילו. לעומת הגישה הבזויה בעיני הרואה את האדם כמרכז העולם וכל השאר הם תפאורה נילוות לחייו שיש להפטר ממנה אני רואה בבעלי חיים שותפים לזכות הקיום על פני כדור הארץ. לעומת גפי אמיר במאמריה הציניקנים והמעוררים בי חימה, החתולים מעוררים בי תחושות אחרות, שאני בספק אם היא תבין, חיבה כלפי בעל חיים אחר שגם הוא נברא על ידי אלוהים וגם לו מגיע לחיות בכבוד. ודרך אגב גברת אמיר, בסביבתי אין עכברים ונחשים, חתולים, גם שבעים, מסלקים אותם, והנ"ל גם לא מתקרבים למקום בו יש חתולים. נפלאות דרכי הטבע, מציעה לך להשכיל בהם."
בעניין תגובות בעיתון שפורסמו אז אתמול פורסם מכתב במדור המכתבים למערכת והיום מאמר מאת אתי אלטמן עם הכותרת "תנו לעורבים לחיות" בו היא כתבה על עורבים וחתולים. אני מקווה שאתי אלטמן תכתוב שם קבוע מה דעתכם?
|
|
בתגובה ל: זו התגובה שאני שלחתי מאת: feral cat כתבת בצורה כל כך אמיתית ונוגעת ללב. אלא שצריך שיהיה לך לב כדי שאפשר יהיה לגעת בו, וחבל שלהרבה אנשים פשוט אין לב.
אני מזדהה ומסכימה עם כל מה שכתבת. הפיסקה הזו במיוחד ריגשה וצימררה אותי. "אני כל יום נהנית לראות את החתולים שאני מאכילה, הם מעלים בי חיוך ושמחה. רק אדם רחום לב יכול להבין את הקשר שבין אדם לחתול, במיוחד שהוא חתול רחוב עזוב ורעב שאתה כל יום דואג לו למזון ומים ומשנה את חייו לטובה והוא בתמורה מחכה לך כל יום ומעניק לך אהבה רבה בדרכיו וגינוניו המיוחדים אותם הוא שומר ומעניק רק לך, מצילו."
אין פה אייקון של חיבוק, אז קבלי ממני חיבוק מילולי חזק חזק.
|
|
בתגובה ל: הבאת לנו הרבה כבוד וגם החתולים גאים בך מאת: שונרא החתול ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: האם פורסמו בידיעות אחרונות תגובותינו לגפי אמיר? מאת: שונרא החתול שלום לכולם ב 1.9.2008 פורסם טור של גפי אמיר בידיעות אחרונות עמ' 20 שנודף שטנה לחתולי רחוב, לנחשים, עורבים, חיות בר - כל אלה שגורמים "טרדה" לפעמים לאדם. למיטב ידיעתי הטור "המופלא" הזה אינו און ליין
ידיעות אחרונות "לידיעת מגיני החתולים" (1.9.2008, עמ' 20) גפי אמיר האדם וצרכיו קודמים להגנה על חיות בר, ובודאי גם על חתולים, כך אומר מחקר. חיות ההופכות למיטרד לאדם לא באותה קטגוריה כמו חיות בר בפני הכחדה.
היום פורסם טור של אתי אלטמן באותו עניין, מענה לדיעות כמו אלה של הכותבת הזו, מילים כדורבנות
ידיעות אחרונות "תנו לעורבים לחיות" (3.9.2008, עמ' 24) אתי אלטמן
מענה לטור שתקף את העורבים ואת החתולים
אתמול פורסם בעתונות מכתב של קוראת בשם נועה בידיעות אחרונות תחת הכותרת "למען החתולים" אף הוא מתרעם על הטור של אותה גפי
אחלה מכתב (מי זו הנועה הזו ???) (ולמה אין כאן אייקונים?!)
שלושת הנ"ל אינם און ליין,
מי שרוצה אותם בפקס יכול לפנות אלי למייל
bonbonyetta
@
walla.co.il
ולא, זו לא טעות זה בכוונה נכתב כך נגד ספארים
|
|
|
 |
|