|
רציתי על החתחלה לשתף איתכם במשהו שמעסיק אותי באחרונה... אני שוקלת לעבור לגור עם חבר. חבר שלי לא חובב חתולים כמוני זה א'. יש לי שניים, שלושה חתולים(חח) שיוכלו לגור בתוך הבית ללא חצר. בנוסף בחצר קטנה ופנימית אני מאכילה שתי חתולות שפשוט דבוקות לי שם אבל לא מוכנות לגשת עלי בשום אופן ועוד כמה עוברי אורך. אני הירהרתי בזה שגם אם אני אקח שני חתולי בית ואת החתולות חצר לא בטוח שהחתולות תוכלנה להיות בבית. יש אחד שנעלתי אותה בטעות בבית והיא פשוט ניכנסה לפניקה מצד שני היא לא זזה מהחצר והסביבה הכי קרובה שזה אומר שהיא לא תדע "לפרנס" את עצמה. אני לא רוצה להרגיש שאין לי שום אפשרות לזוז מהדירה שלי מצד שני אני ממש מפחדת שהן תמותנה מרעב אם אעזוב אותן ככה. חתולות האלה ועוד זכר (שהוא יותר עצמעי וראיתי אותו גם בנקודת האכלה ליד הבית) פשוט נכנסו לתוך החצר בהיותן גורות מאוד קטנות ונישארו בה. הבטטות האלה לא זזות לשום מקום!עאשמח לדעות, עצות ותנחומים.\-:
|
|
בתגובה ל: התלבטות מאת: חתולה תל אביבית ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: התלבטות מאת: חתולה תל אביבית חתולי רחוב שמאכילים כמוהם כחתולי בית. אני יכולה לספר על אחותי שרצתה לעבור דירה ולבסוף מצאה דירה באזור וכל יום באה ומאכילה את החתולים שהשאירה בחצר הקודמת.
|
|
בתגובה ל: התלבטות מאת: חתולה תל אביבית ברשותך, כמה שאלות: לגבי שלושת החתולים שאת אומרת שיוכלו לגור בתוך הבית - איך הם חיים כיום? האם הם בחוץ? בבית? גם וגם? בני כמה הם? והחתולים שאת מאכילה בחצר - בני כמה הם? האם את גרה כיום בבית פרטי או משותף? לגבי הבית שאת עוברת לגור בו - האם סגרתם כבר עליו?
|
|
בתגובה ל: שלום חתולה תל אביבית מאת: ענת רפואהיש לי חתול אנגורה בן שלוש ואיזה פולש שאוהב לטייל, אבל מגיע כל לילה כמעט כמו שעון וישן בלילה וליפעמים גם כל היום בבית. הוא אוהב ליבלוס ולישון. היה חולה וטיפלתי בו ועכשיו הוא זקוק לתוכנית הרזיה... חתול הזה אוהב להיות גם בחוץ. נראה לי לשאנגורה ישנה הרבה עם לירבוץ על מכונת כביסה בחצר או בבית, אולי יחסר לו קצת העניין. יש גם חתול צעיר, בן של אחת חתולות מהחצר שהוא יתרגל להיות בבית אני מקווה. מכיוון שהוא צעיר וגם אפשר להרים אותו לידיים אז כנראה יהיה בסדר. אבל בטטות החצר האלה... בדיוק, הן חתולות בית שאי אפשר להחזיק בבית. ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/smil411e25bac1201.gif סמיילי_עצוב]() זאת חצר פנימית שלא אוכל לאכיל שמה... או שאולי כן? אם אני אשאיר מפתח של כניסה לעצמי אוכל להכנס, אבל ברגע שלא אגור שם בעל הבית כבר לא יסכים לעניין אז זה רק להתגנב בלילות.ובנוסף לכל לא בטוח שאגור קרוב, כי המחירים בתל אביב עולים בטירוף. חתולות בנות שנה וחצי בארך. טוב, זה הכל פחות או יותר.
|
|
|
בתגובה ל: רציתי להוסיף קצת תמונות, אבל היו גדולות מדי... מאת: חתולה תל אביבית והתרנגול יפהפה! אני לא הייתי עוזבת את הבית. נראה סבבה...
יש לי עוד שאלות: האם החתולים יוצאים מהחצר הפנימית? האם החצר הפנימית היא רק של דיירי הדירה? איך השכנים (ביחסם לחתולים)?
ועוד שתי שאלות אישיות: על מה את וחברך מתווכחים? איך נראה לך שחברך יסתדר עם חתול/ים בבית?
|
|
בתגובה ל: מקסימים! מאת: ענת רפואהככה. חתול אחד שמקפיד לצאת מהבית כל יום ולחזור כמעט כל לילה בשביל לאכול ולישון. נראה לי שהוא מאוד אוהב לטייל. שתי חתולות שכנראה החליטו שחצר שלי זה כל עולמן. אחד מהן טיילה חודשיים, אבל ביכלל לא בטוח שביגלל זה היא הפנימה שיש עוד מקומות לאכול בהם. יש עוד חתולים שזוללים קבוע כבר חצי שנה לפחות אצלי. אני חושבת שאלה יצתרכו להסתדר... חצר שייכת רק לי. זה כמו מירפסת גדולה והיא פנימית. שכנים כל מיני. ממול יש זוג שונאים חתולים ובביניין שלהם כמעט בכל חלון יש ראש של חתול. אנחנו מתווכחים על כמה חתולים יהיו איתנו בבית. יסתדר איכשהו אני מניחה. הוא אוהב חתולים עדינים ושקטים ואם ניקח דירה מספיק גדולה יכול להיות שיהיה בסדר. רק שתי החתולות האלה אני לא ידעת מה לעשות איתן.הן לא יכולות להיות סגורות בבית. הן ימותו מפחד שצדו אותן או משהו. אחד מהן לא מסכימה לעשות צרכים בארגז. מקווה שעניתי על השאלות.
|
|
בתגובה ל: אולי לא הסברתי את הכל... מאת: חתולה תל אביבית שתשקלו לשכור דירה שתהיה גם ידידותית לחתולים (מתאים להם קומת קרקע עם אפשרות לצאת ולהיכנס כרצונם). בואי נדבר שוב לאחר שתמצאו דירה ונתייעץ מה הכי כדאי.
בהצלחה, ענת
|
|
בתגובה ל: התלבטות מאת: חתולה תל אביבית
וכבר צברתי עשרות, אני לא עומדת לעבור דירה, אבל זה תמיד עולה במחשבותיי וברור לי, שאם וכאשר אעבור דירה, אזמין לוכד/ת שילכדו את כל אלה שלא יודעים להסתדר ובורחים ממני ואעביר אותם איתי לכל מקום, כלומר: אאקלם בבית ואשחרר לחצר.
קשה לדעת איך חתולים שמגיל צעיר מואכלים - יסתדרו לבד ולכן הייתי מציעה לך לקחת את שתי החצר אלייך הביתה, לאקלם ולשחרר בחצר (אחרי לא פחות מ-3 שבועות).
ללא חתולים - חיי לא היו מאושרים.
|
|