סרטון מרגש פורסם לפני
4556 ימים
מאת מוניקה
סה"כ תגובות: 20
תגובה אחרונה לפני: 4550 ימים
אני חברה בפורום אוהבי חתולים שבאים מתחום המד"ב והפנטסיה. הומלצתי לפורום/קבוצה זו על ידי סופרת מד"ב - כולם שם חוץ ממני הם או סופרים, או עורכים, או מאיירים, בתחום המד"ב והפנטסיה. הפורום בחו"ל, באנגלית.
הסרטון הזה עשה לי ממש טוב.
אולי בפעם הבאה שאהיה באזור, בטח עוד כמה שנים (אחותי גרה בסביבה) אבקר אותה ואת מאות החיות שהיא מטפלת בהם.
אני חברה בפורום אוהבי חתולים שבאים מתחום המד"ב והפנטסיה. הומלצתי לפורום/קבוצה זו על ידי סופרת מד"ב - כולם שם חוץ ממני הם או סופרים, או עורכים, או מאיירים, בתחום המד"ב והפנטסיה. הפורום בחו"ל, באנגלית.
הסרטון הזה עשה לי ממש טוב.
אולי בפעם הבאה שאהיה באזור, בטח עוד כמה שנים (אחותי גרה בסביבה) אבקר אותה ואת מאות החיות שהיא מטפלת בהם.
בתגובה ל: סרטון מרגש מאת: מוניקה אם וכאשר אזכה בלוטו, זה מה שאעשה עם הכסף. אלא שבישראל, מקום כזה חייב להיות סודי.
ראיתם את החתולים של האישה המופלאה הזו? כולם שמנמנים, נקיים ומטופחים. תענוג לעיניים וללב. זיהיתי אחת "שמנמנה" מדי. יכול להיות שהיא בהיריון? לא הוזכר בסרט שום דבר על עיקור וסירוס ולא הצלחתי לראות שום אוזן קטומה. מעניין. וכאילו לא די לגברת ב-700 חתולים, היא גם לבשה חולצה של חתול. גם אני רוצה חולצה כזו.
בתגובה ל: זה החלום האולטימיבי שלי מאת: שונרא החתול תמיד רואים סרטונים כאלה מחו"ל. קשה לי להאמין שיום אחד יראו כאלה דברים בארץ. איזה חמודים החתולים כשהם הולכים עם הזנבות מורמים כמו אנטנות, אני מתה על זה. דרך אגב, חולצה כזו עם עיני חתול את יכולה להדפיס אצל ליאונרדו בראשון. זו חנות קטנה מול גן העיר בראשון.יש שם מוכר כזה פטפטן, תתכונני.
בתגובה ל: ענת מה קורה איתם באמת? מאת: klaris חבל באמת שאין מי שיעשה להם יחסי-ציבור. אני מבינה מואלרי שהם מוכרים בעיקר בקרב הרוסים בארץ ושהם נעזרים באנשים טובים שמתנדבים לסייע להם.
אתמול ואלרי היה אצלי וסיפר לי שרק בשבוע האחרון זרקו אצלם 20 גורי חתולים, שניים מהן יונקים עדיין...
בתגובה ל: פועלים ומייללים מאת: ענת רפואה על כמה חתולים הם עומדים היום? הם הצליחו למגן חלק מבית המחסה לקראת החורף? אני זוכרת שהייתה להם בעייה שם עם חתולים שחששו להכנס למבנים בגשם.
בתגובה ל: אוי, זה פשוט חוצפה העניין הזה של זריקה בפתח העמותה מאת: klaris המצב שם הולך ומשתפר בזכות עזרה של קבוצת אנשים טובים. החורף האחרון עבר שם בסדר. אני לא יודעת כמה חתולים יש שם (ומי בכלל יכול לספור...).
בתגובה ל: עד כמה שאני מבינה מואלרי מאת: ענת רפואה אני שמחה שאת מכירה את העמותה. יש שם מעל 300 חתולים לדעתי. הרבה זמן לא יצא לי להגיע לשם לצערי.
הם פשוט אנשים מקסימים. אני מקווה שיימצאו עוד אנשים שיהיו מוכנים לעזור ולתרום אפילו מעט.
לקראת החורף, מי שרוצה יכול להעביר לשם (אפשר אפילו דרכי) דברים חמים: שמיכות, מזרונים ישנים, וכאלה. הם גם בדרך כלל צריכים חומרי ניקוי ודברים חד פעמיים. וכמובן שגם תרומה כספית מאוד תעזור
בתגובה ל: הי ענת מאת: leeloo לא שומעים עליהם באופן מוחלט. שנה שעברה הייתה התארגנות בתפוז לקנות לגרגורים כרבוליות בזול והשנה גם מסתמן מבצע כזה. חבל שאין להם מישהו שמיצג אותם בפורומים ומארגן גם להם מבצע כזה.
בתגובה ל: מצרפת לך לינק לפורום מאת: klaris ללא תוכן
בתגובה ל: סרטון מרגש מאת: מוניקה יש עמותה שאני בקשר איתה ועם האנשים הנפלאים שהקימו אותה וגם עזרתי להם להקים את האתר. אתם יכולים להתרשם באתר: www.catsafehouse.com
זה ממש על אותו עקרון - חתולים צריכים להיות חופשיים ולא כלואים בכלובים.
בתגובה ל: יש מקום כזה בארץ!!!! מאת: leeloo ללא תוכן
קומונה סגורה למאכילי חתולי רחוב - http://communa.tapuz.co.il/catz
בתגובה ל: גם בגירגורים החתולים חופשיים ולא בכלובים. מאת: mind games את המקום הזה לגרגורים. אומנם הוא במקור הוקם ע"י בעלת "גרגורים" אך לפני כשנתיים היא השאירה שם 300 חתולים באמצע חורף קפוא למות, בלי כלום, בלי להודיע לאף אחד.
אתה צריך לראות את האהבה לבעלי חיים אצל אנשים שמנהלים את המקום היום!
בתגובה ל: בבקשה אל תשווה מאת: leeloo ראשית, המקלט לחתולים בחדרה לא הוקם ע"י האנשים שמנהלים את "גרגורים". מי שהייתה מעורבת בהקמתו היא המנהלת, לשעבר, של העמותה למען החתול, עמותה שפשטה רגל. לאותה אשה אין קשר ל"גרגורים". האנשים שמנהלים את "גרגורים" עובדים סביב השעון בתחזוק וניהול המקום, ועושים זאת באהבה ובמסירות, זאת אני אומרת על פי כמה ביקורים במקום וכמה וכמה שיחות עמם. גם במקלט לחתולים בחדרה בקרתי, ואכן התרשמתי מאד מהאהבה והאכפתיות כלפי החיות. לא צריך להשמיץ אחד על חשבון השני - כל מי שקיים ופועל למען החיות, ראוי לברכה ולעזרה.
בתגובה ל: לא להשמיץ... מאת: v c d תודה ל MIND GAMES שהסבה את תשומת ליבי: בטעות קישרתי את ריבי מאייר לעמותת גרגורים, משום מה הייתי בטוחה שהיא זו שהיקמה את גרגורים אך מתברר שטעיתי
סליחה אם גרמתי לעוגמת נפש.
בתגובה ל: בבקשה אל תשווה מאת: leeloo ודבר שני, כנראה שאת לא מכירה את כל ההיסטוריה של העמותה למען החתול ושל גירגורים. אני לא אכנס לזה כאן ולא אגרר להשמצות כמוך. רק אומר שמתוך הכרות אישית עם רויטל ועם גירגורים - מדובר במקום מקסים שבו דואגים לבעלי החיים ואוהבים אותם מאוד. צריך להיות שם ולראות את החתולים המטופחים (וגם כמה כלבים) ואיך הם מגיבים לאנשי המקום כדי להבין על מה מדובר.
קומונה סגורה למאכילי חתולי רחוב - http://communa.tapuz.co.il/catz
בתגובה ל: קודם כל, אני בחורה. מאת: mind games לא משמיצה כלל. אני מברכת את פעילות 2 העמותות. אולי אני לא מכירה את ההסטוריה של גרגורים אבל קחי בחשבון שאת לא מכירה את ההסטוריה של עמותה למען חתול ואת סופה. בואי נסכם בזה שזה היה מאוד מאוד מכוער. ואני יודעת שאותה אישה היתה מעורבת בעמותת גרגורים. לא ידעתי שהיא כבר לא. אני לא אכנס לזה בפורום הזה. אם תרצי פרטים את יכולה לשלוח לי הודעה ואני אשתף אותך.