זאת רשומה של משתמש בשם tenen, שמשתתף גם באתר תפוז בפורומים תמימים באינטרנט כגון בליינדייט , פורום כלבים, והבלוג שלו מאוד פופולרי ופעיל, עם קוראים רבים מדי יום. ותראו מה הוא כתב שם, מניפסט מאוד מזעזע, הזדעזעתי קשות... והוא מאוד מקובל ואהוד בקרב חברי הפורומים בהם הוא משתתף. כולם עברו על זה בשתיקה ומחזיקים ממנו.
אני בהלם... לא כדאי להעביר זאת להנהלת הפורומים לטיפולם? יש פה התחלה של פשיזם נגד חתולי רחוב. משהו באמת מזיק.. הוא מסתובב ובחתימה שלו יש קישור לרשומה הזאת.. במקום עידוד הומנטריות כלפי בעלי חיים , מישהו עלול להכנס לחתימה שלו ולהכנס למניפסט שטיפת מוח נגד החתולים.. מי יודע כמה קיבלו רעיונות ואולי אף עשו זאת מאז שקראו את הרשומה הזאת. מזעזע! צריך לעשות משהו נגד ההיטלריזם הזה
יש בתוכן מידע בלתי חוקי, אשר מהווה עוולה ומעודד התנהגות לא הומניטרית, ופוגע בקיומן של בעלי חיים באשר הם. התוכן לא הולם, וכולל חומר גזעני בדומה לפאשיזם. מעודד להתעללות עקיפה בעלי חיים. ופוגע ברגשות ציבור הדואג לחתולי רחוב. מה עושים ? יש פתרון לאדם כזה? לאפשר לו להתהלך עם הרשומה הזאת בחתימה שלו?
אנא טפלו בזה או הפנו לגורם המתאים לכך!
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1325187"
הצעה לטיפול בחתולי רחוב "
עשרות נכנסים לבלוג שלו וקוראים את החתימה שלו... שזה מסוכן
ייתכן ואולי יש בתוכן מידע בלתי חוקי, אשר מהווה עוולה ומעודד התנהגות לא הומניטרית, ופוגע בקיומן של בעלי חיים באשר הם. התוכן לא הולם, וכולל חומר גזעני בדומה לפאשיזם. מעודד להתעללות עקיפה בעלי חיים. ופוגע ברגשות ציבור הדואג לחתולי רחוב. מה עושים ? יש פתרון לאדם כזה? לאפשר לו להתהלך עם הרשומה הזאת בחתימה שלו? באיזה דרכים יש לטפל בזה? ולמי לפנות? ארגוני חתולים יעזרו בעניין?