|
|
|
|
|
בתגובה ל: ברצוני להדגיש אצ הקטע הבא למישהי מיוחדת מאת: איילת ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אירועים, קישורים ושאר ירקות מאת: חומסת הפיליםnrg מעריב "עתיד חוות מזור: ממתינים להחלטת ארדן" (5.5.2010) טל ליברגל פעילים למען זכויות בעלי חיים קיוו כי אישור החוק לפיקוח הניסויים בקופים יזרז את קבלת ההחלטה לסגירת החווה לגידול קופי המעבדה. השרים דחו את הצעת החוק, האם זה ישפיע גם על עתיד חוות מזור? http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/103/183.html?hp=1&loc=41&tmp=4863הגיע במייל: קריאה לפעולה! עמותת מאחורי דלתות המעבדה, בשיתוף עם עמותות נוספות להגנת בעלי-חיים, הגישה לשר להגנת הסביבה דרישה מפורטת ומנומקת להפסיק לאלתר מתן היתרי סחר לחוות מזור. בימים אלה בוחן השר את הנושא והוא אמור לגבש את החלטתו בקרוב. אנחנו מבקשים מכם להביע את מחאתכם נגד חוות מזור בפני השר: גלעד ארדן, השר להגנת הסביבה sar@sviva.gov.il פקס: 02-6535958 רח' כנפי נשרים 5, ת.ד 34033, ירושלים מיקוד 95464 מידע נוסף על חוות מזור http://www.invitro.org.il/node/42 תודה רבה, ענת רפואה, דוברת עמותת "מאחורי דלתות המעבדה"
|
|
BONUM BONO NASCITUR
לא חותמים על כרטיס אדי! חותמים על חלופה מוסרית ומשפטית!ע"פ חוזר מנכ"ל משרד הבריאות, המרכז הלאומי להשתלות, י"ד אלול תשע"א, 13 ספט' 2011, מס' 24/11, ניתן לשלוח למרכז ההשתלות את הטופס הנלווה מטה שהוא הנוסח המאושר החוקי לתרומת איברים. מבחינת החוק הוא מחייב כצוואה חוקית ונותן את אותו כיסוי "ביטוחי" של כרטיס אדי. עותק של הטופס ניתן ורצוי לשאת בארנק בכל עת. נוסח הטופס שיש לשלוח: לכבוד: מרכז ההשתלות רח' נח מוזס 15, תל אביב 67442 שם משפחה: _______________ שם פרטי: _______________ ת.ז. _______________ כתובת: _______________ עיר: _______________ מיקוד: _______________ שנת לידה: _______________ טל: _______________ טל נוסף: _______________ בתקווה כי אוכל להציל חיים, אני מסכים בזה ותורם את איברי לאחר מותי, לצורך השתלה בלבד. תאריך: _______________ חתימה: _______________
מכיוון שכך, ניתן למלא את הטופס ע"פ ההוראות הנ"ל, וכאקט מחאתי לגזור את כרטיס האדי שלכם ולהודיע לעמותה שתבטל את רישומכם מטעמי אפלייה מגדרית: http://www.haaretz.co.il/opinions/topic-of-the-day/1.1575595תורמים דם http://www.trumatdam.co.il http://www.mdais.org/dam
AUDACES FORTUNA IUVAT - ממשיכים במאבק נגד חוק הביומטרי!!! http://no2bio.org/homeכשיש קשרים, לא צריך פרוטקציה. העיקר שהאוכל טוב והאנשים חמים.
|
|
BONUM BONO NASCITUR
לא חותמים על כרטיס אדי! חותמים על חלופה מוסרית ומשפטית!ע"פ חוזר מנכ"ל משרד הבריאות, המרכז הלאומי להשתלות, י"ד אלול תשע"א, 13 ספט' 2011, מס' 24/11, ניתן לשלוח למרכז ההשתלות את הטופס הנלווה מטה שהוא הנוסח המאושר החוקי לתרומת איברים. מבחינת החוק הוא מחייב כצוואה חוקית ונותן את אותו כיסוי "ביטוחי" של כרטיס אדי. עותק של הטופס ניתן ורצוי לשאת בארנק בכל עת. נוסח הטופס שיש לשלוח: לכבוד: מרכז ההשתלות רח' נח מוזס 15, תל אביב 67442 שם משפחה: _______________ שם פרטי: _______________ ת.ז. _______________ כתובת: _______________ עיר: _______________ מיקוד: _______________ שנת לידה: _______________ טל: _______________ טל נוסף: _______________ בתקווה כי אוכל להציל חיים, אני מסכים בזה ותורם את איברי לאחר מותי, לצורך השתלה בלבד. תאריך: _______________ חתימה: _______________
מכיוון שכך, ניתן למלא את הטופס ע"פ ההוראות הנ"ל, וכאקט מחאתי לגזור את כרטיס האדי שלכם ולהודיע לעמותה שתבטל את רישומכם מטעמי אפלייה מגדרית: http://www.haaretz.co.il/opinions/topic-of-the-day/1.1575595תורמים דם http://www.trumatdam.co.il http://www.mdais.org/dam
AUDACES FORTUNA IUVAT - ממשיכים במאבק נגד חוק הביומטרי!!! http://no2bio.org/homeכשיש קשרים, לא צריך פרוטקציה. העיקר שהאוכל טוב והאנשים חמים.
|
|
בתגובה ל: אירועים, קישורים ושאר ירקות מאת: חומסת הפיליםיום שני 17.5.2010 19:30 סדנת "גבינות" מהצומח יומיים לפני שבועות, כאשר תעשיית החלב תהיה בשיא מבצע יחסי הציבור שלה, ילמד אותנו אמנון יונש כיצד להכין מקבילות-גבינה ביתיות מהצומח – עם עושר של טעמים ומרקמים. בתוכנית: מקבילות-גבינה רכות וקשות ממגוון המוצרים שמציע עולם הצומח: אגוזי קשיו, שיבולת שועל, סויה ועוד. זנגביל, מרכז קהילתי לצמחונות, בלפור 8, ירושלים. דמי השתתפות: 25 ₪ או לפי יכולת. לפרטים: יוסי052-2598773 קבצים מצורפים:
זנגביל - מרכז קהילתי לצמחונות בלפור 8 ירושלים
|
|
בתגובה ל: אירועים, קישורים ושאר ירקות מאת: חומסת הפיליםיום שלישי 25.5.2010 20:00 פותחים שולחן – ארוחה קהילתית. בואו והביאו מאכל צמחי טעים - משהו פשוט או מסובך, מוכר או חדשני, גדול או קטן - או סתם בואו לבד או עם חברותיך, לערב של אכילה, דיבור וקהילה. בבקשה: בלי בשר, ביצים, חלב ושאר מוצרים מהחי. לפרטים: יוסי 052-2598773
זנגביל - מרכז קהילתי לצמחונות בלפור 8 ירושלים
|
|
בתגובה ל: אירועים, קישורים ושאר ירקות מאת: חומסת הפיליםקודם כל הבצק שהיה אילתור אחד גדול: קמח חיטה לבן + קמח שיבולת שועל. אין לי מושג כמה כוסות שמתי, אני עושה לפי העין, בכל אופן היחס הוא בערך 1:1 אם כי לפי התוצאה נראה שיכולתי לשים יותר מהשועל. הרבה שמרים (זרקתי פנימה איזה 10 גרם יבשים), קצת שמן זית. נתתי לבצק לנוח במקום חמים וחשוך, הקערה הייתה סגורה עם ניילון נצמד. תפיחה ראשונה היא מאוד לחה בגלל ששמתי הרבה מים ובגלל שזה פשוט המווון שמרים. הבצק תוך שעה כמעט שילש את נפחו. לשתי אותו תוך כדי הוספת מעט קמח בהדרגה ונתתי לו תפיחה שנייה איטית במקרר למשך הלילה. הבצק הכפיל את נפחו ובאפייה יצאו פיצות משגעות (אני מאלה ששונאים שהבצק סופג המון נוזל מהפיצה ונהיה סמרטוטי, אז הבצק הזה למזלי לא ספג כלום וגם לא נשרף אלא נאפה בצורה אחידה). הבצק הזה יוצא מאוד עשיר בטעם ובמרקם. עשיתי כמה פיצות קטנות כולל אחת עם שוליים ממולאים ואחת סגורה (החצי השני שלי אמר שזה נקרא זיוה או משהו כזה). תוספות מומלצות שניסיתי: קוביות אננס עם צ'ילי חריף מיובש גרוס (פיזרתי אותו על הקוביות בלילה לפני כדי שיספוג טעים וקצת טבע) ופלפל ירוק חריף טרי. חצילים קלויים עם פלפלים קלויים עם זיתים ירוקים (אצלנו בד"כ המגולענים נמכרים במשקל, עם מילוי של לימון כבוש) עם או בלי פלפל חריף טרי ועם או בלי בצל קלוי (את הבצל קליתי ממש בקטנה רק עד שהוא התחיל להפוך לשקוף). פרוסות לימון טרי / כבוש. תרד עם צלפים. קישואים. המלצות לרוטב: רוטב עגבניות להכין בלילה כדי שהנוזל של העגבניות יספוג את כל הטעמים של התבלינים (קצצתי המון שום והמון בזיליקום טרי, ומעצלנות גם הכנסתי לשם שמיר ופטרוזיליה קצוצים מיובשים. הייתי מכניסה גם אורגנו אם הייתי זוכרת לקנות :-). את הרוטב אני מכינה מערבוב של קוביות עגבניות משימורים ורסק עגבניות (למי יש כוח להתחיל לבשל ולקלף עגבניות בשביל זה? תאמינו לי שהתוצאה יוצאת לא פחות טובה! אם לא יותר...). למי שלא אוהב עגבניות (אהמ, אהמ) מומלץ להחליף את זה ברוטב פסטו. ועוד קצת המלצות: אני אישית נוהגת להותיר את הירקות עם הקליפות, וכך גם את פרוסות הלימון. בעיני זה תורם למרקם, ובמקרה של ירקות קלויים גם לטעם (חוץ מזה שזה חוסך עבודה וגם בריא יותר). את החציל קליתי בפרוסות עבות עם מעט שמן זית, עד שהקליפה בשוליים הפכה מסגולה לחומה, ואח"כ חתכתי לקוביות של משהו כמו 1*1*0.5 ס"מ (הוא צריך מוצק ורך בשביל זה, עם "פסי גריל" חלשים). לפני הקליפה עיסיתי קצת מלח לתוכם כדי להוציא מרירות. את הפלפלים האדומים העברתי רק חצי קלייה ואח"כ חציתי לרצועות (ביחד עם הקליפה). גם את הקישואים מומלץ לשים שלמים לחצי קלייה ביחד עם הקליפה. את ההשראה קיבלתי אחרי שיצא לי כמה פעמים לאכול פה בפיצריות ולאחרונה גיליתי שהטבעוניות הפכו להיות כבר רבע מהתפריט בכמה וכמה פיצריות!! :)) החיקויים של הגבינות ממש טובים :) חוץ מחצי כפית מלח שצריך עבור הבצק ומעט המלח ששמתי לחצילים, לא הוספתי מלח לפיצות. הירקות הקלויים בשמן זית והתבלינים שברוטב עשו את כל העבודה (חשוב שהרוטב יהיה מתובל מאד מכיוון שאחרי האפייה הטעם שלו הופך לפחות דומיננטי).
BONUM BONO NASCITUR
לא חותמים על כרטיס אדי! חותמים על חלופה מוסרית ומשפטית!ע"פ חוזר מנכ"ל משרד הבריאות, המרכז הלאומי להשתלות, י"ד אלול תשע"א, 13 ספט' 2011, מס' 24/11, ניתן לשלוח למרכז ההשתלות את הטופס הנלווה מטה שהוא הנוסח המאושר החוקי לתרומת איברים. מבחינת החוק הוא מחייב כצוואה חוקית ונותן את אותו כיסוי "ביטוחי" של כרטיס אדי. עותק של הטופס ניתן ורצוי לשאת בארנק בכל עת. נוסח הטופס שיש לשלוח: לכבוד: מרכז ההשתלות רח' נח מוזס 15, תל אביב 67442 שם משפחה: _______________ שם פרטי: _______________ ת.ז. _______________ כתובת: _______________ עיר: _______________ מיקוד: _______________ שנת לידה: _______________ טל: _______________ טל נוסף: _______________ בתקווה כי אוכל להציל חיים, אני מסכים בזה ותורם את איברי לאחר מותי, לצורך השתלה בלבד. תאריך: _______________ חתימה: _______________
מכיוון שכך, ניתן למלא את הטופס ע"פ ההוראות הנ"ל, וכאקט מחאתי לגזור את כרטיס האדי שלכם ולהודיע לעמותה שתבטל את רישומכם מטעמי אפלייה מגדרית: http://www.haaretz.co.il/opinions/topic-of-the-day/1.1575595תורמים דם http://www.trumatdam.co.il http://www.mdais.org/dam
AUDACES FORTUNA IUVAT - ממשיכים במאבק נגד חוק הביומטרי!!! http://no2bio.org/homeכשיש קשרים, לא צריך פרוטקציה. העיקר שהאוכל טוב והאנשים חמים.
|
|
בתגובה ל: אירועים, קישורים ושאר ירקות מאת: חומסת הפיליםיום שני 7.6.2010 בשעה 20:00 בזנגביל, מרכז קהילתי לצמחונות, בלפור 8 ירושלים הגזענות כפי שהסברתי אותה לבייב סוגנות (speciesism) היא אידיאולוגיה המצדיקה אפליה בין פרטים על-בסיס המין הביולוגי שלהם, ובייחוד על-בסיס החלוקה בין בני-אדם לבין בעלי-חיים אחרים. לרגל היום העולמי להוקעת הסוגנות נקיים דיון בשורשיה של האידיאולוגיה הזו ובהשלכותיה. לילך בן דוד תדבר על סוגנות ושלטנות: כיצד הסוגנות מבנה את יחסנו לעצמנו ולקבוצות מדוכאות - אנושיות ולא אנושיות. יוסי וולפסון ידבר על השורשים החומריים של הסוגנות וישאל: האם ההיסטוריה של הסוגנות היא היסטוריה של רעיונות או היסטוריה של יחסי ייצור? לאחר מכן יתקיים דיון בהשתתפות הקהל. הכניסה חופשית
זנגביל - מרכז קהילתי לצמחונות בלפור 8 ירושלים
|
|
בתגובה ל: לרגל היום הבינל להוקעת הסוגנות - שני בזנגביל! מאת: המרכז הצמחוניללא תוכן קבצים מצורפים:
זנגביל - מרכז קהילתי לצמחונות בלפור 8 ירושלים
|
|
בתגובה ל: אירועים, קישורים ושאר ירקות מאת: חומסת הפילים...
זנגביל - מרכז קהילתי לצמחונות בלפור 8 ירושלים
|
|
בתגובה ל: ועוד אירועים ביוני בזנגביל מאת: המרכז הצמחונייום שלישי 15.6.2010 20:00 חמלה כלפי בעלי-חיים בספרות יהודית חמלה כלפי בעלי-חיים היא מוטיב מרכזי ביצירות ספרות רבות שנכתבו במפנה המאה העשרים על-ידי סופרים יהודים בולטים במזרח אירופה. בהרצאה נקרא קטעים מיצירות רלוונטיות של מנדלה מוכר ספרים, שלום עליכם, מיכה יוסף ברדיצ'בסקי, זאב פיירברג, אורי ניסן גנסין ואחרים (אין צורך בהיכרות מוקדמת עם הטקסטים) וננסה להבין את התופעה הספרותית הייחודית על רקע היסטורי ותרבותי. תרצה: ד"ר נעמה הראל - חוקרת של ייצוגי חיות בספרות מפרספקטיבה ביקורתית. קבצים מצורפים:
זנגביל - מרכז קהילתי לצמחונות בלפור 8 ירושלים
|
|
בתגובה ל: ועוד אירועים ביוני בזנגביל מאת: המרכז הצמחוני יום שלישי 29.6.2010 20:00 פותחים שולחן – ארוחה קהילתית. בואו והביאו מאכל צמחי טעים - משהו פשוט או מסובך, מוכר או חדשני, גדול או קטן - או סתם בואו לבד או עם חברותיך, לערב של אכילה, דיבור וקהילה. בבקשה: בלי בשר, ביצים, חלב ושאר מוצרים מהחי.
זנגביל - מרכז קהילתי לצמחונות בלפור 8 ירושלים
|
|
בתגובה ל: ועוד אירועים ביוני בזנגביל מאת: המרכז הצמחוני כל יום חמישי ושישי: המהטמה – מטבח טבעוני: בימי חמישי מ-16:00 עד 23:00; בימי שישי מ-11:00 עד 15:00. סנדוויצ'ים עם טופו או גבינה טבעונית, מנה יומית מתחלפת, ממתקים טבעוניים ועוד... והכול בלי מוצרים מהחי, עם שפע מרכיבים אורגניים, במחירים נמוכים ועל-ידי מתנדבים. במהטמה נמכרים גם מוצרי סחר הוגן: קפה, שמן זית, סבונים ועוד...
זנגביל - מרכז קהילתי לצמחונות בלפור 8 ירושלים
|
|
בתגובה ל: ועוד אירועים ביוני בזנגביל מאת: המרכז הצמחוניייעוץ תזונתי לתזונה צמחונית וטבעונית בריאה עם אורית אופיר ב'זנגביל' הייעוץ מתאים ל: • צמחונים/טבעונים לעתיד • צמחונים/טבעונים בהווה • צמחונים/טבעונים לשעבר הרוצים לחזור לתזונה זו תחת הנחיה מקצועית • אנשים שצורכים מעט בשר ("חצימחונים"), או רוצים להפחית את צריכתו אודותיי: אורית אופיר, דיאטנית קלינית (B. Sc) בוגרת האוניברסיטה העברית. מתמחה בתכנון תזונה מאוזנת מהצומח: החל מתזונה דלה בבשר וכלה בטבעונות. בימים אלו לומדת נטורופתיה במכללת רידמן. כאדם וכאשת מקצוע, אני מאמינה בשילוב בין תזונה קונבנציונלית לבין רפואה משלימה. מחירון: * רגיל לחיילים, סטודנטים ופנסיונרים מפגש ראשון (שעה) 230-150 ₪ 230-100 ₪ המפגשים הבאים** (חצי שעה כל אחד) 110-70 ₪ 110-40 ₪ תעריף מיוחד לבני נוער (בסבסוד עמותת אנונימוס): 40 ₪ ל4 פגישות: פגישה יסודית להיכרות ולהכוונה ושלוש פגישות ליווי קצרות יותר. * התעריפים הם לפי מיטב המסורת של 'זנגביל' במחירון מדורג- כל אחד משלם לפי יכולתו. ** לפי הצורך לפרטים נוספים ולתיאום פגישה: אורית אופיר 054-7238818 oritofir1@gmail.com (עדיף לשלוח מייל)
זנגביל - מרכז קהילתי לצמחונות בלפור 8 ירושלים
|
|
בתגובה ל: ועוד אירועים ביוני בזנגביל מאת: המרכז הצמחוני סדנת בישול בריא עם ציונה מלמן: מפגש מבוא: 14.6.2010 בשעה 19:30 מפגשי הסדנה: ימי שני - 21/06, 05/07, 12/07, 26/07 בשעות: 18:00-21:00
סדנת בישול בריא עם ציונה מלמן מנחה לתזונה ואורח חיים בריא
רבים מאיתנו רוצים לעשות שינוי בתזונה, אבל לא יודעים איך - מה לאכול, מתי, ואיך מכינים את זה? באילו מוצרים להשתמש? ואיך מיישמים את כל זה בחיים האמיתיים? בסדנה תקבלו בסיס וכלים ליצירת תוכנית אכילה יום יומית בריאה, אינספור מתכונים להכנה בעצמכם, תגלו טעמים חדשים, ותיווכחו שאוכל בריא יכול להיות מאד מענג... הסדנה נועדה לסייע לכם להביא בחירות מזון בריאות יותר אל המטבח שלכם, ולהכין אוכל קל להכנה שיתרום משמעותית למצבכם הפיזי, הרגשי, ולתחושת החיוניות הכללית שלכם.
הסדנא מלווה בטעימות רבות, מתכונים קיציים, טיפים לאורח חיים בריא, ובעיקר הרבה הנאה.
מפגש מבוא: 14/06 יום ב', בשעה 19:30 כניסה: 40 ש"ח
פרטים על הסדנא: 4 מפגשים של 3 שעות: • ירקות ירוקים ואמנות השייקים הירוקים – מנה גדושה של בריאות! • בישול ללא גלוטן – איזה דגנים לא מכילים גלוטן ואיך מכינים מהם תבשילים מהירים וטעימים. • יש חיים אחרי החלב – על חיים ללא אלרגיות, על מקורות לסידן ועל תחליפי חלב. • מתוק ולא מזיק - מתוקים וקינוחים טעימים ובריאים ללא סוכר וקמח. ימי שני - 21/06, 05/07, 12/07, 26/07 בשעות: 18:00-21:00
ציונה מלמן - מנחה לתזונה ואורח חיים בריא • בעלת תעודת שף של אוכל חי גורמה, Tree of Life, אריזונה, בניהולו של ד"ר גבריאל קאזנס • חברה מעל 40 מתכונים לספרו של ד"ר גבריאל קאזנס Conscious Eating • שפית ראשית (לשעבר) ומייסדת המטבח במצפה אלומות.
לפרטים נוספים היכנסו לאתר: tzionamelman.co.il
זנגביל - מרכז קהילתי לצמחונות בלפור 8 ירושלים
|
|
בתגובה ל: קורס בישול מאת: המרכז הצמחוני כיסאות בר טיב העץ
|
|
בתגובה ל: כיסאות בר מאת: xxeladכיסאות בר טיב העץ
|
|
|
בתגובה ל: אירועים, קישורים ושאר ירקות מאת: חומסת הפיליםלא מבין מה פשר ההודעה. רשמת בכותרת קייטרינג לארועים. אתה מחפש שיתופי פעולה עם חברות שונות? מה בדיוק אתם מספקים?
|
|
|
היי, אני לא יודע עד כמה זה מקובל בפורום, ואני יותר מאקבל את זה אם ימחקו את הודעתי. בכל מקרה, שמי יואב ואני אחראי על סדנאות בישול במרכז לקולינריה חוויתית בתל-אביב. כחלק ממאמצי השיווק שלנו, אנו מחפשים בלוגרים וחברי פורום שיגיעו לסדנאות שלנו ויתנו ביקורת, התייחסות והצעות לשיפור. אם כך, נשמח להציע לנציגות של חברי הפורום (נאמר, 2-3 משתתפים) להגיע ל סדנת בישול בריא שלנו (סדנה טבעונית ללא מרכיבים מן החי כלל, שבה יש גם דגש על דגנים מלאים, בישול ללא שמן כלל וכו'). כמובן, ללא תשלום. למעוניינים, ניתן ליצור עמי קשר בטלפון: 073-741-5633 או במייל: yoav@bishulon.co.ilתודה ושבוע טוב, יואב
|
|
בתגובה ל: סדנאות בישול בריא טבעוני מאת: yoav_lisoמקובל בכיף ולכן ממליצה גם סדנת בישול טבעוני שלנו. ויש גם עוד הרבה סדנאות בישול. מוזמנים ליצור קשר עם במרכז. 04-6380648
|
|
בתגובה ל: סדנאות בישול בריא טבעוני מאת: yoav_lisoמקובל בכיף ולכן ממליצה גם סדנת בישול טבעוני שלנו. ויש גם עוד הרבה סדנאות בישול. מוזמנים ליצור קשר עם במרכז. 04-6380648
|
|
בתגובה ל: סדנאות בישול בריא טבעוני מאת: yoav_lisoמקובל בכיף ולכן ממליצה גם סדנת בישול טבעוני שלנו. ויש גם עוד הרבה סדנאות בישול. מוזמנים ליצור קשר עם במרכז. 04-6380648
|
|
בתגובה ל: סדנאות בישול בריא טבעוני מאת: yoav_lisoמקובל בכיף ולכן ממליצה גם סדנת בישול טבעוני שלנו. ויש גם עוד הרבה סדנאות בישול. מוזמנים ליצור קשר עם במרכז. 04-6380648
|
|
|
בקרוב אחותי פותחת עסק של תכשיטים צריכה המלצה או רעיון של מתקן תצוגה לתכשיטים חברה אמינה ומקצועית ? עד כה מכירה את מאור מתקני תצוגה שמעתי שהם מעולים . בנוסף לזה, אצטרך גם שקיות לעסק עם לוגו משהו יפה ומרשים מי מכיר? חברה המליצה על אימפריית הניילון אם אתם מכירים אחת מהחברות שרשמתי אשמח לשמוע דעתכם תודה ואחלה יום!
|
|
|
מטבחים מעוצבים ברמה הכי גבוהה.
|
|
|
אירועים טובים מתבססים על הצלחה של מספר פרמטרים: אולם, הפקה, עיצוב ואוכל. אני אתמקד הפעם באוכל, אין אירוע בלי אוכל ואין ספק שאיכותו משפיעה מאוד על הנאת המוזמנים באירוע. מה יגרום לכל אחד ליהנות? תפריטים מגוונים, מנות מפתיעות ושירות. לכן כדי לשמור על טריות האוכל ואיכותו כדאי להזמין קייטרינג במקום האירוע כלומר, אם אתם חוגגים בר מצווה בכותל סביר כי תרצו להזמין קייטרינג בירושלים. השלב הבא הוא להחליט האם מעוניינים בקייטרינג כשר בירושלים בפרט או בשאר רחבי הארץ, במידה וכן צריך לבחור בין קייטרינג חלבי כשר לבין קייטרינג בשרי. יש להתחשב באופי המוזמנים כך שכל אחד ימצא את המנה שלו בין אם הוא טבעוני או צמחוני, הבחירות הנכונות יובילו אתכם לאירוע מוצלח
|
|
בתגובה ל: אירוע ואוכל - צמד מילים מאת: LALA55 אני ממש אוהב לבשל איטריות. זה הכי קל. בקיצור אהבתי את הפוסט.
|
|
בתגובה ל: באיזה מטבח יותר כיף לבשל? מאת: cohenarik18המטבח שכייף מאוד לבשל בו זה מטבחים כפריים מיוחדים ומעוצביםהכל בהם פשוט וקל מעץ מלא ונעשים בהתאמה אישית.
|
|
בתגובה ל: באיזה מטבח יותר כיף לבשל? מאת: cohenarik18כשעושים אותו בכיף והמטבח מתוכנן בחוכמה. סדרת מטבחים מודרנים חדשה של סמל (כל יום מוליד מטבח חדש) היא המבוקשת והנמכרת בישראל. הקשב, התעוזה, החומרים והמקצועיות ליצירת דוגמאות למטבחים מעוצבים היא ללא תחרות! מטבח פרובנס
|
|
|
|
בתגובה ל: כנסו... מאת: מרגול ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אהבתי את הפוסט מאת: cohenarik18פוסט מדהים, אני חושב שעיצוב מטבחים מודרניים הם הדבר הכי מדהים בעולם העיצוב המודרני. אהבתי!
|
|
|
כשהייתי יותר צעירה ורק הצתמחנתי, היה לי נורא נעים לשמוע, שהחיות הגדולות ביותר על פני האדמה הן צמחוניות: הפיל, הקרנף וההיפופוטם. אולם בשנה האחרונה (פחות או יותר) אני עוקבת אחרי תצפיות ומחקרים שמגלים זוית הסתכלות חדשה לגמרי על ההיפופוטם. היפופוטם באפריקה תועד בצלמת וידאו כשהוא אוכל נבלה של משהו. החוקרים היו מאוד מופתעים ותלו את זה בתקופת שפל, בצורת ויחום. היתה גם סברה שזה משהו שהזכרים נוהגים לעשות כדי להגדיל "נפח" או גודל לקראת תקופת היחום והלחימה בזכרים אחרים וגם שאולי הם לועסים את הבשר לשם ספיגת הריח, או כאמצעי הסוואה. בכל מקרה הרבה סברו שזה מקרה בודד שאי אפשר להסיק ממנו משהו. לאחר מכן בסרט על הנדידה הגדולה ממסאי מרה בקניה לסרנגטי בטנזניה תועדו שוב היפופוטמים והפעם בעשרות, ניזונים מגופות של תאואים- באפלו- שטבעו בנהרות במהלך הנדידה. הפעם הם תועדו על ידי חוקרים ובכמות גדולה והיה ברור שזו לא תופעה מבודדת. אז החוקרים היו צריכים קצת לשנות את זוית המחשבה שלהם על היצור הגדול הזה, לבחון מחדש את מערכת העיכול שלו, לברר מחדש מה התזונה שלו, היחס בין עשב לבין נבלות או פגרים והאם זה נובע מרעב ( ככל הנראה לא, אלא ממה שמצוי בשפע בתקופה זו- כלומר פגרים) אז ההיפופוטם, אחד מהצמחונים הגדולים של עולמינו הפך לאומניבור? לא. יש המשך...
לאחרונה תועד היפופוטם בשמורה באפריקה כשהוא צד אנטילופה, לא יאמן.
הוא התקרב אליה, התנפל עליה ורמס אותה, אכל אותה ועשה גרעפס גדול לסיום. חוקרים היו פשוט המומים. ידענו שהם טריטוריאלים ואלימים אבל טורפים ממש? אין מנוס מלשקול מחדש את כל ההגדרות לגבי היונק העצום הזה.
מוזר, אני חשה עצב מסוים והתמונה שלו רודף אחריה ורומס אותה מהבהבת לנגד עיני כבר שבועות.
|
|
בתגובה ל: היפופוטם זה לא סתם מאת: חומסת הפילים חלק מהשאלה הנוראית של לאן העולם זז בתקופה הזו. מזכיר לי ארנב של ישות אינטרנטית שאהב לאכול פסטרמה. מעניין אם זה שינוי או גילוי חדש.
|
|
בתגובה ל: היפופוטם זה לא סתם מאת: חומסת הפילים גם "שביתת" הדבורים מוזרה לי. מלבד הדבורים וההיפופוטמים, האם יש עוד שינויים תמוהים כאלה? זה נראה לי שינוי אבולוציוני, שלאו דווקא נגרם ישירות מהתערבות האדם בטבע. גם יכולת האדם להתערב בטבע הוא עניין אבולוציוני לדעתי, כי יש לנו את היכולת לעשות שינויים כאלה, האבולוציה העניקה לנו אותה. הלוואי וידענו מה היא הסיבה לשינויים אלה, כי אולי אז יכלנו להתערב למען "תיקון". בכל מקרה, שינויים אלה הם חלק מהסתגלות לאיזון שהטבע כופה עלינו, בין אם נרצה, בין אם לאו. לא בטוח שכאשר נדע את כל הסיבות ונשווה על כף המאזניים, נמצא שאלה שינויים רעים. כמובן שהם רעים אם אנחנו מתבוננים בזה מהצד וסובלים עם הנטרף, אבל השאלה היא מה ההגדרה של טוב במקרה זה. ואני חושבת שהתשובה היא שמירה על איזון, בין זה לטובת האדם או לא. וסתם ניחוש לגבי ההיפופוטמים: אולי אחוז הטורפים בטבע חייב להישאר קבוע, ומאחר וחלק מהטורפים נכחדים, מישהו אחר צריך לאזן.
|
|
בתגובה ל: מספר שינוים מוזרים לאחרונה מאת: מוניקה ללא תוכן
|
|
|
בתגובה ל: היפופוטם זה לא סתם מאת: חומסת הפיליםאכן כמו שרשמת הנדידה הגדולה בטנזניההיא באמת עצומה ובסדר גודל גדול. אני חושב שכדאי כמה שיותר לעזור לחיות האלו לעשות זאת בצורה טובה ואם יש משהו שניתן לעשות כדי להקל עליהם אז צריך לעשות זאת.
|
|
|
היוש לכולם מישהו מכיר או שמע במקרה על : מעקות ברזל איכותיים
מירי
|
|
|
חברת מעדני אורי ובניו מספקים שירותי קייטרינג חלבי כשר לכל אירוע. אם אתם מחפשים קייטרינג לבר מצווה, בת מצווה או כל אירוע אחר צוות מעדני אורי ובניו יעניקו לכם שירות מא' עד ת'. יש לצייין, כי העיצובים שהם מגישים את המנות למוזמנים פשוט מיוחדת ומרשימה. שיהיה בהצלחה והמון מזל טוב!
|
|
|
מחפשים צימרים בים המלח <? כפר נופש אלמוג מציעים לכם מבצעים לחופשה מושלמת בחוויה שעוד לא הכרתם. כפר מרהיב ביופיו במרחק הליכה מים המלח מציעה לכם חדרים רומנטיים, חדרים למשפחות ואווירה כפרית. אפשר להפסיק לחפש כפר נופש שיש את אלמוג. תעשו חיים, תיהנו ותעשו הרבה תמונות
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|