|
אם אני לא מתבלבלת, היום זהו יום הולדתה! בואו נפצח בחגיגה!
|
|
בתגובה ל: (1).gif) .gif) מזל טוב למסע בחירות! מאת: halethמי יתו והבחירות בחייך, יובילוך לטובות, למקומות מעשירים, ומאשירים (עושר ואושר) לחברים באמת טובים לנתינה וליכולת לבריאות ו....לאצות למה? כדי להתפתיע, להצחיק אותך, ובגלל שבשעה כזו מה כבר אפשר למצוא? חצי שעה אני מחכה לחרוז והוא לא מגיע.... רק טוב מסע בחירות קבצים מצורפים:
|
|
בתגובה ל: מזל טוב מסע בחירות מאת: bonbonyettaמוסיפה "שלמות" תודה על תשומת הלב בכך ששרשמת "בחירות" (: וכן, אני בהחלט מקבלת דברים טובים. רק טוב גם לך! (להאלת' הודיתי על ברכה ששלחה אלי בנפרד)
|
|
בתגובה ל: ברכה ללב - תודה בונבונייטה (: בתור חרוז הייתי מאת: מסע בחירותגם לחבר טוב שלי יש יום הולדת היום... פעמיים כי טוב
|
|
בתגובה ל: מזל טוב! מאת: gs1234 נ.ב. אנחנו מכירות? היית בניק אחר קודם, אם מותר לשאול?
|
|
בתגובה ל: תודה! (: אכן מאת: מסע בחירות אני גבי - באחד המפגשים בחיפה הקפצתי אותך הביתה (:
|
|
בתגובה ל: מכירים מאת: gs1234 רק גבי זה מספיק (: איפה היית בפעם האחרונה? מבחינתנו יש כבר כיסא קבוע עם השם שלך
|
|
|
בתגובה ל: למסע בחירות, מזל טוב! מאת: Ruthieאמן..מאחלת לכולנו
|
|
בתגובה ל: למסע בחירות, מזל טוב! מאת: Ruthieללא תוכן
|
|
בתגובה ל: גם אני אוהבת אותה העתקתי ושולחת הלאה, מעולה רותי ! מאת: bonbonyettaאיזה יופי שבפורום הזה אוהבים חתול שחור ו"מזל טוב" ב"כפיפה אחת"...
|
|
|