אורז בסמתי עם פטריות, אצות וטופו
|
|
אורז בסמתי עם פטריות, אצות וטופו
פורסם לפני
4514 ימים
מאת נטלי
אין תגובות
מצרכים ל-2 מנות : חצי כוס אורז בסמתי פטריות שמפניון חתוכות לאורך חופן אצות ווקאמה חתוכות קטן חצי חבילת טופו חתוכה לריבועים שמן זית בכבישה קרה מעולה 2 כפות רוטב סויה מלח ופלפל *הערה – ניתן להכין את המנה ללא טופו וללא רוטב סויה.
אופן ההכנה : בסיר שמים 2 כפות שמן זית וחצי כוס אורז בסמתי על אש גבוהה. מטגנים קלות ומוסיפים כוס וחצי מים רותחים . מורידים את האש לאש נמוכה ומבשלים עד שהאורז מוכן. מידי פעם מציצים לסיר ומערבבים את האורז קלות. לאחר שהאורז מוכן מוסיפים את הפטריות , את האצות ואת הטופו לתוך הסיר . מערבבים ומוסיפים שמן זית , רוטב סויה , מלח ופלפל . מחכים 5 דקות שיתפסו הטעמים ומגישים . בתאבון! :)
|
|
|
|
אז למי יש רעיונות למתכונים מהירים, קלים ומזינים? למישהו בא שרשור מתכונים?
|
|
בתגובה ל: מתכונים קלים ומהירים מאת: littlepiggy בדיוק הכנתי לפיקניק וזה היה להיט גדול.
4 חצילים בינוניים, שלמים 2 בצלים ירוקים, קצוצים דק דק, גם החלק הלבן וגם הירוק מיץ מלימון אחד טחינה גולמית - בערך חצי כוס מלח לפי הטעם מעט פלפל לבן מעט כמון
קולים את החצילים על רשת בתנור, בחום גבוה, במשך כחצי שעה.
מוציאים מהתנור, ומצננים מעט. חוצים כל חציל לשניים ומרוקנים את התוכן לקרש חיתוך. קוצצים דק (זה נמעך) ומעבירים לקערה.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב. רצוי להשהות לשעה בטמפרטורת החדר כדי שהמרקם יסמיך והטעמים ישתלבו.
|
|
|
בתגובה ל: מתכונים קלים ומהירים מאת: littlepiggy שתי כפיות תשומת-לב, לפחות מבט אחד אוהב, קורט של כבוד ופרגון, חיבוק חם והגון; שלוש פעמים ביום רגיל, ובשבת - נא להכפיל.
פשוט ומושלם, ושיהיה לכם את כל הטוב שבעולם!
|
|
בתגובה ל: מתכונים קלים ומהירים מאת: littlepiggy אני רואה שכיוונתי לדעת גדולים...
מתכונים מהירים, קלים ומזינים! זו אחת השאלות שעולות הכי הרבה פעמים בשיחות - אין לי זמן, אני לא יודע/ת לבשל, צמחונות/טבעונות דורשת יותר זמן/כסף/ידע בבישול...
טוב, אז קודם כל - לבשל כוסמת, קינואה או דוחן לוקח בדיוק אותו זמן כמו לבשל אורז, והם גם דורשים את אותה מומחיות מופלאה (כוס דגן + שתי כוסות מים, לבשל עד שהמים נספגים). וכבר יש לנו עוד שלושה מאכלים נהדרים בתפריט, וכל זה עוד לפני שלמדנו לבשל באמת. טוב, אז אני מתחילה להעלות מתכונים מהירים...
|
|
בתגובה ל: וואו, אחרי השיחה שלנו בדיוק חשבתי שצריך שרשור כזה מאת: haleth זורקים לסיר עם מים קישוא חתוך, בצל חתול ובטטה חתוכה. בינתיים שופכים מים רותחים על קוסקוס מלא (היום יש כבר בסופר) ומחכים עד שהמים יספגו. כשהירקות מתרככים מוציאים אותם מהמים ושופכים אותם על הסולת. מוסיפים חומוס מקופסא או של חומוס קפוא שחומם במיקרו, ומתבלים. והנה לכם ארוחה מלאה לגמרי, מזינה וטעימה :-)
|
|
בתגובה ל: קוסקוס מהיר מאת: haleth אני מסתבכת עם תיבול.. לא משתמשת באבקות מרק , מלח ובתבלינים חריפים. יש לך המלצה עם איזה ממה שנשאר כדאי לתבל (אפשר גם עשבי תיבול). יודעת שזה מאתגר אבל אולי לחובבת בישול (?) כמוך יהיה רעיון.
|
|
בתגובה ל: וואו, אחרי השיחה שלנו בדיוק חשבתי שצריך שרשור כזה מאת: haleth מבשלים עדשים ירוקות בסיר עם מים עד שהם מתרככים. שופכים מים חמים על בורגול מלא (גם הוא נמצא בסופר), עד שהמים נספגים. בינתיים חותכים עגבניה, מלפפון ונענע קצוץ-קצוץ. מערבבים בקערה את כל המרכיבים. מוסיפים מיץ לימון (במתכונים מהירים אני מרשה מיץ משומר אם בדיוק נגמרו הלימונים האמיתיים, אבל רק במתכונים מהירים) ושמן זית, מלח פלפל והופה - עוד ארוחה מלאה, מזינה וטעימה באה לעולם!
|
|
בתגובה ל: וואו, אחרי השיחה שלנו בדיוק חשבתי שצריך שרשור כזה מאת: haleth חותכים את כל הירקות שרוצים (בצל, בצל ירוק, פלפלים בצבעים, כרוב, גזר, קישואים, סלרי, מה שאתם רוצים, אפילו חסה) וגם קצת טופו חתוך. מקפיצים במעט שמן ורוטב סויה (או צ'ילי, אם בא לכם להעז) במחבת, עד שהם רכים אך לא רכים מדי. במקביל שופכים מים רותחים על אטריות אורז (אתם רואים, אנחנו ממשיכים לשפוך מים על כל מיני דברים, ממש ארוחות אינסטנט!). מערבבים את הכל, מוסיפים פלפל ואומרים "ווי, איך טעים, בריא ומזין!"
|
|
בתגובה ל: וואו, אחרי השיחה שלנו בדיוק חשבתי שצריך שרשור כזה מאת: haleth מכניסים כוס קינואה לסיר, שופכים עליה שתי כוסות מים, מבשלים על אש בינונית-קטנה, מתבלים במלח ומה שרוצים והולכים לגלוש באינטרנט. כשהמים נספגו והקינואה רכה אוכלים. אפשר להוסיף אפונה קפואה, וכיוצא באלה. פשוט, נכון?
|
|
בתגובה ל: קינואה מהירה מאת: halethיש טבעונים שאוהבים דשא סינטטי
|
|
בתגובה ל: וואו, אחרי השיחה שלנו בדיוק חשבתי שצריך שרשור כזה מאת: haleth חברה שלי, נטולת זמן לחתולין וקצרת סבלנות לגבי כל מה שקשור במבטבח (הרעיונות שלה על בישול גורמה קשורים במנות חמות וכאלה) שאלה אותי איך אפשר לשמור על תפריט בריא מבלי להתקשקש איתו יותר מדי. וכך עניתי:
יש המון אוכל טבעוני קפוא (פול, אפונה, שעועית ירוקה ולבנה, תירס, ארטישוקים, כרוב ניצנים ועוד, והכי טעים - פולי סויה, החטיף האולטימטיבי!) שרק צריך לזרוק למים רותחים. ויש הרבה אוכל טבעוני בקופסאות (אפונה, תירס, פול, שעועיות במגוון צבעים, ארטישוקים, עלי גפן) שאפילו לא צריך לשפוך עליו שום דבר - יותר טוב מזה? לא שאני ממליצה על אוכל מקופסאות בתור מזון בסיסי, אבל זה יכול לפתור מצבים בהם באמת אין כוח וזמן לבשל. ואגוזים, שקדים וגרעינים תמיד כדאי להחזיק במקרר ולנשנש בשעות הפנאי - זה בריא, טעים וחשוב. וטופו זה משהו שמאוד קל לעבוד איתו - מספיק שתזרקי אותו לסלט או לכל תבשיל אחר שאת מכינה, וכבר שדרגת את ערכו התזונתי.
בקיצור, אין שום בעיה ואין יאוש בעולם! :-D
|
|
בתגובה ל: ולסיום - כמה עצות שנתתי לחברה מאת: haleth מול הטלויזיה זה כמעט (רק כמעט) יותר טוב מבמבה או פופקורן.
|
|
בתגובה ל: ולסיום - כמה עצות שנתתי לחברה מאת: haleth *רצה לחנות לקנות קינואה*
|
|
בתגובה ל: יש! תודה! מאת: littlepiggyללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מתכונים קלים ומהירים מאת: littlepiggy בכל עת אפשר לקחת ירקות שיש בבית (אם יש בבית...) - תפוחי אדמה, קישואים, דלעת, עגבניות, בצל - ומה שמתחשק, לחתוך לפרוסות, לפזר מלח ולהכניס לתנור או טוסטר אובן. משך הזמן תלוי כמובן בירק, אבל אפילו תפוחי אדמה יכולים להיות מוכנים תוך חצי שעה.
כמובן שאפשר להוסיף גם שמן (או שמן ואבקת מרק עוף מעורבבים), פפריקה, פלפל, וכל תיבול מועדף אחר. אבל אם אין כוח, אפשר פשוט להקדיש חמש דקות לחיתוך ולזרוק לתנור.
|
|
בתגובה ל: ירקות בתנור מאת: רומי הלו? לא רק שזה לא צמחוני ולא טבעוני, גם מי שלא שומר שלא להכניס לפיו בעלי חיים , זה פשוט לא בריא. מכיל חומרים וכימיקלים צבעי מאכל וחומרים משמרים...בשביל מה? יש דברים אחרים יותר בריאים, כאמור גם מי שלא צמחוני או טבעוני. האמור זה גם לגבי אבקת מרק בטעם עוף.
|
|
בתגובה ל: אבקת מרקר עוף.... מאת: bonbonyettaראשית, כמובן שהתכוונתי לאבקה בטעם עוף שאינה מכילה באמת עוף. שנית, אני מסכימה עם דעתך ומנסה להימנע משימוש באבקה, אבל יכול להיות שאנשים אחרים אינם מקפידים ועבורם זה יכול להיות אמצעי קל להשיג טעם עשיר בלי מאמץ.
|
|
בתגובה ל: את צודקת מאת: רומי משהו דומה, במקום מרק אפילו בטעם עוף, משהו שיהיה גם בריא, וגם אפשר יהיה להכינו ולהשתמש בו בשעת דחק, כשרוצים להוסיף מהר כזה טעם לתבשילים.
בואו יחד נרכיב בעזרת בשלנים ובשלניות (אני כמובן מחוץ לתחום....) משהו כזה. כמו אבקה, שאפשר לאחסן, וכשמוסיפים אותה או מבשלים קצת עם מים זה נותן טעם כמו מרק עוף או בטעם עוף או "וואט אבר" נקרא לתערובת הזו "אבקת רפובליקה" הא? מה אומרים?
|
|
|
בתגובה ל: אבל כבר המצאנו... מאת: halethאת מהממת. ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/u5jx__tp28_PBJ_Z(1).gif n1_]() תחי הרפובליקה לעולם ועד! (אז אולי אנחנו בית שני? ואולי המעבר מנענע היה חורבן בית ראשון?)
|
|
בתגובה ל: יש לך זיכרון כמו ל....פיל. מאת: חומסת הפילים תראי, חשבתי שאם נלך עם זה הלאה, אנחנו צריכים לגזור על עצמנו מיני סיגופים לזכר החורבן. אבל נו, פורום הדוניסטי כמונו? - אין מצב. אז במקום זה, צריך לחגוג את הקוממיות ואת קיבוץ הגלויות המתרחש כאן, ואולי אפילו את אתחלתא דגאולה. איך חוגגים את זה?
|
|
בתגובה ל: אבל כבר המצאנו... מאת: halethבואנה חשבתי ש שייק ירוק זה לטעים בכלל. אך התפלאתי לגלות שזה פשוט מדהים כמה זה טעים.
|
|
בתגובה ל: אבקת מרקר עוף.... מאת: bonbonyettaבכל זאת אנחנו פורום צמחונות וטבעונות. אגב, עוד כמה מהדברים כאן הם לא שיא הבריאות... רק שהם בטוח יותר בריאים מלאכול יום-יום את אותו דבר, או להתקיים על תפריט של מנות חמות ושניצל טבעול. לפעמים אין ברירה אלא לעגל פינות בנושא זה, כי החלופה היא הרבה יותר גרועה. ובסופו של דבר, כשמתרגלים לאכול מגוון ולא נבהלים מעצם הכניסה למטבח, גם מתחילים להרחיב את הרפרטואר הקולינארי...
|
|
בתגובה ל: ברור שהכוונה לאבק *בטעם* עוף ולא לתרנגולת טחונה מאת: haleth במקום אבקת מרק עוף ישתמש בקארי, כמון, או תבלין אקזוטי אחר. לפעמים ההפתעות הכי מוצלחות. וכמובן שאני ממליצה אגוז מוסקט בכל דבר.
|
|
בתגובה ל: מי שאמיץ מאת: חומסת הפיליםוואי, יש כאן תבלין ידוע שאינו בשימוש אצלי ומקננת בי הרגשה נוראה שאני מפסידה. בטוח שהוא טוב עם כל דבר? באיזו צורה הכי טוב לקנות אותו? הוא בא טחון כזה כמו פלפל שחור? ועוד משהו....צריך להכנס למטבח כדי להתשמש בו ??? קבצים מצורפים:
|
|
בתגובה ל: אגוז מוסקט............... מאת: bonbonyettaבעיניני אגוז מוסקט: הפיתוי הכי גדול לקנות טחון אבל זו טעון חמורה. גם לא לקנות מפורר לגושים או משהו בסגנון. הטעם הוא לא אותו טעם ואני נאלצתי ללמוד בדרך הקשה. חיפשתי אגוז מוסקט שלם ברשתות השיווק וכמעט ולא מצאתי. בחניות טבע מצאתי אבל גם שם וגם בסופר הכמויות היו ענקיות והמחיר בשמיים. בסופו של דבר אמא שלי מצאה חנות תבלינים קטנה בכפר ערבי (הולכת לבדוק את הקופסא....) בכפר טייבה, שם מכרו קופסא קטנה עם חמישה- שישה אגוזים בכמה שקלים. לא, אני לא שולחת אותך דוקא לטייבה כדי לקנות אגוז מוסקט, אבל הלקח שלמדתי מאותו סיפור: ללכת לחנויות תבלינים קטנות ומשפחתיות ולא למקומות שאמא שלי קוראת להם במבטא המצחיק שלה "פנסי שמנסי". ללכת על הפשוט והעממי. לא לקנות "מוכן" "טחון" "גרוס" ו\או כל קשקוש אחר. רק האגוז עצמו בגודל של פקאן קטן ולגרד אותו בבית על המגרדת הקטנה של הפרמז'ן. הולך מעולה עם כרובית וברוקולי. מוסיף טעם נפלא לרטבים לסלט, מתאים עם תפוחים אפויים או פאי תפוחים\אגסים\חבושים ועוד שלל ניסים ונפלאות. אני שמה אותו בכל פשטידה, מאפה, לחם ותבשיל שיוצא מהבית הזה. הוא נפלא. אני חומסת ואני מכורה לאגוז מוסקט.![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/little-mermaid.gif בת-הים]() אם אין לך פומפיה קטנטונת לגבינות (ואגוז מוסקט)אז אמליץ לך גם על זה אבל בהודעה נפרדת...
|
|
בתגובה ל: מומלץ-אגוז מוסקט. מאת: חומסת הפיליםאני קונה תבלינים ובכלל יבשים (דגנים, קטניות), רק בחנויות תבלינים בתפזורת ולא מה שכבר מגיע ארוז. בכל חנות תבלינים יש מבחר ענק של תבלינים, אפשר לקנות כל כמות שרוצים (גם אגוז מוסקט אחד או 10 גרם של תבלין מסויים), אפשר להריח חפשי לפני הקנייה ולהסתכל, יש מבחר גדול של יבשים שונים, לפעמים כל מיני דברים מיוחדים מהמזרח או מוצרי "טבע", הרבה יותר מבסופר גדול. ובכלל טוב לקנות אצל בעלי עסקים קטנים ולא ברשתות הענק ששייכות לבעלי ההון. חנויות התבלינים בדרך כלל זולות הרבה יותר מחנויות הטבע לגבי מוצרים זהים (מוצרים לא אורגנים, את האורגני אני קונה בחנות טבע). בחיפה אני יכולה להמליץ על קנייה בוואדי ניסנאס, או באיזור של שוק תלפיות, זה חנויות עממיות וזולות. בוואדי ניסנאס יש חנויות שמוכרות מוצרים שקשה למצוא במקומות אחרים, כמו תמרינדי בגוש בזיל הזול. מומלץ גם לקנות ירקות בוואדי, יש ירקות בלאדי עונתיים ומלא סוגים של ירוקים שפחות מוכרים אצל היהודים. המוכרים בכייף נותנים המלצות ומתכונים. בשוק תלפיות מומלץ לקנות בשישי אחרי הצהרים, קצת לפני הסגירה, המחירים ברצפה. באיזור של השוק יש הרבה חנויות של רוסים וגם שם יש מוצרים "שווים" בזול, כמו לחם שיפון. טלי.
|
|
בתגובה ל: אגוז מוסקט בכל חנות תבלינים מאת: tali2610 בירושלים יש את שוק מחנה יהודה, "השוק" כפי שהוא ידוע, ובו המוני חנויות תבלינים. רובן נחבאות בסמטאות ובכוכים, למיטיבי לכת בלבד. ולמעדיפים מסלול משפחתי - "תבליני תבל" ברחוב אגריפס, ממש ליד "טבע נט". יקר אבל ארומטי.
|
|
בתגובה ל: אבקת מרקר עוף.... מאת: bonbonyettaבגינגר,כורכום,חוויאג למרק וכל מה שמתאים לתבשיל שאותו אני מבשל. צריך קצת להתנסות ולנסות שילובים שונים ואם מוסיפים בזהירות ובכמויות לא גדולות אלא קצת כל פעם ואז טועמים אי אפשר לא להצליח. בתור צמחוני אני כבר ממש לא אוהב את הטעם של אבקת מרק עוף,מה גם שיש שם מונוסודיום גלוקומט (אם ככה כותבים את זה) ואני נשמר מזה כמו מאש.
|
|
בתגובה ל: מתכונים קלים ומהירים מאת: littlepiggy תראו לאיזה מצב הגעתי.... נשאר לי קצת שאריות אוכל ונמאס לי לאכול אותן, אז עשיתי פסטה קצת מחיטת דורום יפה כזאת (גם בריא), נשאר לי קצת עגבניות רתוחות בפריזר ואני מפשירה אותן ואחמם אותן עם תבלינים, שום, שאריות האוכל (מחית עדשים וירקות) ונראה מה יצא מזה. מקסימום, יגידו עלי "מסכנה היא ניסתה"....|מנופףשמח|
|
|
בתגובה ל: אתם מדרדרים אותי מאת: bonbonyetta אבקת מרק ירקות :) יש כזה דבר :) וזה גם מאד טעים ומה שאין בו מונוסודיום גלוטמט, חומרים משמרים, סוכר וכן הלאה...
ניתן להשיג בבתי טבע....:)
|
|
בתגובה ל: ניתן במקום אבקת מרק עוף לשים... מאת: נטלי זה נותן איזה אפקט "עופי" כזה. טימין יבש, ממש קמצוץ.
|
|
בתגובה ל: ניתן במקום אבקת מרק עוף לשים... מאת: נטלישמחה לראות כאן גם פרצופים לא מוכרים. החתימה שלך מעידה עלייך שאת נטורופטית. אשמח מאוד אם תשארי עימנו. לעיתים מזומנות עולות כאן שאלות שנשמח אם גם את תעני עליהן מתוך הידע שלך. וכמובן שאת זכאית לקבל פיל:
|
|
בתגובה ל: שלום נטלי מאת: חומסת הפילים ואשמח אם תישתתפו בשלי (הקמתי פורום נטורופתיה כאן באג'נדה).
:)
|
|
בתגובה ל: אתם מדרדרים אותי מאת: bonbonyetta ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: שמחים לדרדר אותך אל המטבח! מאת: חומסת הפיליםלהוציא אותי להורג בככר העיר. אבל חמודים שלי, הרי זה לא יעזור, מפני שאני סנילית, וגם אם הייתי זוכרת את הדברים הללו, זוכרת שקיימים, זוכרת איך עושים, הייתי שוכחת שוב. כמה פעמים כבר הייתם יכולים להוציא אותי להורג? לא יותר שימושי למצוא משהו הולם יותר, באמת, צריך להיות הרי מציאותיים. הרבה יותר חשוב וגורלי כעת: חומסת, חיפשתי בכל האייקונים כל הספריות ואין את האייקונים שלך, אין אייקון פיל. העתקתי כמעט את כל הספריות המשותפות של האייקונים אלי, ועדיין אין שם אייקונים כמו שלך. תעשי טובה, שימי את האייקונים שלך בספריית אייקונים משותפת כדי שנוכל להעתיק קצת...טוב? ניסיתי לשים אייקונים משלי, ליצור ספריה להתחלק גם עם אנשים וזה לא הולך, ממש לא. כל פעם המחשב נתקע אם איזה הודעת שגיאה של סקריפט. גם לכם ככה? אני רוצה ליצור ספריית אייקונים לשתף בה עוד אנשים ולא הולך כאן. זהו, נראה לי הרבה יותר חשוב העניין. אני זקוקה לאייקונים נחמדים, אייקון פיל, משהו שיזכיר לי את האייקונים של דדי. ודרך אגב, אתמול מה שניסיתי לעשות יצא קקה. חד וחלק. אבל לא בגללי, האמת, שארית האוכל של הקטניות היתה לא הכי הכי כנראה. לא נכנעתי. עשיתי אותו דבר עם עגבניות מבושלות, שום, תבלינים ועם הפסטה יצא משהו. באמת, לא סיפור לבשל. אולי אני אתפוס בסוף אומץ. כשאבשל משהו אצליח ואומר לכם שנהניתי - או אז תדעו, שהצלחתם לדרדר אותי באופן סופי ומוחלט. קבצים מצורפים:
|
|
בתגובה ל: דירדתם אותי למטבח ולא זה כעת גם רוצים מאת: bonbonyetta מצרכים ל-2 מנות : חצי כוס אורז בסמתי פטריות שמפניון חתוכות לאורך חופן אצות ווקאמה חתוכות קטן חצי חבילת טופו חתוכה לריבועים שמן זית בכבישה קרה מעולה 2 כפות רוטב סויה מלח ופלפל *הערה – ניתן להכין את המנה ללא טופו וללא רוטב סויה.
אופן ההכנה : בסיר שמים 2 כפות שמן זית וחצי כוס אורז בסמתי על אש גבוהה. מטגנים קלות ומוסיפים כוס וחצי מים רותחים . מורידים את האש לאש נמוכה ומבשלים עד שהאורז מוכן. מידי פעם מציצים לסיר ומערבבים את האורז קלות. לאחר שהאורז מוכן מוסיפים את הפטריות , את האצות ואת הטופו לתוך הסיר . מערבבים ומוסיפים שמן זית , רוטב סויה , מלח ופלפל . מחכים 5 דקות שיתפסו הטעמים ומגישים . בתאבון! :)
|
|
בתגובה ל: אורז בסמתי עם פטריות, אצות וטופו מאת: נטלי את כבר הרי חלק מהפורום תודה למתכון הפשוט אקנה בהזדמנות ראשונה המצרכים ואנסה
|
|
בתגובה ל: נטלי, ודרך אגב, מה זאת אומרת אשמח להיות.... מאת: bonbonyettaללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מתכונים קלים ומהירים מאת: littlepiggyToday, the studio has announced that Alan Ritchson will certainly play the personality of Gloss, a memorial from Area 1. He and his sibling, Cashmere (yet to be cast), return to the Gamings for the Quarter Quell. Heuer was also the very first to obtain the patent for a control panel chronograph that was implied to be utilized in automobiles and planes. The very first model had two big hands to reveal the moment of the day and had a smaller sized dial at the 12o clock placement for showing the duration of the journey, which was at that time approximately 12 hrs. So exactly what are the advantages of [url= http://goo.gl/ZS2Gz]abercrombie outlet[/url] bamboo garments? In this post, we'll give you at the very least 7 main advantages to think about bamboo as an alternate product to cotton, wool and a few of the additional popular synthetic fibers. Gilly Hicks is only 3 years old, however it's quickly becoming a sizable competitor versus Victoria's Secret, Aerie, and Frederick's of Hollywood stores. Abercrombie And Fitch shops are not understood to be on the cheap side, but Gilly Hicks sells many breast supports and undies for a large amount. You could buy any one of their bras for only 2 /$40 and undies for just 5 /$25. Ram is a soldier definitely red or any type of vibrant [url= http://goo.gl/o7NDt]goo.gl/o7NDt[/url] colours meets their design. They adore add-ons like hats, headscarfs, scarfs, or any sort of hair accessories that accents their heads. They like the current style and uncommitted at all if they stick out in the group.
|
|
בתגובה ל: מתכונים קלים ומהירים מאת: littlepiggyLONDON From the lawns of Wimbledon to the lochs of Scotland, all of Britain can celebrate.
Andy Murray made it possible Sunday, winning his country's hallowed tennis tournament to become the first British man in 77 years to raise the trophy at the All England Club.
Yes, this was history, and Murray's 6-4, 7-5, 6-4 victory over top-seeded Novak Djokovic was a fitting close to nearly eight decades of British frustration in its own backyard: A straight-setter, yes, but a hard-fought, 3-hour, 9-minute affair filled with long, punishing rallies and a final game that may have felt like another 77 years, with Murray squandering three match points before finally putting it away after four deuces.
On a cloudless, 80-degree day on Centre Court, Murray put his name beside that of Fred Perry, the last British man to win Wimbledon, back in 1936.
That sentence doesn't have to be written again.
The second-seeded Murray beat the best in Djokovic, a six-time Grand Slam winner known for both a mental and physical fitness built to handle what he faced Sunday: A crowd full of 15,000 partisans rooting against him, to say nothing of Murray himself. Since falling to Roger Federer in the final last year, Murray had shed some baggage by winning the Olympic gold medal on Centre Court, then following that with his first Grand Slam title at the U.S. Open.
The loss in last year's Wimbledon final "was one of the toughest moments in my career, so to manage to win this tournament today," Murray said, letting the thought trail off.
When Murray finally wrapped it up, he let his racket [url= http://www.agoshow.net/2009-All-Star-Philadelphia-Phillies-6-Howard-Red-Jerseys-12/]2009 All Star Philadelphia Phillies 6 Howard Red Jerseys[/url] fall to the turf, took his hat off and pumped his fist toward the crowd. Later, he climbed to the guest box where his girlfriend, Kim Sears, and his coach, Ivan Lendl, were among those sweating this out.
Born a week apart in May 1987 - Djokovic in Belgrade when it was part of Yugoslavia, and Murray in Glasgow, Scotland - these top two players are building the best tennis rivalry of the 2010s. This was their third meeting in the last four Grand Slam finals and all have been riveting affairs.
Djokovic went up a break in both the second and third sets and, both times, appeared to have grabbed at least a bit of control and quieted a crowd that included Prime Minister David Cameron.
But Murray dug out of both holes. In the second set, he set up break point with a sharply angled forehand that Djokovic couldn't handle, and the Serb responded with a double-fault, one of four on the day.
In the third set, Murray lost four straight games to fall behind 4-2, but got the break back and - eventually - closed it out by winning the last four games.
He was leading 5-4, 40-0 and Djokovic had all but given up. But the next few minutes felt like forever. Djokovic saved the first three championship points, then had three break opportunities of his own. Couldn't convert any. Then, finally, Murray [url= http://www.agoshow.net/Cardinals-5-Albert-Pujols-Blue-2010-All-Star-Jerseys-69/]Cardinals 5 Albert Pujols Blue 2010 All Star Jerseys[/url] put it away when Djokovic put a backhand in the net. A few minutes later, the 26-year-old Murray was kissing the trophy.
Follow Howard Fendrich on Twitter at http://twitter.com/HowardFendrich
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|