|
יש הענות למפגש בסביבות פורים? אולי בסוף פברואר?
יש הצעות למקומות? הסתייגויות מתאריכים? סתם רצון?
|
|
בתגובה ל: מפגש פורום מאת: חומסת הפיליםאני בעד שישי בוקר
|
|
בתגובה ל: מפגש פורום מאת: חומסת הפיליםועל הדרך אעשה חנוכת בית. נ.ב. צפון רחוק = אמירים.
|
|
בתגובה ל: אני אוכל לארח אם בא לכם לנסוע לצפון הרחוק מאת: drorh מה עם החתולים? הם איתך? ואיך שם?
|
|
בתגובה ל: אני עדיין בשוק מהדבר הזה. מאת: חומסת הפילים עוד אין מה לספר . אני עובר רק בסופש הקרוב או 1 לפברואר לפי איך שיסתדר.
|
|
בתגובה ל: הם יהיו איתי מאת: drorh בטח שיש מה לספר! כמה זמן אתה זומם את הרעיון הזה, איך הגעת לזה, האם אתה מתכנן מעבר קבע או רק לתקופה קצרה, איפה אתה הולך לגור, איך המקום וכו' ?
דבר איש.....יש מלא מה לומר.
|
|
בתגובה ל: וואו! מאת: חומסת הפילים התארחתי אצל ידידה שעברה לגור שם לא מזמן, במשך כשבוע בזמן שטיילתי באזור. ראיתי כי נאה, ומכיוון שכרגע אני גם ככה לא עובד, אז חשבתי שיהיה נחמד לעבור לשם, במטרה להשתקע, וכבר לנסות לחפש עבודה בצפון. בדקתי ביד2 וראיתי שיש בערך 9 צימרים לשעבר שעומדים להשכרה. כעבור כ- 30 טלפונים ויום אחד של התרוצציות באמירים עם חבר, על מנת לראות את המקומות, הוחלט על המקום המועדף - דירת סטודיו של כ- 50 מר עם אקוסטיקה לא רעה ושטח גדול מאחורה, שלדברי הבעלים, אני מוזמן לעדור ולחפור בו כרצוני. שבוע אח"כ נסעתי שוב לחתום על החוזה ולהעביר את כל העלטה-זאכן שהוצאתי מהמחסן שלי ובזאת נגמר הסיפור לכרגע עד שאני אעבור סופית בסופש הקרוב או ב- 1 לחודש.
|
|
בתגובה ל: דווקא אין יותר מדי מה לספר מאת: drorh אני רוצה לשלח לחופשי חלק מהיחורים....
|
|
בתגובה ל: דווקא אין יותר מדי מה לספר מאת: drorh כל כך יפה שם... אגב, מצאת גם עבודה?
|
|
בתגובה ל: זה נשמע מצוין... ומעורר קנאה! מאת: haleth ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מפגש פורום מאת: חומסת הפיליםאפשר אצלי, אם רוצים. אמירים מאוד הייתי רוצה, אבל נראה לי קצת רחוק... דרור, איך שם? ספר קצת!
|
|
בתגובה ל: מפגש פורום מאת: חומסת הפיליםאני מגיעה לארץ לכמה ימים לסידורים דחופים, אולי סופסוף יצא לי לבוא למפגש, אם תהיו מוכנים לקבל אותי בו :-)
BONUM BONO NASCITUR
לא חותמים על כרטיס אדי! חותמים על חלופה מוסרית ומשפטית!ע"פ חוזר מנכ"ל משרד הבריאות, המרכז הלאומי להשתלות, י"ד אלול תשע"א, 13 ספט' 2011, מס' 24/11, ניתן לשלוח למרכז ההשתלות את הטופס הנלווה מטה שהוא הנוסח המאושר החוקי לתרומת איברים. מבחינת החוק הוא מחייב כצוואה חוקית ונותן את אותו כיסוי "ביטוחי" של כרטיס אדי. עותק של הטופס ניתן ורצוי לשאת בארנק בכל עת. נוסח הטופס שיש לשלוח: לכבוד: מרכז ההשתלות רח' נח מוזס 15, תל אביב 67442 שם משפחה: _______________ שם פרטי: _______________ ת.ז. _______________ כתובת: _______________ עיר: _______________ מיקוד: _______________ שנת לידה: _______________ טל: _______________ טל נוסף: _______________ בתקווה כי אוכל להציל חיים, אני מסכים בזה ותורם את איברי לאחר מותי, לצורך השתלה בלבד. תאריך: _______________ חתימה: _______________
מכיוון שכך, ניתן למלא את הטופס ע"פ ההוראות הנ"ל, וכאקט מחאתי לגזור את כרטיס האדי שלכם ולהודיע לעמותה שתבטל את רישומכם מטעמי אפלייה מגדרית: http://www.haaretz.co.il/opinions/topic-of-the-day/1.1575595תורמים דם http://www.trumatdam.co.il http://www.mdais.org/dam
AUDACES FORTUNA IUVAT - ממשיכים במאבק נגד חוק הביומטרי!!! http://no2bio.org/homeכשיש קשרים, לא צריך פרוטקציה. העיקר שהאוכל טוב והאנשים חמים.
|
|
בתגובה ל: מפגש פורום מאת: חומסת הפיליםואני באחריות על הגברת בת ה10 והכלב בן השנתיים. אי אפשר להשאיר אותם לבד, והיא כנראה לא תרצה לבוא, אבל אנסה :) אמירים מגניב ורחוק (תהנה!) ירושלים הופכת להיות ברירת המחדל שלי וגם אני אוכל לארח, בדירה החדשה ומלוות הגינה אליה אני עוברת ב15.2
|
|
בתגובה ל: פורים אני משורינת לשמרטפות - ההורים כנראה נוסעים מאת: אלה מוהראם אני הייתי אחראית על ילדה בת 10, היא היתה הולכת לאן ש_אני_ החלטתי. ואת עוד לוקחת אותה ל"פיקניק". אפשר לחשוב איזה סבל זה. ממש מסכנה הילדה. סליחה- פשוט לא יכולתי להתאפק.
|
|
בתגובה ל: הערה מרושעת מאת: חומסת הפיליםאלה, אם את לוקחת אותה *אליך*, זה הולך, נכון? ואם במקרה באים אליך חברים שלא מציקים לה ונותנים לה לעשות מה שהיא רוצה אבל נותנים לה אוכל טעים, זה גם בסדר, נכון? נראה לי שיש לנו הסדר מנצח...
|
|
בתגובה ל: רגע, רגע, יש בזה משהו... מאת: haleth ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: זה אומר פתח תקוה? מאת: חומסת הפילים מלבד על אחרי פורים בדירה החדשה בירושלים.
בפורים אצטרף להיות איתה. ונסו אתם לשמרטף על אופק, נראה אתכן מדברות אחרי :)
|
|
בתגובה ל: כנראה. אני לא יכולה להתחייב מאת: אלה מוהר אני רצינית...
|
|
בתגובה ל: ולמה לא בדירה החדשה בירושלים? מאת: haleth ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מפגש פורום מאת: חומסת הפיליםההצעות הן ירושלים- אצל עדיפיקניק אם יש קיץ אצל דרור באמירים כפר סבא- אצלי או פיקניק בפארק כפר סבא במידה וקיץ... מוהר- בפתח תקוה - מוטל בספק.... שכחתי מישהו? תוקן על ידי חומסת הפילים 30/1/2011 23:15
|
|
בתגובה ל: קובעים מקום מאת: חומסת הפיליםירושלים (כמובן), אצלי או אצל אלה, או פיקניק בכפוף למזג האוויר. אמירים לא אפשרי לי, אבל קוסם מאוד... כפר סבא או פתח תקווה - אולי.
|
|
בתגובה ל: קובעים מקום מאת: חומסת הפיליםללא תוכן
|
|
בתגובה ל: קובעים מקום מאת: חומסת הפיליםנוכל לבוא עם טפנו, במידה והמפגש יתקיים באזור השרון ביום שישי בצהרים בטווח שעות תחבורה ציבורית. אנחנו עושים ניסוי אקולוגי ומנובמבר מנסים להסתדר בלי רכב... ולהתנייד עם 2 ילדים זה לא קל... אפשרי גם בשבת אם המפגש יתקיים אצלנו ברעננה...
|
|
בתגובה ל: עדיפות לאזור השרון מאת: ש-לא-מית ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: קובעים מקום מאת: חומסת הפיליםללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מישהו מהשרון רוצה לארח? מאת: חומסת הפילים אם תרצו נשמח לארח בביתנו ברעננה הפעם או במפגש עתידי, מה שמתאים
|
|
בתגובה ל: נשמח לארח את המפגש ברעננה מאת: ש-לא-מית אני מעדיפה בית כי ההגיון אומר שגשם ופיקניקים לא הולכים יחד.
|
|
בתגובה ל: והתאריך מתאים או לדחות קצת? מאת: חומסת הפילים אז איפה ירושלים או רעננה?
|
|
בתגובה ל: מפגש פורום מאת: חומסת הפיליםשרשרו הצעות (ונימוקים)
|
|
בתגובה ל: קובעים תאריך מאת: חומסת הפיליםימי שישי, שבת או חג בלבד, וללא אפליה ביניהם...
|
|
בתגובה ל: אפשרויותי: מאת: haleth ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מפגש פורום מאת: חומסת הפילים25 לפברואר בירושליים?
|
|
בתגובה ל: אני פותחת היומן ומביטה סביבי מאת: חומסת הפילים ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: כן מאת: lir123 חבר'ה תתעוררו.... הזמן9 הולך ומתקרב....
|
|
בתגובה ל: אני פותחת היומן ומביטה סביבי מאת: חומסת הפילים ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מפגש פורום מאת: חומסת הפיליםללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מישהו מגיע מאזור השרון? מאת: lir123 ואני לא היחידה.
|
|