|
התאריך והמיקום סופיים, השעה לא, אם מזג האויר יטה חסד יהיה פיקניק, אם לא נקבל בית חם וחתול תואם. כולם מתבקשים להצהיר מראש על התבשיל ו\או הסיוע ההומנטרי שיביאו עימם. תודה רבה לעדי על האירוח! תודה גם לשאר המתנדבים. לקראת האירוע נשרשר טרמפים בנפרד. האירוע יהיה טבעוני לחתולין, אנא הקפידו בכל מה שנכנס לאוכל. נתראה!
|
|
בתגובה ל: 25 לפברואר בירושליים! מאת: חומסת הפיליםצ'ילי קון סויה(טיפה חריף) ואולי גם לזניה האם צריך ציוד כלשהו?
|
|
בתגובה ל: מגיע מאת: חתולצפע כאן אצלינו נוהגים לתת פיל למי שכותב בפעם הראשונה. אני שמחה לראותך כאן ומקוה שתישאר כדי להגיב, לשתף במתכונים ולהפגש איתנו במפגשים הבאים.
צ'ילי קון סויה נשמע טעים, תלוי בכמות האנשים שתגיע, נראה אם יהיה צורך גם בלזניה (רמז: תמיד יש יותר מדי אוכל)
נראה בהמשך אם דרוש ציוד. אם זה יהיה פ]יקניק, כל אחד יביא כלים לעצמו.
|
|
בתגובה ל: ברוך הבא! מאת: חומסת הפיליםמקסימום לוקחים בחזרה... ;-)
|
|
בתגובה ל: אף פעם אין מספיק אוכל! מאת: haleth זה בסדר, לא תכננתי להביא בקמצנות, אני אף פעם לא מביא קצת אוכל.
השאלה היא רק כמה אנשים באמת אוכלים?(וגם כמה מגיעים בעצם)
הכנתי עכשיו פעם ראשונה סיר צ'ילי קון סויה ויצא קטלני ביותר. אני מבטיח לעשות את הבא בתור ידידותי לפולני =) אבל יש לי חשק להכין גם לזניה, יש מי שיאכל?
|
|
בתגובה ל: מגיע מאת: חתולצפע אני חולה ולא מצליחה להחלים, ולמרות שבלי נדר אגיע, לא נראה לי שאני יכולה לארח. אלה הציעה את ביתה, גם הוא בירושלים. נתראה!
|
|
בתגובה ל: 25 לפברואר בירושליים! מאת: חומסת הפיליםכך יספיקו כולם להגיע (לגבי החזרה אנחנו תמיד באותה בעיה - האוטובוסים אף פעם לא מתואמים עם זמני הסיום של המפגשים).
|
|
בתגובה ל: חומסת לא קבעה שעה - אחת בצהריים מתאים לכם? מאת: haleth אולי אאחר קצת.....
|
|
בתגובה ל: חומסת לא קבעה שעה - אחת בצהריים מתאים לכם? מאת: haleth פ-נה אלי בחור זר וביקש להגיע ולהביא לחם טבעוני. לא נתתי לו את כתובתך ... האם תוכלי לאשר לי מתן הכתובסת. אתן לך בפרטי את שמו ונראה האם מישהו מחברינו יכול להעיד שהוא לא רוצח עם גרזן.
|
|
בתגובה ל: זר נושא לחם מאת: חומסת הפילים ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: דברי איתי (או תכתבי לי) :-) מאת: haleth ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: 25 לפברואר בירושליים! מאת: חומסת הפיליםלא סגור מא מביא, אין לי זמן לבשל יותר מדי כרגע, אז כנראה פשוט אביא ירקות ואחתוך סלט על המקום.
|
|
בתגובה ל: אגיע מאת: drorh אני בטוחה שזה יתקבל בברכה.
אני כנראה אביא חברה או שתיים.
|
|
בתגובה ל: 25 לפברואר בירושליים! מאת: חומסת הפיליםלא יודעת להצהיר מראש מה אביא לאכול... אולי בהמשך השבוע. אתחיל לחשוב על זה. למה בעצם להצהיר מראש? ממתי אנחנו מצהירים מראש? מה עם אלמנט ההפתעה? ואני אנצל את ההודעה הזו כדי להפציר באנשים שמכינים מאכלים שכוללים עגבניות - בבקשה ספרו לי על זה מראש, גם אם זה רק קטשופ או עגבניות שרי.
|
|
בתגובה ל: אני מגיעה כמובן מאת: יעל cwen אז אולי אני מקלקלת את ההפתעה כשאני אומרת שאולי נכין לך עוגה!
|
|
|
בתגובה ל: אני חושבת שאכין משהו מהמתכונים האלה מאת: יעל cwen ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: 25 לפברואר בירושליים! מאת: חומסת הפיליםזה יותר מידי זמן נסיעה.. :( (ו-50 ש"ח רק נסיעות)
|
|
בתגובה ל: אני חושבת לוותר מאת: lir123 אולי אפשר לארגן טרמפ עם מישהו.
|
|
בתגובה ל: מאיפה את מגיעה? מאת: יעל cwen ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מרעננה, אבל זאת עדין נסיעה ארוכה מאת: lir123 3 פעמים בשנה בכל אחד מהרגלים.... לא תכבדי את בירתינו הקדושה בנוכחותך פעם אחת?
(מנסה לארגן לך טרמפ....מה את אומרת?)
|
|
בתגובה ל: בני ישראל באו ברגל! מאת: חומסת הפילים אמא שלי תשתגע (ואני בת 28, זה עצוב אני יודעת) אולי אני בכל זאת אקח אוטובוס... נראה עוד שבוע בנתיים אני עם שפעת אמנם לקראת הסוף שלה אז יש סיכוי..
|
|
בתגובה ל: אתם תצחקו עלי אבל אני קצת פוחדת לנסוע בטרמפ... מאת: lir123 אבל הטרמפ שאני מנסה לסדר לך הוא לא עם בן מיעוטים פוזל עם עבר פלילי אלא עם גננת בגלה של אימך מרעננה. כמובן שמראש תשוחחו ואני בטוחה שאם זה יצא לפועל היא תסכים לשוחח גם עם אמא שלך. יש הגיון בפחד מטרמפים (במיוחד בארצינו הקטנטונת) והאינטרנט הוא לא תמיד מדיום בטוח אבל בסוף עוד יתברר שהיא ואמא שלך מכירות אחת את השניה מסדרת הקונצרטים של שבת בבוקר ביד לבנים או משהו.....
|
|
בתגובה ל: זה דוקא מובן מאת: חומסת הפילים ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: נשמע טוב :) מאת: lir123 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אם אני נוסעת עם מישהו, אני מתחלקת בדלק :) מאת: lir123 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: 25 לפברואר בירושליים! מאת: חומסת הפיליםמכיוון שבחזור אין תחבורצ לא מצהירה עדיין
|
|
בתגובה ל: 25 לפברואר בירושליים! מאת: חומסת הפיליםכי בשני המפגשים שאירחתי הבאת תבשיל מאוד טעים...
|
|
בתגובה ל: אפשר להביא מה שאת הבאת למפגשים של יום העצמאות? מאת: איילת אני מכינה אותו המון פעמים אבל לדעתי הבאתי אותו פעם אחת בלבד ולא פעמיים. בכל מקרה, הקרדיט הוא לעדי על המצאת המתכון ולא לי שעשיתי את התבשיל (כי הוא פשוט מאוד). זה היה בכלל מפגש מעולה וזכור לטובה.
|
|
בתגובה ל: אין מספיק תשבוחות לסויה בקינמון של עדי. מאת: חומסת הפילים המתכון הנפלא הזה הוא מתכון של דינה כהן, לא המצאה שלי (אבל נכון, אני מכינה אותו הרבה). מתכון מנצח, אין מה לומר. אני זוכרת קרניבור מושבע שמלמל באכזבה לאשתו "ממש חבל שאוכל כזה טעים הוא צמחוני"... ~גיחוך מרושע~
|
|
בתגובה ל: כל המביא מתכון בשם ממציאו מביא גאולה לעולם מאת: haleth היא אוהבת אותו עם קינואה, עם אורז וגם עם קוסקוס. אני עם אורז לא כל כך אבל הוא טעים גם לבד בלי כלום.....
|
|
בתגובה ל: 25 לפברואר בירושליים! מאת: חומסת הפיליםאני חולה ולא מצליחה להחלים, ולמרות שבלי נדר אגיע, לא נראה לי שאני יכולה לארח. אלה הציעה את ביתה, גם הוא בירושלים. נתראה!
|
|