|
אני אתחיל: לי דרושה הסעה רק לחזור. כך שמי שיורד מירושליים לכיוון השרון ורוצה להתחנף להנהלה שירים את היד..... ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/lura__0809200630898.gif מלאך]() בבקשה.....?
|
|
בתגובה ל: טרמפים וטרמפיסטים מאת: חומסת הפיליםדרוש טרמפ מתל-אביב לאדם אחד. רצוי גם טרמפ מראשל"צ לאדם אחד. דרוש טרמפ בחזרה לראשל"צ לשני אנשים. תודה.
|
|
בתגובה ל: טרמפ לשניים מהמרכז מאת: kerokerokeropiדרוש טרמפ מתל-אביב לירושלים. ובחזרה מירושלים לראשל"צ (רצוי) או לתל-אביב (אנחנו מוכנים להתפשר ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/z8so__Wink_Cat.gif Wink_Cat]() ) הבקשה הקודמת בטלה ומבוטלת! מאוד נשמח לבוא!
|
|
בתגובה ל: תיקון הבקשה מאת: kerokerokeropi אבל אני עדיין לא יודעת בדיוק באיזו שעה אני באה (יש מצב למוקדם יותר כדי לעבור במקום אחר) ומתי אני חוזרת (יש מצב למאוחר יותר כי נעבור במקום אחר) ולאן (יש מצב לשרון ויש מצב חזרה לגבעתיים).
כשאדע יותר פרטים אכתוב פה.
|
|
בתגובה ל: טרמפים וטרמפיסטים מאת: חומסת הפיליםהלוך יהיה נחמד (לא הכרחי), אבל חזור דרוש.
|
|
בתגובה ל: טרמפים וטרמפיסטים מאת: חומסת הפיליםאני יוצא מפ"ת, אין שום בעיה לעבור בכ"ס אז דברי איתי בפייס. באחריותך להזכיר לי לבשל מחר!!! עוד מישהו צריך טרמפ מפ"ת או כ"ס?
|
|
בתגובה ל: טרמפ מפ"ת וכ"ס מאת: חתולצפע אבל אולי תוכל לקחת את ידידתינו החששנית מרעננה?
|
|
בתגובה ל: אני צריכה רק חזרה מאת: חומסת הפילים אבל תצטרכי לשכנעה אותה שאני ידידותי לבריות =)
|
|
בתגובה ל: בכיף מאת: חתולצפע אבל גם אותי היא הרי לא מכירה.....
|
|
בתגובה ל: בעיני אתה מותק של איש מאת: חומסת הפילים על הרוח הטובה אבל גם אני לא מכירה וגם זאת נסיעה ארוכה תודה בכל אופן
|
|
בתגובה ל: תודה רבה רבה מאת: lir123 זה לא לוקח כל כך הרבה זמן עם איך שהאיש הזה נוהג.
|
|
בתגובה ל: מסר מרגיע בדיעבד.... מאת: חומסת הפילים ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: טרמפים וטרמפיסטים מאת: חומסת הפיליםאני שואלת בשביל ידיד מקסים. חשוב בייחוד בחזרה, אבל גם הלוך יתקבל בברכה :-)
|
|
בתגובה ל: מישהו יכול לעבור על הדרך במודיעין? מאת: haleth למרות שאני מפחדת להתחייב, כי אני עדיין לא בטוחה מה התוכניות המדויקות שלי לשישי.
|
|
בתגובה ל: קרוב לכביש 443? מאת: יעל cwen אם זה יצא לפועל, זה לשני הכיוונים?
|
|
בתגובה ל: טרמפים וטרמפיסטים מאת: חומסת הפיליםעם קצת מזל וצירוף של הבחור אוכל לספק טרמפים לשייח ג'ראח בשלוש :)
|
|
בתגובה ל: טרמפים וטרמפיסטים מאת: חומסת הפיליםאני חולה ולא מצליחה להחלים, ולמרות שבלי נדר אגיע, לא נראה לי שאני יכולה לארח. אלה הציעה את ביתה, גם הוא בירושלים. נתראה!
|
|