|
לא מאוד הכרחי, אבל סתם נחמד לבדוק. האם תשמרו על כשרות בחג? 1. כשרות מלאה לרבות קטניות 2. כשרות מלאה, אך עם אכילת קטניות. 3. שמירת כשרות בבית, אכילת חמץ בחוץ. 4. אכילת חמץ בבית, אך שמירה על כשרות בחוץ. 5. אי שמירת כשרות בכלל.
|
|
בתגובה ל: סקר צמחונות ומסורת מאת: איילת כשרות חפיפניקית בכל מקום.
|
|
בתגובה ל: סקר צמחונות ומסורת מאת: איילת לפני כמה שנים בעקבות השתוללות החרדים בגלל מצעד הגאווה בירושלים.
|
|
בתגובה ל: אני הפסקתי לשמור כשרות בפסח מאת: יעל cwen הם יודעים שאת נוקמת בהם בצורה כל כך אכזרית?
|
|
בתגובה ל: מה הקשר יקירתי? מאת: חומסת הפילים זה עניין של חוסר רצון ומיאוס מלעשות דברים שחשובים בעיניהם. אני גם ככה לא מאמינה שיש בשמים מישהו שאכפת לו אם אני אוכל לחם בפסח או לא. שמרתי פסח מתוך הרגל ואיזו נוסטלגיה לילדות. הפגנות החרדים נגד מצעד הגאווה גרמו לי כזה מיאוס שפשוט לא רציתי יותר לשמור על סממנים יהודים, וכשרות הפסח וצום יום כיפור היו הקורבן.
|
|
בתגובה ל: סקר צמחונות ומסורת מאת: איילת אממה, הכשרות שלי לא בהכרח חופפת לזו המקובלת. בעדה שלי אוכלים קטניות, וגם חמץ וגם הכל. אבל לא אוכלים, לא בפסח ולא בשום זמן אחר, אוכל שהושג בסבל.
ואת, איילת? :)
|
|
בתגובה ל: אני שומרת כשרות למהדרין עם חומרות מאת: haleth אני עדיין אוכלת מוצרי חלב, אבל לא ביצים. לגבי פסח, אני מניחה שאני אשמור על המסורת של "יציאת חמץ" עם חבריי. בפריזר נשאר לחם ובארונות נשארה פסטה, אני לא זורקת ולא שמה בארון בשקית סגורה.
|
|
בתגובה ל: סקר צמחונות ומסורת מאת: איילת סתם מסקרנות?
|
|