בתגובה ל: מה, ולי לא מגיע כלום? :) מאת: קייזר סוזי אני האדם הכי יצירתי בעולם, הכי מקורי שאת מסוגלת לתאר, אבל בשעות האלה זה פשוט נמחק כאילו שזה לא קיים... זה יחזור בעוד כמה שעות... אני מבטיח לפצות אותך על זה! :)
בתגובה ל: נההה,שטויות מאת: קייזר סוזי שמעי גברת, לא נחמד לי ההתכתבות הזו כבר שעה עם מישהי שאין לי אפילו מושג מה השם שלה.... קיצר אני טל. תציגי את עצמך :)
בתגובה ל: מצויין.... אז הרי לך קצת כסאח מאת: Vitus באופן לא כ"כ מפתיע.. שמעתי עליהם, ז"א.. מכיר את זה שאתה מכיר ושומע על המון להקות טובות, אבל פשוט לא יוצא לך להתעניין בהן, לשמוע חומר שלהן.. פשוט כי.. לא יוצא? לא יודעת איך להסביר. אבל זו אחת מהן.
בתגובה ל: מזל טוב, לא יצאת עילג מאת: קייזר סוזי שמעי, אני גדלתי על Children of bodom זו להקת המטאל הראשונה שלי, אוך כיתה ח'... פתאום בגיל 19 זה נראה כל כך מאחור...XD
בתגובה ל: סוז את פאקינג מהירה... אני לא עומד בקצב מאת: Vitus אני גדלתי על פינק פלויד, מטאליקה של לפני האלבום השחור, האלבום השחור.. כל השאר אח"כ סתם זבל.
בתגובה ל: לא יודעת מה איתך מאת: קייזר סוזי ההורים שלי טרחו להשמיע לי פינק פלויד, אבל בשביל לאזן הם גם הזריקו לי זבל אחר כמו "המי" או ביטלס... וגם השמיעו לי אניגמה שנכנסתי לאקסטזות O.o יותר מידי סמים בשביל ילד בן 4 (סתם)
אבל בהחלט יותר בריא, זה שדרדרו אותי חבריי הרוסים (היקרים והטובים) לתרבות מטאלית יותר, זה לא אומר שלא נשארתי נאמן איפה שהוא ללהקות הטובות באמת שעליהן מבוסס סגנון המוזיקה המועדף עליי...
בתגובה ל: אה כן.. מאת: קייזר סוזי מה הוא תופס מעצמו החרא הקטן? חתיכת אוכל חינם מסריח שכמותו, מילא הוא היה בא מופיע עם רינגו, מילא הוא היה מוזיל קצת, מילא הייתה סיבה טובה לבוא לראות אותו באמת...
סתם מעאפן! את מוזמנת לבוא להקריות, אני אשיר לך - Help לכבוד המצב הכלכלי שלך... XDD
בתגובה ל: אז תסבירי לי, איך זה שאת מבלה פה לילות שלמים? מאת: Vitus כי אני בעבודה לפעמים עד 1 בלילה... ולפעמים אחרי העבודה אני עוד מלאת מרץ, אז יושבת במחשב קצת. האמת היא שהפעם אני פשוט תוך כדי מנסה לסדר כמה דברים במחשב.
בתגובה ל: משהו שאני יכול לעזור בו? מאת: Vitus בהנחה שאין פה שוטרים מסביב..חחחח אני מנסה למצוא פירצה למערכת הפעלה, עד כה כל סיריאל שהכנסתי, לא עובד. אז אי אפשר להפעיל את מערכת ההפעלה:)