|
|
בתגובה ל: המום להודיע על מותו של עמית גולן, פשוט שוק. מאת: ניצן קרמר איך ? למה ? מתי ?
|
|
בתגובה ל: מה ?????????????? מאת: yairjazz אין לי ממש פרטים- זה כל כך עצוב ולא צפוי...
|
|
בתגובה ל: ככל שהבנתי היום בבית הספר תלמה ילין מאת: ניצן קרמר נסיונות ההחייאה היו לפני כל תלמידי בית הספר! עצוב נורא ושוק גדול לתלמידים!
|
|
|
בתגובה ל: המום להודיע על מותו של עמית גולן, פשוט שוק. מאת: ניצן קרמר איש נעים ומקסים, שעשה כל כך הרבה למען הג'אז ןלמען חינוך ג'אז בארץ. כואב ביחוד לאור גילו הצעיר
|
|
בתגובה ל: המום להודיע על מותו של עמית גולן, פשוט שוק. מאת: ניצן קרמר יהי זכרו ברוך
|
|
אנחנו לא מפסיקים לשחק כי אנחנו מתבגרים. אנחנו מתבגרים כי אנחנו מפסיקים לשחק. (ג'ורג' ברנרד שואו, 1856-1950)
|
|
בתגובה ל: המום להודיע על מותו של עמית גולן, פשוט שוק. מאת: ניצן קרמר הייתי בשטריקר כשזה קרה ואחרי שהודיעו את זה בתוכנית המורים והתלמידים כולם נשברו, עמית היה מחשובי מחנכי הג'אז בארץ וכמעט אין נגן ג'אז צעיר בארץ שלא עבר תחת ידיו באיזשהיא צורה, הכרתי אותו באופן אישי רק בחודשים האחרונים בתור תלמיד אבל גם מתוך 3 דקות של שיחה אפשר להבין כמה עמית היה בנאדם ומורה גדול.
אני יודע שמה שעמית השאיר אחריו והויז'ן שלו והתוכנית שהוא פתח לא ילכו עם גופו מהעולם הזה אלא ישארו עוד הרבה זמן ויניבו תוצאות.
|
|
בתגובה ל: המום להודיע על מותו של עמית גולן, פשוט שוק. מאת: ניצן קרמר מחנך ואנציקלופדיית הארד-בופ חריגה.
|
|
בתגובה ל: המום להודיע על מותו של עמית גולן, פשוט שוק. מאת: ניצן קרמר עצוב מאוד לשמוע. במיוחד בנסיבות שזה קרה
|
|
בתגובה ל: המום להודיע על מותו של עמית גולן, פשוט שוק. מאת: ניצן קרמר איש מדהים, צעיר מכדי למות .. מרכין ראש ביחד עם הנספים באסון הלאומי בכרמל .. שנזכה רק לבשורות טובות.
|
|
בתגובה ל: אני בהלם מאת: JAZZMUSIC אני חושב שיש נחמה מעטה במאות התלמידים שהוא השאיר אחריו שימשיכו את מורשתו המוזיקאלית. אני גם שמח שהוא הספיק להוציא אלבום משלו לפני שנה. אבדה גדולה לג'אז הישראלי. יהי זכרו ברוך.
|
|
בתגובה ל: המום להודיע על מותו של עמית גולן, פשוט שוק. מאת: ניצן קרמר את הידיעה על פטירתו של עמית קיבלתי מאמא של תלמידה שהתקשרה ממש שעה לפני שחצינו את הגבול לסיני.
הוא השאיר שובל ארוך ומשמעותי של ממשיכי דרכו ואלו אכן ימשיכו וידליקו את הצעירים על ג'אז כמו שהוא עשה.
RIP בגן עדן של הג'אזיסטים !!!
Jazz is my life
|
|