בתגובה ל: יותר מרענן ממקלפלין וסנטנה, לא ככה? מאת: אלון מרקוס אני מת על ווילקינס והסאונד שלו בחיווי ובאלתור שניהם די בענייני טכניקה אבל שוב את ווילקינס אני אוהב יותר....הצליל, התחכום , וההומור.
תודה , נהנתי מאוד :-)
Jazz is my life
בתגובה ל: שניהם נגנים טובים מאוד מאת: רז סקלס בקטע הזה יש יותר מדי ריצות על סולמות, ועדיין יפה ויש להם הברקות, לשניהם. במיוחד כשהם מלווים ומנגנים את הנושא.
בתגובה ל: מה אתם אומרים על זה מאת: אלון מרקוס אבל....בהופעה שהייתי בהולנד עם גארי ברטון הוא אכזב את כולנו כאשר לא היה מרוכז וטחן סולמות כמו ילד.
אני יודע שזה לא תופעה קבועה אצלו אבל למה דווקא בפסטיבל החשוב בים הצפוני???
Jazz is my life
בתגובה ל: ג'וליאן גיטריסט מוכשר ונהדר ... מאת: רז סקלס הוא צעיר מאוד בסה"כ, והגרסה שלו לקלסיקה של בייסי/הפטי ממש מרעננת ומפתיעה.
בתגובה ל: מה אתם אומרים על זה מאת: אלון מרקוס כמעט שעה ועשרים בחברתו של האיש הזה, והמילה "בחברתו" היא המתאימה ביותר. זה לא האוקטבות, זו לא הבוהן, לא האקורדים זו הכריזמה והאישיות. כמו שאמר הולדן קולפיד בתפסן (במקור על סופרים) - יש נגנים שאחרי שאתה מקשיב להם אתה רוצה שהם יהיו חברים שלך.
בתגובה ל: ולסיכום, ווס מאת: אלון מרקוס ללא תוכן
Jazz is my life
בתגובה ל: אחד ויחיד במינו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאת: רז סקלס ללא תוכן
בתגובה ל: מי מזהה את המוסיקאים שאיתו? מאת: אלון מרקוס בסוף החלק הראשון והשלישי. את הנגנים בחלק האמצעי מציגים בזמן המנגינה הראשונה, impressions של ג'ון קולטריין.
בתגובה ל: מה אתם אומרים על זה מאת: אלון מרקוס 1991 הבסיסט: היין ון דה גיין.