נגינת החליל המופלאה ביותר ששמעתי בחיי, ושמעתי כמה...
תוקן על ידי ברק ויס 26/1/2012 8:54
בתגובה ל: חייב לשתף מאת: ניצן קרמר תודה ניצן!
בתגובה ל: חייב לשתף מאת: ניצן קרמר עשית לי את היום ניצן תודה.
בתגובה ל: חייב לשתף מאת: ניצן קרמר ללא תוכן
אנחנו לא מפסיקים לשחק כי אנחנו מתבגרים. אנחנו מתבגרים כי אנחנו מפסיקים לשחק. (ג'ורג' ברנרד שואו, 1856-1950)
בתגובה ל: חייב לשתף מאת: ניצן קרמר זה מאוד יפה אבל קצת איטי מדיי בשבילי אבל צלילי החליל הם מדהימים
בתגובה ל: בקשר לחליל מאת: talazari סאם ריברס בחליל. וחוץ מזה יוסף לטיף נהדר. לפני כשנתים-שלוש הקרינו באוזנבר סרט נהדר על חייו ותפיסת העולם שלו. אם מישהו יודע איך קוראים לסרט אנא שתף.
בתגובה ל: Brother Yusef? מאת: henryy האמת שקצת התלבטתי בעת רישום ההודעה הקודמת, ובסוף לא הוספתי את הקישור בגלל שכתוב שזה סרט מ 2011, ואת הסרט שאני מדבר עליו ראיתי לפני שנתיים. עכשיו קראתי את התוכן ואני כמעט בטוח שזה הסרט. מי שלא ראה - האישיות של יוסף לטיף כובשת לא פחות מהנגינה שלו. וכמה הנגינה שלו כובשת לא צריך לספר, אני מקווה...
דוד
בתגובה ל: חייב לשתף מאת: ניצן קרמר
בתגובה ל: חייב לשתף מאת: ניצן קרמר ולעניין הצילום - לא חושב שאי פעם ראיתי צילום כזה של חלילן שממש מאפשר לעקוב אחרי כל ניואנס שהוא עושה.
בתגובה ל: חייב לשתף מאת: ניצן קרמר גם אני "אתרום" את חלקי הצנוע בביצוע יפהפה של Eric Alexander לקטע The Summers Knows מאלבומו האחרון והמומלץ שיצא ב- Venus היפנית העונה לשם Gentle Ballads.
My Google Reader shared items:
http://tinyurl.com/5ehjzy