בינתיים הנחתי לגרנט גרין, שימשיך להתאמן עד הפעם הבאה שאשמע אותו ועברתי לזה.
אלבום שמאוד מצא חן בעיני והספקתי לשמוע אותו כבר כמה פעמים.
בתגובה ל: NP הפלייליסט של סופ"ש מאת: אלון מרקוס ולהפתעתי נהניתי מאד (גם מהקטעים שהם במובהק די פיוז'ן). היה לי דז'וו חזק מאד ל-80/81. אני חייב ללכת לשמוע את הדבר הזה שוב כדי לראות אם הזכרון שלי נכון. פוטר גורם לי יותר ויותר הנאה בכל מקום שבו הוא מופיע.
אח"כ המשכתי ל-סיפיאגין - Destination Out. הקלטה אדירה וגם כאן פוטר אדיר. אחלה יום מבחינה מוזיקלית עד עכשיו.
אני שלך ואת שלי
בתגובה ל: NP הפלייליסט של סופ"ש מאת: אלון מרקוס Phil Woods/Tommy Flanagan/Red Mitchell Three For All, 1981
אנחנו לא מפסיקים לשחק כי אנחנו מתבגרים. אנחנו מתבגרים כי אנחנו מפסיקים לשחק. (ג'ורג' ברנרד שואו, 1856-1950)
בתגובה ל: NP הפלייליסט של סופ"ש מאת: אלון מרקוס הקלטה מצויינת של רביעייתו של רדמן בהופעה עם בראד מלדאו, כריסטייאן מקברייד ובראיין בלייד.
אני שלך ואת שלי
בתגובה ל: Joshua Redman - Captured Live מאת: דורון קנת ללא תוכן
בתגובה ל: Redman נשמע כאן לגמרי Rollins !! מאת: yairjazz ללא תוכן
אני שלך ואת שלי
בתגובה ל: NP הפלייליסט של סופ"ש מאת: אלון מרקוס ALAMODE של ארט בלייקי והמסנג'רס
TONIGHT AT NOON של מינגוס עם רולנד קירק
וכריס פוטר אחד
בתגובה ל: שבת מאת: אלון מרקוס אני חושב שזה הדיסק הטוב היחיד של כריס פוטר
ובשבילי הפלייליסט בעיקר כלל את קני בארון וחבריו בוואנגארד, ואז מלא מלא היפהופ (לא יודע למה) ובעיקר Slum Village ו- Common. אבל זה בטח לפורום אחר :)
בתגובה ל: ד"א מאת: chiuaua
רוב ההיכרות שלי איתו היא מדיסקים שבהם הוא שימש כסיידמן, אצל דייב הולנד, או האלבום של סיפאגין שדורון הזכיר. לאלבום של סיפאגין הוא מכניס הרבה חום ביחס לנגנים האחרים והפחות מעניינים לטעמי, והוא תמיד מצוין עם הולנד.