לפני כמה שנים המלצתי על דיסק נהדר של צ'ט בייקר עם ביג בנד. למי שאין עותק ומכיר את ג'אז איז מיי לייף...זה שם במחיר אפסי....LOL
ויש עוד כמה צ'טים מצויינים.
Jazz is my life
בתגובה ל: NP של השישבת מאת: רז סקלס James Spaulding - Nexus (1993) תענוג של דיסק ויופי של נגנים ובחירת קטעים. Ray Drummond Bass Dan Faulk Sax (Soprano), Sax (Tenor) Louis Hayes Drums Ronnie Mathews Piano James Spaulding Flute, Piccolo, Sax (Alto)
Jazz is my life
בתגובה ל: NP של השישבת מאת: רז סקלס
בתגובה ל: בסימן Gary Bartz - איזה נגן אדיר מאת: ShlomoSlavinsky מחכה לי כבר המון זמן בתיקיית ה'צריך לבדוק', הנה ההזדמנות. המלווים אלמונים משהו, וגם הסט-ליסט, אבל זה מה יש.
בתגובה ל: יאללה bartz מאת: בוריס דרך אגב לאור הבארציאדה שפתחתם אז אני מאזין עכשיו לדיסק שלו שקניתי בפיקדילי ז"ל בי-ם לפני...לא יודע כבר זה טריביוט למונק, ממש ממש אהוב עלי :-)
בתגובה ל: שלושת הבארטצים שהזכרתם פה אהובים עלי מאוד. מאת: רז סקלס ללא תוכן
בתגובה ל: יאללה bartz מאת: בוריס דוגמא קלאסית של השלם קטן מסכום חלקיו. לאזני זהו אלבום מניינסטרימי במובן הפחות טוב של המילה.
בתגובה ל: לא סגור על האלבום הזה מאת: ShlomoSlavinsky מותיר תחושה סתמית משהו. צליל הבאס של באסטר נורא - סינטטי וכחוש. הטייק שלהם ללונלי וומן מוזר, ממש מוזר. אה, וגם אין לי מושג מי משני האלטים זה בארץ ומי זה פורצ'ן, הם נשמעים בדיוק אותו דבר. לא מוותר, עובר לזה:
בתגובה ל: אצלי מאת: yairjazz שאתה שומע !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואני בכלל במשהו אחר והורס.....
Jazz is my life
בתגובה ל: יאיר, כל רגע שתרצה אני מוכן לגור בשכנות אם זה מה מאת: רז סקלס אתה מכיר את הופק התווים?
אלברט אינשטיין 1. רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון. 2. מהו תורת היחסיות? שים ידך על תנור לוהט לדקה - ויראה בעיניך כשעה. שב ליד בחורה יפה שעה - ויראה לך כדקה.
בתגובה ל: אדיר הבורג'ה הזה. כל קטע פצצה. מאת: jazzman ללא תוכן
אלברט אינשטיין 1. רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון. 2. מהו תורת היחסיות? שים ידך על תנור לוהט לדקה - ויראה בעיניך כשעה. שב ליד בחורה יפה שעה - ויראה לך כדקה.
בתגובה ל: אדיר הבורג'ה הזה. כל קטע פצצה. מאת: jazzman זה יפה לראות איך אנשים לא לוקחים ת'עצמם ברצינות גדולה מדי. ללקק ת'אצבעות
בתגובה ל: אצלי מאת: yairjazz היתה אצלי בבית חזרה של סקציית הסקסופונים של תזמורת כלי הנשיפה של באר שבע. 2 אלטים, 2 טנורים ובריטון (מוכשר כמו שד) אחד. ניגנו כמעט שלוש שעות. אני לא בטוח שהשכנים השתגעו מזה אבל היה ממש כיף.
חוץ מזה למיטב ידיעתי אנחנו די קרובים גיאוגרפית, לא?
בתגובה ל: NP של השישבת מאת: רז סקלס Tiny Grimes: Blues Groove עם קולמן הוקינס
ואח"כ: Bobby Hackett & Zoot Sims: The Complete Recordings
וכעת מתנגן באוזניות: Bobby Timmons: Live @ The Connecticut Jazz Party עם סוני רד
בתגובה ל: ה(לפנות) בוקר שלי מאת: ברק ויס פרקר ומיילס ביחד היתה עבור גריימס. זו ההקלטה הזאת ? ובכל מקרה איך גריימס עם הוקינס?
Jazz is my life
בתגובה ל: טייני גריימס...ההקלטה הראשונה של מאת: רז סקלס מדובר בהקלטה משנות ה-50. לעומת כל עשרות השנים הקודמות, בשנות ה-50 הוק ניגן והקליט בלוזים והשת"פ עם גריימס כיפי ביותר. הנה דוגמה:
בתגובה ל: לא ומצוין מאת: ברק ויס ללא תוכן
Jazz is my life
בתגובה ל: NP של השישבת מאת: רז סקלס Johnny Hodges - Wild Bill Davis featuring Grant Green 1965 בדיוק איך שאפשר לתאר....מאוד בלוזי, סולי, נחמד מאוד בשביל להסטלבט :-)
Jazz is my life
בתגובה ל: NP של השישבת מאת: רז סקלס Mike Formanek, bass Tim Berne, alto, baritone Chris Speed, tenor, clarinet Jim Black, drums
ההרכב האולטימטיבי של ברן
בתגובה ל: NP של השישבת מאת: רז סקלס My Funny Valentine -Rodney Jones 1984