לפול יש אף אדום פורסם לפני
3635 ימים
מאת backbeat
סה"כ תגובות: 3
תגובה אחרונה לפני: 3634 ימים
אצלנו התחיל אתמול פורים, החג הכי שמח ומבדח בלוח, ובבריטניה היה "יום האף האדום". Red Nose Day, למי שלא מכיר, הוא יום התרמה שנערך מידי שנה ע"י ארגון קומיק ריליף, שבנוסף לכל הפעולות והיוזמות שלו עורך גם ערב שידורים של מערכונים וקטעי בידור.
הקטע הרלוונטי לנו הוא של ג'יימס קורדן (שחקן ויוצר הקומדיה הבריטית "גאווין וסטייסי") שחוזר לדמותו בסדרה ובא לגייס מתנדבים למשלחת לאפריקה. אותי זה הצחיק כבר בפתיחה (כי אני מתה על הדמות של סמית'י) אבל אם ההומור יותר מידי בריטי בשבילכם דלגו ישר ל-10:00
אצלנו התחיל אתמול פורים, החג הכי שמח ומבדח בלוח, ובבריטניה היה "יום האף האדום". Red Nose Day, למי שלא מכיר, הוא יום התרמה שנערך מידי שנה ע"י ארגון קומיק ריליף, שבנוסף לכל הפעולות והיוזמות שלו עורך גם ערב שידורים של מערכונים וקטעי בידור.
הקטע הרלוונטי לנו הוא של ג'יימס קורדן (שחקן ויוצר הקומדיה הבריטית "גאווין וסטייסי") שחוזר לדמותו בסדרה ובא לגייס מתנדבים למשלחת לאפריקה. אותי זה הצחיק כבר בפתיחה (כי אני מתה על הדמות של סמית'י) אבל אם ההומור יותר מידי בריטי בשבילכם דלגו ישר ל-10:00
בתגובה ל: לפול יש אף אדום מאת: backbeat אבל אין מה להגיד, זה לא היה בגלל פול, למרות שהוא היה אחלה וסבבה וכל זה (והופעת האורח המפתיעה שלא אספיילר, גם). אבל אין ספק שג'ורג' מייקל לוקח בגדול, עוקף אותו בסיבוב, ולא רואה אותו ממטר.
איזה כיף היה לראות קצת סמית'י (אם כי, לא הבנתי מה התירוץ להביא דווקא אותו, למה שהוא יצליח לארגן את ה-RED NOSE DAY הזה.
חוץ מזה... הקונספט של המערכון לא גנוב "קצת" מהמערכון הגאוני HANDSOME MEN CLUB של ג'ימי קימל?...
בתגובה ל: זה היה אחלה אחלה אחלה מערכון! מאת: Which Witch כדי לשכנע סלברטיז להשתתף ולהגיד להם מה צריך לעשות מתבסס על מערכון קודם מלפני שנתיים שבו הוא מתדרך את נבחרת אנגליה. וכן, קשה לפספס את "ההשראה" מהמערכון המעולה של קימל. הוא היה גאוני ברמות כשכל קטע בו הוביל לעוד קטע חזק עד הסיום.
אבל לענייננו - הכניסה של פול האומר the biggest load of rubbish I have ever heard לצלילי ג'סטין ביבר?! הוא אמנם קצת מדקלם אבל זה היה כיף וכשהוא אמר and I AM the last remaining Beatle רציתי להכות אותו ואז... זה היה גדול.