בתגובה ל: לוח מודעות / הופעות מאת: backbeat יתקיים ביום ראשון ושלישי הקרובים (19.6 ו-21.6 בהתאמה) בשעה 20:30 בטכניון, בניין צ'רצ'יל. בחצי הראשון תנגן התזמורת (מה שכתוב בתכנית*) ולאחר מכן תהיה הפסקה ואחריה (לא לפני 21:30, אני מעריכה) חברי המקהלה ישירו וינגנו משירי הביטלס (בעיבודיו של מנצחנו האהוב, לאונטי וולף) במשך כ-45 דקות.
למרבה ההפתעה והשמחה המנצח לא בחר דווקא בשירים הנדושים ביותר; השירים שיושרו בשלמותם הם מהמוכרים, אבל דווקא לא Let it Be, Yesterday או Help, ובין המחרוזות (יהיו כמה וכמה כאלה, ואני חייבת לציין שהחיבורים מעניינים למדי) יהיו גם שירים כמו You Know My Name, Happiness Is A Warm Gun, Baby You're A Rich Man, What Goes On ו-Think For Yourself. אני לא יודעת איך זה נשמע מכיוון הקהל, אבל זה נחמד לשיר את זה (יותר משחשבתי, ואני מאלה שרגישים כש"נוגעים להם" בביטלס).
הכרטיסים אזלו מזמן (אולי יהיו ביטולים של הרגע האחרון, אם כי גם רשימת המתנה יש...) אבל אחרי שכולם נכנסו והתיישבו מאפשרים לסטודנטים (או למי שמגיע...) להיכנס ולעמוד למעלה מאחור, אז אם אתם באזור ומעניין אתכם לשמוע, נסו את מזלכם (ואם לא, אולי יום אחד כשיהיה DVD מישהו יעלה קטעים ממנו ליוטיוב...).
________________________________________________
* לא שמעתי מה הם מנגנים, אבל לפי בדיקתי: שוסטקוביץ – פתיחה חגיגית (לפי יוטיוב כ-6 דקות) מוצרט – סימפוניה מס' 35 (לפי ויקיפדיה כ-20 דקות).
________________________________________________ קונצרט אביב של מקהלת הטכניון With the Beatles (זה קובץ גדול, לא להתרגש אם לוקח לו זמן להיטען; אני מקווה שהקישור לגוגל-דוקס לא יעשה לי בעיות...).
And in the end the lunch you take" ".is equal to the lunch you bake
Dirk McQuickly –
בתגובה ל: קונצרט אביב של מקהלת הטכניון With the Beatles מאת: trilliane ללא תוכן
And in the end the lunch you take" ".is equal to the lunch you bake
Dirk McQuickly –
בתגובה ל: לוח מודעות / הופעות מאת: backbeat כחובבי ביטלס מושבעים, יו.אף.או מביאה לארץ באופן קבוע חולצות ומרצ' של הביטלס. עכשיו יש גם אתר שאפשר לקנות בו את כל מוצרי החנות כולל חולצות של הביטלס.
בתגובה ל: חולצות ומרצ'נדייז של הביטלס בישראל מאת: ufomshop זו בשורה חשובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האם תוכלו לפרסם כתובת מדוייקת של המקום בת"א ומספר טלפון להתקשרות ורצוי גם שעות פתיחה בתודה אבי-ביטלספריק 054-7453800
בתגובה ל: ביטלספריק מאת: ביטלספריק UFO Music רחוב דיזנגוף 50 ת"א - דיזנגוף סנטר 03-5257666
בתגובה ל: לוח מודעות / הופעות מאת: backbeat לשוחרי הביטלס בצפון (ובארץ בכלל) מחר ה11/8/11 בשעה 21.00 מתקיים ערב מחווה ללהקת הביטלס באמפי ויצ"ו נהלל.התזמורת הקאמרית הישראלית ולהקת המגיקל מייסטרי טור יגישו מבחר גדול של שירי הביטלס בעיבודים תזמורתיים מיוחדים....זוג מושבים שמור עבורי. כרטיסים בקופות 04-6040575 או בסוכ' גרבר 04-8384777 יש הנחה לחברי מועדון המג'יקל בפייסבוק/ כאחד שצפה ב3 הופעות של ההרכב ,מומלץ!
בתגובה ל: מחר 11/8 מתקיים,ערב מחווה לביטלס באמפי'נהלל ב21.00 מאת: ביטלספריק להקת מגיק'ל מיסטרי טור נתנה הופעה מלהיבה ומקפיצה באמפי של וצ"ו נהלל לאורו של ירח מלא,ספוטים מרצדים וגם לאורם הזוהר של מכשירי הסלוללר בהדרן-לבקשת הסולן- לצפוניים שהחמיצו-ולכל הפריקים-הזדמנות לתקן,ביום ג' הקרוב ה24/8/11 בשעה 20.30 תופיע הלהקה במופע הנעילה של חגיגות הקיץ בקונכייה של גן האם בכרמל,חיפה.-הכניסה חופשית!!!להת'
בתגובה ל: לוח מודעות / הופעות מאת: backbeat בשיא מסע ההופעות באוהלי המחאה ברוטשילד, הלסביט מגיעה לסאבליים להופעה ענקית שלא נראתה עדיין. צוות מומחים שישב וחשב על רשימת השירים הטובה ביותר מכל אלבומי הביטלס ומכל התקופות, מביא לכם הופעה בלתי נשכחת, עם אמנים אורחים, שירים מפתיעים, ואווירה קסומה בערב שכולו ביטלס. אז כל מי שלא היה עדיין בהופעה, וכל מי שכבר היה הרבה פעמים, את ההופעה הזאת אסור לפספס! יום ב', 29.8, סאבליים, 40 ש"ח כניסה. נתראה שם!
קבצים מצורפים:
בתגובה ל: הלסביט בהופעת מחווה לביטלס!!! מאת: micwassa ללא תוכן
בתגובה ל: לוח מודעות / הופעות מאת: backbeat למתענינים/ות ברשותי ספר מעולה-יש לי עותק משלי- אותו אני מעונין להחליף בספר אחר על להקת הביטלס.גם ספרים על דמות אחת מהרביעיה יתקבל ברצון. מדובר בספר : the beatles/text by geoffry stokes הקדמה: סר ליאונרד ברנשטיין,עיצוב גרפי:בייה פיטלר. הספר יצא בהוצאת star בשנת 1980 והוא מכיל 239 עמ' מרהיבים של צילומים מכל התקופות/איורים/עטיפות תקליטים וטכסט רהוט המספר את תולדות הלהקה. הספר בפרמט אלבומי ובמצב טוב.הערה: מעונין בהחלפה בלבד בספר אחר. (ולא מכירה).כמו כן יש ברשותי 2 פוסטרים שמורים של פול מ. כפי שיצאו בזמנו בלהיטון השבועון הזכור לטוב.(אחד הפוסטרים בגודל a5 והשני בגודל ענק).אשמח להחלפה בפריטי ביטלס 054-7453800 אבי
בבלוג "שסק" העלה חגי גילר סריקות מתוך ספר לימוד שמצא. הספר משנת 1976, והוא חוברת עבודה הזויה לילדים, שמלמדת אותם על מוסיקה, וספציפית על מוצארט, ועל הביטלס. וחברים, זה פשוט פרייסלס!
להערכתי, ברור לחלוטין שמי שכתב את הטקסט המופלא הזה היה מעריץ של הלהקה. יש לו/לה ידע בפרטים שבדרך כלל לא נכנסים אליהם בטקסטים כלליים. גם העובדה שהוא/היא "בעד" פיט בסט חשודה בעיניי :) בדר"כ שמרו לו אמונים אנשים שהעריצו בזמן אמת.
בתגובה ל: ילדים! הבא נלמד על להקת החיפושיות! מאת: Which Witch פעם היה חינוך בארץ הזאת...
שעשע אותי במיוחד התרגום ל When I'm Sixty Four שבא בשתי גרסאות, אחת נאמנה למילים והשניה נאמנה למקצב (שבה הוא בכלל בן שישים ושש).
ומגניב לקרוא גם על כוורת, ולראות את המילים של גליית - שהיה אז טרי טרי! והעובדה שרינה מקווה שכוורת לא תתפרק ובדיוק לאחר האלבום הזה (צפוף באוזן), זה בדיוק מה שקרה :)
"My dog he got 3 legs, your dog he got none!"
בתגובה ל: איזה טירוף! מאת: Chikolad ללא תוכן
http://www.nana10.co.il/Article/?ArticleID=814415 ידיעה ששודרה היום בערוץ 10. זה מזכיר לי את דיבורי העבר על איחודים עם ג'וליאן... (רק שהפעם כבר עברו לדבר על שון | סמיילי_לשון|) אני מניחה שזה מופרך לגמרי, ואני בספק אם שון או דהני המסכנים יסכימו לשתף פעולה בדבר כזה (אבל ככה זה כשאתה בן של, לעולם לא יניחו לך...) אבל אין סיבה שפול עצמו לא יופיע, בכיף.
And in the end the lunch you take" ".is equal to the lunch you bake
Dirk McQuickly –
בתגובה ל: האם הביטלס יתאחדו להופעה בפתיחת אולימפיידת לונדון? מאת: trilliane בדיוק קראתי על זה בNME והוא מצוטט שם כמתחמק אבל רומז. ברור שפול ירצה להופיע בטקס כ"כ מתוקשר, אבל איחוד? אם הציטוט אמיתי זה בהחלט מוזר, הם התרחקו מהסיטואציות האלו כמו מאש מאז 1980, אז מה עכשיו?
כמוך, גם אני לא מאמינה ששון או דהני ישתפו פעולה אז ניסיתי למצוא התייחסות שלהם בטוויטר ולא מצאתי. אבל משון הגעתי לג'וליאן שכתב לפני כשעתיים: There will NEVER be a Beatles reunion, because two of the members of the band have since passed... And NO ONE could, or should try to replace them... End of.... x
בתגובה ל: האם הביטלס יתאחדו להופעה בפתיחת אולימפיידת לונדון? מאת: trilliane הלוואי שיתממש מפגש פסגה שכזה,אך בספק גדול.אנסה לרכוש כרטיס לארוע גם אם פול את רינגו+הרכב מובחר יטלו חלק במעמד. לפי גוליאן-בלא מעט כתבות ובראיון טי.וי שעשו עמו בעת ביקורו בליברפול עם סינתיה אמו-לרגל חנוכת האנדרטה ללנון - אין איש היכול להיכנס לנעלי ג'ון לנון אביו,גם לא הוא. שון לנון בראיון למגזין...אופנה טען שהוא קולל בורך בו זמנית להיות בן של,ולעמוד בצל של,אך למרות שהוא -שון-עולה ברמתו הטכנית על זו של אביו המנוח,הוא לעולם לא יוכל להגיע לרמת כתיבת השירים שלו,ומכאן פחדיו להיכנס מתישהו לנעליו. ....היי אולי נציע איחוד זמני לפול ורינגו בארצנו הקטנטנת? עדכנו אותי ידידי לפורום....מתגעגע לליברפול,.. בשנה הבאה?
בתגובה ל: האם הביטלס יתאחדו להופעה בפתיחת אולימפיידת לונדון? מאת: trilliane רינגו לסקאי ניוז: אני אהיה בסיבוב הופעות באמריקה אז זה לא יקרה.
בתגובה ל: 1963 מאת: yaddo (וטוב שהזכרת לי, כי קראתי עליו לפני כמה חודשים ואמרתי שצריך לזכור לשים לב לכשייצא וכמובן שכחתי).
כבר היה די מאוחר כשההורדה הושלמה ותכננתי לראות רק כמה דקות, ובמיוחד כשההתחלה (שלא לומר רבע שעה הראשונה) קצת צלעה, אבל אז הביטלס הגיעו ונהיה כיף. מצחיק איך כולם מתייחסים לכמה מכובד, מתוחכם ומעונב הוא היה. וגבוה. סילה בלאק אמרה שהוא היה כזה "סוואב" ומי היה מאמין שהוא סתם קוקני שלימד את עצמו לדבר פוֹש.
יש שם כל מיני קטעים מעניינים ומצחיקים, ופול ורינגו, ואולפן. וזה הזכיר לי את הסרט הישן ההוא על מאחורי הקלעים של סרג'נט פפר ועוד יותר את מה שלזרבוי כתב פעם על All You Need Is Ears (ועכשיו כשקראתי שוב את הפתיח הבנתי למה - הוא לגמרי מתכתב עם ההרגשה שלי לגבי הסרט). אבל לא בא לי לדבר עם עצמי, אז חפשו קודם את הסרט BBC - Arena - Produced by George Martin - HDTV - (2011)
ביום שישי פירסם הדובר של מקרטני שאכן הוא הציע נישואים לננסי שוול, חברתו בארבע השנים האחרונות. הוא סירב לדווח איך ומתי הוצעה ההצעה רק סיכם שכולם שמחים בשבילם.
כנראה שפול בכל זאת למד משהו מהפעם הקודמת. אז לא רק שהוא והת'ר הודיעו יחד לתקשורת, הם עשו זאת מול המצלמות. כאשר הת'ר מנפנפת בטבעת ושניהם מספרים תחת כל עץ רענן איך הוא הציע לה בטיול בהודו. כנראה שההבדל בכל זאת תלוי בגברת.
פול וננסי הכירו כבר לפני שנים. היא ובעלה היו מיודדים עם פול ולינדה, שתי הנשים נלחמו בסרטן השד בערך באותה תקופה. בכלל, יש לה עוד קווים מקבילים ללינדה: שתיהן ממשפחות ניו-יורקיות, יהודיות ואמידות (אמנם הגב' שוול מיליונרית בפני עצמה, לינדה לא הייתה כזו לפני שהתחתנה), שתיהן אפילו למדו באריזונה.
אני לא מבינה למה הוא חש צורך להתחתן כל פעם מחדש, אלא אם הוא מתכנן להיות הביטל שמתחתן יותר מכולם... ;-) אבל יאללה, שיהיה במזל טוב (והופתעתי לגלות שהיא בת 51, היא נראית מצוין, מהתמונות הייתי בטוחה שהיא הרבה הרבה פחות).
תוקן על ידי backbeat 16/5/2011 3:28
And in the end the lunch you take" ".is equal to the lunch you bake
Dirk McQuickly –
בתגובה ל: אחי שלח לי דואל בכותרת you snooze you loose מאת: trilliane מקסימום יפסיד עוד קצת כסף, הוא יכול להרשות לעצמו (ואם להאמין לכתבה הזו הוא שוב ויתר על הסכם ממון ענף, ורק דאג שבמקרה של פרידה לא יהיו לה דרישות לגבי קרנות הנאמנות של ילדיו). אבל, אם לוותר על הציניות, אפשר להניח שאדם שחווה זוגיות כמו שפול חווה עם לינדה ירצה לשחזר את העניין. אם הוא חושב שחייבים טבעת בשביל זה - שיהיה להם במזל. ואגב, הכלה בעד חתונה קטנה ומצומצמת במשרד רישום. עוד קו מקביל לגב' מק הראשונה.
השערים המתפרקים הוחלפו ע"י מומחה בשחזורים, והשערים מקוריים הועברו לאיחסון על ידי צבא הישע, כדי שלא ימשיכו לההרס על ידי הזמן והמעריצים. כמו תמיד זה מעציב אותי שדברים כאלה קורים, אבל זו סתם נוסטלגיה טיפשית. ואני שמחה לדעת שעדיין שומרים על המקוריים (בטח מתישהו בעתיד הם יופיעו במכירה פומבית) ולא פשוט זרקו אותם.
בתגובה ל: ועוד פרטים מאת: backbeat זה בכלל הזוי. בכל אופן אהיה שם ומבטיחה לספר איך היה.
שבת נהדרת לכולם.
תמיד כשנדמה שכבר ראינו כל מה שאפשר מישהו מוצא עוד פיסת היסטוריה בעליית הגג שלו. זה מקסים כל פעם שנשלפת עוד תמונה שלא ראינו קודם וזה היה מדהים כשנתגלה שלא רק שהיה טייפ מקליט בהופעה של הקוורימן ביום בו פגשו לראשונה את פול אלא שקטע מההקלטה אפילו שרד. ועכשיו, אחרי יותר מ36 שנים, מסתבר שבכל זאת הייתה מצלמה במדיסון סקוור גארדן בחג ההודיה 1974. [למי שלא מכיר את הסיפור המעניין מאחורי ההופעה הזו – זה מה שכתבתי עליה כשמלאו לה 31 (בניגוד למה שכתוב שם מאוחר יותר גילינו שזו הייתה הופעה הלפני אחרונה של לנון. מקמרפי עלה על עוד הופעה אחת על במה)].
בחורה בשם מרי אן, אז בת 18, הגיעה להופעה עם מסרטת 8 מ"מ. היא בזבזה זמן צילום יקר על הפעלולים של אלטון בהתחלה אבל מרגע שלנון עלה היא צילמה כמה קטעים שמתחברים לבערך דקה של פילם וזה דקה יותר משהייתה לנו עד היום.
היא הסריטה ללא קול אבל מיד כשהיא העלתה את הסרטון כבר נמצאו מתנדבים שהתאימו לו את הסאונד מבוטלגים.
בתגובה ל: אלטון ג'ון לנון מאת: backbeat ממש קשה לצפות בזה :( נכון, זה דקה יותר משהיתה קודם, אבל מה רואים שם? ג'ון לבוש בשחור, הוא כמעט חסר משמעות בתמונה. ואין אף רגע רציף של שיר שאפשר להנות מהמוסיקה, או משיתוף הפעולה שלהם או כל דבר אחר. אז נכון שיש לזה חשיבות היסטורית, אבל אני באמת חושבת שזה היה יותר מתסכל מכל דבר אחר...
בתגובה ל: מדהים ומתסכל בו זמנית מאת: Which Witch והייתי רוצה קלוז-אפ על הפנים של ג'ון כשהוא מציג את השיר שנכתב על ידי "ארוסו הישן פול" אבל בכל זאת - לדעת שדבר כזה קיים? אותי זה ריגש.
אצלנו התחיל אתמול פורים, החג הכי שמח ומבדח בלוח, ובבריטניה היה "יום האף האדום". Red Nose Day, למי שלא מכיר, הוא יום התרמה שנערך מידי שנה ע"י ארגון קומיק ריליף, שבנוסף לכל הפעולות והיוזמות שלו עורך גם ערב שידורים של מערכונים וקטעי בידור.
הקטע הרלוונטי לנו הוא של ג'יימס קורדן (שחקן ויוצר הקומדיה הבריטית "גאווין וסטייסי") שחוזר לדמותו בסדרה ובא לגייס מתנדבים למשלחת לאפריקה. אותי זה הצחיק כבר בפתיחה (כי אני מתה על הדמות של סמית'י) אבל אם ההומור יותר מידי בריטי בשבילכם דלגו ישר ל-10:00
בתגובה ל: לפול יש אף אדום מאת: backbeat אבל אין מה להגיד, זה לא היה בגלל פול, למרות שהוא היה אחלה וסבבה וכל זה (והופעת האורח המפתיעה שלא אספיילר, גם). אבל אין ספק שג'ורג' מייקל לוקח בגדול, עוקף אותו בסיבוב, ולא רואה אותו ממטר.
איזה כיף היה לראות קצת סמית'י (אם כי, לא הבנתי מה התירוץ להביא דווקא אותו, למה שהוא יצליח לארגן את ה-RED NOSE DAY הזה.
חוץ מזה... הקונספט של המערכון לא גנוב "קצת" מהמערכון הגאוני HANDSOME MEN CLUB של ג'ימי קימל?...
בתגובה ל: זה היה אחלה אחלה אחלה מערכון! מאת: Which Witch כדי לשכנע סלברטיז להשתתף ולהגיד להם מה צריך לעשות מתבסס על מערכון קודם מלפני שנתיים שבו הוא מתדרך את נבחרת אנגליה. וכן, קשה לפספס את "ההשראה" מהמערכון המעולה של קימל. הוא היה גאוני ברמות כשכל קטע בו הוביל לעוד קטע חזק עד הסיום.
אבל לענייננו - הכניסה של פול האומר the biggest load of rubbish I have ever heard לצלילי ג'סטין ביבר?! הוא אמנם קצת מדקלם אבל זה היה כיף וכשהוא אמר and I AM the last remaining Beatle רציתי להכות אותו ואז... זה היה גדול.