יום אחד יהיה לי מה שאני רוצה - עד אז אני עושה קניות
בתגובה ל: ולי רק עד מאת: אפרוחית 2707
גיל 70. אולי הגורל מזמן לי נישואים עם אישה? (חולה,חולה,חולה ... אלמנה )
יש לי תחושה עמומה שזה קשור לסיגריות... לא נורא, גם ככה אני ודאי אתחיל להשתעמם כבר בגיל 64
נשפך לך פייסבוק על החיים ?
צלב זהב הוא הדבר הכי הכי יפה בין שני אנשים (יונה וולך )
בתגובה ל: יום שישי מאת: שרוולון פרופסור רובין אמר לי לפני שלושה ימים לא להתייחס לדיאטה שקיבלתי במלבי 3 פרוסות לחם מלא+חלבונים וירקות, אלה להוריד פחמימות לגמרי(בלי אף פחמימה בתפריט רק פרי אחד ביום.....) חזרתי עכשיו מדיאטנית של מכבי והיא אמרה שאין כזה דבר לא לאכול פחמימות ונתנה לי דיאטה של חלבונים עד 5 אחוז ו4 פרוסות לחם ביום....
בקיצור מה לעשות? והאם מעט אגוזים או גרעיני חמניה או טחינה בסלט מותר?
למי להקשיב??? חוץ מזה רובין איים עליי שאם הוא פותח ורואה כבד שומני הוא סוגר מעיר אותי ושולח אותי הביתה בלי ניתוח כי הוא לא מסכן את מטופליו (הוא היה רציני)
בתגובה ל: יש לי ניתוח עוד שבועיים בדיוק ביום שישי מאת: greenzg לגבי התוספות לסלט: זה מה שישביע אותך כמה גרגרים בסלט? לך על קינואה...
בתגובה ל: תקשיב לרופא מאת: שרוולון ללא תוכן
בתגובה ל: מירית ממלבי לא מרשה קינואה - רק שתדעו.... מאת: קוקילה במלב"י לעומת זאת מרשים לאכול לחם קל :)
בתגובה ל: יש לי ניתוח עוד שבועיים בדיוק ביום שישי מאת: greenzg תשמע...גם לי הפרופ' אמר בלי פחממות בכלל ובלי פירות בכלל!! הדיאטה היא בסופו של דבר כדי לשמור עלייך בזמן הניתוח, וכדי להקל על עבודתו של הפרופ' לניתוח מוצלח. תשמור כמה שאתה יכול בלי לאכול פחממות בכלל, תאכל הרבה עוף וירקות, אין ברירה, זה רק לטובתך, למה לקחת סיכון בשביל שבועיים?
בתגובה ל: יש לי ניתוח עוד שבועיים בדיוק ביום שישי מאת: greenzg כולם צודקים ואף אחד לא צודק... קח מהדיאטות הללו את מה שאתה יכול לעמוד בו (כי אם תרגיש מקופח מדי, הרי לא תשמור).
תעשה את הדיאטה של פרופסור רובין ואם תרגיש ממש ממש קשה איתה, קח לך משהו מתפריט אחר.
את האיום הזה כולם שומעים. אבל טרם שמעתי על מנותח של הפרופסור שהלך הביתה בלי ניתוח.
תאמין לי, תעבור את זה כמו גדול. קטן עליך.
אני משורוולת מרוצה.. שאל אותי כיצד! מנותחת מ 4.6.2007
בתגובה ל: יש לי ניתוח עוד שבועיים בדיוק ביום שישי מאת: greenzg עברתי ניתוח לפני שבועיים ועשיתי דיאטת דלת פחממות זה מאוד עזר לתהליך הניתוח שעעבר בקלות,אין כל בעיה רפואית לעשות דיאטה כזאת למשך שבועיים ןדבר נוסף כל דבר שתאכל מכיל גם פחממה במו לבן גבינות הפרי (אני לא אכלתי פרות) אז רצוי וכדי להתאמץ ולעשות.בהצלחה
בתגובה ל: דיאטת חלבונים מאת: שאולשוש
תוקן על ידי שרוולון 13/2/2009 18:47
ב13.3.11 במשקל של 99.400 התחלתי את דיאטת החלבונים בדרך לשינוי של חיי! ב-10.4.11 נולדתי מחדש בידיו המסורות של ד"ר דוד גוייטין, הייתה לי ההחלמה הכי מדהימה שיש, תודה לאל :) עכשיו מתחיל התהליך האמיתי לשינוי אמיתי בכל התחומים, בהצלחה! :)
בתגובה ל: מישהו יודע אם מותר אדממה בדיאטת החלבונים? מאת: Lilahit אם הכוונה לתפוחי אדמה, אז התשובה היא בהחלט לא!
בתגובה ל: מה זה אדממה?? מאת: אפרוחית 2707 ללא תוכן
ב13.3.11 במשקל של 99.400 התחלתי את דיאטת החלבונים בדרך לשינוי של חיי! ב-10.4.11 נולדתי מחדש בידיו המסורות של ד"ר דוד גוייטין, הייתה לי ההחלמה הכי מדהימה שיש, תודה לאל :) עכשיו מתחיל התהליך האמיתי לשינוי אמיתי בכל התחומים, בהצלחה! :)
בתגובה ל: 13 גרם חלבונים 6 גרם פחמימות למאה ג' מאת: שרוולון אגב כבר ירדתי 2.700 בדיאטת החלבונים ועברו 4 ימים:)
בתגובה ל: מאת: Lilahit אבל דיאטת החלבונים לא נועדה להרזיה אלא להקטנת נפח הכבד כדי להקל על המנתח בעת הניתוח,להעמיד את המנותח באתגרים מעניינים :) וכמובן לחסוך כאבים בהתאוששות. אחרי הניתוח את לא תאמיני לקצב הירידה ההיסטרי בהצלחה :)
בתגובה ל: כל הרזייה מבורכת ותעזור לך בעתיד מאת: שרוולון אם ארד הרבה עכשיו, בדיאטת החלבונים עדיין יהיה ערך לניתוח? וארד אחריו הרבה?
אני מפחדת שארד הרבה ואז אהיה במשקל נמוך יחסית לניתוח ואז עלולים לבטל לי את הניתוח או שהרופא לא יסכים לנתח אותי או שלא אצטרך כבר לרדת בכמות שמצדיקה את הניתוח...
שרוולון אני יודעת המטרה היא לא לרדת במשקל אלא להקטין את נפח הכבד... אבל מה לעשות זה חלק מהירידה הכוללת בסופו של דבר וטוב שכך :)
בתגובה ל: יש לי שאלה מאת: Lilahit בעבר. יהיה בסדר
בתגובה ל: יש לי ניתוח עוד שבועיים בדיוק ביום שישי מאת: greenzg במידה והוא מנתח אותך, לי למשל הוא כלל לא נתן דיאטה כזו (נותחתי אצלו לפני 5 שבועות) ואם הוא נתן לך אותה אז ללכת על זה ללא כל היסוס. עוד מעט איאפשר יהיה לאכול כל כך הרבה דברים אז מה זה המעט האסור כעת?!! בהצלחה ותקשיב לרופא
בתגובה ל: יש לי ניתוח עוד שבועיים בדיוק ביום שישי מאת: greenzg נתראה באסותא...
בתגובה ל: יום שישי מאת: שרוולון 4 קופסאות גבינה לבנה 3% 1 כוס כמו סוכר 2 כפיות תמצית וניל איכותית 3 ביצים 2 תפוחי עץ ירוקים חמוצים
מערבבים את כל החומרים מלבד התפוחים פורסים את התפוחים לעיגולים (מרוקנים את הליבה)ומסדרים בתבנית שופכים את תערובת הגבינה על התפוחים ואופים חצי שעה ב180 מעלות העוגה אמורה להשאר לבנה אך מוצקה למדי במרכז (העוגה נמוכה) ניתן לוותר על התפוחים
בתגובה ל: יום שישי מאת: שרוולון ב-22 למרץ נוסעים לסקי של מבוגרים!!! החופש השנתי שלי ושל בעלי. הפעם קלאב מד בואל-דיזר בצרפת. אבל הפעם.....יש לי שרוול!!! ויש לי כושר אימתני, והכי חשוב יש לי חליפת סקי חדשה מידה 40!!!! הפעם אני עומדת להראות לכולם מזה!!! I've got the need, the need for speed בקרוב אעדכן את התמונה שלי בצד...אני רק צריכ להצטלם עם החליפה!!