|
מפעם לפעם אנחנו עורכים כאן בפורום רשימה של חברי הפורום,המנתחים שניתחו אותם ובית החולים בו נותחו.
הרשימה מיועדת למנותחים חדשים שאינם מופיעים ברשימות הישנות
אם כן רשמו בכותרת התשובה
דוגמא :
ד"ר אסנת רזיאל - מלב"י אסותא ת"א ד"ר חזן - כרמל - חיפה
הערות כמו "מנתחת מהממת" ,"הפיה של פינוקיו", "אחד מל"ו צדיקים" או "שליחו של ה'" מיותרות.
תודה על ההשתתפות.
והנה הרשימות הישנות
![http://www.agenda.co.il/uploads/2bka_OLDLIST.jpg]()
![http://img14.imageshack.us/img14/4179/77097599.jpg]()
תוקן על ידי שרוולון 29/9/2009 13:5
|
|
בתגובה ל: סקר המנתחים הגדול 3 , יוצא לדרך. מאת: שרוולוןתוקן על ידי שרוולון 29/9/2009 11:40
|
|
בתגובה ל: אסותא לב המפרץ-ד"ר דוד חזן מאת: עוד קצת ללא תוכן
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wvzFa9X/weight.png]() האישה הרזה שבתוכי יוצאת לאור..
|
|
בתגובה ל: ד"ר רונית גרינבוים וד"ר נחום בגלייבטר הדסה הר הצופ מאת: סיגליות ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: סקר המנתחים הגדול 3 , יוצא לדרך. מאת: שרוולון ללא תוכן
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wSDH77v/weight.png]() ב-21.9 פקחתי את עיניי והבנתי שאני אחרי... בתאריך הזה נולדתי מחדש.
|
|
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: ד"ר ליברנט סיגל הלל-יפה מאת: sarii ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: סקר המנתחים הגדול 3 , יוצא לדרך. מאת: שרוולוןתוקן על ידי שרוולון 4/10/2009 12:41
|
|
בתגובה ל: סקר המנתחים הגדול 3 , יוצא לדרך. מאת: שרוולוןתוקן על ידי האח הגדול 28/1/2010 0:25
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: ד"ר פייגן אניה - אסותא תל אביב מאת: iysdh רציתי לדעת עם עשית או שאת מתכוונת לעשות את הניתוח באסותא - תל אביב כי אני הולכת לעשות שם את הניתוח בעוד 6 ימים אצל ד"ר פייגין ורציתי שתספרי לי עלייה קצת ואיך היה לך שם עם עשית מחכה לתשובה תודה וערב טוב :)
![/emoticons/MaggySimpson.gif מגי]() ~.~ קורל ~.~ ![/emoticons/MaggySimpson.gif מגי]()
|
|
בתגובה ל: שלום מאת: קורל אמזלג שלום קורל. נותחתי אצל ד"ר פייגן בספטמבר 09 בבי"ח אסותא בתל אביב.
ד"ר פייגן ממש אלוהית, את בידיים טובות. הצוות בבית החולים טוב ומאוד איכפתי. כדי להשתחרר מהר תצטרכי לקום מהר מהמיטה וללכת הרבה.
שיהיה לך בהצלחה. תעדכני אותי אחרי הניתוח איך היה לך.
|
|
בתגובה ל: ד"ר פייגן מאת: iysdh אוקיי תודה רבה
![/emoticons/MaggySimpson.gif מגי]() ~.~ קורל ~.~ ![/emoticons/MaggySimpson.gif מגי]()
|
|
בתגובה ל: היי מאת: קורל אמזלג גם נותחתי אצלה לפני שנה וחצי מעבר לעובדה שהיא בן אדם מהמם, מה שחשוב מאד היא גם רופאה טובה לא היו לי שום סיבוכים, חמסה חמסה ואני אחרי שנה וחצי, ירדתי קרוב לארבעים קילו. עוד חמש קילו ואני סוגרת מאה אחוז של עודף משקל.
בכל אופן, שיהיה בהצלחה ואתה בידיים טובות
|
|
בתגובה ל: ד"ר פייגן מאת: iysdh רצתי לדעת עם זה מסוכן ועם זה כואב אני רוצה ללכת לד"ר פייגן מה את אומרת? אני די מפחד אני מדבר על ניתוח שרוול ובקשר לקופת חולים לאומית האים היא מחסה את ההוצעות???
|
|
בתגובה ל: מפחד מניתוח מאת: 02468 אין לך מה לפחד, אתה הולך לעשות צעד חשוב מאוד ולשנות את חייך. ד"ר פייגן פשוט "מלאך". היא טובה, עדינה וכל מה שהיית מאחל לעצמך ממנתח. הניתוח לא כואב כי הוא כמובן בהרדמה. אחרי הניתוח לא כאב לי וגם הוצאת הנקז לא כאבה לי. אני ממליצה בחום על ד"ר פייגן וכמובן על הניתוח למי שזקוק לו. שיהיה לך בהצלחה!
|
|
בתגובה ל: אין מה לפחד מאת: iysdh תודה רבה על העדוד והתמיכה דרך אגב משקלי 150 גובהה 179 בן 43 העם אני בסיכון אפילו שהבדיקות שלי טובות?? כמה זמן את אחרי?
|
|
בתגובה ל: שאלה נוספת בבקשה מאת: אדיר מלך העולם  אני נותחתי ב - 24.9.09 וירדתי 35 ק"ג. הסיכון לא קשור לבדיקות. הסיכון קשור לעודף משקל ול - BMI . אם קשה לך לעשות דיאטה לבד ואני מניחה שקשה כי אחרת לא היית חושב על ניתוח אז אל תהסס. הניתוח לא מחולל פלאים ואתה מתעורר בבוקר רזה אך הניתוח עוזר לך להקנות הרגלי אכילה נכונים ואורח חיים בריא. צריך הרבה סובלנות ולרצות לא רק לרזות אלא גם לשמור על ההשגים. שהיה לך בהצלחה, אשמח לשמוע ממך אחרי הניתוח שיתקיים ב?
|
|
בתגובה ל: היי אדיר מאת: iysdh עוד אין לי תאריך אני בשלבים הראשונים שלבי החלטה עם עצמי איזה בית חולים עברת את הניתוח ובת כמה את ומה את עושה למשל שבא לך שוורמה אני מצטער על השאלות אבל אני בודק הכול כנראה מפחד שאני לא יוכל לאכול דברים שאני אוהב הכל בראש אז איך ניתוח יכול לשנות את הראש אולי את צעירה ויותר קל לך לילה טוב
|
|
בתגובה ל: תאריך מאת: 02468 תרגיש בנוח לשאול שאלות גם אני שאלתי הרבה לפני הניתוח. אני בת 43, נותחתי באסותא תל אביב. אם יבוא לי שווארמה אני אוכל והשרוול יעצור אותי שלא אגזים. דיאטה זה לא לחסוך מעצמך ולהתענות אתה יכול לאכול הכל רק במינון הנכון. לא תוכל לאכול את הכמויות שאכלת לפני הניתוח, במשך הזמן לא תרגיש רעב וצורך לכל הדברים שעכשיו אתה אוכל. גם אני התלבטתי המון לפני הניתוח ומאוד פחדתי ולא היתה לי תמיכה מבעלי ובכל זאת עמדתי על שלי, עשיתי את הניתוח ואפילו לעת זיקנה נכנסתי להריון. שיהיה לך בהצלחה.
|
|
בתגובה ל: תשובות לשאלותייך מאת: iysdh צחוק הגורל גם אני בן 43 נשאוי+3 איזה קופת חולים את. אני בלאומית אני מקווה שהם עובדים עם אסותא או אצתרך ללכת לבית חולים תל השומר? אני מבין שד"ר פייגן עובדת גם וגם? טוב תודה לך על העזרה
|
|
בתגובה ל: ד"ר פייגן אניה - אסותא תל אביב מאת: iysdh איך אניה שמעתי שהיא רופאה טובה וממש בן אדם טוב ושהיא מוציאה את הנקז הזה זה כואב?
|
|
בתגובה ל: אחלה רופאה מאת: קורל19 כשהיא מוציאה את הנקז לי לא כאב. היא עושה זאת בעדינות. היא כולה מקסימה ועדינה. אל תחששי ושיהיה לך בהצלחה עם ירידה מהירה.
|
|
בתגובה ל: היי קורל מאת: iysdh שלחתי לך מסר אישי:)
|
|
|
|
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wrYmzND/weight.png]() ''הדבר החשוב בחיים הוא אינו היכן אנו נמצאים, אלא באיזה כיוון אנו נעים.''
|
|
בתגובה ל: פרופ' רובין - הרצליה מדיקל סנטר מאת: בארבי האם ממליצה עליו ?
|
|
החיים זה לא לברוח כשיש סערה...אלא לדעת איך לרקוד בגשם..
עשיתי את הצד ב1.10.09..מכאן..רק שמיים הם הגבול !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: סקר המנתחים הגדול 3 , יוצא לדרך. מאת: שרוולון .
.
|
|
בתגובה ל: ד"ר אסנת רזיאל - מלב"י אסותא ת"א מאת: arg1969 ללא תוכן
|
|
"לא כל מי שנושם חי"
|
|
בתגובה ל: ד"ר פייגין אניה במדיקל סנטר מאת: 70יעל היי יעל אשמח לשמוע איך היה להתנתח אצל דר פייגן..הצליח?מה היה אחרי?לי יש תור ב פברואר..תודה
|
|
|
|
בתגובה ל: סקר המנתחים הגדול 3 , יוצא לדרך. מאת: שרוולוןתוקן על ידי האח הגדול 26/11/2009 1:32
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wpU1c9V/weight.png]() שורוולתי ב- 15.11.09 אצל פרופ' רובין - אסותא ת"א
|
|
|
|
בתגובה ל: סקר המנתחים הגדול 3 , יוצא לדרך. מאת: שרוולון האחד והיחיד.גם אני וגם בן זוגי נותחנו אצלו. מדהים .
|
|
|
|
בתגובה ל: פרופסור משה רובין -בלינסון מאת: mayanosh_870 היי,אני חדשה,מתעניינת בשרוול... אני חברה בקופ"ח כללית ובנוגע לפרופסור רובין כל אחד נותן לי מידע אחר,חלק אומרים שיש הסדר עם הכללית וחלק לא. אשמח אם מישהו שיודע באמת ייתן לי תשובה ובנוסף-לאיזה בתי חולים יש הסדר עם הכללית? פרטי זו לא אופציה לצערי... אשמח לתשובה מהירה,תודה רבה!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: ד"ר סקרן, הלל יפה מאת: lian_j ללא תוכן
|
|
|
|
|
|
|
|
|
בוחרת לחיות חיים מלאים ,ולא לחיות בשולי החיים.אני ראוייה להיות במשקל תקין,בריאה,נאה ומאושרת.
|
|
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wDJvQa5/weight.png]() שורוולתי ב-7/6/10.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: דר' שטיין (מסייע רובין) - אסותא רמת החייל מאת: קיסרית עברתי על רשימת המנתחים בסקר כאן וד"ר שטיין הופיע רק אצלך. אני מאוד אשמח לשמוע ממך רשמים איך הוא היה. את יודעת כמה ניסיון יש לו בניתוחי שרוול?
|
|
בתגובה ל: לקיסרית - איך ד"ר שטיין מאת: חייבת לרזות הוא עשה כבר מאות ניתוחים ועובד יחד עם פרפ' רובין. הוא מנהל מחלקה כירורגית. כל כך נעים לי איתו, אנחנו מתכתבים במייל על כל שאלה גם אחרי הניתוח. הוא נהדר. גר קרוב ממש לאסותא רמת החייל ומגיע לבקר חופשי. שניהם מנתחים ביחד בדר"כ ולעיתים שטיין לבד ורובין לבד אבל באותו היום ובאותו המקום. אני ממש ממש ממליצה עליו
|
|
בתגובה ל: סקר המנתחים הגדול 3 , יוצא לדרך. מאת: שרוולון אני חושב שיעזור אם אנשים יכניסו גם דרך איזה קופה ותנאים לי זה היה עוזר בתחילת הדרך .
|
|
|
|
מושי
|
|
בתגובה ל: ד"ר שוורץ איוון מדיקל סנטר הרצליה מאת: shoshi מדהים,מקצועי ואנושי. מדבר בגובה העיניים, מבין את החששות שסביב הניתוח. ממליצה בחום.
מושי
|
|
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wBzBcTq/weight.png]() היום הגדול שלי: 04/08/10
|
|
|
|
בתגובה ל: סקר המנתחים הגדול 3 , יוצא לדרך. מאת: שרוולון חזרתי אתמול מהניתוח. מעבר לכישרון המקצועי / ניתוחי הבלתי מעורער שלו, ד"ר עסאליה הינו אדם רגוע, מרגיע, קשוב, מלא נכונות לבוא לקראת המטופל - כמובן שלא על חשבון הסטנדרטים המקצועיים שלו. חשה שאם אזדקק לו - אוכל להרים טלפון בכל שעה - ואקבל התייחסות ומענה הולם. שולחת גם את בן זוגי אליו... אז מה יותר מזה?
|
|
|
|
בתגובה ל: ד"ר עסאליה -רמב"ם חיפה 4.8.10 מאת: לירזוש ללא תוכן
|
|
|
|
] ![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wuOppXP/weight.png]()
|
|
|
|
בתגובה ל: סקר המנתחים הגדול 3 , יוצא לדרך. מאת: שרוולון פרופסור רובין- בלינסון
|
|
|
|
בתגובה ל: סקר המנתחים הגדול 3 , יוצא לדרך. מאת: שרוולון היי .. הייתי רוצה להמליץ על המנתח שעשה לי את הניתוח רופא מדהים סובלני מסביר פנים מקצועי ביותר. היו לי לא מעט חששות ולא מעט שאלות שעל כולן הוא ענה בחיוך וסובלנות אין קץ זמין תמיד גם בנייד גם אם פתאום בבית נזכרתי במשהו לא נתקלתי בדברים כאלו. והצוות שהיה איתו אין דברים כאלו פשוט אין מילים בפי.
|
|
בתגובה ל: סקר המנתחים הגדול 3 , יוצא לדרך. מאת: שרוולון הניתוח בעוד שבוע וקצת 26.12
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wrIxqV3/weight.png]() [/
|
|
|
|
|
|
|
|