|
או במחוזותינו- הסקר של סוף השבוע הגיע! מוכנים? אז כמו שכתבה ליבי, בתחילת כל סוף שבוע אעלה שאלת סקר. מי שיש לו רעיונות לשאלה- מוזמן לשלוח לי במסר. מבטיחה לתת קרדיט...
השאלה של השבוע- מה היה פריט היעד שלכם? על איזה פריט חלמתם/ פנטזתם בתהליך ההכנה לניתוח ומיד לאחריו? שימלה? חצאית חושפת שחלות? אולי תספורת נועזת? שתפו, שתפו. דורית
|
|
בתגובה ל: הציור השבועי לילד מאת: עייפה ומאושרתכמובן חגורה יפה שיראו(אני לא זוכרת מתי בפעם האחורנה חגרתי חגורה) , שיער קצוץ וצבוע בצבע אדום נועז, וללכת לים עם בגד ים ללא תוספת של מכנסים עד הבריכיים.
|
|
בתגובה ל: חולצה בתוך מכנס ולא איזה "אוהל" שמכסה ירכיים מאת: mami13 השיער שלך ממש יפה- לא לגעת! לגבי כל השאר- בהצלחה:)
|
|
בתגובה ל: אבל.... מאת: לנה25 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: חולצה בתוך מכנס ולא איזה "אוהל" שמכסה ירכיים מאת: mami13 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: הציור השבועי לילד מאת: עייפה ומאושרתג'ינס וטי שירט לבנה.
|
|
בתגובה ל: הציור השבועי לילד מאת: עייפה ומאושרתב - 15 שנה האחרונות אני לובשת רק שחור אז אני מחכה ללבוש צבעוני ולהרגיש בנוח בו וכמובן מפנזטזת על גופיה וג'ינס להכנס לחנויות רגילות ושלא יסתכלו עליי המוכרות במבט של מה את מחפשת כאן או בואי לאגף המידות הגדולות יש לנו שם אוהלים בשבילך:)))
|
|
בתגובה ל: הציור השבועי לילד מאת: עייפה ומאושרתוגם כל השאר. צנוע כזה:)
|
|
בתגובה ל: הציור השבועי לילד מאת: עייפה ומאושרתכשמנה לא היו בעד שאלבש קפוצ'ון. טענו שזה משמין, אני יודעת? רק חיכיתי להרזיה וקניתי מלא כאלה :-) עגילי חישוק נתנה לי חברת פורום בפעם הראשונה במפגש בנתניה שהיה קרוב ליום ההולדת שלי ואחרי שהצהרתי שזה חלומי הכמוס. מאז יש לי הרבה זוגות של חישוקים. וחולצות גולף גם.. כשמנה נטולת צוואר תמיד נמנעתי מהן. מאחר שאני עובדת ליד עזריאלי (מסוכן, אל תנסו בבית) - יום אחד בהתקף חשק אמרתי לעצמי: היום אני קונה גולף שחור. אז זה הסתיים בארבעה גולפים :-) ועוד דבר, חולצה בלי עליונית. סבלתי מהקטע שכל חולצה הייתה נראית צמודה מדי והייתי צריכה להסתיר. אז עכשיו אין הסתרות. אוהבת את רעיון הסקר!
|
|
בתגובה ל: קפוצ'ונים, עגילי חישוק וחולצות גולף מאת: libi79 גולף אני עדיין לא מעיזה. כל השאר- מגניב!
|
|
בתגובה ל: חיכיתי וחיכיתי לראות מה תכתבי מאת: עייפה ומאושרת תמיד סבלתי מגולף בגלל החשש לחנק. ערב אחד בעבודה החלטתי שזה מה בא לי עכשיו...
ADHD וגאה בזה - בדרך כלל מה שבא לי אני חייבת לעשות.
אחת הקניות הטובות ביותר שלי :-) תעיזי, זה כיף.
|
|
בתגובה ל: הציור השבועי לילד מאת: עייפה ומאושרתסתם ג'ינס עם גופיית סבא צבעונית ומגניבה (קניתי 6, בשלל צבעים). הכי הכי אני מחכה לקיץ כדי ללבוש מכנסים באורך הברך, גופיה צמודה וסנדלים שטוחות. ככה, כמו קיבוצניקית. הכל מוכן בארון- רק שכבר יגיע הקיץ!!!
|
|
בתגובה ל: הציור השבועי לילד מאת: עייפה ומאושרתלהגיע לחנויות לבגדי גברים ולא ללכת לאגף ה"מוקצים" של מידות 58 ומעלה, יהיה מבחינתי הישג. חוץ מזה, חולצה לבנה מכופתרת מידה LARGE ומכנס שחור מחויט מידה 48 וזהו......
|
|
בתגובה ל: הציור השבועי לילד מאת: עייפה ומאושרתהפעם האחרונה שלבשתי ביקיני הייתה בגיל 4 בערך.. מאז נמנעתי מללכת לבריכה ולים וגם אם הלכתי זה היה עם מכנס וגופיה מעל.. =\ וגם ללבוש חולצה קצרה/גופיה בלי קרדיגן מעל כדי להסתיר את הידיים הענקיות שלי..(גם בקיץ תמצאו אותי עם ארוך) גם שמלות מעולם לא הסכמתי ללבוש בגלל הרגליים אבל מאז הניתוח אני לובשת כמעט ורק שמלות ומאושרת מהעניין :) בכל מקרה, שבועיים לפני הניתוח חגגתי 22 והבטחתי לעצמי שזו תהיה שנה של התחדשות והתחלות חדש... ואני ללא ספק אגשים את זה! :)
|
|
בתגובה ל: הציור השבועי לילד מאת: עייפה ומאושרתאני כבר הגשמתי שנים שמורים לי בארון ארבע זוגות ג'ינס ליויס מהתיכון זוכרים את הליויס שהיה להיט? הם הרי כמו חדשים, הג'ינסים של אז הם פלדלת חחח כולם עולים עלי! מידות 38- 40 אבל הגזרה הצרה הזאת של הילדות חזרתי להיות בת 17 אבללללללללל אחרי שלוש קיסריים כמובן שהגוף לא אותו דבר והמוצקות של גיל 16 כבר לא פה אז אני לא מרוצה הטוסיק לא צמוד כמו אז והצדודית קצת נשפכת פולניה, אמרנו?
|
|
בתגובה ל: הציור השבועי לילד מאת: עייפה ומאושרתללא תוכן
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wEKl3Qm/weight.png]() החיים החדשיים התחילו ב 8.7.2010
|
|
בתגובה ל: הציור השבועי לילד מאת: עייפה ומאושרתשיושב טוב על הגוף,בלי חולצה ושרוואל מעל...(וסוף סוף גם להכנס למים...)
|
|
בתגובה ל: הציור השבועי לילד מאת: עייפה ומאושרתעל חולצה שלא תבליט את ה-LOVE HANDLES בא לי על מותניים צרות בלי כרס משתפלת
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w28cgKY/weight.png]() h- Don't let go, Never give up, It's such a wonderful life
|
|
בתגובה ל: הציור השבועי לילד מאת: עייפה ומאושרתללבוש את כ ל השמלות המהממות שלי (ממיטב היצרנים קסטרו זרה רנואר) שיושבות להן יפה בארון ומחכות רק לי... (במידה 38 !) ... יש לי ריר על השפתיים ... חחחח ברגע שאוכל ללבוש אותן שוב אדע שהמטרה שלי הושגה ובהחלום שלי התגשם שוב!!!
|
|
בתגובה ל: הציור השבועי לילד מאת: עייפה ומאושרתהחלום שלי, ולאו דווקא הפנטזיה, הוא קצת שונה משל הצעירות שבינינו. שהבטן תעלם לה. אולי לא תעלם מבחינת מבנה הגוף שלי, אבל שלא תהיה הדבר הכי בולט כאשר החולצות כבר לא כמו אוהלים, אלא צמודות יותר וקצרות יותר. הכל בהתאם לטעמי, כמובן. ובטח לא לעשות את התנועה המגונה של לסחוב כלפי חוץ את החולצה שנדבקה לה לבטן. להכנס לחנויות רגילות ולא להרגיש את ההרגשה של מה אני עושה כאן, ולא להגיד - אני רק מסתכלת למתנה עבור כלתי (לאחר כמובן שלא העזתי למדוד כלום) אבל החלום האמיתי שלי כבר מתחיל בחלקו, והדגש הוא בחלקו, להתגשם. חיים יום יומיים יותר נוחים: להתלבש בעמידה, (וכמובן לא בישיבה). להיכנס למושבים במקומות שונים כמו בקולנוע ובטיסות, בנוחיות. ובלי להידחס. לא לחשוש שיחנו לידי רכבים קרוב מדי כך שלא אוכל לצאת ולהיכנס מהרכב. לעשות לעצמי פדיקור ולמרוח לק בצפורניים של הרגליים. (כבר היום אני מסוגלת, מה שלא הייתי מסוגלת קודם, זה לגרוב גרביים בקלות ולשרוך נעליים) עדיין לא מסוגלת לשרוך באמצע הרחוב, כאשר שרוך נפרם. והכי הכי הכי חלום -- לשבת על הריצפה ולשחק עם הנכדים שלי. ולמה חלום ולא פנטזיה? כי חלום קל יותר להגשים מאשר פנטזיה. שבת שלום :) נורית
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wpcanKW/weight.png]()
|
|
בתגובה ל: הציור השבועי לילד מאת: עייפה ומאושרתבהתחלה ללבוש ג'ינס מחנות רגילה עם חולצה לא ארוכה בהמשך מכנסיים קצרים אח"כ שמלות ובסוף מיני ג'ינס ושמלה מקסטרו/ רנואר. עכשיו אני מפנטזת על שמלה לבר מצווה של הבן שלי בעוד חצי שנה בע"ה בא לי על משהו בסגנון "שושלת" שמחה
![http://img402.imageshack.us/img402/8677/111hr.jpg]() קבוצות חדשות בפתח... קבוצת נתניה
וקבוצת רמת ישי בעמק יזרעאל לפרטים והרשמה : 0542699023 simhaj217@gmail.co
|
|
בתגובה ל: אצלי זה היה בשלבים מאת: שמחה40 את כבר לא צריכה לפנטז, צאי וקני כל העולה על רוחך, כל דבר יראה עלייך מדהים. נורית
|
|
בתגובה ל: שמחה חמודה מאת: Nurit48 את הרי במצב בו נשאר לך רק לבחור- הכל מתאים, הכל עולה, הכל יפה. רק לבחור את הצבע המתאים. ברכות לבר המצווה.
|
|
בתגובה ל: אצלי זה היה בשלבים מאת: שמחה40 אני אשלח לך אותך מחר בע"ה למייל, זה לא בסגנון שושלת אלא של הזוכה באוסקר. אגב זו שמלה שאני רוצה לתפור לבר מצווה של הבן שלי בעוד שנה וחצי בע"ה. איזה כיף להיות אמא כוסונית לבן 13.
"לא כל מי שנושם חי"
|
|
בתגובה ל: הציור השבועי לילד מאת: עייפה ומאושרתמידה 40 שקיבלתי ליום הולדת 21, כבר נלבש.. עכשיו הרצון הוא ג'ינס קצר מעל הברך ואולי יום אחד ללבוש מידה 36 :)
|
|
בתגובה ל: הציור השבועי לילד מאת: עייפה ומאושרתגינס סקיני בתוך המגף - מימשתי גינס וטישירט לבנה - מימשתי שמלת מיני - מימשתי חצאית מיני וחולצה צמודה מימשתי כל שנותר הוא ביקיני בקיץ, אז אם אני מצליחה להשיל עוד 7 ק"ג אחרונים אני קונה ביקיני ושולחת לכם תמונות.
"לא כל מי שנושם חי"
|
|
בתגובה ל: פינטזתי על: מאת: 70יעל אני עדיין לא במקום שמרשה לעצמי אפילו לפנטז...
|
|
בתגובה ל: שרשור מקסים! מאת: מתחילה מחדש פנטזיה.. שחקי אותה. לכי על זה -
מה הכי בא לך ללבוש?
|
|
בתגובה ל: מה אכפת לך? :-) מאת: libi79 ואני דווקא חושבת שזה כלי להשגת מוטיבציה בדרך את המטרה. אז מה תלבשי?
|
|
|
בתגובה ל: שאלת הסקר מאת: מאה ומשהו תשאלי את כרטיס האשראי העייף ואת הבעל שלי שטוען שאני שולחת אותו לעבוד שעות נוספות.
|
|
בתגובה ל: הציור השבועי לילד מאת: עייפה ומאושרתאוי זה החלום הרטוב שלי. ואני מתכוונת להגיע לשםצכדי לממש אותו.. רק צריכה למצוא קודם מקום לדחוף את הבטן הפולה שלי....:]
|
|
|
|
בתגובה ל: הציור השבועי לילד מאת: עייפה ומאושרתראשית ,תודה על השאלה...שכן הצלחתם לעורר אותי מתרדמה -חייבת להתעמל ולשאןף ליותר,כמו גם לאכול מאוזן יותר. פריטי לבוש שנפשי חושקת בהם- חצאית,מגף,והכי הכי בגד ים ולהגשים את הפנטזיה הרטובה שלי תרתי משמע- להיכנס לבריכה/לים ולהשתולל עם הילדים שלי!!!,זהו מתחייבת קבל עם ועידה- לעשות יותר מאמצים למען מימוש החלומות שלי!!
בוחרת לחיות חיים מלאים ,ולא לחיות בשולי החיים.אני ראוייה להיות במשקל תקין,בריאה,נאה ומאושרת.
|
|
|
|
בתגובה ל: הציור השבועי לילד מאת: עייפה ומאושרתשמלה כחול כהה ממשי בלי שרוולים- צמודה מאוד עד המותניים עם חגורה ומתרחבת מהמותן למטה- בסגנון מ- מן ומרלין מונרו (סקסי וקלאסי). שמרתי אותה המון שנים (כמעט הדבר היחיד ששמרתי מהתקופה הרזה) בפורים האחרון בתי בת ה16 לבשה אותה(עם כפפות תחרה לבנות וכובע על עין אחת)- כולם אמרו שהיא נראית מדהים ושאלו מאיפה השמלה. כשהיא אמרה "זאת הייתה של אמא שלי" כולם הסתכלו עלי באי אמון. בפורים הבא- אני אלך עם השמלה הזאת
|
|
בתגובה ל: שמלת משי כחולה עם נקודות לבנות מאת: נובית1 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: הציור השבועי לילד מאת: עייפה ומאושרתברוווווווור שחצאית מיניי יפה כזו שחושפת שחלות :)
|
|