|
ושאלת השבוע- מה המשפט ההזוי ביותר שאמרו לכם כשהודעתם שאתם עומדים להשתרוול? תוקן על ידי עייפה ומאושרת 30/4/2010 9:16
|
|
בתגובה ל: סוף השבוע התחיל, ואיתו סקר! מאת: עייפה ומאושרתכשהודעתי לאמא שלי שאני לפני שרוול היא אמרה לי- "אבל מתים מזה, לא?". אבא שלי, לעומת זאת, היה מאוד פרקטי, ושאל- "כמה אני צריך לשלם לך כדי לרדת מהרעיון הטיפשי הזה?" מי מנצח את המשפטים האלו?
|
|
בתגובה ל: ואני אתחיל- מאת: עייפה ומאושרת משפט שחזר על עצמו כל הזמן עד היום של הניתוח. בנוסף בעלי אמר עוד "מה..,תשאירי אותי לבד עם 3 ילדים?". ממש מעודד.
|
|
|
בתגובה ל: הצעת שוחד מבן הזוג ואבחנה מוזרה מאת: מאה ומשהו נכון, נאמר לי שחבל על הפנים היפות שלך, תהיי נורא מקומטת...
|
|
בתגובה ל: סוף השבוע התחיל, ואיתו סקר! מאת: עייפה ומאושרתכשרצית?! כאילו, יום אחד אני רוצה להיות שמן ויום אחד אני רוצה להיות רזה - איך התעוררתי היום? כמובן גם אמרו כמה דברים על מוות...
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w28cgKY/weight.png]() h- Don't let go, Never give up, It's such a wonderful life
|
|
בתגובה ל: "אבל, כשרצית הצלחת לרדת יפה" מאת: MEIR35 כמו שמאיר אמר - כשרצית כבר ירדת לבד, למה הניתוח? זה רק כוח רצון.
|
|
בתגובה ל: סוף השבוע התחיל, ואיתו סקר! מאת: עייפה ומאושרתאם תאכלי פחות לחם בטוח תרדי. בניתוח תמותי או במקרה הטוב תשארי נכה. החלק העצוב הוא שמי שאמר את זה הוא רופא המשפחה שלי:( תוקן על ידי עייפה ומאושרת 30/4/2010 8:6
|
|
בתגובה ל: חבל, בחורה צעירה ויפה.... מאת: לנה25 אני אוטיסטית אחרי שעה וחצי של שינה.... ליבי- תקני!
|
|
בתגובה ל: חבל, בחורה צעירה ויפה.... מאת: לנה25 אבל תיקנתי אני
|
|
בתגובה ל: יש לי תחושה שליבי עדיין ישנה... מאת: עייפה ומאושרת ללא תוכן
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w28cgKY/weight.png]() h- Don't let go, Never give up, It's such a wonderful life
|
|
בתגובה ל: ששששש.... עכשיו לילה אצל ליבי מאת: MEIR35 ככה זה שהןלכים לישון בארבע וחצי בבוקר. גוד מורנינג לכל ציפורי השחר :-)
|
|
בתגובה ל: :-) ועכשיו בוקר מאת: libi79 אני העברתי לילה לבן אחרי שהתברר שהשיזוף הנחמד שחשבתי שקיבלתי אתמול התגלה ככוויות כואבות ביותר שלא נתנו לי לישון =\
|
|
בתגובה ל: יש לי תחושה שליבי עדיין ישנה... מאת: עייפה ומאושרת מזל שיש פה אנשים אחראים שמתפקדים בבקרים....
|
|
בתגובה ל: תודה:) מאת: לנה25 יש משמרות כמעט 24 שעות ביממה.
כמו שאבא שלי תמיד אומר: לא צריכים אזעקה... יש לנו תורנות עגולה (הוא קם בדרך כלל כשאני הולכת לישון :-)).
|
|
בתגובה ל: תודה:) מאת: לנה25 הגעתי טרוטת עיניים בבוקר למרפאה, אחרי שישנתי 4 שעות בלילה. קמתי ב- 5:30, העמדתי סיר לארוחת צהריים, פיזרתי ילדים והגעתי לעבודה עם הקפה ביד. ההודעה הראשונה לרופא שעבד איתי- "שלא יהיו לך אשליות. לא עובדים קשה היום. אם אתה חושב שמישהי צריכה עירוי- נא להפנות למיון. אל תטרח לשלוח אלי...". נו, נו. מזל שמישהו ריחם עלי והמרפאה הייתה נטושה רוב הבוקר.
|
|
|
בתגובה ל: לא יעזור, אצלי זה המשפט המנצח מאת: מיכל555 אין מצב שאפשר להמציא שטות כזו. ניצחת.
|
|
בתגובה ל: זה כ"כ הזוי שברור לי שזה אמיתי! מאת: עייפה ומאושרת את פשוט לא מבינה כמה לא הבנתי לפני הניתוח שעוד הלכתי ושאלתי את רזיאל אם זה נכון! היא השתינה במכנסיים מרוב צחוק, זה היה גדוללל
|
|
בתגובה ל: לא יעזור, אצלי זה המשפט המנצח מאת: מיכל555 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: היית צריכה להגיד לה לשים את הקיבה על האש ..מ-ע-ד-ן מאת: שבלולית את השיליות מהלידות למריחה על הפנים אומרים שזה הכי מעולה איכסס חחחחחחחח
|
|
בתגובה ל: ברור. אני עוד שומרת מאת: מיכל555 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: כולם לשמור את הקיבות שלהם למפגש על האש לפעם הבאה(: מאת: שבלולית בסוף היום יוכרז המנצח בתחרות המשפט ההזוי. הפרס לזוכה המאושר- הקיבה שמיכל שומרת במקפיא שלה.
|
|
בתגובה ל: לא יעזור, אצלי זה המשפט המנצח מאת: מיכל555 יש לך את הקול שלי
|
|
בתגובה ל: ורק בגלל שהאמנת לזה מאת: libi79 ועכשיו להתלבטות הרגילה של יום שישי מה להספיק קודם? קניות, כביסה, ספונג'ה ? עד שהילדים יחזרו מבית הספר? יש לי בדיוק שעה וחצי הפתרון: ספונג'ה וכביסה יחכו לצהריים , יוצאת להליכה ובדרך את הקניות . פשוט לא אהיה רגועה אם לא אלך את השעה. ביי בינתיים
|
|
|
|
|
|
יצירות המתוקות - סטודיו לעיצוב עוגות. עוגות חתונה ולכל אירוע, סדנאות בצק סוכר ,תמונות אכילות, חנות מומחית לעיצוב עוגות, סוכריות עם תמונה ועוד, כשר. כנסו לאתר ותהנו www.liatavivi.comוגם... מדריכת ספינינג משורוולת :-) ליאת אביבי 054-5563314 ![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w1aYyaW/weight.png]()
|
|
בתגובה ל: סוף השבוע התחיל, ואיתו סקר! מאת: עייפה ומאושרתאבל אני סיפרתי להרבה אנשים לפני הניתוח ואחרי... אנשים ששמעו בשנייה הראשונה היו בשוק אבל אף אחד לא אמר הערה מוזרה כולם אמרו לי כל הכבוד על האומץ ובהצלחה אני חייבת להגיד שהופתעתי לטובה... ושכך ימשיך אז אני מניחה שבסיבוב הזה השבוע אני מקום אחרון נראה מי ינצח את המקום האחרון שלי:)))
|
|
בתגובה ל: סוף השבוע התחיל, ואיתו סקר! מאת: עייפה ומאושרתכמובן שהרבה מנותחי טבעת אמרו לי: את תסתבכי, ותתרחב לך הקיבה והיא תחזור למה שהייתה פעם. אבל מה שהפיל אותי מצחוק הייתה חברה טובה מהתיכון שאמרה לי ערב הניתוח שהיא מכירה מישהי שנפטרה מזה לפני יומיים והוסיפה את המשפט: "אני אתפלל עלייך". (שתפילה זה יפה אבל היא הייתה אומרת לי את זה בכל פעם שהייתי עושה משהו שהוא מחוץ למסגרת בית יעקב הכשרה :-)) תוקן על ידי libi79 30/4/2010 11:53
|
|
בתגובה ל: סוף השבוע התחיל, ואיתו סקר! מאת: עייפה ומאושרתואין לך דרך חזרה , למה לא תעשי דיאטה זה יותר בטוח (כאילו אין תואר בדיאטות), ואמא שלי אמרה לי שאני אזהר שלא אמות , אז נזהרתי.
|
|
בתגובה ל: לי אמרו משוגעת זה ניתוח בלתי הפיך מאת: mami13 את משוגעת? זה ניתוח בלתי הפיך...:)
|
|
בתגובה ל: לי אמרו משוגעת זה ניתוח בלתי הפיך מאת: mami13 מזל שאמרו לך להיזהר. מעניין מה היה קורה אחרת. מקווה שנרגעת מהעוגה של אתמול. נראה ל שהסוכר השפיע עלייך יותר מסמים...
|
|
בתגובה ל: הצליחה לך הזהירות מאת: עייפה ומאושרת ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: סוף השבוע התחיל, ואיתו סקר! מאת: עייפה ומאושרתכן, קשה! כשאת עסוקה מגיל 8 בדיאטות אז מגיע שלב שכבר מרימים ידיים.. והכי מצחיקים היו אלה שתמיד אמרו "את כל כך יפה, חבל שאת שמנה.." או "ה' נתן לך יופי וחכמה..למה לא יכל לתת גם רזון?" וכשסיפרתי להם על הניתוח פתאום אמרו "אבל את לא כל כך שמנה...יפה לך ככה" אוי הצביעות..
|
|
בתגובה ל: סוף השבוע התחיל, ואיתו סקר! מאת: עייפה ומאושרת![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/smil411e27e20e67e.gif סמיילי_שטן]() באמת שפירגנו. אני פשוט התבשלתי ובישלתי את האחרים במשך כמעט שנה מהיום שהתחלתי לדבר על ניתוח. עד שיום אחד הבן שלי כבר כעס עלי ואמר לי "למה את מחכה? שיהיה קיץ? את לא אוהבת לעשות כלום בקיץ כי את סובלת מחום. ואני כבר מחכה שלא יהיה לך קשה לעזור לי עם הילדים כשאני צריך בייביסיטר !!!" אוקיי, זה הספיק לי ולמחרת התייצבתי אצל רופא המשפחה ומיד נתן לי את כל רשימת הבדיקות עם פירגון עצום מצידו. וכן, היו גם הסתייגויות, כמו שאחותי אמרה שאם אני הולכת לניתוח, היא לא תדבר איתי יותר. ואפשר להבין אותה, הבת שלה שהיא הרבה יותר שמנה ממה שאני הייתי, כמעט הלכה לעולמה לאחר סיבוך של טבעת. חברה אחרת אמרה לי שעוד לא ניסיתי הכל. הכל יותר טוב מניתוח. ושוב חברה אחרת אמרה לי "יוווווווו, לא תוכלי לאכול כלום אחרי הניתוח" והתשובה שלי "יופי, זה בדיוק מה שאני רוצה, מספיק אכלתי כל החיים" וחבר אחד אמר לי שרק הקוקויים הולכים לניתוח. אבל באמת בגדול, היה פירגון עצום מצד הרוב. שבת שלום :) נורית
|
|
בתגובה ל: האמת? לי כמעט כולם פירגנו.... מאת: Nurit48 לא ראית אתמול? דרך אגב, עכשיו כשאת קלילה יותר- יש דרישה ליותר בייביסיטר???
|
|
בתגובה ל: באמת רק הקוקואים הולכים לניתוח מאת: עייפה ומאושרת לאו דווקא יותר דרישה לבייביסיטר, פשוט משאירים את הנכדים איתי בלב יותר שלם. בטוחים שלא יהיה לי קשה כמו קודם, לרוץ אחריהם, להרים אותם, לחתל את התינוק וכד'. האמת שהם מאוד צודקים. היום אני נהנת להיות במחיצתם של הנכדים הרבה יותר ממקודם. וכמובן, זה ילך וישתפר, וכמו שכבר כתבתי, מחכה ליום שאשב איתם על הריצפה ונשחק יחד. :) אוהבת נורית
|
|
בתגובה ל: דרישה לבייביסיטר מאת: Nurit48 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: סוף השבוע התחיל, ואיתו סקר! מאת: עייפה ומאושרתללא תוכן
|
|
בתגובה ל: סוף השבוע התחיל, ואיתו סקר! מאת: עייפה ומאושרתבת דודתי התקשרה אלי כמה שעות לפני הניתוח כשאני בשיא הלחץ ואמרה לי בקול תוקפני מאד.."את מוכנה להסביר לי בשביל מה את עושה את זה"?!!!!?!?!?! אז אמרתי לה: לא. וניתקתי לה בפרצוף... עד היום היא מתנצלת חחחחחחחחח :)
|
|
בתגובה ל: סוף השבוע התחיל, ואיתו סקר! מאת: עייפה ומאושרתללא תוכן
![http://img402.imageshack.us/img402/8677/111hr.jpg]() קבוצות חדשות בפתח... קבוצת נתניה
וקבוצת רמת ישי בעמק יזרעאל לפרטים והרשמה : 0542699023 simhaj217@gmail.co
|
|
בתגובה ל: סוף השבוע התחיל, ואיתו סקר! מאת: עייפה ומאושרתהאמת שהבת דודה ששאלה לפני הניתוח " סליחה את מוכנה להסביר לי למה את עושה את זה" זה הכי גדול אני חושבת שהייתי שוברת את שיאי הפיזיקה ומתנפלת עליה דרך חוט הטלפון פיזית מה שהכי מבאס זה שכל הההערות האלה מאנשים לא עוזבות אותנו גם אחרי הניתוח. עכשיו תפתחי שרשור על ההערות של אחרי , אני בטוחה שנשבור שיאים בצחוקים ועצבים גם יחד. סלט של נשמות טובות , מאותגרים שכלית, קנאיות וקנאים והכל מוגש ברוטב האופי הישראלי המתערב והנדחף עם פירורי " אני תמיד יודע הכל ויותר טוב ממך, בואי אני אסביר לך מה עשית, איך זה ישפיע עליך ואתן לך רשימה של האסונות הכי גדולים שיקרו לך מזה . ובל נשכח את זה שהבאנו על עצמנו סרטן בטוח- שזה היה אצלי לפחות האיום המנצח שהושמע תמיד בלחש תוך אמפתיה שאת הזיוף שלה היה אפשר לראות בעינים של מי שאמר לי את זה. כאילו עוד שניה הוא מגיע לאורגזמה מעצם המחשבה שכרגע הוא פיצח את האטום עבורי ... שרשור יותר מוצלח מזה לא יכול היה להכתב. מה דעתכם?
|
|
בתגובה ל: סליחה, מי המנצח?? מאת: מיכל555 ברור לא? הקיבה של מיכל, שממתינה לבטח במקרר למקרה שתתחרט, ביחד עם השליות למקרה שתתקמט...
|
|
בתגובה ל: יש מנצחת!!! מאת: עייפה ומאושרת קיבה במקרר והמוח של מי שהגה את זה במקפיא...
|
|
בתגובה ל: סליחה, מי המנצח?? מאת: מיכל555 האיום התמידי שבגלל שאני מספרת שעשיתי ניתוח אני מנועה מלהתחתן.. לא סוד שההורים שלי היו נגד. לא נגד הניתוח חלילה - זה דבר ששינה אותי מהקצה לקצה ואת תמונת ה"לפני" שהראיתי ביום חמישי, גם אני הפסקתי להאמין לה :-)
אלא על הרבה אחרי. אפילו שסחבתי את אבא שלי לרב שלו שישמע שהוא מתיר לי לספר - פתאום "הכרחתי את הרב". כאילו שכשרציתי ללכת לאוניברסיטה עזר לי להכריח אותו (קיבלתי שלילי לגבי שירות לאומי ואוניברסיטה).
אז השבת רמזו לי שמי ששומע שעברתי ניתוח נמנע ממני ורע עשיתי שבחרתי לחיות "מחוץ לארון". נו שוין :-)
|
|
בתגובה ל: סוף השבוע התחיל, ואיתו סקר! מאת: עייפה ומאושרתשלוש פעמים במהלך חייה משום שבכל פעם עלתה מחדש במשקל בהפרש של מספר שנים, ובפעם השלישית נפטרה כתוצאה מסיבוכים , הגבתי - תודה חמודה שלי גם אני אוהבת אותך ... בתקווה שפעם אחת תספיק לי עד סוף ימי ואשכיל לשמור על ההישג ..
מיכל
|
|
בתגובה ל: סוף השבוע התחיל, ואיתו סקר! מאת: עייפה ומאושרת" חחחחחחחחחחחחחחח למה מה את לא יכולה לבד לעשות דיאטה " (והחחחחחחחח היה בטון הכי מזלזל שיש) ועוד נאמר ע"י מישהי שהיא דדדדאבבבה בגודל שלי לפחות. היום כשהיא רואה אותי ברחוב היא לא מפסיקה לקלל אותי על איך שירדתי... ואני אומרת לה "חחחחחחחחחחחחחחח" צוחק מי שצוחק אחרון...
|
|
בתגובה ל: סוף השבוע התחיל, ואיתו סקר! מאת: עייפה ומאושרתאת משוגעת? מעדיפים שמנה בריאה על רזה חולה.מה שאנשים לא מצליחים להבין שאני גם שמנה וגם חולה מאד עקב ההשמנה.
|
|
בתגובה ל: סוף השבוע התחיל, ואיתו סקר! מאת: עייפה ומאושרת"זה הניתוח הזה שמתים ממנו?" אבל זה לא מגיעה לקרסוליים של הקיבה במקרר של מיכל :-)
יצירות המתוקות - סטודיו לעיצוב עוגות. עוגות חתונה ולכל אירוע, סדנאות בצק סוכר ,תמונות אכילות, חנות מומחית לעיצוב עוגות, סוכריות עם תמונה ועוד, כשר. כנסו לאתר ותהנו www.liatavivi.comוגם... מדריכת ספינינג משורוולת :-) ליאת אביבי 054-5563314 ![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w1aYyaW/weight.png]()
|
|
בתגובה ל: סוף השבוע התחיל, ואיתו סקר! מאת: עייפה ומאושרתמפיה של גיסתי כשסיפרתי לה על הניתוח... איזה טעות היה לספר לה, אבל בסופו של דבר היא תדע...
|
|