|
נפגשנו משורוולות הפורום (ותומר :-)) למפגש חלבי טעים וכיפי בביתה של שלומית בגבעתיים. קודם כל תודה לשלומית ונעמי (ולשוגי וסיליה) שפתחו בפנינו את ביתן המדהים. תודה לכל העמלות והמכינות היה מאד טעים.
לבקשת רחל נשתדל לשדרג אותה במתכונים - אז בבקשה מכן שתפו אותנו כדי שאוכל להכניס את המתכונים למאמרים משמאל.
נהניתי מאד ובפעם הבאה עלתה בקשה למפגש מיסטיקה - אז נועם מתנדבת להביא קלפים. מישהו עוד מעוניין לשתף אותנו?
|
|
בתגובה ל: מפגש שבועות מאת: libi79 תודה מיוחדת לתומר על התוכנית האומנותית, היה מצחיק בטירוף:) מורן, מתכון לסלט המעולה שלך, בבקשה! היה כיף!
|
|
בתגובה ל: מצטרפת לכל התודות וגם..... מאת: לנה25 אתם מתעוררים מוקדם.... קצת לישון,לבור שעות שינה:)))
|
|
בתגובה ל: מצטרפת לכל התודות וגם..... מאת: לנה25 ללא תוכן
Tomer
|
|
בתגובה ל: מצטרפת לכל התודות וגם..... מאת: לנה25 היה ערב מאוד מצחיק וכייף תודה רבה לשלומית ונעמי על האירוח המקסים מחכה כבר למפש הבא
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wEKl3Qm/weight.png]() החיים החדשיים התחילו ב 8.7.2010
|
|
בתגובה ל: מפגש שבועות מאת: libi79 היה מפגש בנות ובן... :-) תרנגול אחד בלול תרנגולות... והאמת היא שהיו שם כמה תרנגולות... :-) שלומית ונעמי, תודה על אירוח מדהים! הרגשתי בבית וזה היה אדיר!!! ממי, מקווה שרמת הסוכר נשארה גבוהה, כך שניקיון הבית ילך במהירות... :-) ולכולן (ואחד...), רציתי לומר תודה על ערב נפלא. זכיתי להכיר את הפרצופים מאחורי הכינוים (ועדיין לא זוכרת מי שייכת לאיזה כינוי...)!!! מחכה ומצפה למפגש הבא!!! שתהיה שבת מלכה!!! (כן, לנה. גם השבת היא מלכה...) יעל
|
|
בתגובה ל: ערב אמנותי בגבעתיים... מאת: יעל43לנה היא המלכה, שהשבת תמצא לה כינוי אחר!
|
|
בתגובה ל: אני מצטערת... מאת: עייפה ומאושרת ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אני מצטערת... מאת: עייפה ומאושרת עוד לא קיבלנו אישור מנורית לכינוי!
|
|
בתגובה ל: ערב אמנותי בגבעתיים... מאת: יעל43 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: ערב אמנותי בגבעתיים... מאת: יעל43 הבלינצ'ס באמת מעולים, תודה:)
|
|
בתגובה ל: מצטרפת לפאני, מאת: לנה25 בפעם הבאה אכין משהו אחר... :-)
לאט לאט תכירו את כל השטויות שלי... :-)
|
|
בתגובה ל: תודה בנות!!! אני שמחה שאהבתן!!!; מאת: יעל43 את מקצועית בנושא. נו,נו.. אנחנו מתכננים מפגש בערך אחת לחודש. אז יש עוד הרבה למה לצפות :-)
|
|
בתגובה ל: כמו שראיתי בפייסבוק מאת: libi79 להראות לכן הכל... :-)
הייתי צריכה לגלות טפח אחר טפח...
אחחח... אני מחכה למפגשים האלה... ומצפה!!!!
|
|
בתגובה ל: מפגש שבועות מאת: libi79 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: תומר - זו כבר הכניסה השנייה שלי היום - רשמת? מאת: Only me ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מפגש שבועות מאת: libi79 סלט הפתעות:
חומרים: - חסה - עלי בייבי - 2 סוגי פירות: ענבים או רימונים או שזיפים או אפרסקים או נקטרינות או חמוציות וכו' - בצל סגול חתוך לפרוסות - פקאנים מסוכרים(סינים)
חומרים לרוטב ואופן הכנה: - להמיס 2-3 כפות ריבת משמש במיקרו כחצי דקה - 2 כפות חומץ רגיל - 3 כפות מיץ לימון - 1/2 כוס שמן זית - (אפשר פחות) - מלח - פלפל לבן
את כל חומרי הרוטב לערבב היטב בצנצנת בנפרד ורק לפני הגשה להוסיף לסלט ולערבב...
בתיאבוןןןןןןןןןןןןן
|
|
בתגובה ל: מפגש שבועות מאת: libi79 תודה רבה לשלומית ונעמי על הארוח בביתכן החמים והמעוצב מדהים:)) וכמובן תודה לשוגי המהממת שהשתתפה בכל מחיאות הכפיים... היה כיף ומצחיק.. שמחתי להכיר כל אחד(תומר) ואחת מכן:))) מקווה לראותכן/ם בקרוב.....
וכמובן תודות רבות למי שליוו אותנו במפגש בלב ובנפש: - דר רזיאל השולטתתתתתת - דר אניה פייגין המדהימההההה - פרופסור רובין התותחחחחח
|
|
בתגובה ל: מפגש שבועות מאת: libi79 זה מדהים איך השרוול שלנו
פתח בפנינו ערוצים חברתיים
כאלה שכיף להיות בהם
כי כולם מבינים את כולם בלי לדבר.
שמחה
![http://img402.imageshack.us/img402/8677/111hr.jpg]() קבוצות חדשות בפתח... קבוצת נתניה
וקבוצת רמת ישי בעמק יזרעאל לפרטים והרשמה : 0542699023 simhaj217@gmail.co
|
|
בתגובה ל: מפגש שבועות מאת: libi79 תודה למארגנים... בפעם הבאה מבטיח לאתגר עם משחקים מצחיקים יותר. דורית, נא לישון צהרים בימים שיש בהם מפגש. שלומית, תודה רבה על האירוח
Tomer
|
|
בתגובה ל: היה מצחיק וכיף... מאת: tomer_s ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: פסיכולוג מאת: Only me ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: רחל תעופי ימינה ... חחחחחחחח מאת: shlomitre שקצת יותר יפעיל אותנו :-)
סגרנו אצלך ערבי חברה. לקחתי את הרעיון של מאמי לגבי התכנית האומנותית.. עובדים על זה :-)
|
|
בתגובה ל: היה מצחיק וכיף... מאת: tomer_s מתי המפגש הבא?
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w28cgKY/weight.png]() h- Don't let go, Never give up, It's such a wonderful life
|
|
בתגובה ל: אחרי שפיספסתי את המפגש האחרון מאת: MEIR35 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אחרי שפיספסתי את המפגש האחרון מאת: MEIR35 ובפעם הבאה אף תירוץ לא מתקבל.
|
|
בתגובה ל: היה מצחיק וכיף... מאת: tomer_s עשיתי את הקצינות (קציצות) שלך, יצא סססססססססססוף. תודה על המתכון!!!
|
|
בתגובה ל: תומר מאת: shlomitre ללא תוכן
Tomer
|
|
בתגובה ל: עם החציל או בלעדיו? מאת: tomer_s ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: היה מצחיק וכיף... מאת: tomer_sזה החיידקים שלי שהתגעגעו הביתה!
|
|
בתגובה ל: מפגש שבועות מאת: libi79 היה מקסים, נהניתי לראות את הפנים מאחורי הניקים. תודה לשלומית ונעמי על האירוח ותודה לכל מי שהיה.
|
|
בתגובה ל: מפגש שבועות מאת: libi79 כדי שאוכל לארגן משהו נחמד, שהוא חצי הרצאה-חצי סדנה,אשמח אם תשלחו לי במסרים אישיים שאלות (ברמה כללית)שקשורות בתקשור,גלגולי נשמות,רוחניות,אנרגיות ורטטים,מוסיקה,דמיון מודרך,ילדי קריסטל ואידיגו (מי ששמע על המושגים האלה,וגם מי שלא),וכל מה שמעניין אתכם לגבי רוחניות. (חוץ מנומרולוגיה ואסטרולוגיה- שבהם כמעט ואין לי מושג,וחיזוי עתידות-שאני אישית נגד זה ולכן גם לא עוסקת בזה).אל דאגה- יהיו גם קלפים ופעילות.שיהיה סופ"ש נעים לכולם.
|
|
בתגובה ל: הי לכולם. מאת: גדולה מהחיים בכל מה שקשור לצ'אקרות ואנרגיה, נורמרולוגיה, קלפי מסר, זימון שפע, נומרולוגיה ורייקי (אבל רק בכלליות כי זה ארוך..)
|
|
בתגובה ל: אני יכולה לעזור.. :) מאת: adi0203 אשמח לשיתוף פעולה,אני שולחת לך מסר אישי.
|
|
בתגובה ל: מפגש שבועות מאת: libi79 נהניתי מאוד.שאפו לכל המכינים והמכינות,נהניתי מכל ביס (והיו הרבה כאלה),וגם לכל היורדים והיורדות ברמות מדהימות.אני חייבת לומר לכם שעבורי אתם מהוים השראה ותמריץ עוד יותר גדול לעבור את הניתוח.תודה על האירוח-שלומית ונעמי,חיבוק גדול לשוגי. (וגם לסיליה).
|
|
בתגובה ל: מפגש שבועות מאת: libi79 אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא... :) שלומית היה באמת אחלה!!! טעים ומהנה :) חיים, תתארגן על משחקי חברה מעודכנים... אמת או חובה עליי... (הורדתי באייפון :) )
|
|
בתגובה ל: מפגש שבועות מאת: libi79 אבל מוטב מאוחר מאשר אף פעם, נכון? :) היה ערב מהנה ביותר ביום חמישי. תודה גדולה לשלומית ונעמי. הארוח ניתן מכל הלב, נותנות הרגשה כאילו אנחנו בבית. תודה לתומר וכמובן בעקבותיו גם לרחל על התוכנית האומנותית. מזמן לא צחקתי כל כך הרבה. תודה על כל המטעמים הנפלאים. הכל היה טעים מאוד. ולמרות שאיננו טורפים/ות יותר, אנחנו יכולים להנות מאוכל משובח. אולי אפילו יותר מקודם. בהצלחה לאלה שעדיין לפני הניתוח. לגבי נועם, אני בטוחה שכשתגיעי בשעה טובה לניתוח, תרגישי כאילו כבר היית שם :)
תודה לכל המשתתפים. היה כייף לראות אתכם שוב ולהכיר את הבנות החדשות.
וכמובן תודה ללנה -- המלכה -- יש אישור. בכלל לא מפריע לנו שיש לנו כמה מלכות, כמו שבת המלכה. כולן מתקבלות בברכה, יש לנו המון מקום בלב לכולן. דורית, מקווה שהחיידקים הולכים ונעלמים ואת מרגישה טוב יותר.
מחכה לפעם הבאה, שיהיה שבוע נפלא לכולנו :) אוהבת נורית
|
|
בתגובה ל: מצטערת על האיחור מאת: Nurit48 אני באמת כבר מרגישה אותו בחוויה,באופן כמעט מוחשי.(את הלפני עם כל ההכנות,את החדר עם שתי המיטות,את האחרי,ורק את חדר הניתוח עצמו עדיין לא).אבל גם זה יגיע בקרוב.תודה על כל התמיכה והעידוד. :- )))
|
|