|
שאלת הסקר של היום באדיבותה של מורמורית, שרוצה מאוד לדעת על הרגלי הפעילות הגופנית שלנו- איזה ספורט אנחנו עושים? באיזו תדירות? כמה זמן לאחר הניתוח התחלנו בפעילות?
סוף שבוע בריא ופעיל לכולנו. דורית
|
|
בתגובה ל: סקר לשבת מאת: עייפה ומאושרתפעמיים בשבוע עיצוב וחיטוב- אירובי ומכשירים, שעה כל פעם. משתדלת עוד פעמיים בשבוע הליכה של שעה (לאחרונה לא יוצא מסיבות בריאותיות). התחלתי הליכות חודש אחרי הניתוח ופעילות אירובית אינטנסיבית חודשיים וחצי מהניתוח.
|
|
בתגובה ל: סקר לשבת מאת: עייפה ומאושרתכל יום (חוץ משבת)לפחות שעה בחדר כושר , הרב על הליכון ומשאירה איזה 10 דקות למשקולות. התחלתי לצערי רק 3 וחצי חודשים לאחר הניתוח... עדיף מאוחר מאשר לעולם לא!!!
|
|
בתגובה ל: סקר לשבת מאת: עייפה ומאושרתאני התחלתי עם הליכות קצרות מיד לאחר הניתוח וכחודש מהניתוח התחלתי לעשות בקביעות הליכה כשעה, משקולות ותרגילי בטן שונים לפחות 4 פעמים בשבוע. בחודש הבא ארשם לחדר כושר שיש בו גם בריכה כך שאתחיל גם לשחות.
|
|
בתגובה ל: סקר לשבת מאת: עייפה ומאושרתאני משתדלת לרכב על האופני כושר הביתיות שלי 25-30 דקות כל יום ותרגילים עם המשקולות הביתיות... עכשיו קניתי את אב רוקט לכפיפות בטן(מכשיר לא רע בכלל) התחלתי חודש אחרי הניתוח... מרגישה על המצפון שזה לא מספיק וצריכה לעשות יותר... מתלבטת עם להרשם לפילאטיס מכשירים או לקאנטרי עם אירובי במים,לשחות ויש עוד חוגים במקום.... נראה לי שאני אתן לעצמי עוד חודש לרדת לפני ההרשמה למקומות ציבוריים כי אני עדין מתביישת:(((
|
|
בתגובה ל: סקר לשבת מאת: עייפה ומאושרתחולת ספורט מאז ומתמיד :-) ספינינג- 5-6 פעמים בשבוע ריצה 1-2 בשבוע, מנסה להעלות תדירות... כל יום עושה אירובי מסוג כלשהוא. חדר כושר 2-3 בשבוע כולל בטן. חזרתי לספורט 3 שבועות אחרי הניתוח.
יצירות המתוקות - סטודיו לעיצוב עוגות. עוגות חתונה ולכל אירוע, סדנאות בצק סוכר ,תמונות אכילות, חנות מומחית לעיצוב עוגות, סוכריות עם תמונה ועוד, כשר. כנסו לאתר ותהנו www.liatavivi.comוגם... מדריכת ספינינג משורוולת :-) ליאת אביבי 054-5563314 ![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w1aYyaW/weight.png]()
|
|
בתגובה ל: סקר לשבת מאת: עייפה ומאושרתהתחלתי בהליכות לפני שבוע (שבועיים אחרי הניתוח) של כ- 45 דקות. שבוע הבא אני כבר רוצה לחזור לשחק כדורסל לפחות פעם בשבוע ובהמשך לאחר שאני ארזה עוד, נוסיף חדר כושר. :)
|
|
בתגובה ל: סקר לשבת מאת: עייפה ומאושרתני התחלתי אחרי 4 שבועות הניתוח 2 חדר כושר בשבועה שעה ו פעם בשבוע שכיה בבריכה ו כול יום כמה ש יכולה הליכה
|
|
בתגובה ל: סקר לשבת מאת: עייפה ומאושרתאני שונאת ספורט כולי תקווה שאחרי הניתוח המצב ישתנה ואולי כאשר אהיה יותר קלה אצליח אני אוהבת לרקוד אז נראה לי שאחפש חוג טוב לריקודי עם חדר כושר עושה לי רע..... ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/smil411e261451ed6.gif סמיילי_כועס]() אגב, איפה מאיר ש"מאיר" לכולנו את היום? שבת שלום לכולם ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/8wmp__hearts.gif לבבות]() עוד 3 שבועות בדיוק לניתוח....נו שיעבור כבר
|
|
|
בתגובה ל: סקר לשבת מאת: עייפה ומאושרתאני התחלתי הליכות של 45 דקות כשבוע וחצי לאחר הניתוח. הולך כ - 4 פעמים בשבוע בהמשך, בעתיד הקרוב, המשך יעלה לשעה בממוצע. כמו כן אוסיף גם פעם פעמים חדר כושר בשבוע - יותר על משקולות - לעצב קצת את השרירים בשאר הגוף. בהמשך, אעבר לאופני הרים שיש לי (שיעלה הביטחון על האופנים וגם שירד המשקל קצת) ובחלומות שלי אני גם חוזר לרוץ... מניסיון, לא כדאי לעשות יותר מידי ספורט (בכל אופן, לא בגיל שלי) מכיוון שאם עושים הרבה ספורטלמשך תקופה ארוכה (ברמה של שעה כל יום) הגוף גם דורש את התזונה שהוא זקוק לה, ואז צריך להילחם או להיכנע ולאכול. אין בעיה לאכול יותר כל עוד עושים פעילות נמרצת אך מה קורה שמפסיקים עקב משבר זה או אחר שפוקד אותנו מדי פעם? אני, לצערי, המשכתי לאכול וטסתי במשקל למעלה (בזמנו רצתי כל יום כ - 10 ק"מ ושמרתי על משקל מצויון - עד שנקרע המיניסקוס בברך...). סוף שבוע נעים ינון
|
|
בתגובה ל: ספורט ו... תשובה לליאת? (ספינינגית) מאת: לחיי היובל השני אם התכוונת על ספורט כל יום, אז אני כל החיים ככה... זה לא חדש....
זה המקצוע שלי כך שאני מעבירה כל יום בשבוע שיעור ולפעמים שניים ביום, אז הגוף שלי רגיל לזה...זה לא חדש. (אני עושה את זה כבר כמה שנים טובות בתור מקצוע וכל החיים כתחביב)
ואם אני מרגישה צורך לאכול יותר ביום מסויים אני אוכלת לפי הצורך של הגוף שלי, אין לי ברירה :-)
לזה התכוונת?
יצירות המתוקות - סטודיו לעיצוב עוגות. עוגות חתונה ולכל אירוע, סדנאות בצק סוכר ,תמונות אכילות, חנות מומחית לעיצוב עוגות, סוכריות עם תמונה ועוד, כשר. כנסו לאתר ותהנו www.liatavivi.comוגם... מדריכת ספינינג משורוולת :-) ליאת אביבי 054-5563314 ![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w1aYyaW/weight.png]()
|
|
בתגובה ל: תשובה אליי? לא הבנתי לאיזה שאלה...? מאת: ספינינגית על אף שהפכת את הספורט לעבודה (שבזה אני מקנא - להפוך תחביב לעבודה) לא בטוח שזה אכן טוב ובריא להרזיה. נשמע הזוי אבל בזמן משברי ספורט שקורים לספורטאים מקצועים (כשאי אפשר לעשות ספורט), אם לא מפסיקים לאכול כמו קודם, המשקל טס למעלה. זה סיכון שצריך לדעת שלוקחים כאשר עושים ספורט מקצועני. אני נפגעתי פעם אחת ולמדתי לקח. בכל מקרה, אין לי ספק שאת מודעת לך ותשמרי על עצמך כשצריך!
ינון
|
|
בתגובה ל: ספורט כל יום - מקנא בך מצד אחד אך... מאת: לחיי היובל השני גם בתקופה הכי שמנה שלי. ספינינג אני עושה כבר 8 שנים ברמה יומיומית ולפעמים פעמיים ביום....משתדלת לעשות הפסקות מנוחה ליום יומיים פעם בכמה זמן, וכן לפעמים לוקחת לעצמי זמן מנוחה מספורט אפילו כמה ימים, מנוחה לגוף.... לדוגמה היום אני מרגישה שהגוף ממש כבר מותש משבוע ללא מנוחה, אז מחר אני לא מתאמנת וביום שני אני מתכננת אימון התאוששות שאומר לא להעלות דופק מעל 60% (שזה נמוך נמוך...) אני מאוד קשובה לגוף שלי. לפחות משתדלת... שבוע טוב :-)
|
|
בתגובה ל: סקר לשבת מאת: עייפה ומאושרתחמישה שבועות לאחר הניתוח התחלתי לעשות ספורט. בשנה הראשונה עשיתי ספורט 6 ימים בשבוע: הליכות, חדר כושר, טניס ושחייה. אחר כך ירדתי במינון עד כמעט 0. לאחרונה התחלתי שוב ואני משתדלת לעשות הליכות 3 פעמים בשבוע.
|
|
בתגובה ל: סקר לשבת מאת: עייפה ומאושרתאני מתאמן פעמיים בשבוע( שלישי ושישי) עם מאמן אישי. ביום ג׳ בחדר כושר ״פרטי״ בהרצליה 10 דק ריצת חימום שעה מכשירים תמיד מסיימים בבטן 3 סטים קשים בכל סט 40-60 כפיפות ולאחר מכן 20-30 דק ריצה/ הליכה משתדל לאט לאט להגדיל את כמות הריצה. בימי שישי מתאמן אצלי בבית חצי שעה ריצה/הליכה בחוץ ועוד חצי שעה משקולות תמיד מסיימים בבטן. אולי אשנה בעתיד הקרוב חושב להחליף מאמן, כי לא הייתה לנו התחלה טובה למרות שעכשיו בסדר. חסר לי דברים עם קצב כמו ספינינג/ קיקבוקסינג או ריקוד. אני כל הזמן אומר שאוסיף ובינתיים לא עושה. מרגיש שזה לא מספיק כי הרי בעבר התאמנתי 6 ימים.מצד שני חושב שזה עדיף על כלום וגם מסתדר לי עם סגנון החיים שלי שלא משאיר לי הרבן זמן. נכון להיום ללא המאמן אין סיכוי שהייתי מתמיד לבד.
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w28cgKY/weight.png]() h- Don't let go, Never give up, It's such a wonderful life
|
|
בתגובה ל: הספורט שלי מאת: MEIR35 כמו שקרה לי! עדיף כל כמעט כל ספורט אחר במקום הריצה. גם הסחוסים נגמרים (ואין להם חלקי חילוף) וגם המיניסקוס עלול להקרע. בנוסף יש גם את הרצועות...
בקיצור תיזהר
ינון
|
|
בתגובה ל: הספורט שלי מאת: MEIR35 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: ו מזל טוב לך שוב פחות המישקל שלך מאת: evacska ללא תוכן
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w28cgKY/weight.png]() h- Don't let go, Never give up, It's such a wonderful life
|
|
בתגובה ל: שמח ששמת לב, תודה. בקרוב חגיגות ה30 מאת: MEIR35 ללא תוכן
|
|