|
|
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w28cgKY/weight.png]() h- Don't let go, Never give up, It's such a wonderful life
|
|
בתגובה ל: יום ג' - הפסיכולוגיה וההיפנוזה בשירות ההרזיה מאת: libi79ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: עוד שבוע מהיום וגם אני אהיה משורוולת... מאת: הגדולה ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: עוד שבוע מהיום וגם אני אהיה משורוולת... מאת: הגדולה מאחלת לך תהליך קל והחלמה מהירה.
|
|
בתגובה ל: עוד שבוע מהיום וגם אני אהיה משורוולת... מאת: הגדולה שיהיה לך המון בהצלחה בדרך החדשה והחלמה מהירה
|
|
בתגובה ל: עוד שבוע מהיום וגם אני אהיה משורוולת... מאת: הגדולה איזה כייף שאתם תמיד כאן.....
|
|
בתגובה ל: עוד שבוע מהיום וגם אני אהיה משורוולת... מאת: הגדולה בהצלחה ושתחלימי מהר מהניתוח מכאן את מתחילה חיים חדשים
|
|
בתגובה ל: יום ג' - הפסיכולוגיה וההיפנוזה בשירות ההרזיה מאת: libi79טיפול בהיפנוזה כתמיכה לאחר ניתוח בריאטרי
|
|
בתגובה ל: טיפול בהיפנוזה - תמיכה וחיזוק ההישגים לאורך זמן מאת: libi79 אם למדתי משהו מכל התהליך שעברתי עד כה זה שהכל בראש והכל רגשי.
אנשים אוכלים את עצמם או מרעיבים את עצמם למוות בשביל לקבור כל כך הרבה מהחיים, מהאכזבות, מהטראומות ועוד כהנה וכהנה
כל עניין ההיפנוזה מעט מפחיד, בעיקר מהפרסום הרע שעשו לזה בסרטים חחח אבל אם זה משהו שיכול לעזור ולחזק אז אני בעד לנסות.
|
|
בתגובה ל: טיפול בהיפנוזה - תמיכה וחיזוק ההישגים לאורך זמן מאת: libi79 כלומר, למה לא מנסים את זה כתמיכה בדיאטות, לפני שרוול?
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w28cgKY/weight.png]() h- Don't let go, Never give up, It's such a wonderful life
|
|
בתגובה ל: יום ג' - הפסיכולוגיה וההיפנוזה בשירות ההרזיה מאת: libi79ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: יום ג' - הפסיכולוגיה וההיפנוזה בשירות ההרזיה מאת: libi79שלום ובוקר מקסים לכולם :-) היום אני מונה 14 ימים מיום הניתוח ורציתי לשאול אם אני לא מתקדמת מהר מידי בתפריט.... יוצא לי לאכול 2 יוגורט במהלך יום העבודה (אני מצליחה לאכול יוגורט 1.5% שומן 150 מ"ל בארוחה אחת...) וכשאני מגיעה הביתה מהעבודה אני אוכלת קציצה רכה מרוסקת בלי שום תוספת. ובלילה עוד ארטיק...(אתמול למשל במקום ארטיק אכלתי עוד קציצה אחת מרוסקת) בנוסף, אני חשה רעב כל 3 שעות...(זה נורמלי?) מפחיד אותי שאני מצליחה לאכול כל כך הרבה בארוחה... אולי השרוול שלי גדול??? תודה מראש על התייחסותכם
|
|
בתגובה ל: לא מתקדמת מהר מידי??? מאת: שליי303 הכל בסדר זה מצויין.
|
|
בתגובה ל: לא מתקדמת מהר מידי??? מאת: שליי303 2 יוגורטים ביום עבודה (8 שעות?) קציצה ארטיק
תסתכלי על הרשימה ותראי כמה מעט זה מצויין לאכול כל שלוש שעות - זה בדיוק מה שאמור להיות ואלה ההרגלים הבריאים ביותר.
|
|
בתגובה ל: יום ג' - הפסיכולוגיה וההיפנוזה בשירות ההרזיה מאת: libi79בוקר טוב! אמרו לי במרפאה כי אישור של הכללית לניתוח בתל- השומר ינתן רק במקרים חריגים. מישהו ממבוטחי הכללית יכול לספר לי על התהליך מול הקופה בבקשה להתנתח בתל- השומר? עשו לכם עם זה בעיות?
|
|
בתגובה ל: אישור של הכללית לתל- השומר מאת: אופן אדום אבל דורית (עייפה ומאושרת) היא מבוטחת של הכללית שנותחה בתל השומר. היא תחזור ביום חמישי ואפשר יהיה לשאול אותה.
תל השומר הוא בית חולים ציבורי - למה צריכות להיות בעיות עם אישור ניתוח? אם תבחרי ניתוח אצל רופא שבהסדר (ד"ר אניה פייגין לצורך העניין) היא מנתחת בתל השומר, איזה תירוץ יהיה להם לא לאשר?
מקסימום תאיימי ("עד 15 בספטמבר אפשר לעבור למכבי אתם יודעים? שאני אעשה את זה?") ותראי איך הולך לך.
|
|
בתגובה ל: יום ג' - הפסיכולוגיה וההיפנוזה בשירות ההרזיה מאת: libi79אתמול נפגשתי עם דודים שלי אצל דודה שלי ולא היה לי מה לאכול (כאילו לא היה לדודה שלי מה להכין לי כי היא לא ידעה מה אני יכולה ומה לא) אז היא הכינה לכולם בורקסים והוציאה עוגיות אני לא נגעתי אבל זה לא משנה מה שמשנה זה שהיא הכינה פסטלים עם תירס אז אכלתי אחד והוצאתי את התירס ואחרי כמה זמן שאכלתי את זה כאבה לי ממש חזק הבטן ולא הבנתי ממה זה אז נכנסתי להתפנות והייתי שם איזה חצי שעה/שעה משהו כזה ורק אחרי שסיימתי בשירותים הרגשתי טיפה יותר טוב אמא שלי אמרה שכנראה בגלל שזה היה מטוגן עם הרבה שמן וחשבתי שמותר לי כי אמא שלי הכינה לי כאלה בבית ויכולתי לאכול אותם אשמח אם תיתנו לי רעיונות ועצות שלכם תודה רבה P:
|
|
בתגובה ל: בעיה שקרתה לי :( מאת: קורל19 ויכול להיות שאכלת מהר ויכול להיות שאת עדיין לא רגילה לסוג האוכל הזה אחרי הניתוח ולכן כאבה לך הבטן.
זה לא אומר שלתמיד לא תוכלי לאכול פסטלים אלא שפעם ראשונה אחרי כל כך הרבה זמן שהקיבה לא רגילה לזה - יכול לגרום כאבים.
אין הרבה רעיונות כמו לתת לגוף להסתגל לאט לאט בטח לפני שמתחילים לאכול דברים שטוגנו בשמן עמוק.
|
|
בתגובה ל: יכול להיות מאת: libi79 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: יום ג' - הפסיכולוגיה וההיפנוזה בשירות ההרזיה מאת: libi79האם אני יכול לבחור את המנתח שלי? האם אני יכול לבחור לעשות ניתוח שרוול ולא ניתוח אחר? אני שוקל 137 ק"ג וגובהי 189 ס"מ אני קצת לחוץ הפגישה הראשונה שלי היא באסותא תל אביב עוד חודשיים כמה זמן מהרגע הזה עובר עד לניתוח?
|
|
בתגובה ל: קיבלתי הפניה להתחלת תהליך לניתוח רציתי לדעת מאת: הגדולמכולם האם הניתוח באופן פרטי? האם תעבור בבי"ח ציבורי? מאיזו קופה אתה? האם יש לך ביטוח בריאות פרטי? בגדול אתה בוחר את המנתח. אם אתה עומד בקריטריונים לניתוח אז כל האפשרויות פתוחות וזה תלוי בבחירה שלך ובהמלצת המנתח שתבחר. כמה זמן עובר עד לניתוח? תלוי בכל השאלות ששאלתי קודם + בכל הבדיקות שצריך לעבור לפני+ זמינות המנתח וחדר הניתוח.... בהצלחה
|
|
בתגובה ל: קיבלתי הפניה להתחלת תהליך לניתוח רציתי לדעת מאת: הגדולמכולם אנסה לענות על חלק מהשאלות- מנתח אתה יכול לבחור- והעלויות תלויות בהאם הוא עובד עם קופת החולים שלך? עם מי אתה נפגש באסותא? אם אתה במכבי אז גם יש וועדה עם פסיכולוג ודאיטנית שצריך לעבור. מבחינת הזמן עד לניתוח- אם תעשה את כל הבדיקות הרפואיות עד לפגישה שלך עם המנתח עוד חודשיים ( יש רשימת בדיקות פה משמאל) אז כבר בפגישה יוכלו לתאם לך תאריך לינתוח, ואם לא תצטרך להשלים את הבדיקות ואז לתאם. חוץ מזה, לפי הנתונים שלך יש לך BMI נמוך מ- 40 ולכן על מנת שיאשרו לך אתה צריך שיהיו לך מחלות נלוות שנגרמות מההשמנה כמו לחץ דם גבוה, בעיות ברכיים, סכרת וכיו"ב. מקווה שעזרתי בהצלחה אסנת.
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wyokDsb/weight.png]() ![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;15;405/st/20100818/e/new+life/k/7d4e/event.png]() ]
|
|
בתגובה ל: היי מאת: אסנתוש אבל יש לי גם ביטוח בריאות של הראל דרך העבודה. יש לי לחץ דם גבוהה ולכן הופנתי לניתוח האם יש מנתחים מומלצים?
|
|
בתגובה ל: אני במכבי מאת: הגדולמכולם רק על מי שאני מכירה. אני מנותחת של ד"ר אסנת רזיאל מלפני שבוע. אני מאוד מרוצה וממליצה בחום- היא סופר מקצועית הניתוח אצלה הוא חצי פרטי אבל חברת הביטוח הפרטית תשלים לך את הסכום שמכבי לא משלמים- 10,000 ש"ח בערך. עוד המלצות תוכל למצוא בדפדופים בפורום, בכלל אני ממש ממליצה לעבור בפורום אחורה , אני למדתי מזה המון. וכמובן תרגיש חופשי לשאול שאלות
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wyokDsb/weight.png]() ![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;15;405/st/20100818/e/new+life/k/7d4e/event.png]() ]
|
|
בתגובה ל: אני יכולה להמליץ מאת: אסנתוש אני מנותח מלפני 15 יום של ד"ר אנייה פייגין דרך מכבי נותחתי באסותא ואחרי כל ההשתתפות העצמית ומכבי מגן זהב יצא לי 2700 שקל בכל מקרה על ד"ר פייגין ערכתי בדיקה מקיפה המלצות ותחקיר ואני ממש ממליץ בחום ושמח שאני בחרתי בה מקצוענית נחמדה מגלה המון חום אנושי ויחס אוהב ומיוחד דבר שמאוד עוזר בשלבי הריפוי
ברור שיש עוד מנתחים מצויינים אני בחרתי בפייגין ולא מצטער לרגע
|
|
בתגובה ל: אני במכבי מאת: הגדולמכולם אתה יכול לבחור את המנתח ואת סוג הניתוח. אם אתה לא סגור על זה אפשר ללכת ולהתייעץ עם המנתח אבל המילה האחרונה תמיד שלך.
גם אני מבוטחת מכבי ובעלת ביטוח פרטי בהראל. נותחתי לפני יותר משלוש שנים אצל ד"ר אסנת רזיאל באסותא ת"א ואני ממליצה בחום.
הקופה מכסה את רוב העלות וכן 83% מעלות הסיכות. הביטוח הפרטי משלם את ההפרש וכן נותן לך סכום המוגדר כ"הבראה".
|
|
בתגובה ל: אני במכבי מאת: הגדולמכולם גם אני נותחתי באסותא לפני 6 שבועות אצל דר' רזיאל, היחס המצויין שלה , הזמינות והמקצועיות הם ללא דופי. בשילוב היחס הנעים של הצוות הרפואי באסותא הפכו את כל נושא הניתוח וההחלמה לסוג של "בית הבראה". כמובן תלוי אצל כל אחד באופן אישי כיצד מרגישים אחרי. אני הרגשתי מצויין ומרגישה כך עד עכשיו. בשילוב בין מכבי מגן לבין ביטוח הראל. העלויות כולן כוסו ואפילו ביטוח הראל משלם סוג של שיפוי למבוטחים שגובים את מירב הכיסוי ממכבי כלומר חוץ מהרווח לחיים שיצאתי איתו "השרוול" והחיים החדשים , גם קיבלתי שיפוי כספי מחברת הראל.
בהצלחה מלכה
ב 14 ליולי 2010 נולדתי מחדש ![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wvsVwsB/weight.png]()
|
|
בתגובה ל: קיבלתי הפניה להתחלת תהליך לניתוח רציתי לדעת מאת: הגדולמכולם לגבי הזמן לתאריך לניתוח אז אם אתה מנותח של ד"ר אוסנת רזיאל צריך לקחת בחשבון שהיא עמוסה , גם אני הייתי אצלה בתחילת חודש 08/10 וניקבע לי תור לחודש 3/10 שזה עוד חודשיים נוספים . בכל מיקרה שיהיה בהצלחה והזמן עובר מהר.
פרץ דליה
|
|
בתגובה ל: קיבלתי הפניה להתחלת תהליך לניתוח רציתי לדעת מאת: הגדולמכולם אני התקשרתי למלבי ובקשתי בפקס רשימת בדיקות ואז פניתי לרופאת משפחה לקבל הפניות לכולן.במקביל קבעתי תור בפרטי למלבי.מנסיון התורים של ד"ר גויטיין קצרים קצת יותר משל ד"ר רזיאל.ככה שעד שהגיע התור כבר עשיתי את כל הבדיקות שגם שם שיגעתי את כולם שאני לפני ניתוח שרוול וצריכה את התשובה מהר.מאז הוועדה עד לניתוח היה לי 3 שבועות המתנה (שוב כי באתי בפרטי ומאוד לחצתי בטלפון יום יום)לא משנה שבסוף הביטוח לא אישר לי סכום מלא ואז עברתי לפרופסור רובין במדיקל הרצליה.שם קבעתי ועדה לשבועיים אחרי וגם התקשרתי יום יום לדעת אם התבטל תור ולמזלי הקדימו לי בשבוע ומשם לניתוח בדיוק שלושה שבועות.בשלישי הבא אני מתנתחת.אתה מתנתח דרך קופ"ח או דרך ביטוח פרטי??
|
|
בתגובה ל: קיבלתי הפניה להתחלת תהליך לניתוח רציתי לדעת מאת: הגדולמכולם היי, אני עברתי את הניתוח לפני שבועיים אצל דר' סובחי, הוא מאוד מקצועי ומהיר (את התהליך התחלתי חודש לפני כן), הוא מנתח במדיקל בהרצלייה - שזה כבר שווה :) אני מודה שלא שאלתי וחקרתי יותר מידי, אבל מהרגע שנכנסתי אליו למשרד הייתה לי הרגשה שאני במקום הנכון, בהצלחה
המסע יוצא לדרך ב- 10/8/10
|
|
בתגובה ל: יום ג' - הפסיכולוגיה וההיפנוזה בשירות ההרזיה מאת: libi79שלום לכולם אני שנה ו4 אחרי ניתוח שרוול ירדתי כבר 60 קילו ורציתי לדעת אם יש שלב שעולים ולא יורדים במשקל?? כרגע אני רק יורדת אשמח לתשובה דניאל
|
|
בתגובה ל: זמן!! מאת: דניאל25 כן, יש זמן שכבר לא יורדים בקלות ויש זמן שהגוף מתחיל לעצור את הירידה. זה בידיים שלך אם תשמרי על ההישגים או שתבחרי אחרת ותעלי במשקל. לא מדובר בעלייה חזרה של 60 ק"ג אבל גם 10 ק"ג מתוך הכמות הזו זה לא נעים, נכון?
|
|
בתגובה ל: זמן!! מאת: דניאל25 האם את כבר במשקל הנכון פחות או יותר שלך כי אז אם את ממשיכה לרדת לתת מישקל אז כדאי כבר להתייעץ באיש מקצוע
|
|
בתגובה ל: חסרים נתונים מאת: gutti נשאר לי עוד 18 קילו למשקל הנוחכי כרגע אני בעצירה , אבל התחלתי לכת לדיאטנית כדי באמת לשמור ולא לעלות
|
|
בתגובה ל: יום ג' - הפסיכולוגיה וההיפנוזה בשירות ההרזיה מאת: libi79 שלום לכולם!!! אני 24 יום אחרי הניתוח מתגעגעת בטירוף לטעם של סלט ירקות מתי אפשר כבר לאכול סלט?
|
|
בתגובה ל: געגועים לטעם של סלט ירקות מאת: doritk2006 בעיקרון אחרי כארבעה-חמישה שבועות מתחילים לאכול ירקות חיים קלופים.
|
|
בתגובה ל: איך את עם כלכלה טחונה? מאת: libi79 היי ליבי!! כלכלה טחונה עוברת לי טוב אפילו ניסיתי תפוח מגורד אגס מגורד ועבר טוב מאוד אני אוכלת אפילו גבינה צפתית ובולגרית מבלי לרסק קציצה ובשר של כנפי עוף מתעכל לי טוב כל חלק אחר של העוף עדיין קשה (כמובן בלי עור)מרק ירקות אני אפילו לא טוחנת פשוט לועסת טוב את הירק כמו גזר תפו"א דלעת קישוא. אני מחכה בכליון עיניים לפגישה עם דיאטנית ב- 1.9.2010 מקווה שתוכל לתת לי עצות מה עוד אפשר לאכול ואיך לגוון
תודה על תשומת הלב כל פעם שאני שואלת שאלה.
|
|
בתגובה ל: יום ג' - הפסיכולוגיה וההיפנוזה בשירות ההרזיה מאת: libi79צהרים טובים חברים יקרים שלי !!! המשך יום מחוייך ומקסים!!! שילגית קבצים מצורפים:
|
|
בתגובה ל: מצאתי את הדרך הנכונה לעלות על משקל!!! מאת: שילגית ללא תוכן
יצירות המתוקות - סטודיו לעיצוב עוגות. עוגות חתונה ולכל אירוע, סדנאות בצק סוכר ,תמונות אכילות, חנות מומחית לעיצוב עוגות, סוכריות עם תמונה ועוד, כשר. כנסו לאתר ותהנו www.liatavivi.comוגם... מדריכת ספינינג משורוולת :-) ליאת אביבי 054-5563314 ![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w1aYyaW/weight.png]()
|
|
יצירות המתוקות - סטודיו לעיצוב עוגות. עוגות חתונה ולכל אירוע, סדנאות בצק סוכר ,תמונות אכילות, חנות מומחית לעיצוב עוגות, סוכריות עם תמונה ועוד, כשר. כנסו לאתר ותהנו www.liatavivi.comוגם... מדריכת ספינינג משורוולת :-) ליאת אביבי 054-5563314 ![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w1aYyaW/weight.png]()
|
|
בתגובה ל: אגב,דיברת עם המנתח שלך? מאת: ספינינגית אליו לדייט במרפאה היום אחה"צ - בדק והרגיע אותי. הכל אלה השלכות של הניתוח... והכל תקין ובמקומו! האמת - אחריי הפגישה יצאתי ממנו מאוד מאוד מחוזקת ומאושרת!!! - הזריק לי אנרגיות חיוביות !!!
אה, וניצלתי את המשקל באסותא-אחריי שבוע ויום ירדתי... 9 קילו !!!!!!!
תודה על האיכפתיות!!!
לילה טוב!!!
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: יום ג' - הפסיכולוגיה וההיפנוזה בשירות ההרזיה מאת: libi79נורא חבל לי שאני לא יכולה להכנס הרבה אבל לפחות לא מפסידה אף דף קוראת אותכם ונהנית מהאנשים המדהימים שנמצאים פה ועונים לכולם ומעודדים קודם רוצה לאחל לכל המשורוולים החדשים ואילו שעומדים להשתרוול המון המון בהצלחה והעיקר תרגישו טוב אז ככה סוף סוף לומדת ואפילו אוהבת את השרוול לומדת ללכת בקצב שלו ולשמוע לו וברוך השם בערך חודש וחצי עם ירידה של בערך 20 קילו יש לי בעיה קטנה עם הוויטמינים אני לוקחת 7 סוגיי וויטמינים ומחלקת אותם לכל פעם 2 כדורים אבל מה כשאני לוקחת את האבץ יש לי אחרי זה בחילה נוראית אבל גם עם זה לאט לאט אני מסתדרת שותה לימונדה והרבה וזה דיי עוזר כמו שאתם אומרים צריך להקשיב לגוף וזה נכון בחיים לא הייתי מאמינה שחודשיים לא אגע בבצקים בפרט בלחמים מקוה שזה ימשיך ככה אבל אפילו לא בא לי אני אוכלת רק בגלל שאני חייבת ולא בגלל רעב אז מאחלת לכולכם ירידות יפות ויום מקסים
|
|
בתגובה ל: היי לכולם מאת: ליאורה 60 אני שמחה לשמוע שאת מתקדמת ועובדת יחד עם השרוול להצלחה מלאה. לגבי האבץ, רצוי לקחת אחרי האוכל כדי למנוע בחילה (מניסיון).
כל הכבוד על ההתקדמות תמשיכי לאכול נכון גם אם את לא רעבה בהצלחה :-)
|
|
בתגובה ל: היי לכולם מאת: ליאורה 60 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: כייף לשמוע מאת: דןדן2 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: יום ג' - הפסיכולוגיה וההיפנוזה בשירות ההרזיה מאת: libi79 חברי פורום יקרים, מחר (יום רביעי) בשעה 21:00 בערב, יש חצי גמר כוכב נולד. אוהד שרגאי קרוב משפחה שלי :-) אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לנו לעלות לגמר ע"י סימוס אחד קטן (או 10 מכל מכשיר ;-) ). השאננות כמעט העיפה אותו בשבוע שעבר :-( בבקשה אל תתנו לזה לקרות שוב.... כל מי שחושב שאוהד ראוי להגיע לגמר, מוזמן לסמס ולעזור לו, כי ממש מגיע לו :-) תודה רבה!!! ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/ukbs__lips06.gif kisskiss]() בינתיים כולכם מוזמנים הערב להופעה של פבלו רוזנברג עם שירי מיימון ואוהד שרגאי בקניון ערים בכפר סבא, בשעה 20:00-23:00, הכניסה חינם, כמובן!
|
|
בתגובה ל: הצבעה לאוהד שרגאי בכוכב נולד :-) מאת: ספינינגית שאסמס גם מחר לוירטואוז המשפחתי שלך הוא כישרון על בהצלחה לו וגם לך! יעל
|
|
בתגובה ל: הצבעה לאוהד שרגאי בכוכב נולד :-) מאת: ספינינגית מגיע לו להיות בגמר כי הוא זמר מעולה (מקום שני העונה אבל עדיין מעולה), מחר הוא יקבל ממני קולות.
|
|
בתגובה ל: הצבעה לאוהד שרגאי בכוכב נולד :-) מאת: ספינינגית הבחור הזה פשוט מוכשר בצורה מטורפת. מחכה מידי שבוע לשמוע את המטעמים שהוא מכין. מבחינתי - הוא הזוכה הגדול!!! מסמסת לו בכל שבוע לפחות 3 פעמים. באמת שאין עליו. מקוה שינצח.
|
|
בתגובה ל: יום ג' - הפסיכולוגיה וההיפנוזה בשירות ההרזיה מאת: libi79סגרתי 40 קילו ירידה ב5 חודשים :) ואני הבן אדם הכי מאושר בעולם הזה :)
|
|
בתגובה ל: אני רוצה לספר משהו.... מאת: lian_j ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אני רוצה לספר משהו.... מאת: lian_j ללא תוכן
|
|