|
|
בתגובה ל: שבת שלווה לכולם - והנה אירוח מצולם מאת: libi79 שלום,
לפני 10 שנים עברתי ניתוח של טבעת קיבתית, שלא הצליח, ולאחריו ניתוח תיקון.גם הוא נכשל. היום אני יותר שמנה מאי פעם בעבר.
אני סובלת מתופעות הלואי של הניתוחים עד עצם היום הזה, למרות שהטבעת פתוחה לחלוטין.
אני מתלבטת אם לפנות לניתוח שיסיר את הטבעת ויצור את השרוול.
האם מישהו כאן התנסה בכך? (בניתוח טבעת לפני ניתוח שרוול)
כמה זמן אורכת ההחלמה מהניתוח?
כיצד נמדדים הצלחה / כישלון של הניתוח?
מהם תופעות הלואי?
האם עלות הניתוח היא על קופ"ח (מכבי) באופן מלא? האם באפשרותי לבחור את המנתח?
כל מידע - יתקבל בברכה,
תודה אתי
[ ![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wsNvDyC/weight.png]()
|
|
בתגובה ל: מתלבטת - עם מספר שאלות מאת: ettso שתפני לאחד ממנתחי השרוול לבדוק אם האופציה הזו רלבנטית לגביך והם יתנו לך את כל התשובות. ניתוחים קודמים יכולים לשנות את התמונה, אם כי יש לא מעט מטובעים שהשתרוולו.
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w28cgKY/weight.png]() h- Don't let go, Never give up, It's such a wonderful life
|
|
בתגובה ל: מתלבטת - עם מספר שאלות מאת: ettso ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מתלבטת - עם מספר שאלות מאת: ettso שנים ניתוח טבעת. בגלל שהטבעת מעוותת את הקיבה יש יותר חשש לסיבטכים. לא בטוחה שיסכימו לנתח אותך וגם אם כן, תחשבי על זה טוב טוב.
|
|
בתגובה ל: המנתח שלי לא הסכים לנתח חברה שלי שעברה לפני כמה מאת: צפונית1 אמא שלי עברה ניתוח טבעת לפני 10 שנים שגם לא ממש עזר לה ובעוד 10 ימים מוציאים לה את הטבעת ועושים לה שרוול אני מניחה שזה מאוד תלוי במנתח ובניסיון וגם במצב הבריאותי
אני אישית עברתי שרוול לפני חודשיים ואני מאושרת עד הגג ממנו מה שלא תעשי אני מאחלת לך בהצלחה
המסע מתחיל עכשיו..ב4 ליולי:)))))))))) ![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wqNSFMc/weight.png]() ![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;88/st/20100704/e/sleeve+surgery/dt/-5/k/fe07/event.png]()
|
|
בתגובה ל: היי אתי מאת: annatom אז אני לא חריגה בנוף המטובעים שנכשלו...
לגבי שאר השאלות אשמח להתייחסויות: האם הניתוח עולה כסף או ממומן כולו ע"י קופה"ח? איפה כדאי לבצע? עם מי כדאי להתייעץ? תודה
|
|
בתגובה ל: מתלבטת - עם מספר שאלות מאת: ettso זה תלוי בהשפעות של הטבעת על האיזור ובמנתח, לי היתה בעבר טבעת, אומנם הסרתי אותה שלוש שנים לפני השרוול, לא יודע אם יש לזה השפעה או לא.
בת'כלס זה נראה לי בעיקר תלוי במנתח
|
|
בתגובה ל: זה בהחלט אפשרי מאת: omadann מדוע הוצאת את הטבעת? האם הצלחת להשיל משקל עם השרוול? תודה מקרב לב,
|
|
בתגובה ל: תודה... מאת: ettso את הטבעת הוצאתי עקב סיבוך מסכן חיים שנוצר אומנם אני משורוול טרי,שלושה חודשים בנתיים ירדתי למעלה מ40 קילו
|
|
בתגובה ל: מתלבטת - עם מספר שאלות מאת: ettso אם עברת את ניתוח הטבעת המתכווננת (כזו שאפשר לפתוח ולסגור) - תוכלי לעבור שרוול. אני ממליצה לך ללכת למנתחים המיומנים בניתוחים חוזרים כך שיידעו איך לטפל בניתוח הקודם ולנתח אותך בצורה האפקטיבית ביותר.
יש כמה אנשים שהתנסו בכך. החלמה מהניתוח אני מניחה שכמו בניתוח בתולי - יומיים.
הצלחה או כישלון נמדדים לא רק ביכולת לרדת אלא גם ביכולת לשמר את ההישגים. הצלחה "קלינית" נחשבת ל 60% ירידה בעודף המשקל. כמובן שכל אחד מאיתנו שואף ליותר ולכן אנחנו מוסיפים תזונה נכונה ופעילות גופנית.
תופעות הלוואי של הניתוח במיידי הם דלף או תסחיף ריאתי. לא במיידי זו ירידה לא מספיקה או הרחבת השרוול (להיות הוגנת איתך, לא ראיתי שרוול שהורחב אבל יש שרוול שנוצר רחב יותר בגלל טבעת קודמת ולכן צריך לבחור מנתח טוב טוב).
מכבי תשלם על הניתוח אם את עומדת בקריטריון (BMI מעל 40 או מעל 35 עם מחלות נלוות). ברור שבאפשרותך לבחור את המנתח. אבל אם את מתכננת בית חולים פרטי - זה עולה כסף.
בהצלחה.
|
|
בתגובה ל: שבת שלווה לכולם - והנה אירוח מצולם מאת: libi79 ליבי תודה על הקישור. צפיתי בו וההסבר של ד"ר רזיאל מאוד אינפורמטיבי. אני חדשה כאן בפורום, אם כי קוראת בו כבר כחודש. אני בשלב שסיימתי עם הבדיקות ויש לי תור לועדה (מכבי).אני מקבלת המון חיזוק מהקריאה כאן וכבר חולמת להיות משרוולת כמוכם. מקווה שזה יקרה מהר. שבת נפלאה לכולכם.
|
|
בתגובה ל: שבת שלווה לכולם - והנה אירוח מצולם מאת: libi79 21 קילו פחות, סוף סוף מתחילה להרגיש טוב עם עצמי, ואז..... בת של חברה אומרת לבת שלי - אמא שלך צריכה להיות בדיאטה!
רגרסיה!!!!
אוףףףףףףףףףףףףףףףף
|
|
בתגובה ל: אוףףףףףףףףףףףףףף מאת: רונה המקורית ללא תוכן
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w28cgKY/weight.png]() h- Don't let go, Never give up, It's such a wonderful life
|
|
בתגובה ל: אוףףףףףףףףףףףףףף מאת: רונה המקורית אחת רעה בטלה בלפחות 60
|
|
בתגובה ל: תזכרי את עשרות המחמאות שקבלת מאת: MEIR35 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אוףףףףףףףףףףףףףף מאת: רונה המקורית מוכרת ההרגשה שאפילו אל מול הרבה מחמאות לסטירת לחי אחת יש אפקט כל כך חזק. אז זה בסדר שיש רגרסיה זמנית בהרגשה, זה כנראה בלתי נמנע. אבל אח"כ אפשר להתגבר, להמשיך הלאה, קדימה. אפשר להיעזר בדימויים : את חותרת בנהר ונתקלת בסלעים שתוקעים קצת את הסירה, אבל את לא מפנה את הסירה לאחור, אלא נתקעת קצת, מוצאת דרך להתרחק מהסלעים, לעקוף אותם וממשיכה הלאה... כמובן שאפשר לחשוב על עוד הרבה דימויים. העיקר - כל מה שיעזור לך להתחשל ולהמשיך הלאה.
|
|
בתגובה ל: אוףףףףףףףףףףףףףף מאת: רונה המקורית אני מאוד מבינה אותך ואספר לך סתם סיפור קטן שקרה לי בעניין:בערך שבועיים אחרי שעברתי את הניתוח וכבר התחלתי לרדת במשקל,ישבתי בתחנת אוטובוס בשכונה שלי.התחנה היתה מלאה,ואז הגיעו מספר אנשים קשישים.כמובן שמיד קמתי ופיניתי את המקום.מיד אחרי קמה אישה חרדית,נגשה אלי ואמרה לי: "שבי! את בהריון"! האמת היא,שברגע הראשון התעצבנתי שזה קרה אחרי הניתוח ולא לפניו,אבל רגע אחרי כבר צחקתי מהסיטואציה.האמת היא,שמה שקרה לי,יחסית באמת מצחיק ואולי סתם מעצבן,אבל לא פוגע כמו אמירה של ילדים.מעבר לכך,לא פעם ולא פעמיים כשעשיתי דיאטות ובדיוק הצלחתי לרדת יפה כעשרה קילו או יותר,יצא שפגשתי אנשים שלא ראו אותי תקופה די ארוכה,ואמרו לי:" שמנת!!! למה שמנת כל כך ??? לא חבל??? ". זה מתסכל ופוגע אבל לפעמים,אפשר להשתמש בזה כתמריץ להמשך הדרך כדי להגיע למטרה שאת באמת רוצה,עם עוד יותר החלטיות והתמדה.כאילו "הפוך על הפוך". האמת היא שתמיד יהיה לאנשים כאלה או אחרים מה לומר,בעיקר כשהגישה הכללית לגוף ובעיקר לגוף הנשי כיום די בכיוון של אנורקסיה.אבל אני מאמינה ובטוחה שככל שתרדי יותר במשקל ותרגישי יותר טוב עם עצמך,הביטחון העצמי שלך יעלה,וגם תדירות האמירות האלה תלך ותפחת.וגם אם עדיין יהיו כאלה מדי פעם,הן "יעברו מעליך" בקלות רבה יותר.שולחת לך חיבוק,נועם.
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wvPPsWk/weight.png]()
|
|
בתגובה ל: אוףףףףףףףףףףףףףף מאת: רונה המקורית התחלת להרגיש טוב עם עצמך? אז למה זה זעזע אותך כל כך?
את יודעת שאת צריכה עוד דיאטה, לא? ואת בתהליך :-)
אני רק מקווה שתקחי את זה למקום טוב ולא למקום של הרס. זה בסדר להיות מבואסת.. "הם", שלא ראו את התהליך שעברת, לא יכולים להעריך.
את כן.
|
|
בתגובה ל: שבת שלווה לכולם - והנה אירוח מצולם מאת: libi79 זהו, מחר מתחילה דיאטה דלת פחמימות לקראת הניתוח. זה מחזיר אותי לכל מיליון הפעמים בהן התחייבתי לעצמי (ולפעמים גם לאחרים) ש"מחר אתחיל דיאטה" וגם אצליח. כל הפעמים בהן נכשלתי... אבל הפעם הזאת תהיה שונה. בהמשך לדברייך ליבי, על שינויים - הפעם אני הולכת לקראת שינוי אמיתי וזה הולך להתחיל החל ממחר, שמתחיל בעוד 15 דקות...
|
|
בתגובה ל: מחר מתחילים דיאטה... מאת: התחלה חדשה שלום דיאטת החלבונים לא קלה והיה לי קשה להתרגל. אני די ויתרתי על דיאטה בשנים האחרונות ופתאום בא מישהו ואומר לי שוב (בפעם המיליון) מה לאכול. קשה לי עם זה. אבל שיננתי לעצמי מנטרה - האמצעים מקדים את המטרה - להיות רזה. לכל אורך הדרך (רק 11 יום אחרי הניתוח) בכל הבדיקות הלא נעימות כל הזמן המנטרה. תכיני לך בבית מגוון של מזון שתוכלי לאכול כמו ארטיק דיאט, מעדני דיאט ועוד. כמה ימים לפני הניתוח אמרתי לבעלי שאני רוצה ללכת לאכול על האש במסעדה כי אני לא יודעת מתי אני אוכל לאכול את האוכל הזה. במסעדה השמנתי לנו שיפודים ואמרתי למלצר לא להביא פיתות, צ'יפס או חומוס. ומאוד נהניתי מהאורחה עם הרבה סלטים וטחינה. מי יודע מתי אני אוכל לעשות את זה שוב. בהצלחה דבי
|
|
בתגובה ל: מחר מתחילים דיאטה... מאת: התחלה חדשה תקופה לא קלה להיות בדיאטת החלבונים, אך, יודעת שהכל זה לטובה.... גם אני עכשיו בעיצומה של דיאטה זו..... ומחכה לעבור את החג בשלום. מתי את מתנתחת?
|
|
בתגובה ל: ב ה צ ל ח ה מאת: skinifatal ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: ניתוח ב - 20.10 באסותא רמת החייל. מתי את? מאת: התחלה חדשה ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מחר מתחילים דיאטה... מאת: התחלה חדשה לא זוכרת את הפעם האחרונה שאכלתי סלט לארוחת בוקר או שלא אכלתי פחמימה בארוחת צהריים.
|
|
בתגובה ל: בהצלחה ! אני התחלתי היום מאת: צפונית1 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: נו, מתי הניתוח ואצל מי? מאת: libi79 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: ב 13/9 באסותא לב המפרצ אצל דר' גירון מאת: צפונית1 מנתח מצויין ואני מאחלת לך ניתוח קל והחלמה מהירה.
|
|
בתגובה ל: מחר מתחילים דיאטה... מאת: התחלה חדשה הפעם זה שונה, הפעם זה לא רק קוסמטי. מקווה בשבילך שזה יהיה גם טיפול עומק...
|
|
בתגובה ל: בהצלחה מאת: libi79 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: שבת שלווה לכולם - והנה אירוח מצולם מאת: libi79 התאריך שלי מגיע ואיתו גם החששות. האמת שהחששות הם יותר איך אסתדר אח"כ עם הילדים. יש לי ילדה בת 4.5 ותינוק בן שנה ו3 חודשים. אשמח לשמוע מאימהות שעברו את הניתוח עם ילדים קטנים. שבת שלוםםםםם דרך אגב מישהו עשה את הדיאטה שבועיים לפני?
|
|
בתגובה ל: ה-15.9.10 מגיעע- איזה פחדדדדדדדדדדד מאת: elinorm אני אמורה לעבור את הניתוח יומיים בדיוק לפנייך..... מודה שיש לי כבר נדודי שינה.... ויש רגעים שאני לא נושמת מרוב מחשבות.... ופחד... אבל יודעת ובטוחה שהמטרה מקדשת את האמצעים וכמו כום אעבור את זה.... לכן אני גם חסרת סבלנול ורוצה להיות כבר אחרי.... רגע אחרי.... להתעורר מההרדמה.... הייתי אמורה להתחיל את הדיאטה שלושה שבועות לפני, והתחלתי אך לא ממש התמדתי כי היה לי קשה. אבל שבוע אני כבר שומרת חזק {אין ברירה אני גם מפחדת מהמנתחת שתגלה כי לא שמרתי ;-) ויודעת שזה רק לטובתי השמירה הזו וככל שארד במשקל ואקטין את הכבד כן ייטב. ישנו קושי גדול לפננו והוא החג.... אך נצלח אותו! בהצלחה :-)
|
|
בתגובה ל: היי אלינור :-) מאת: skinifatal איפה את עוברת את הניתוח?
|
|
בתגובה ל: היי מאת: elinorm אצל ד"ר אניה פייגין :-)
ואת?
|
|
בתגובה ל: במדיקל סנטר מאת: skinifatal
גם הניתוח שלי ב- 13 אצל ד"ר פייגין.
אני מניח שנתראה :-)
|
|
בתגובה ל: אותו יום אותה מנתחת מאת: חמודובי אז נפגש שם....:-) פגישת פורום....{קורצת} קראתי אותך למעלה לגבי הדלקת.. גם לי גילו אחרי בדיקת הגסטרו שיש לי דלקת והתחלתי לקחת אומפרדקס אך, זה לא גורם לדחיית הניתוח. אתה בהחלט יכול להיות רגוע. בהצלחה :-)
|
|
בתגובה ל: ה-15.9.10 מגיעע- איזה פחדדדדדדדדדדד מאת: elinorm את הדיאטה של שבועיים לפני עשיתי ילדים עדיין אין :-)
מניסיון של אלה שיש להם, כדאי לדאוג לעזרה בימים הראשונים.
|
|
בתגובה ל: שבת שלווה לכולם - והנה אירוח מצולם מאת: libi79 שלום לפורום המדהים ביום חמישי 02/09/10 עברתי את הניתוח באופן פרטי דרך חברת הביטוח במדיקל סנטר(מדהים....)המנתח ד"ר חיים פארן מקצוען ברמה גבוהה מאוד מרגיע ותומך הכול ברוך השם עבר בסדר גמור אני כרגע כותב לכם מהחדר במדיקל מול הנוף המדהים של חוף הרצליה רציתי להודות לכול החברים שעזרו וענו בחום על כל שאלה. תודה ושבת שלום.
|
|
בתגובה ל: משורוול חדש........ מאת: CHEF1 מזל טוב...אתה משרוול אמיתי אני שמחה שהכל עבר בקלות ואתה מרגיש טוב אנחנו הבית החם נמצא תמיד כאן
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wEKl3Qm/weight.png]() החיים החדשיים התחילו ב 8.7.2010
|
|
בתגובה ל: מזל טוב מאת: איילת ש ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: משורוול חדש........ מאת: CHEF1 החלמה מהירה. אין כמו החוף בקיץ :-) זכית.
|
|
בתגובה ל: שבת שלווה לכולם - והנה אירוח מצולם מאת: libi79 שבוע טוב לכולם-כרגע בשבילי לא משהו... אני חודש אחרי הניתוח.... שלשום בלילה היתה לי נפילת סוכר ואכלתי חטיף שוקולד קטן מאוד ...כבר באותו ערב זה לא נגמר בזה ולמחרת והיום..... בקיצור כל רגע הרגשתי צורך במתוק ונגשתי ישר לשוקולד והמון! מכל הבחינות מרגישה כרגע זוועה-מפחדת להשקל-שלא עליתי איזה 3-4 קילו או שאני פרנואידית...
קרה לכם מצב כזה???? זקוקה לדעתכם!!!! תודה
|
|
בתגובה ל: מרגישה זוועהההה מאת: akirom היי, יש ימים כאלה לא לקחת את זה לקיצוניות תזכרי שאת אנושית ולא מכונה. ממליץ שתקראי בצד שמאל את המאמר על התמודדיות עם נפילות. קרה לי לא מעט פעמים ומה שהציל אותי זו המודעות למצב וחזרה לשגרה כשהסערה חולפת. בסהכ את נמצאת בתהליך והמגמה חשובה מידי פעם תהיינה סטיות לא להתרגש מהן. כדאי שתתיעצי עם דיאטנית כדי שלא תהיינה אותן נפילות סוכר. אל תפחדי להשקל, אל תפחדי ללכת בדרך גם אם יש סטיות .
|
|
בתגובה ל: מרגישה זוועהההה מאת: akirom אני בעוד יומיים חודש אחרי אחרי שחיה בברכה גם לי קורה לפעמים אבל אני לא מוכן ללכת לשוקולד אני בוחר שלא לגעת בו אפשר קצת שתייה לא דיאט ומנוחה וזה מסתדר אין ספק שהגוף שלנו עובר תהליך לא פשוט אני ירדתי מאז ההכנה לניתוח ועד להיום 13 קילו בחודש וחצי וזה המון לגוף אצלי זה כמעט 10% ממשקלי וזה שוק לא קטן לגוף בקיצור טייק איט איזי אחותי .......
|
|
בתגובה ל: מרגישה זוועהההה מאת: akirom יכול להיות שמדובר במצב הורמונלי או במצב לחץ ממשהו מסויים. אם תעלי על המשקל אני יכולה להבטיח לך שלא תראי 3 ק"ג (זה לא עולה כל כך מהר :-)) אבל אם את מרגישה לא טוב עם זה, אל תעלי על המשקל. זה בסדר גמור.
בשביל מתוק אני ממליצה לך על תה ממותק או פתית (או טוסטעים) עם ריבה. זה מחסל את הדחף למתוק. אם אך ורק שוקולד זה מה שאת רוצה, לכי על זה. חתיכה קטנה מסדרת חשק גדול.
|
|
בתגובה ל: מרגישה זוועהההה מאת: akirom תודה לכם-אני מרגישה הרבה יותר טוב!!! כבר התחלתי לחשוב שאני איזה פריקית ושעד שעברתי שלב להתחלת חיים חדשים,הרסתי ועוד רק עבר חודש.... תודה תודה תודה..... השבוע כבר התחיל יותר טוב... שיהיה לכם שבוע מעולה!
|
|
בתגובה ל: שבת שלווה לכולם - והנה אירוח מצולם מאת: libi79 נותחתי לפני כשלושה חדשים ואני מאוד רוצה להעלים את הצלקות מהניתוח, מישהו/י התנסה בזה? הבנתי שיש כל מיני שיטות: יש משחות עם סטירואידים או משהו אחר, יש רצועות סיליקון, יש ניתוח להסרת צלקות ואפילו קעקוע בהיר להסתרת צלקת..
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wvzFa9X/weight.png]() האישה הרזה שבתוכי יוצאת לאור..
|
|
בתגובה ל: צלקות מאת: סיגליות רק יודעת שאצלי ממרחק של זמן (3 שנים ושלושה חודשים אחרי) לא מצליחים לראות כלום. ניסיתי להראות בשבוע שעבר לחברות.. ונאדה. גם אני לא יכולה להצביע עליהן.
אני לא יודעת אם אחרי שלושה חודשים עוד אפשר לטפל בזה. כדאי לבדוק כדי לא לבזבז כסף סתם.
|
|
בתגובה ל: לא מבינה בזה מאת: libi79 זה מעודד לדעת שלא יראו כלום בהמשך.
שנה טובה ובריאה לכולם/ן :)
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wvzFa9X/weight.png]() האישה הרזה שבתוכי יוצאת לאור..
|
|
בתגובה ל: שבת שלווה לכולם - והנה אירוח מצולם מאת: libi79 נמאס לי מתגובות של אנשים על הניתוח, למרות שהחלטתי לספר על הניתוח רק לקומץ קטן של אנשים יש תגובות שמצליחות להוציא אותי משלוותי אנשים שקובעים ששום דבר לא יעזור כי יש לי ראש שמן אנשים שחושבים שאם נכשלתי בדיאטה בעבר אז בטוח אכשל בזה השאלות האלו נוגעות לי בפחד הכי גדול כי הניתוח הוא הפיתרון הסופי ואם אני אכשל בזה אז נידונתי לחיות כשמנה וזה הדבר האחרון שאני רוצה. במקום להתמקד בשינוי הכולל שאני הולכת לעבור ולהאמין בכל הלב שעם עבודה קשה אני אצליח לשבור הרגלים רעים ואצליח לחיות בריא הפחד והספק מצליח לחדור אלי ולערער אותי איך אתם מתמודדים עם הפחדים האלו??
|
|
בתגובה ל: התמודדות מול ספקנים מאת: lihi_1 ראשית תאמיני בעצמובתהליך שאת עוברת. מלבד זה לצערי הרב יש משהו בדברים הללו וזה מה שמעצבן אותנו כל כך, הניתוח הוא רק ההתחלה , הוא הפוש הראשון בתהליך כולו שכולל שינוי הרגלי אכילה , עיסוק בספורט ואכילה בריאה. אם לא נעבוד על הקופסא יהיה לנו קשה לשמור לטווח ארוך את מה שהשרוול נותן לנו... איך להתמודד עם הפחדים? - פשוט לתקוף אותם! : לאכול נכון, אוכל בריא כל שלוש שעות, לעסוק בספורט , לשמור על מה שאנחנו מכניסים לפה. ובנוסף , מומלץ מאוד ללוות את התהליך עם תמיכה סיכולוגית אם אפשר. בהצלחה
|
|
בתגובה ל: התמודדות מול ספקנים מאת: lihi_1 אין ערובות ואין בטחונות. אין 100% בשום דבר ואף אחד לא יכול לומר לך שזה הפתרון הסופי. אבל, וזה אבל משמעותי, השרוול הוא כלי, רב עוצמה, בדרך להצלחה. את צריכה להיות שלמה עם עצמך ולומר שניסית בכל כוחך לרדת במשקל ולא צלחת. לא נכשלת כי את לא מסוגלת או כי את לא רוצה, אלא כי זה קשה ברמות שאנשים רזים לא יכולים להבין ( הסטטיסטיקה אומרת שרק 1-3% מצליחים לשמור על משקלם הנמוך אחרי 3 שנים, כלומר רבים וטובים לא מצליחים). עכשיו את מנסה את הכלי הכי חזק שהרפואה המודרנית יכולה להציע. הסטטיסטיקה אומרת שסיכויי ההצלחה במקרה זה הם הרבה יותר גבוהים. אבל, זו רק סטטיסטיקה - אם לא תשכילי להשתמש בכלי הזה כמו שצריך אז גם הוא לא יעזור. בקיצור, תעזבי את האנשים בחוץ ותסתכלי פנימה ותבדקי האם את מוכנה לנסות ולהשקיע? פחדים יהיו לאורך כל הדרך, החוכמה היא לדעת עד כמה אנחנו חזקים ומוכנים ללכת איתם ולמרותם?
|
|
בתגובה ל: התמודדות מול ספקנים מאת: lihi_1 כשאנשים שומעים ניתוח לקיצור קיבה, מצטייר אצלם ניתוח מסוג אחד שאחריו הוכח שיש לא מעט שעולים במשקל או ממשיכים לניתוח אחר. אי אפשר להאשים אנשים בידע (האמנם מוטעה) שיש להם.
ניתוח כמו שלנו הוא בלתי הפיך אבל עדיין אפשר לתחמן אותו, לא לרדת הכל או לרדת ולעלות. לצערנו יש גם כאלה שמצליחים לרמות את הניתוחים הבלתי הפיכים כמו השרוול והמעקף. זה בעיקר פסיכולוגי.
אם ראית את מי שכתבה שהיא מפחדת מהשינוי ומפחדת להשיל את השומן.. יש כאלה שמפחדים משינוי האישיות. יש כאלה שהאוכל ממלא עבורם תפקיד רגשי חשוב וההצפה של הרגשות גומרת אותם. במקרים כאלה פונים שוב לאוכל, לומדים איך לעקוף את הניתוח ומגיעים לתוצאות חלקיות אם בכלל.
איך תצליחי לשבור הרגלים? בעזרת אנשי מקצוע שיעזרו לך להבין למה הגעת לאן שהגעת. בזכות הנחישות שלך לעשות שינוי. ובזכות כל אלה שיעמדו לצידך בזמן שתהיי בתהליך.
(אנחנו, בטח שאנחנו :-))
|
|
בתגובה ל: הפחדים האלה לא עוזבים... מאת: libi79 את כל הקשיים והתמודדות שלנו מול המשקל זר לא יבין - התמיכה שלכם מדהימה, המון תודה זה מחזק אותי מאוד שהתחלתי את התהליך ביוני האחרון רציתי מאוד לדעת כמה שיותר על הניתוח, על הסכנות ועל החיים אחרי ואז גיליתי בין השאר את הפורום הזה וגם וידאו בלוגים ביו טיוב, אני ממליצה לכם בחום לשמוע עדויות של אנשים שחולקים מידי שבוע את החיים שלהם אחרי השרוול. תרשמו ביו טיוב sleeve gastrectomy ותגלו עולם ומלואו. ראיתי איזה כלי מדהים זה לתעד את המסע שאנחנו עוברים וגם אני התחלתי לצלם ולתעד את עצמי מתארת את השינוי שאני הולכת לעבור, חלומות להיות שוב רזה ואפילו תיעוד אחרי בולמוס ושימוש במצלמה ככלי עזר נגד בולמוסים. את הסרטים עדין אין לי אומץ להעלות, אני רק יכולה לגלות לכם בסוד שלראות אח"כ כמה היית כבויה אחרי אכילת יתר או איך שהייתי בקריז לבולמוס כל אלו לא יוצרים תמונה יפה, אבל עוזרים לי בהחלט להביט קדימה ולהגיד שלשם אני לא חוזרת בתחילת התהליך הכנתי קליפ תמיכה לעצמי שכולל את הדיאטה שעשיתי + תמונות שלי בשיא ההשמנה שלי וגם תמונות שלי בתקופות הכי רזות שלי (חשוב להדגיש שלכל מנתח יש הנחיות אחרות לגבי התזונה לפני הניתוח אז התפריט לא בהכרח מייצג את מה שצריך או רצוי לאכול כהכנה לניתוח)
|
|
|
בתגובה ל: משום מה הקליפ לא צורף להודעה שלי מאת: lihi_1 עם כזו מוטיבציה,אין ספק שהשמיים הם הגבול.את מדהימה.
|
|
בתגובה ל: תודה על התמיכה והתובנות + קליפ שהכנתי מאת: lihi_1 קליפ מדהים ורעיון עוד יותר מדהים...חבל שלא חשבתי על זה בהתחלת התהליך. התחלתי בדיוק במשקל שלך והבוקר (יומיים לפני מועד ה - 3 חודשים) - כבר 24 ק"ג פחות...עוד לא מכירה את ה"אני" החדשה - ולא מאמינה כל כך בשינוי החיצוני - ולכן חבל שבאמת לא עשיתי בוק "לפני ואחרי". הגישה שלך חיובית, מעוררת השראה ואין סיכוי בעולם שמישהו יזיז אותך מהדרך המעולה הזו! בהצלחה!
|
|
בתגובה ל: התמודדות מול ספקנים מאת: lihi_1 שיהיה לך בהצלחה ואת תצליחי, אני חודש אחרי עם ירידה של 12 ק"ג ואני אומרת לך זה שווה, וזה ממש אחלה ואין סיבה שלא תצליחי!!! ותראי לכל הספקנים האלה כשתהיה חתיכה!!!
ב 03.08.10 יצאתי למסע
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wsh8Mup/weight.png]()
|
|
בתגובה ל: שבת שלווה לכולם - והנה אירוח מצולם מאת: libi79 שבת שלום אני ממש חדשה כאן ... אז נעים מאוד להכיר את כולכם.. אני בתחילתו של התהליך של הבדיקות וההרצאה על הניתוח (שרוול) רציתי לדעת אם יש למישהו מושג כמה זמן ההמתנה יכולה להיות מרגע תוצאות הבדיקות עד קבלת התאריך לניתוח?? זה מאוד חשוב לי!!! ת ו ד ה
שלום חדשה כאן ..
אני מתחילה את התהליך ההכנה לניתוח המיוחל...
שאני כבר ממש ממש מחכה לו!
|
|
בתגובה ל: שבת שלום לכולם!!! שאלה חשובה מאת: רעות 25 באיזה בית חולים את מתכוונת לעבור את הניתוח? אם הוא ציבורי, לוקחים כמה חודשים (6 חודשים ומעלה לפעמים). אם פרטי - פחות.
|
|
בתגובה ל: מאד תלוי מאת: libi79 אצל ד"ר סיגל ליברנט בחדרה אני מניחה הלל יפה איך אני יכולה לעבור לבית חולים פרטי? וכמה זה עולה?
שלום חדשה כאן ..
אני מתחילה את התהליך ההכנה לניתוח המיוחל...
שאני כבר ממש ממש מחכה לו!
|
|
בתגובה ל: שבת שלווה לכולם - והנה אירוח מצולם מאת: libi79 ללא תוכן
יצירות המתוקות - סטודיו לעיצוב עוגות. עוגות חתונה ולכל אירוע, סדנאות בצק סוכר ,תמונות אכילות, חנות מומחית לעיצוב עוגות, סוכריות עם תמונה ועוד, כשר. כנסו לאתר ותהנו www.liatavivi.comוגם... מדריכת ספינינג משורוולת :-) ליאת אביבי 054-5563314 ![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w1aYyaW/weight.png]()
|
|