|
יש לכם מתכון מנצח שתרצו לחלוק? מכירים מנה מנצחת שטובה למשורוולים?
שולחן חג
מה אוכלים?
|
|
בתגובה ל: מה נאכל בחג? - מתכונים לקהל המשורוול מאת: libi79 המוצרים:
2 קופסאות טונה 3 ביצים כפית אבקת מרק עוף קצת בצל מטוגן
מערבבים הכל ומוסיפים פירורי לחם עד לקבלת עיסה אחידה. יוצרים מהעיסה קציצות ומטגנים קלות.
לרוטב: בצל אחד גדול קצוץ כפית של שום כתוש 2 עגבניות (פרוסות) גמבה (חתוכה לרצועות) 2 כפות רסק עגבניות
מטגנים יחד את הבצל והשום ומוסיפים את פרוסות העגבניות ואת רצועות הגמבה - מבשלים יחד עד שהרוטב נהיה רך. מוסיפים את רסק העגבניות, קצת מים ומוסיפים פלפל, פפריקה ומלח לפי הטעם.
שמים את הקציצות ברוטב ומבשלים 10 דקות על אש קטנה.
בתיאבון!
|
|
בתגובה ל: מה נאכל בחג? - מתכונים לקהל המשורוול מאת: libi79 כמו שכתבתי כאן כמה פעמים - אני פריקית של סלט חסה וחמוציות.
לסלט הזה דרושים חסה, חמוציות ובצל סגול.
לרוטב: 2 כפות חרדל כפית שטוחה של שום כתוש כף מיץ לימון
מערבבים את החרדל, השום והלימון ומוסיפים קורט מלח ופלפל לבן. אחר כך מוסיפים לתערובת קצת מים ומערבבים לרוטב אחיד.
|
|
בתגובה ל: סלט חסה עם רוטב מדהים מאת: libi79 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: סלט חסה עם רוטב מדהים מאת: libi79 ובנוגע ללחם שום,, אני כבר יכולה לנסות ? (שבועיים וחצי מאז הניתוח )
רווית תירוש רפלקסולוגית בכירה. בעזרת רפלקסולוגיה ניתן לטפל בבעיות שונות כגון: כאבי ראש - מיגרנות, נדודי שינה מצבי לחץ , מתחים אולקוס, עצירות מחזור דם אסטמה,סינוס דלקות פרקים כאבי גב בעיות הורמונליות + פוריות תופעות גיל המעבר - מחסור בסידן אי שקט – עצבנות סכרת ועוד,,, רפלקסולוגיה - הדרך הטבעית לשיכוך כאבים ושיפור תפקודים ! אתר אישי : http://www.ravit-tirosh.dpages.co.il/
הטיפול ניתן לגברים נשים וילדים
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wgVueIP/weight.png]()
|
|
בתגובה ל: מה נאכל בחג? - מתכונים לקהל המשורוול מאת: libi79 הלחם הזה קלוי ולכן עובר מצויין
מכינים תערובת משום כתוש, שמן זית ומלח. חותכים לחם לקוביות ומסדרים בתבנית. מורחים את התערובת על קוביות הלחם.
שמים בתנור בחום של 160 מעלות עד השחמה..
|
|
בתגובה ל: לחם שום מאת: libi79 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מה נאכל בחג? - מתכונים לקהל המשורוול מאת: libi79גם אני מוסיפה מתכון נהדר של קציצות טונה, שהכנתי אתמול , ובפעם הראשונה מאז הניתוח, הן היו ה"סיפטח" שלי ועברו נהדר: קציצות טונה ברוטב עגבניות מאת: ניקי ב "אוכל עושים באהבה מתוך תבשילי דגים מצרכים: 2 קופסאות טונה מפוררות 2 תפוחי אדמה מגורדים גזר גדול מגורד בצל גדול מגורד 50 ג` פירורי לחם 2 כפיות שום כתוש 2 ביצים טרופות א. מרק מל"פ (מלח, פלפל) הרוטב: בצל קצוץ 2 כפיות שום כתוש קופסת עגבניות קוביות 3 - 4 כוסות מים רסק עגבניות כפית פפריקה סוכר א. מרק מל"פ (מלח, פלפל) הכנה: לערבב את מצרכי הקציצות, ליצור כדורים, לשטח,לטגן. הכנת הרוטב: לטגן בצל, שום, להוסיף עגבניות, רסק, מים, תבלינים. לבשל במשך כמה דקות , להסמיך את הרוטב, להוסיף את הקציצות, לבשל עוד 10 דקות. קבצים מצורפים:
|
|
בתגובה ל: מה נאכל בחג? - מתכונים לקהל המשורוול מאת: libi79מרק בטטות טעים מאת: ניקי ב "אוכל עושים באהבה" מתוך מרקים מצרכים: 2 בצלים חתוכים 3 בטטות חתוכות 3 גזרים חתוכים לפרוסות תפוח אדמה חתוך עגבניה חתוכה רסק עגבניות (קטן) שמנת לבישול מים סוכר 2 כפיות פפריקה מתוקה כמון א. מרק מל"פ (מלח, פלפל) מצרכים: לטגן את הבצל, להוסיף את הירקות החתוכים (חוץ מהעגבניה) לטגן כמה דקות, להוסיף את העגבניה לטגן עוד 2 דקות. לכסות את הירקות במים, להרתיח. להנמיך את האש, לערבב חצי כוס מים ורסק להוסיף לירקות, לתבל, לבשל עד שכל הירקות רכים, לטחון, להחזיר את המרק לאש, להוסיף שמנת, לבדוק טעמים, להגיש קבצים מצורפים:
|
|
בתגובה ל: מרק בטטות טעים מאת: skinifatal אני מוותר על העגבנייה, תפו״א והרסק הסוכר והכמון. בימים טובים גם מכין בעצמי ציר עוף. אני שם דלעת גזר ובטטה, ג׳ינג׳ר טרי . אחרי הריסוק מוסיף שמנת ולפעמים במקום שם חלב קוקוס. בימי הדיאטה ויתרתי על השמנת ומי שרצה קבל כף/כפית קרם פרש במרכז הצלחת. אני גם מאוד אוהב להוסיף שמיר קצוץ. ניתן גם להוסיף עדשים אדומות.
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w28cgKY/weight.png]() h- Don't let go, Never give up, It's such a wonderful life
|
|
בתגובה ל: וריאציות נוספות למרק כתום מאת: MEIR35 העלתי את המתכון המקורי, אך שכחתי לציין שכמובן ויתרתי על השמנת. את המעט סוכר אני מוסיפה דרך קבע בגלל חמיצות הרסק... לשם איזון. ושמיר או פטרוזיליה קצוצים לעיטור הצלחת תמיד מוסיפים :-)
תודה מאיר להבא אאמץ את הרעיונות הבריאים .
|
|
בתגובה ל: מה נאכל בחג? - מתכונים לקהל המשורוול מאת: libi79 מכינים משרה ( מרינדה ) מ: שמן זית שום כתוש מלח+פלפל מיץ לימון+גרידת לימון טימין טרי
כמה? כמה שאוהבים... משרים פרגית/חזה עוף לפחות חצי שעה. ההשריה מרככת הבשר. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה ויש לכם פרגית צלויה טעימה ורכה. ניתן להוסיף פרוסות תפו"א
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w28cgKY/weight.png]() h- Don't let go, Never give up, It's such a wonderful life
|
|
בתגובה ל: פרגית צלוייה מאת: MEIR35 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מה נאכל בחג? - מתכונים לקהל המשורוול מאת: libi79 אני גיליתי שהשרוול שלי אוהב כבד עוף רך, והוא גם עשיר בברזל....
חומרים: 500 גרם כבדי עוף בצל קצוץ חצי כפית מלח, מעט פלפל וכפית כמון שתי כפות ריבת בצל
הכנה: מטגנים בצל עד הזהבה מוסיפים את הכבד ומטגנים יחד עם הבצל במשך כמה שניות מטבלים בפלפל מלח וכמון (כל אחד לפי כמה שהוא אוהב) מוסיפים שתי כפות ריבת בצל עם רבע כוס מים ונותנים לזה להתבשל מספר דקות. מצויין עם פירה תפוחי אדמה
בתאבון וחג שמח
|
|
בתגובה ל: כבד עוף (למי שאוהב) מאת: kerenz ללא תוכן
|
|