בוקר טוב לכל החוגגים :))) החלטתי להחזיר את מסורת שאלות הסקר. בשמחת תורה אנחנו מסיימים תקופה ומתחילים מחדש. נזכרתי בשיר המקסים של אברהם טל - אורות. יש בשיר בית:
כל הדרכים נפתחות לפניך מתגלות מול עיניך בחייך כל התהיות נעלמות ברגע ועכשיו ברור מה חשוב ומה פחות
רציתי לשאול בהקשר לשרוול, האם בעקבות הניתוח חלו אצלכם תמורות ושינויים. החל מניצוצות של מחשבה חדשה ועד למעשים של ממש? אני מדבר מעבר לתחום האוכל וההשמנה. האם החלטתם ללכת בדרך חדשה? האם מינפתם את הצלחתכם? כל ההתעסקות בניתוח, המחשבות שלפני, ההתלבטויות, ההחלטה, הביצוע והתמודדות אחרי מחייבים חפירה פנימית , חריש עמוק. כשהופכים את האדמה, מתגלים להם פתאום דברים חדשים. אני אתחיל מעצמי. כל ההתעסקות עם השרוול וה-ME TIME, גרמו לי לחשוב מה בשלב זה חשוב לי בחיים ולפעול להשגתו. אני החלטתי על שינויים מקצועיים. למי שלא מכיר אותי, אני רופא שיניים. במשך שנים התחמקתי מכל מיני קורסים/התמחויות, שדורשים סוג של בחינת קבלה, כי לא האמנת בעצמי וביכולות שלי והיה לי ניסיון עבר עגום . השנה החלטתי על כיוון מקצועי והחלטתי להגיש מועמדות למסלול יוקרתי( בעיני). בנוסף, אני אומנם עצמאי אבל לא עובד במרפאה משלי והחלטתי להתקדם לכיוון הזה ולהתחיל להאמין ביכולות שלי.אבל, ההחלטה הכי חשובה היא כמובן מציאת בת זוג. ובינתיים תתענגו על השיר אורות, שיהיה חג שמח!!! לחיי התחלות חדשות:)))
בוקר טוב לכל החוגגים :))) החלטתי להחזיר את מסורת שאלות הסקר. בשמחת תורה אנחנו מסיימים תקופה ומתחילים מחדש. נזכרתי בשיר המקסים של אברהם טל - אורות. יש בשיר בית:
כל הדרכים נפתחות לפניך מתגלות מול עיניך בחייך כל התהיות נעלמות ברגע ועכשיו ברור מה חשוב ומה פחות
רציתי לשאול בהקשר לשרוול, האם בעקבות הניתוח חלו אצלכם תמורות ושינויים. החל מניצוצות של מחשבה חדשה ועד למעשים של ממש? אני מדבר מעבר לתחום האוכל וההשמנה. האם החלטתם ללכת בדרך חדשה? האם מינפתם את הצלחתכם? כל ההתעסקות בניתוח, המחשבות שלפני, ההתלבטויות, ההחלטה, הביצוע והתמודדות אחרי מחייבים חפירה פנימית , חריש עמוק. כשהופכים את האדמה, מתגלים להם פתאום דברים חדשים. אני אתחיל מעצמי. כל ההתעסקות עם השרוול וה-ME TIME, גרמו לי לחשוב מה בשלב זה חשוב לי בחיים ולפעול להשגתו. אני החלטתי על שינויים מקצועיים. למי שלא מכיר אותי, אני רופא שיניים. במשך שנים התחמקתי מכל מיני קורסים/התמחויות, שדורשים סוג של בחינת קבלה, כי לא האמנת בעצמי וביכולות שלי והיה לי ניסיון עבר עגום . השנה החלטתי על כיוון מקצועי והחלטתי להגיש מועמדות למסלול יוקרתי( בעיני). בנוסף, אני אומנם עצמאי אבל לא עובד במרפאה משלי והחלטתי להתקדם לכיוון הזה ולהתחיל להאמין ביכולות שלי.אבל, ההחלטה הכי חשובה היא כמובן מציאת בת זוג. ובינתיים תתענגו על השיר אורות, שיהיה חג שמח!!! לחיי התחלות חדשות:)))
h-Don't let go, Never give up, It's such a wonderful life
בתגובה ל: בוקר שמחת תורה, שיר מקסים ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35 במקצועי אני רפלקסולוגית בכירה התחלת הירידה שלי כבר פותחת לי כיוון של לצאת החוצה ולעבוד קצת יותר בגדול כרגע הכל מוקדם אבל מאוד נחמד לי כשהמחשבות מתחילות לתפוס תאוצה,, ואני רק בקילוגרמים הראשונים שלי
רווית תירוש רפלקסולוגית בכירה. בעזרת רפלקסולוגיה ניתן לטפל בבעיות שונות כגון: כאבי ראש - מיגרנות, נדודי שינה מצבי לחץ , מתחים אולקוס, עצירות מחזור דם אסטמה,סינוס דלקות פרקים כאבי גב בעיות הורמונליות + פוריות תופעות גיל המעבר - מחסור בסידן אי שקט – עצבנות סכרת ועוד,,, רפלקסולוגיה - הדרך הטבעית לשיכוך כאבים ושיפור תפקודים ! אתר אישי : http://www.ravit-tirosh.dpages.co.il/
הטיפול ניתן לגברים נשים וילדים
בתגובה ל: בוקר שמחת תורה, שיר מקסים ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35 אני משורוולת טריה דנדשה..... רק שבועיים וחצי.... אבל, מודה, שעכשיו, בזמן חופשת המחלה בבית, יש לי המון מחשבות. מחשבות לכיוון של שינוי.... שינוי בתחום העיסוק. אני עוסקת בעבודת ברירת מחדל. כלומר, ממשכורת אחת אין מצב להחזיק את הראש מעל המים, בים ההוצאות, גם משכורת שניה לא מצליחה כ"כ לייש את הצוואר הרבה מעבר למים.... אבל בכל זאת, כל שקל שנכנס הוא ברכה.... אני עוסקת בתחום שהביא אותי כבר לידי מיצוי עצמי. תחום משעמם {תחום הבנקאות} שכבר כשנה אני מרגישה שאני צריכה שינוי. אדרבא, עכשיו בחופשה, אני מרגישה שזה פשוט בוער לי בעצמות..... {שעוד לא רואים אותם ממש ;-) } אני מניחה שזה ייקח עוד זמן... השינוי לא יבוא כ"כ מהר. כי אני רוצה לצאת לשוק החופשי, ולעסוק בכלל בתחום אחר, ואין לי הצעה ממשית ביד ולפנות לעצמאות כרגע אין מה לדבר... אבל, נכונות המילים בשיר. ברגע שאדם עושה שינוי בחייו, קטן כגדול, צורת החשיבה שלו משתנה, הוא מתחיל לקבל עצמו אחרת, ואז, כנס, כל הדרכים נפתחות לפניו.... והשמיים הם הגבול...
לך מאיר, אני מאחלת מכל הלב המון הצלחה בכל שאתה מבקש להשיג.... ושתצליח לממש.... זוגיות, ושינוי מקצועי.
בתגובה ל: בוקר שמחת תורה, שיר מקסים ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35 את השינויים שלי עשיתי יחד עם הניתוח, החלפתי מקום עבודה לעבודה במשרה חלקית כי הבנתי שאם אני לא אשקיע בעצמי זה לא ילך, וזה הדבר הכי טוב שעשיתי... חג שמח לכולם
בתגובה ל: בוקר שמחת תורה, שיר מקסים ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35 אני מאז הניתוח (מלבד לשינויי המראה) התחלתי להבין מי אני באמת, תמיד זילזלתי בעצמי ולא נתתי לעצמי לחיות כמו שצריך, אז נפרדתי מהחבר שלא היה בריא לי בכללל וברור לי שהוא לא בשבילי, עברתי דירה למרכז מהצפון (כי הרגשתי שמליון עיינים נועצות בי ואני לא מתקדמת לאף מקום שם) ושמתי את עצמי במקום ה1, אם פעם זה היה מה כולם חושבים אז היום זה מה שאני חושבת ורוצה!!!.. גם מבחינה תעסוקתית פתאום אני מרגישה שאני רוצה להתעסק בתחום אחר לגמרי. אני היום אחרי ירידה של 32 קילו מרגישה שאני לא צריכה לפחד להעיז ולנסות..
בתגובה ל: בוקר שמחת תורה, שיר מקסים ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35 הניתוח (לפני 3 חודשים) ממש שינה לי את החיים. עשיתי אותי בזמן מעולה שבו חתמתי אבטלה (מרצון) והיה לי חופש.... היום אני עצמאית ומשוחררת, עוסקת במה שהכי כיף לי אפילו את המחסום של "אני שונאת ספורט" שברתי ואני מתאמנת בחדר כושר 2-3 פעמים בשבוע. אני חייה מחדש ממש, רזיתי יפה (ותודה למאיר שהזכיר לי שבאמת ירדתי לא מעט למרות שהיה נדמה לי שציפיתי ליותר). עולים עלי בגדים ש-10 שנים לא עלו עלי, ליוויס, חולצות צמודות וכו' עשיתי קניית בגדים וכבר לא חיפשתי מידה 6 אלא XL או מידה 3-4 ונראה עלי ממש יפה. כיף גדול. אני מרוצה, בעלי מרוצה, הילדים מפרגנים ואוהבים, החברים המומים מאיך שאני ניראת, העבודה החדשה ממש גורמת לי אושר. הלוואי שלא ייגמר לעולם !!!
בתגובה ל: בוקר שמחת תורה, שיר מקסים ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35 אני עוד לא משרוולת... רק בדרך. אצלי השרוול הוא סוף השינוי לא ההתחלה שלו. לפני כארבע שנים התגרשתי (שלא ביוזמתי בעצם) וזו מבחינתי היתה נקודת השינוי. לא היתה לי ברירה - זה היה לטבוע או לשחות.
לשמחתי מינפתי את זה למקומות ממש טובים בחיים: באהבה העצמית שלי, בקריירה, באמהות שלי ובכל מקום אחר.
החלק החיצוני אצלי בא ממש ממש בסוף, כדי להשלים את השינוי ולהראות מבחוץ כמו שאני מרגישה שאני נראית מבפנים.
"שמעת ?" אמרה תנינה לקורקבן "אחד הדברים הקשים בחיי אדם" אבל הם לא מכירים את תנינה, כשהיא רוצה לעשות משהו, זה לא דבר קשה בשבילה, גם לא דבר קל, זה דבר דברי" (תנינה אומרת שלום)
בתגובה ל: הודעה מרגשת :-) מאחלת לך בהצלחה רבה. מאת: Calya אני לאחרונה שומעת הרבה את Defaying gravity (גם כי אני מתה על GLEE). יש לי תחביב כזה שאני אוהבת לתרגם שירים, ככה שאפשר לשיר אותם בעברית (לא רק תרגום מילולי). אז הנה, מתאים מאד לשירשור הזה: Defying gravity
והמילים המתורגמות שאפשר לשיר (תרגמתי בעצמי): משהו השתנה בי משהו השתחרר נמאס לי מחוקי משחק של מישהו אחר מאוחר כבר להסס ומאוחר להשתתק הגיע זמן לבטוח בעצמי ולזנק ...
להתנגד לכוח המשיכה אני אנסה מול כוח המשיכה היו שלום וכוח המשיכה לא יעצור אותי
מאסתי בחוקים של "כך צריך להיות" אם לא ניסיתי לא אדע איך אוכל לשנות. הרבה מדיי שמרתי על אהבה, שלא תברח והמחיר היה יקר מדי, יקר כל כך.
להתנגד לכוח המשיכה אני אנסה מול כוח המשיכה היו שלום וכוח המשיכה לא יעצור אותי.
"שמעת ?" אמרה תנינה לקורקבן "אחד הדברים הקשים בחיי אדם" אבל הם לא מכירים את תנינה, כשהיא רוצה לעשות משהו, זה לא דבר קשה בשבילה, גם לא דבר קל, זה דבר דברי" (תנינה אומרת שלום)
בתגובה ל: בוקר שמחת תורה, שיר מקסים ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35 מאיר אחלה שאלת סקר מאחלת לך שכל המשאלות שלך יתגשמו לטובה אני שבוע וחצי לפני הניתוח אז אני רק יכולה להגיד מה אני מקווה שיקרה...
בשנים האחרונות הייתי כ"כ עסוקה בקידום הקריירה שלי ובלימודים שקצת הזנחתי את עצמי. אמנם מבחינה מקצועית הגשמתי את עצמי ובאופן מפליא המשקל שלי לא הפריע לי בדרך. אני גם פעילה באירגון שחקרתי עליו רבות בזמן התואר שלי ויש לי סיפוק ענקי לקחת חלק במשהו שאני מאמינה בו אבל בין עבודה תובענית לבין ההתנדבות שלי ימי עמוסים מבוקר עד הערב והזמן עף לי בלי להרגיש ואני לא מוצאת זמן לעצמי. לכן השנה שתבוא עלי לטובה הולכת להיות מוקדשת לעצמי,הורדת הילוך לטובת הרבה me time בין אם זה זמן לספורט, דיאטנית וטיפול פסיכולוגי ובכללי להשקיע במה שעושה לי טוב ומקדם אותי. שאגיע למשקל היעד שלי אני חולמת על מסע קניות בניו יורק ועל קניית קולקציה שלמה (אחותי חולמת לעשות לי מהפך :) אני רוצה ללבוש שוב את כל הבגדים היפים שקניתי שהייתי רזה ויותר מהכל אני רוצה למצוא אהבה - אמן!! שתהיה לכולנו שנה מדהימה בה כל החלומות שלנו הופכים למציאות
בתגובה ל: בוקר שמחת תורה, שיר מקסים ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35 אז ככה, אני מתחברת פה להרבה תגובות ובכל זאת אציג את הכיוון שלי. אני מורה בתיכון ובעלת תפקידים רבים אחרים הדורשים ממני מחויבות מאוד גדולה למערכת. כשהייתי מארגנת את סדר העדיפויות השבועי שלי למשל מכון הכושר היה בין האחרונים. עכשיו אני בשבתון - כלומר לא עובדת ומשלמים לי משכורת (כסף שאני והמעביד חסכנו בעשר שנים האחרונות). אחרי החגים אני מתחילה לימודים והפעם הם לימודים של כיף. (בשבתון הקודם עשיתי תואר שני ועבדתי מאוד קשה). אני הצהרתי שהשנה הזאת היא שנת עצמי - שנת דבי. אני אעשה דברים שאני רוצה ואוהבת וחשובים לי. למשל מכון הכושר עלה בסדר העדיפויות למקום גבוה מאוד. כמו כן אני מתכננת השנה כמה טיולי חו"ל (בלי בעלי, פעם ראשונה ב-32 שנות נישואין) למשל ספארי באפריקה וטיול בישול בטסוקנה ועוד ועוד. בקיצור אני בשנת גן עדן ורק שלא תיגמר. דבי
בתגובה ל: בוקר שמחת תורה, שיר מקסים ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35 בהחלט הניתוח מביא למחשבות, לתובנות והשגות לגבי ההמשך.... אני מאוד רוצה לעשות שינויי בתחום עבודתי אבל מאוד רוצה לסיים את התהליך שבו אני נמצאת בתקווה שהוא יביא לי יותר ביטחון עצמי ואמון בי ובכשרון שלי כדי לעסוק ממש בתחום שלי ולא ליד. כן אני מרגישה שינויי קל באמונה בעצמי ומקווה שבסוף התהליך שום דבר לא יעצור בעדי.... מקווה מאוד שיהיה לי יותר קל להאמין בעצמי ולשווק את עצמי בהתאם... כמו כן מקווה שעם סיום התהליך ואשמח אפילו תוך כדי למצוא את האחד בשבילי::)) אין שום ספק שזו השנה שלי:)))
בתגובה ל: לגבי שאלת הסקר..... מאת: מורמורית מקנאה בכם אך עדיין איני שם.לא יכולה לדבר עם שינוי גדול. עדיין מתמודדת עם האוכל...הנפילות...הכאבים והלחצים הפיזיים למרות שאני כבר כמעט חודשיים אחרי השירוול (פחות 9 ימים)לומדת להכיר את קיבולת "בטן השרוול" ולאכול וללעוס ל א ט . התחלתי טיפול (פעם 1) מחכה להמשך. יש הרבה עבודה. העיקר בצד הרגשי/פסיכולוגי. אשמח מאד כשאוכל לדווח כמוכם על שינויים דרסטיים, תובנות, והארות. אני בטוחה שיגיע. יש לי סבלנות.(קצת)
בתגובה ל: עוד לא שם... מאת: אורליה כתבתי מה אני רוצה לעשות בתום השינוי אבל עדין האמונה בעצמי לא שלמה ומלאה וכמו כן הביטחון העצמי... אבל אני עם תקווה שכן בתום התהליך יהיה לי את הכח לפנות למה שבאמרת אני רוצה... את ממש בהתחלה, ואת עוד לומדת להכיר את השרוול ולחיות איתו, אני כמעט חצי שנה אחרי ויש לי עוד דרך ארוכה, אבל אני מאושרת בדרך שבחרנו ואני חושבת שזה הדבר הכי טוב שיכולנו להעניק לעצמנו. וגם אם את עדיין לא מרגישה כך אני מבטיחה לך שעוד קצת את תהיי במקום כל כך אחר ותרגישי אחרת לגמרי... צריך סבלנות אבל אני מבטיחה לך זו השנה שלך לא משנה מה:)))
בתגובה ל: בוקר שמחת תורה, שיר מקסים ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35 השרוול שינה את חיי, שינה את היחס שלי לדברים,לאוכל,לאנשים... חזרתי להאמין בעצמי וביכולות שלי, ומכיוון שחלק מהמקצוע שלי הוא בתחום הספורט (מדריכת ספינינג למי שעוד לא מכיר) החלק הפיזי של הירדיה גורם לי להיות הרבה יותר שלמה עם עצמי. אני פחות מתנצלת על היותי שמנה, פחות מדברת על האוכל, מרגישה שאני מקבלת את עצמי יותר, ממש נמצאת בתהליך של קבלה לעצמי, גם גופנית וגם נפשית. הדימוי העצמי שלי בעלייה, ואני עובדת על זה ברצף הזמן, יש עוד מה לשפר. אני יותר מרגישה ביטחון במקום שלי אפילו עם חברים קרובים, המעמד שלי השתנה- כלומר: שמאחת שמתנצלת כל הזמן על היותי כזאת וכזאת, הפכתי להיות בטוחה בעצמי ועומדת על שלי בלי לפחד מהתגובות של הסביבה, זה לא קל, אבל זה חלק חשוב של התבגרות... באמת תודות לשרוול שלי שהאומץ לעשות אותו נתן לי את השקט הנפשי מהמלחמות עם האוכל וסביב המשקל, פתאום התפנה לי זמן וכוח להשקיע אנרגיות בדברים אחרים- בדברים האמיתיים והנכונים מלבד בדיאטות ובהתעסקות בשומן שלי. אני יותר נהנית לצאת לטיולים ולהנות עם הילדים שלי בלי להתבייש במי שאני ואיך שאני נראית... אני פחות כעוסה...כעסתי על כל העולם....האשמתי את כולם בזה שאני שמנה....ועכשיו- אחרי השרוול המתוק שלי... התפניתי מהכעס הזה.... אבל זה תהליך, ואני עדיין עובדת על עצמי, וכנראה שזה ייקח עוד זמן כי זה לא קל :-)
יצירות המתוקות - סטודיו לעיצוב עוגות. עוגות חתונה ולכל אירוע, סדנאות בצק סוכר ,תמונות אכילות, חנות מומחית לעיצוב עוגות, סוכריות עם תמונה ועוד, כשר. כנסו לאתר ותהנו www.liatavivi.com וגם... מדריכת ספינינג משורוולת :-) ליאת אביבי 054-5563314
בתגובה ל: בוקר שמחת תורה, שיר מקסים ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35 וואו , הרבה זמן אל כתבתי כאן. אתמול היה לי שנה לניתוח ושכחתי לחגוג..הסקר הגיע בדיוק בזמן :) השינוי שלי הוא שהחלטתי לשלב בין הקריירה לספורט ואני מתחילה ללמוד הדרכת פילאטיס מזרון באוקטובר :) חג שמח לכולם
בתגובה ל: בוקר שמחת תורה, שיר מקסים ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35 מתחילים את התורה מחדש...
אצלי בעקבות ירידת ה- 50 ק"ג חלו המון תמורות. קודם כל ברמת המראה אני כבר לא השמנה מפעם שמתביישת לפתוח את הפה ויכולה לשבת שעות על שעות בשקט. היום באירועים חברתיים אני מרגישה מצויין, מסתובבת בין אנשים ומדברת עם אנשים. כשאני יוצאת ושואלת איך אני נראית אני מקבלת תשובה של "מקסים" או "נהדר" במקום פרצוף עגום. אני פתוחה יותר לפגוש אנשים. פעם נמנעתי מזה. לא הסכמתי לפגוש אנשים או לצאת לדייטים כי ידעתי את התוצאות. לצאת לדייטים עכשיו זה קל וכיף.
מעבר לכל זה נפתחתי לתחום שממש מעניין אותי ואני נהנית בו כל פעם מחדש. התחום הזה של השמנת היתר והפתרונות הנלווים מסקרן כל יום מחדש. אני קוראת המון בתחום, נפגשת עם אנשי מקצוע ולומדת כל הזמן. החלום שלי הוא להפוך את מה שאני עושה כמשרה שנייה למשהו קבוע ומקצועי. לתת 100% שלי לכל התהליך ולכל ההולכים בדרך.
ועוד דבר קטן אחרי שהוכרחתי ללמוד פסנתר ואורגן יש כלי אחד שתמיד ערגתי אליו... יום אחד אני אגיע לזה ויום אחד אני אלמד לנגן בגיטרה :-)
וכמובן משפחה משלי. או בית משלי. מה שיבוא קודם. יש עוד כמה דברים לפתור בנושא הזה אבל אני בדרך הנכונה :-)
אני משורוולת מרוצה.. שאל אותי כיצד! מנותחת מ 4.6.2007
בתגובה ל: בוקר שמחת תורה, שיר מקסים ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35 כי השינויים הכי גדולים שאנחנו עושים- הם בנפש. אני מברכת יום יום את ההחלטה שעשיתי כשהחלטתי להשתרוול. למרות שאתה מכיר את תוצאת הלוואי שאני עדיין מתמודדת איתה. אני היום אוהבת את עצמי, נותנת לעצמי הרבה כבוד, וזה מתבטא בכך שהפסקתי רק לרצות אחרים. לפני הניתוח אני ערכתי רשימה של דברים שאני מבקשת לעצמי, והראיתי את זה לבעלי, כי בלי תמיכה והבנה שלו לשינויים שאני עושה- יהיה קשה מאוד. אני היום צמודה לרשימה זו ומתחילה לממש משאלות.מכון כושר הפך להיות מקור הנאה בשבילי, אני נוסעת לטיול נשים בנובמבר, אני מתעתדת לפתוח עסק של כתיבת ברכות ( עשיתי זאת בהצלחה רבה - עד כה בחינם ) את נושא הנחיית קבוצות, סיפורים ועריכת חופות - לישם באופן מקצועי.אני נהנית מכל הדברים שבדרך: מהעובדה שאני נכנסת בקלות לכיסא בקולנוע, שאני יכולה להרים רגל על רגל, שאני לא מתעייפת לעלות ולרדת במדרגות,שאני יכולה להיכנס לחנות רגילה ולקנות בגדים , ואני נהנית לראות את עצמי במראה.אני לומדת לא להלקות את עצמי, אלא להרגיע ולסלוח לעצמי, ואני חוזרת כמו מנטרה ביני לביני, שאני בן אדם מקסים, אהוב ובעל ערך. סלחתי גם לאנשים מהמשפחה שהיה לי כעס אדיר כלפיהם, וזה נתן לנשמה שלי להתרומם.
26.12.09 התחלתי חיים חדשים
בתגובה ל: מאיר- אהבתי את הכיוון שבו אתה מוביל את הפורום מאת: zahava030658 פשוט אני כל הזמן מחפשת אנשים שיש להם איזו בעיה עם השרוול ולא מוצאת... חשוב להיות מודע גם למה שעלול להשתבש, לא ?
בתגובה ל: מותר לשאול מה תופעת הלוואי ? מאת: Calya של דימום ו/או דלף. את זה בודקים לפני השחרור מהבית חולים (צילום ושט קיבה של אחרי הניתוח). ואז משתחררים הביתה. הייתי רוצה לחשוב שאת לא מוצאת בעיות עם השרוול כי אין / או שהן נדירות מאוד. כמו שאת רואה ומבינה כאן מכולם - זה די האושר הכי גדול שיש...
בתגובה ל: בוקר שמחת תורה, שיר מקסים ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35 מאיר הרבה בהצלחה , אתה במקום הנכון בזמן הנכון. תמשיך לעזור לאנשים עבודתך מבורכת. יום שני ב"ה הניתוח שלי באסותא אצל ד"ר אוסנת רזיאל , אני הכי רגועה שאתה בפורום לכל שאלה ובעיה . הרבה בהצלחה. דליה.
פרץ דליה
בתגובה ל: בוקר שמחת תורה, שיר מקסים ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35 אחלה שאלת סקר!
ביומיים האחרונים הייתי עם המשפחה - נסעתי לדוד שלי ואתמול היינו כל היום במושבי התענ"כים - יש לי דודה שם. היינו 30+ (טפו טפו טפו) מבני המשפחה ( דודים ובני דודים ונכדים) והיה מדהים. דודה שלי היא בשלנית מעולה, ואני התענגתי על מנות נבחרות - דג, עוף, קצת ירקות.
אתמול ראיתי כמה השתניתי ועברו 5 שבועות בלבד... לא נגעתי בעוגות/גלידות/עוגיות ושאר נישנושים - ועדיין לא באו החשקים - אני ממש מתענגת על כל רגע.
לגבי שאלת הסקר - אני כבר עובדת על זה שנה - מאז התחלתי את התהליך. אני במקצועי מהנדסת תוכנה, ואני מנהלת מוצר תוכנה. כל ה- 4+ שנים האחרונות אני עובדת 10-12 שעות כל יום - וזה בא על חשבון הרבה דברים אחרים - כמו על חשבון עצמי.
תכננתי את זה ככה שהניתוח בא לאחר חקר עמוק ( ועוד נכונה לי עבודה - כי כל קליפה שיורדת מוציאה עוד רובד לחקור ולהבין ו"לשים במקום הנכון") ואני עובדת היום 9-10 שעות ביום, משאירה לעצמי זמן לעסוק בדברים שאני רוצה: להתפתח, למצוא דירה חדשה, זוגיות.
וכמובן להמשיך בתהליך שהתחלתי: להוריד את כל עשרות הקילוגרמים שהוספתי בגלל מחשבה שזה יעשה לי טוב. כמובן שהיום אני יודעת בדיוק למה עשיתי את זה... וזה כבר חצי עבודה.
שיהיה לכולם סופ"ש נעים - ואיך שבת דוד שלי אומרת:
ברוך מחבר חג לסופ"ש!
29.08.2010 - תאריך שינוי החיים
בתגובה ל: בוקר שמחת תורה, שיר מקסים ושאלת סקר חדשה מאת: MEIR35 שאלה מקסימה
אצלי החיים לפני בכלל לא דומים לחיים אחרי.
כשלקחתי החלטה לעשות את הניתוח לא ידעתי כמה רחוק זה יגיע.
האמת גם היום אני מאמינה שזה יגיע רחוק יותר.
השנה הראשונה היתה שנה של התעסקות בעצמי, בהכרת האני החדש (פיסית ונפשית) בגלל שאני באה מהעולם הרוחניקי היה לי יותר קל להתחבר ולקבל.
הפלסטיקה היתה עוד שוס רציני בדרך, הרבה תובנות ומקפצה אדירה בבטחון העצמי.
אח"כ שתי סדנאות סופ"ש שעברתי בשילובים ועזרו לי לאזן את הנדנדה שאני נמצאת בה.
בהמשך הבנתי שמה שאני רוצה ואוהבת זה לעזור לאנשים ואם כבר אז למנותחים מהמקום של הייתי שם.
נרשמתי לקורס אימון סיימתי אותו, עברתי אימון אישי בקבוצה בשילובים והיום אני לומדת שלב ב' של קורס אימון בשילובים.
מתחילה כבר בהגשמת החזון, קבוצות של מנותחים ברחבי הארץ, התחברתי לגל הדיאטנית שחלקכם מכירים אותה מהמפגשים של אביגייל, ביחד ניתן "מטריה" רגשית ותזונתית למנותחים מכל הסוגים.
כמובן שותפה מנהלת בפורום קיצורי קיבה בתפוז.
מתמודדת יום יום עם האני החדש והמקסים שאני מכירה מחדש.
הניתוח שלי הוא מקפצה לחיים חדשים.
שמתי לב שכבר נושא ההרזיה פחות מעניין (כנראה כי אני כבר לא יורדת יותר) והמטרות והיעדים החדשים ששמתי לעצמי יותר מעניינים אותי.
אני חושבת שבסופו של דבר המשקל העצום שהגעתי אליו פשוט כיסה את השמחה האמיתית שישבה שם מתחת.
ואני מרגישה שאין יותר מרגש מזה גם להכיר את עצמך מחדש וגם למנף את זה הלאה למקומות הגבוהים ביותר.